Asian International College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Aasian International College Aasian International College (aiemmin tunnettu nimellä Learning Capital College) pyritään yhteyden yhteisö maailmankansalaisia, jotka jakavat osallistuvaa lähestymistapaa oppimiseen ja ovat kiinnostuneita olevan edessä ja keskellä nykypäivän tietoon perustuvan talouden ollakseen valmis tulevaisuuteen. Oppijoiden liittyä AIC: n ohjelmia ei vain olla "opettaa", mutta ajatella, osallistua ja luoda ... AIC tiedekunnassa tehdä enemmän kuin vain opettaa, he kuuntelevat, provosoida ja haaste. AIC jännittävä lähestymistapa tuottaa sen akkreditoidut ohjelmat yhdistyvät molempien maailmojen parhaat puolet kanssa fyysisiä tiloja Koillis-Singapore, ja pääsy state-of-the-art verkossa jakelutekniikoiden kehittämä syvästi kokenut opetusteknologia joukkueet Knowledge Universe. Tietoja Knowledge Universe Tieto Universe on johtava maailmanlaajuinen koulutuksen organisaation verkosto yli 3000 toimipisteessä, jotka työllistävät yli 30000 kasvatusalan ammattilaisia. Yhtiö koskettaa elämää yli 300000 opiskelijoiden päivittäin läpi intohimoinen kasvattajat, innovatiivinen pedagogiikka, tiukka opetussuunnitelmia ja käyttämään kehittyneitä koulutusteknologia, joka tarjoaa erinomaiset palvelut kaikilla koulutusaloilla läpi hyvin tunnustettu ja arvostettu laitokset varhaislapsuudessa, ensisijainen ja toissijainen, ja korkeampi koulutus. Aasian International College on jäsenenä Knowledge maailmankaikkeuden perhe. Visio, missio ja arvot Visiomme On tunnustusta tarjoamalla laadukkaita innovatiivisia ohjelmia korkea-asteen koulutuksen ja ammatillisen kehityksen. Meidän tehtävä Aasian International College tarjoaa huippuluokan ohjelmia, helpottaa joukkue saavutettujen tiedekunnan jäseniä, hyödyntämällä uusinta opetusmenetelmien ja koulutuksen teknologioiden aina tarkkailemalla korkealaatuisia ja eettisiä standardeja. Perusarvot Asiakaslähtöisyys Asetamme tarpeet ja edut meidän oppijoiden ensimmäinen kehittämisessä ja toimitus meidän ohjelmia ja palvelun tasoa.

Innovatiivisuus Edistämme kulttuurin innovaatioiden ja intohimo huippuosaamista kaikessa mitä teemme. Ammattietiikka Olemme sitoutuneet saavuttamaan korkeimman ammatillisia ja eettisiä standardeja kaikessa mitä teemme.

Kunnioitus Kannustamme yksilöllisyyttä, osallisuutta ja kulttuurista monimuotoisuutta.
Sosiaalinen vastuu kunnioittaa ympäristön ja ​​sosiaalisten velvoitteiden inculcating vahvaa vastuuntuntoa ja yhteisön sisällä organisaatiomme.

Sijainnit

Singapore

Osoite
11, Eunos Road 8, #04-01
408601 Singapore, Singapore

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: