Lue virallinen kuvaus

Noin

Kaplanin visiona on tulla Singaporen "Private Education Institute of Choice" -ohjelmaksi, ja olemme sitoutuneet auttamaan opiskelijoita pääsemään urakehitykseen ja koulutuksellisiin tavoitteisiin elinikäisen oppimisen kautta.

Elämänikäisen integroidun oppimiskumppanina tarjoamme korkeakouluopetusta, ammattitaitoa ja ammattitaidon kehittämistä koskevia koulutusohjelmia, jotka tarjoavat sinulle mahdollisuuden pysyä aina tärkeänä.

Tarjoamalla näitä mahdollisuuksia ja huippuosaamista opetuksessa ja oppimisessa, Kaplan pyrkii aina tekemään parhaansa opiskelijoillemme. Tavalliset tunnustuksemme ovat osoitus siitä.

Kaplan sai 9 palkinnot JobsCentral Learning Training- ja Education Development (TED) -palkinnolla 2016 ja 2017, jolloin Kaplan toi peräkkäisenä vuotena "Paras yksityinen oppilaitos", "Best Corporate Training Provider" ja "Gold Standard Service Provider "Valitussa kategoriassa / kurinalaisuus yksikössä.

Suoraan yksityisen koulutuksen tarjoajana Kaplan sai myös lukuisia tunnustuksia. Vuonna 2017 palkittiin myös Singaporen paras yksityinen oppilaitos ja johtava yritysjuridiikka

Tähän mennessä Kaplan on palvellut yli 65 000 tutkinnon suorittaneita1 ja myönsi yli 225 000 ammatillista todistusta2. Yli 550 korkeakoulututkinnot ja ammattitutkinnot ovat osoittaneet, että olemme sitoutuneet jatkuvaan innovaatioon ja ovat alan kannalta tärkeitä. Pyrimme myös luomaan ainutlaatuisen oppimisympäristön, jossa opiskelijoita yli 35 maasta ympäri maailmaa voidaan inspiroida erinomaisesti valitsemaan opintojaksoon.

Kehotan sinua tutkimaan Kaplania ja selvittämään, mitä voimme tehdä sinun koulutus- ja urasuunnitelmiesi tavoitteiden saavuttamiseksi.

Apulaisprofessori Rhys Johnson

Päätoimittaja

Kaplan Singapore


Tehtävä

Kaplan Singapore auttaa yksilöitä saavuttamaan koulutus- ja urasuunnitelmansa. Kaplan Singapore rakentaa tulevaisuuden, yksi menestystarina kerrallaan.


Näkemys

Valittavana yksityisenä koulutuslaitoksena.


Arvomme ja kulttuurimme

Perusarvot määrittelevät yrityskulttuurimme ja tarjoavat puitteet sille, mitä Kaplan Singapore toimittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme joka päivä.

  • eheys

Kaplan Singapore paikat ovat eettisiä ennen kaikkea, koska oikeiden asioiden hoitaminen on ainoa tie pitkän aikavälin kasvuun. Eettisyyden ja eheyden on oltava vakaata.

  • tuntemus

Kaplan Singapore pyrkii aina oppimaan lisää ja käyttämään tätä tietoa opiskelijoiden, työtovereiden, työntekijöiden ja yhteisön hyväksi.

  • Tuki

Kaplan Singapore tarjoaa tukevan ympäristön opiskelijoille, työntekijöille ja yhteisölle. Kaikki Kaplan Singapore on suunniteltu tukemaan opiskelijoiden menestystä.

  • Tilaisuus

Kaplan Singapore etsii jatkuvasti uusia ja parempia tapoja luoda mahdollisuuksia opiskelijoille, työntekijöille ja yhteisöille. Tämä on perustavanlaatuinen tehtävänämme: Kaplan Singapore rakentaa tulevaisuuteen yhtä menestystarinaa kerrallaan.

  • tulokset

Kaplan Singapore onnistuu, kun opiskelijat menestyvät. Kaplan Singapore mittaa menestyksemme siitä, kuinka hyvin opiskelijat täyttävät mitattavissa olevat tavoitteensa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

Kaplan Singapore

Hotel Management Degree -yliopiston BA (Hons) yhdistää sekä ammatillisen kokemuksen että johdon teorian, jotta opiskelijoille annetaan erikoisosaamista menestyksekkääksi ... [+]

Hotel Management Degree -yliopiston BA (Hons) yhdistää sekä ammatillisen kokemuksen että johdon teorian, jotta opiskelijoille annetaan erikoisosaamista menestyksekkääksi johtajaksi vieraanvaraisuuden alalla.

Tämän asteen toteuttaminen on kuuden kuukauden harjoitteluohjelma AccorHotelsin tai Ponte Groupin kanssa, mikä antaa opiskelijoille mahdollisuuden oppia asiaankuuluvassa, omaksuttavassa ja tiukassa ympäristössä, joka keskittyy keskeisiin toiminta- ja hallintoprosesseihin. Opiskelijat saavat myös mahdollisuuden työskennellä yhdessä hotellin johdon kanssa ja työskennellä konsulttiprojektilla analyyttisen ratkaisun tuottamiseksi, joka käsittelee alan kohtaamia todellisia kysymyksiä.... [-]

Singapore
Joulukuu 2019
Englanti
Full-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kaplan Singapore

Tämä yhden vuoden täydennyskoulutusohjelma varustaa aikuisille, joilla on käytännön taitoja pienten yritysten (pk-yritysten) johtamisesta digitaaliseen markkinointiin. ... [+]

Birminghamin kaupungin yliopistoRakenne ja sisältö

Tämä yhden vuoden täydennyskoulutusohjelma varustaa aikuisille, joilla on käytännön taitoja pienten yritysten (pk-yritysten) johtamisesta digitaaliseen markkinointiin.

Opiskelijat työskentelevät useilla innovatiivisilla ja käytännöllisillä projekteilla, kuten yritysraporteilla, tapaustutkimuksilla, esityksillä ja projekteilla, jotka auttavat heitä soveltamaan tietonsa todellisiin tilanteisiin ja vaikuttamaan välittömästi liiketoimintaorganisaatioihinsa.

Sisäänpääsyvaatimukset

Tämä tutkinto-ohjelma hyväksyy laajan tutkintotodistuksen, joka sisältää:

Ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava tutkintotodistusKaplan-tutkintotodistusMuita yksityisiä tutkintoja ja / tai ulkomaisia ​​tutkintoja arvioidaan tapauskohtaisesti... [-]
Singapore
Syyskuu 2019
Englanti
Part-time
12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kaplan Singapore

Tämä yhden vuoden täydennyskoulutusohjelman tarkoituksena on valmistella työtä aikuisille kansainvälisen liiketoiminnan maailmalle ja kattaa nykyaikaiset aiheet kuten lii ... [+]

Birminghamin kaupungin yliopistoOhjelman kuvaus

Tämä yhden vuoden täydennyskoulutusohjelman tarkoituksena on valmistella työtä aikuisille kansainvälisen liiketoiminnan maailmalle ja kattaa nykyaikaiset aiheet kuten liiketoimintastrategia, toiminta, markkinointi, globalisaatio ja paljon muuta.

Opiskelijat työskentelevät useilla innovatiivisilla ja käytännöllisillä projekteilla, kuten yritysraporteilla, tapaustutkimuksilla, esityksillä ja projekteilla, jotka auttavat heitä soveltamaan tietonsa todellisiin tilanteisiin ja vaikuttamaan välittömästi liiketoimintaorganisaatioihinsa.

Rakenne ja sisältö

Tämä koulutusohjelma voidaan suorittaa vähintään 12 kuukautta osa-aikaisesti. Alla on ohjelman rakenne:... [-]

Singapore
Syyskuu 2019
Englanti
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kaplan Singapore

Tämä yhden vuoden täydennyskoulutusohjelma auttaa aikuisia työskentelemään laajentamaan markkinointiosaamistaan ​​ja terävöittämään luovia taitojaan. Tässä ohjelmassa käs ... [+]

Birminghamin kaupungin yliopistoOhjelman kuvaus

Tämä yhden vuoden täydennyskoulutusohjelma auttaa aikuisia työskentelemään laajentamaan markkinointiosaamistaan ​​ja terävöittämään luovia taitojaan. Tässä ohjelmassa käsitellään myös nykyisiä markkinointimenetelmiä ja nykyaikaisia ​​liiketoiminta-asioita, kuten nykyaikaista mainontaa, sosiaalista markkinointia ja markkinointistrategiaa ja -suunnittelua.

Opiskelijat työskentelevät useilla innovatiivisilla ja käytännöllisillä projekteilla, kuten yritysraporteilla, tapaustutkimuksilla, esityksillä ja projekteilla, jotka auttavat heitä soveltamaan tietonsa todellisiin tilanteisiin ja vaikuttamaan välittömästi liiketoimintaorganisaatioihinsa.... [-]

Singapore
Syyskuu 2019
Englanti
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi

BSc

Kaplan Singapore

Tämä tutkinto-ohjelma yhdistää kaksi pankkitoiminnan ja rahoituksen aihepiiriä ja sopii opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa uraansa pankki- ja rahoituspalveluissa. ... [+]

Essexin yliopistoRakenne ja sisältö

Tämä tutkinto-ohjelma yhdistää kaksi pankkitoiminnan ja rahoituksen aihepiiriä ja sopii opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa uraansa pankki- ja rahoituspalveluissa.

Tämä ohjelma on myös kohdistettu investointien hallintatodistus (IMC) -ohjelmaan. IMC tarjoaa ihanteellisen perustan niille, joilla on tulevaisuuden suunnitelmia ilmoittautua Chartered Financial Analyst (CFA) -ohjelmaan, koska se kattaa 30 prosenttia CFA-tason I opetussuunnitelmasta.

Valmistuttuaan opiskelijat voivat ansaita ammattipätevyyden hyväksytyiltä tilintarkastajilta (ACCA) korkeammilta kuin heidän vertaisarvioijansa. He voivat hakea poikkeuksia 7 ACCA: n perusasiakirjasta.... [-]

Singapore
Joulukuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kaplan Singapore

Tämä tutkinto-ohjelma on akkreditoitu kolmella suurella kirjanpidon ammattijärjestöt ja sopii opiskelijoille, jotka aikovat jatkaa uraa kirjanpito-tai rahoituspalvelut al ... [+]

Essexin yliopistoRakenne ja sisältö

Tämä tutkinto-ohjelma on akkreditoitu kolmella suurella kirjanpidon ammattijärjestöt ja sopii opiskelijoille, jotka aikovat jatkaa uraa kirjanpito-tai rahoituspalvelut aloilla.

Tämä ohjelma on pakottava, että opiskelijat voivat saada vapautuksia ammattikorkeakoulututkinnon (ACCA), Chartered Institute of Management Accountantsin (CIMA) ja Englantilaisen ja Walesin (ICAEW) tutkinnon suorittaneista tutkintotodistuksista. He voivat saada poikkeuksia:

Enintään 7 ACCA-paperia (perustiedot)Jopa 6 CIMA-paperiaJopa 5 ICAEW: n paperia

Tämä ohjelma on myös kohdistettu investointien hallintatodistus (IMC) -ohjelmaan. IMC tarjoaa ihanteellisen perustan niille, joilla on tulevaisuuden suunnitelmia ilmoittautua Chartered Financial Analyst (CFA) -ohjelmaan, sillä se kattaa 30 prosenttia CFA-tason I opetussuunnitelmasta.... [-]

Singapore
Joulukuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Kaplan Singapore

Tässä tutkinto-ohjelmassa yhdistyvät kaksi läheisesti toisiinsa liittyvää hallinnan ja markkinoinnin aihepiiriä, jotka auttavat pohtimaan mielikuvitusta, innovaatioita ja ... [+]

Essexin yliopistoNoin

Tässä tutkinto-ohjelmassa yhdistyvät kaksi läheisesti toisiinsa liittyvää hallinnan ja markkinoinnin aihepiiriä, jotka auttavat pohtimaan mielikuvitusta, innovaatioita ja aloitteita yritysten haasteiden ratkaisemiseksi.

Opiskelijat tutustuvat suosittuihin aiheisiin, kuten liiketoimintastrategiaan, kuluttajien käyttäytymiseen, digitaaliseen markkinointiin ja sosiaaliseen mediaan ja jopa johtamispsykologiaan.

Rakenne ja sisältö

Tässä tutkinto-ohjelmassa yhdistyvät kaksi läheisesti toisiinsa liittyvää hallinnan ja markkinoinnin aihepiiriä, jotka auttavat pohtimaan mielikuvitusta, innovaatioita ja aloitteita yritysten haasteiden ratkaisemiseksi.... [-]

Singapore
Joulukuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kandidaatti

Kaplan Singapore

Monashin kandidaatin tutkinto varhaiskasvatuksesta on erittäin arvostettu pätevyys1, joka on suunniteltu kasvattajille, jotka ovat intohimoisia lastentarhojen, lastentarh ... [+]

Monashin yliopistoesittely

Monashin kandidaatin tutkinto varhaislapsuudessa on arvostettu pätevyys, joka on suunniteltu kouluttajille, jotka ovat intohimoisia työskentelemään esikoulun, lastenhoidon tai päiväkodin pienten lasten kanssa. Se tarjoaa myös erinomaisen pääsyn nykyisille opettajille, joilla on lapsen palvelujen, varhaislapsuuden ja koulutuksen tai vastaavan tutkintotodistus.

Ohjelman suorittamisen jälkeen sinut koulutetaan ammattitaitoisena ja tehokkaana varhaiskasvatuksen ammattilaisena, jossa on syvällistä tietoa lasten luovaa, fyysistä, henkilökohtaista, henkistä kehitystä ja sosiaalisia ominaisuuksia. Tämä ohjelma kehittää ammatillisia valmiuksia ja syventää ymmärrystä monimutkaisia koulutuksen alalla, joka tarjoaa Pathway tutkimus- ja edelleen oppimista.... [-]

Singapore
Lokakuu 2019
Englanti
Part-time
12 - 24 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
Wilkie Road, Level 2, Wilkie Edge
Singapore, Singapore
Verkkosivusto
Osoite
1 Selegie Road, Level 6, PoMo
Singapore, Singapore
Osoite
80 Jurong East Street 21, #06-02, Devan
Singapore, Singapore