The Faculty of Electrical Engineering and Computer Science - University of Maribor

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Sähkötekniikan ja tietotekniikan tiedekunta (UM FERI)

Sähkötekniikan ja tietotekniikan tiedekunta (UM FERI) on kansainvälisesti tunnustettu, kunnianhimoinen tekninen tiedekunta, joka siirtää huipputeknistä osaamista menestyksekkäästi teollisuudelle. Se on Mariborin yliopiston suurin tiedekunta, jossa on noin 2000 kokopäiväistä opiskelijaa, yli 9000 opiskelijaa on suorittanut tutkinnon ja lähes 300 tohtoria. opinnäytetyöt on puolustettu.

Opinto-ohjelmien jatkuva kehittäminen ja täydentäminen edustavat dynaamista prosessia, jolla pyritään vastaamaan uusiin sosiaalisiin haasteisiin, yhteiskunnallisiin tarpeisiin ja tieteen kehitykseen. Kaikkien kolmen syklin aikana toteutetut ohjelmat helpottavat perustietojen ja asiaankuuluvien ammattitaitojen hankkimista ja varmistavat erinomaiset uranäkymät kotona ja ulkomailla.

126729_pexels-photo-1595391.jpeg

Kettu / Pexels

Kandidaatin (ensimmäisen syklin) ohjelmat käsittävät pakollisen teollisen sijoittelun, jolloin opiskelijat voivat hankkia itsenäisen ongelmanratkaisun edellyttämät tiedot. Maisteri- ja jatko-opiskelijat voivat osallistua perus- ja soveltavaan tutkimukseen, jonka suorittavat FERIssä työskentelevät kansainvälisesti tunnustetut tutkijat. Opiskelijat voivat ilmoittautua joko ammatillisiin ohjelmiin, joissa keskitytään käytännön koulutukseen ja varhaiseen työhön, tai kansainvälisesti vertailukelpoisiin akateemisiin ohjelmiin, jotka helpottavat siirtymistä maisteriohjelmiin (toinen sykli) ja tohtoriohjelmiin (kolmas sykli).

Tutkimustyypistä riippumatta FERI: n suorittamien ohjelmien sisältö kattaa nykyaikaisen teknologisen kehityksen suosituimmat tieteet sähkötekniikan, tietotekniikan, mediaviestinnän, televiestinnän ja mekatroniikan aloilla. Koska FERI on hyvin tietoinen läheisten suhteiden merkityksestä talouteen ja teollisuuteen, järjestetään ohjelmaneuvostojen vuosikokouksia, jotta saadaan tietoa työnantajien kehittämistoiminnoista ja heidän odotuksistaan valmistuneiden ammatilliseen pätevyyteen. FERI tekee myös aktiivista yhteistyötä laajemman kansainvälisen akateemisen yhteisön kanssa erilaisten vaihto-ohjelmien avulla opiskelijoille ja opetushenkilöstölle.

Opiskele kanssamme!

128479_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Opiskelu FERIssä on

  • F - joustava,
  • E - Erinomainen,
  • R - tutkimuksellinen
  • I - Innovatiivinen!

FERI tarjoaa tutkinnon, jossa sinulla on enemmän kuin vain tutkinto käsissäsi. Se on erinomainen elämämahdollisuus, joka varmistaa työllistyvyyden Sloveniassa, Euroopassa ja muualla maailmassa.

Sijainnit

Maribor

Osoite
University of Maribor,
Faculty of Electrical Engineering and Computer Science,
Koroška cesta 46

SI-2000 Maribor, Hallintoyksikkö Maribor, Slovenia