Satakunta University of Applied Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

TERVETULOA SAMKIN!

Satakunta University of Applied Sciences (SAMK) sijaitsee Suomen länsirannikolla Satakunnan alueella. Yhteensä noin 6000 opiskelijaa ja yli kaksisataa kansainvälistä opiskelijaa opiskelee kampuksissamme joka vuosi. Oletko valmis liittymään meihin? SAMK tarjoaa sekä kandidaatin että maisterin tutkintoja terveyden ja hyvinvoinnin tiedekunnissa, logistiikassa ja meriteknologiassa, palveluliiketoiminnassa ja teknologiassa.

BRAND-NEW CAMPUSES

Meillä on kampuksia Satakunnan suurimmissa kaupungeissa.

Porin SAMK-kampus on upouusi laitos, joka sijaitsee Porin keskustassa julkisen liikenteen keskuksen vieressä. Uusi kampus on Suomen nykyaikaisin oppimisympäristö. Moderni ja monipuolinen kampus tarjoaa koulutusta liike-, terveys- ja sosiaalipalveluissa, teknologiassa ja matkailussa.

SAMK-kampus Rauma on hiljattain remontoitu ja se sijaitsee lähellä satamaa. Kampus on monipuolinen ja kansainvälinen offshore-teknologian, kansainvälisen liiketoiminnan ja logistiikan tutkimuskeskus.

Kaupungit tarjoavat tilavia ja turvallisia elinolosuhteita, paljon vihreää luontoa ja erinomaiset mahdollisuudet vapaa-ajan toimintaan. Kaupungit ovat riittävän suuria tarjoamaan kaikki tarvittavat palvelut, mutta myös tarpeeksi pienet, jotta ne olisivat viihtyisiä ja ystävällisiä.

52620_SAMK052016166.jpg

PARAS KOULUTUS

SAMK on tunnettu koulutuksen laadusta: valmistuneiden kandidaatin tutkintojen mukaan SAMK on Suomen paras ammattikorkeakoulu opetuskyvyn kannalta. Lisäksi SAMKin maisterintutkinnon opiskelijat ovat yleensä hyvin tyytyväisiä opintoihin. Tutkimuksen ovat tehneet Suomen kulttuuri- ja koulutusministeriö

SAMKIN PROFIILI JA VISIO

SAMK profiloi itsensä teollisuuslaitoksena.

SAMKin profiili perustuu alueen tarpeisiin ja SAMK keskittyy koulutukseen, tutkimukseen, innovointiin ja kehitystoimintaan, jotka tukevat teollisuuden rakennemuutosta. Satakunnalla on monipuolinen taloudellinen ja teollinen rakenne. SAMK: n on siksi tulevaisuudessa tarjottava teknologiaa, liiketoimintaa ja hallintoa sekä sosiaali- ja terveydenhuollon tutkimusta ja kattavia opetusohjelmia.

Visiomme on, että kaikki SAMK-opiskelijat työskentelevät.

Opiskelijoille tarjotaan parhaat mahdollisuudet työllistymiseen koulutuksen avulla, joka on räätälöity alueen tarpeisiin, kokonaisvaltaiseen yhteistyöhön työmarkkinoilla ja yrittäjyyden kanssa.

SAMK luvuissa

 • Kaupungit: 4
 • Kampukset: 4
 • Tutkinnon suorittaneet 2017: c. 5500
 • Tutkinnon suorittaneita kaupungeissa 2017: Porissa 3,622, Rauma 1 344, Huittinen 454 ja Kankaanpää 111
 • Kansainväliset opiskelijat: c. 350
 • Opiskelijat avoimissa opinnoissa: c. 1100
 • Henkilöstön jäsenet 2016: c. 400, joilla on tohtorin tai lisensiaatintutkinnon tutkinto: 71
 • Kandidaatin tutkinto-ohjelmat: 19
 • Maisteriohjelmat: 9
 • Koulutusohjelmat englanniksi: 10
 • Kandidaatin tutkinto 2016: 953
 • Master-tutkinnot 2016: 83
 • Tutkinnot yhteensä: yli 18 000

Sijainnit

pori

Osoite
Tiedepuisto Campus
Tiedepuisto 3

28601 pori, Suomi

pori

Osoite
Tiilimäki Campus
Maamiehenkatu 10

28601 pori, Suomi

Rauma

Osoite
SAMK Campus Rauma
Satamakatu 26
Suojantie 2 (Merimäki)

26101 Rauma, Suomi

Huittinen

Osoite
Kuninkainen Campus
Risto Rytin katu 70

32701 Huittinen, Suomi

Kankaanpää

Osoite
Fine Arts Campus
Paasikivenkatu 24

38701 Kankaanpää, Suomi

Suomi verkossa

Osoite
Suomi verkossa, Suomi