Humak University of Applied Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Humak pähkinäkuoressa

Humak University of Applied Sciences harjoittaa korkea-asteen koulutuksen kehittämistä ja työelämän nykyaikaistamista. Me osallistumme uuden tyyppisen korkeakoulututkimuksen työskentelyyn sekä tutkimukseen, kehitykseen ja innovaatioihin, jotka palvelevat opiskelijoita heidän urapolullaan ja tukevat ammatillisia kumppaneita heidän kehittäessään omaa toimintaansa.

Olemme asiantuntija-alueidemme suurin kouluttaja ja TKI-organisaatio Suomessa. Vahvuutemme ovat nuorisotyö ja yhteisöllisyys; Organisaatiotyö, työyhteisöt ja integraatio; Tulkkaus ja kielellinen saavutettavuus sekä kulttuurin hallinta ja välittäminen .

Varmistaakseen valtakunnallisen koulutuksen saatavuuden ja vahvan osaamisklusterin - edellytys korkealaatuiselle toiminnalle - Humak toimii alueellisesti hajautetun, mutta toiminnallisesti integroidun valtakunnallisen verkoston kautta.

Humakin omistaa Suomen Humanistinen Ammattikorkeakoulu Oy. Meillä on 1500 opiskelijaa ja noin 130 ammattilaista työskentelevät kanssamme.

Sponsored by Google ChromebooksBrooke Cagle / Unsplash

Humak on yhteisö, joka jakaa tietonsa

Humak pyrkii tehostamaan työtä nykyisten kumppaneidensa kanssa ja rakentaa aktiivisesti uusia kumppanuuksia. Humak on yhteisö, ja sen toiminta perustuu tiedon ja asiantuntemuksen jakamiseen avoimesti ja uuden tiedon tuottamiseen yhteistyössä eri verkkojen kautta.

Yhteistyö ja yhteiset prosessit luovat alustan tulevaisuuden ratkaisujen ennustamiselle, innovoinnille ja kehittämiselle. Opiskelijat ovat tiiviisti mukana kehitystyössä, ja Humakin henkilökunta tuo oman prosessinsa osaamiseen kumppaneidemme hyödyksi ja hyödyksi.

Humakin vahvuudet

122316_humak-strategy-strengts-expertise.jpg

Etsimme vahvaa kumppanuutta suomalaisten ja ulkomaisten yliopistojen kanssa. Vahvuudet perustuvat osaamiseen ja tekevät profiilistamme konkreettisia ja tuovat esiin toiminta-aloidemme kärjessä. Vahvuudet ohjaavat toiminnan strategista kehittämistä. Vahvuudet luovat entistä vahvemmat osaamisklusterit ja asiantuntemuksen, ja ne ohjaavat myös kumppanuussuhteidemme hallintaa.

  • Nuorisotyö ja yhteisöllisyys: tuotamme taitoja kohdata nuoret
  • Organisaatiotyö, työyhteisöt ja integraatio: parannamme työyhteisöjen toimivuutta, kilpailukykyä ja yhteisöllistä kehitystä.
  • Tulkkaus ja kielellinen saavutettavuus: osallistumme ammatillisten taitojen ja tekniikan kehittämiseen, joka tukee kielellistä saavutettavuutta.
  • Kulttuurin hallinta ja välittäminen: edistämme kulttuurin hallinnan taitoja osallistumista tukevana toimintana ja kehitämme digitaalisia ympäristöjä kulttuuri- ja taiteellisille tuotannoille ja palveluille.

Uudet nousevat sektorit, jotka nousevat vahvuusalueidemme marginaaleista ja jotka takaavat, että liiketoiminnan ja teollisuuden elämän osaamisvaatimukset otetaan huomioon toiminnassamme: Uudet osallistujat (vähennämme kuulumattomuuden tunnetta ja syrjäytymistä), Uusi yhteisöllisyys ( rohkaisemme verkkopohjaista johtamista ja ohjausta), viestintäosaamista (edistämme monimuotoisuuden ja kulttuurivähemmistöjen tietämyksen kohtelua), ihmisoikeuksia ja tasa-arvoa (kannustamme yhteiskunnallista tasa-arvoa).

Meidän arvomme

  • Me kunnioitamme toisiamme.
  • Olemme avoinna.
  • Menestymme yhdessä.
  • Olemme rohkeita uudistuksessamme ja uusimisessa.

Sijainnit

Helsinki

Osoite
Ilkantie,4
00400 Helsinki, Suomi

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin