Kajaani University of Applied Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kajaani University of Applied Sciences ( KAMK ) on aktiivinen, aidosti kansainvälinen yliopisto Keski-Suomessa, jolla on erittäin vahva maine alueellisesti ja kansallisesti. Olemme elinvoimainen kansainvälinen oppimis- ja kehitysyhteisö, joka koostuu noin 2300 opiskelijasta ja 230 asiantuntijasta ja joka toimii omalla pienellä kampuksellamme, joka sijaitsee Kajaanin upeassa luonnonympäristössä. Tarjoamme valikoiman tutkintoja, joita työyhteisö arvostaa laajasti, mukaan lukien kandidaatin ja maisterin tutkinnot, jotka toimitetaan englanniksi. Jos olet kiinnostunut hyödyntämään kuuluisan Suomen koulutus-, voit opiskella International Business, Esports Business, urheilu- ja vapaa Management tai elämysmatkailu klo KAMK .

Opetusministeriö ja yliopisto valvoo tiiviisti korkeakoulutuksen laatua Suomessa. KAMK on saavuttanut suurta menestystä Suomessa ministeriön tulosbarometriin. Erityisesti opetuksen ja neuvonnan laatua on pidetty parhaina Suomessa useiden vuosien ajan. Talouselämässä 2011 julkaistun kyselyn mukaan KAMK oli Suomen parhaiden ammattikorkeakoulujen joukko, joka perustui useisiin indikaattoreihin.

Opettajamme lähestyvät jokaista opiskelijaa yksilöinä, auttaen heitä tunnistamaan ja kehittämään henkilökohtaisia ​​osaamisalueensa. Tutkimuksissa keskitytään koulutuksen käytännön integroimiseen todellisen työelämän kanssa ja uusien ammattilaisten kouluttamiseksi nykyisten työmarkkinoiden tarpeiden mukaan.

Kampuskeskuksemme sisältävät moderneja tekniikoita, kuten datakeskusta, pelisuunnittelua, 3D-tulostusta ja robotiikan laboratorioita. Meillä on myös huippuluokan fiksu kuntosali, joka käyttää peliteknologioita digitaalisessa ympäristössä ja tarjoaa hauskan ja tehokkaan fyysisen harjoittelun. Kaikki palvelut sijaitsevat yhden kampusalueella lähellä kaupungin keskustaa, helpon kävelymatkan päässä toisistaan. Opiskelijoitustilaa on saatavana siisteissä, moderneissa huoneistoissa kampuksella ja opiskelijat voivat nauttia erinomaisesta luonnonympäristöstä laajan valikoiman vapaa-ajanviettomahdollisuuksia ja urheilutoimintaa.

Sijainnit

Kajaani

Kajaani University of Applied Sciences

Osoite
Ketunpolku 1
FI-87100 Kajaani, Suomi
Puhelin
+358 8 618 991