Read the Official Description

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on monialainen korkeakoulun educationand tehokkaan toimijana koulutuksen ja tutkimus-, kehitys- ja innovaatio (TKI) alueella Etelä-Pohjanmaan Länsi-Suomessa.

Määrä päätoimisia opiskelijoita on 5000 ja akateemisen ja muun henkilökunnan 380. SeAMK on 19 kandidaatin ja 7 maisterin koulutusohjelmissa. Kolme koulutusohjelmat ovat täysin opetetaan Englanti (International Business, hoitotieteen ja maisterin tutkinto International Business Management). Myös kaksoistutkinto-ohjelmat ovat saatavilla tekniikan ja liiketoiminnan.

SeAMK tarjoaa koulutusta, jonka tavoitteena on korkean tason ammattipätevyyden seuraavilla aloilla:

KULTTUURI
Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon
Tekniikan ja liikenteen ala
Luonnonvarat ja ympäristö
Sosiaali-, terveys- ja liikunta
Matkailu-, ravitsemis-ja talousala

Koulutuksessa ja T & K-toimintaan SeAMK on keskittynyt seuraaviin painopistealueilla:

Kestävän Food Solutions
Smart ja Energy Efficient Systems
Hyvinvoinnin ja luovia yksilöitä ja yhteisöjen
Yrittäjyys, uusien liiketoimintakonseptien ja Service Innovations

Nämä osaamisalueet kehitetään perustuvat alueellisiin ja kansainvälisiin tarpeisiin ja erikoisia vahvuuksia.

Kansainvälistyminen on strateginen tavoite SeAMK

Meillä on noin 200 partneriyliopistoja 50 eri maassa ympäri maailmaa. Aktiivinen opiskelijoiden ja akateemista liikkuvuutta, TKI projekteja ja kansainvälisissä konferensseissa ovat elintärkeä osa kansainvälistä toimintaa.

Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BBA

Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)

Saat yleiskuvan liiketalouden jossa keskitytään kansainväliseen toimintaan yrityksiä ja organisaatioita. Tulet saamaan osaamista suunnittelussa, käytössä ja liiketoiminna ... [+]

Oletko kiinnostunut opiskelusta kansainvälisissä liikkeenjohdon ja markkinoinnin Suomessa? Suomen koulutusjärjestelmä on tunnettu korkeasta laadusta.

Ota kandidaatin tutkinnon SeAMK, Seinäjoen Univeristy ammattikorkeakoulu varauduttava mielenkiintoisia tehtäviä kansainvälisessä liiketoiminnassa. Kaikki tutkimukset suoritetaan Englanti ja mahdollisuudet opiskelijavaihdon ovat saatavilla maailmanlaajuisesti. Voit myös hyötyä kaksoistutkintoon järjestelyistä kanssa kumppanuusoppilaitoksia Saksassa, Tšekissä, Unkari, Liettua, Venäjä, Alankomaat, Kiina tai Espanja.

School of Business ja kulttuuri on keskeisellä paikalla Seinäjoella Framin Campus Area. Myös suuri määrä yrityksiä, jotka toimivat yhdessä SeAMK löytyy Framin alueella. Tämä tekee alueesta inspiroiva opiskelupaikan korkean teknologian ratkaisuja ja synergiaa muiden tieteenalojen sijaitsevat alueella.... [-]

Suomi Seinäjoki
September 2019
Full-time
42 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi

Welcome to SeAMK!

Study at SeAMK!

Location address
Seinäjoki
University of Applied Sciences
P.O. Box 412
FI-60101

Visiting address:
Kampusranta 11, Frami F

Seinäjoki, 60320 FI
Social Media