Lue virallinen kuvaus

VAMK on moderni ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu sijaitsevat Vaasassa, Suomessa. VAMK tarjoaa korkean tason teoreettinen ja käytännön suuntautunutta koulutusta suomeksi ja Englanti, sekä kandidaatin tasolla koko ajan ja osa-aikainen koulutus sekä ammatillinen maisterintutkinto tasolla.

Vahvuuksiamme ovat energiatekniikan ja kansainvälisen liiketoiminnan osaamista ja näillä aloilla olemme tiiviissä yhteistyössä Vaasan region's energiasektorilla.

Tärkeimmät painopisteet ovat korkean teknologian, kansainvälisen liiketoiminnan, ja terveydenhuollon ja sosiaalipalvelut. VAMK on erityisen kiinnostunut yhdistämään perinteistä yrittäjähenkeä alueen kansainvälistä tietoisuutta, kielten ja kulttuurin opetuksen. On painotetaan voimakkaasti kansainvälistymiseen ja ohjaajat ylläpitää korkea koulutustaso.

VAMK on laaja yhteistyöverkosto yliopistojen ja muiden koulutus- ja tutkimuslaitosten ulkomailla sekä Suomessa. Henkilöstö, ohjelmat ja palvelut joukkue jopa tarjota laajan valikoiman oppimisen vaihtoehtoja tarjoaa lyömättömän yhdistelmän laadukkaan koulutuksen nykyaikaisen ja opiskelija-ystävällinen kaupunki Vaasa.

Tällä hetkellä VAMK on 3300 opiskelijoiden ja kokoaikaista henkilöstöä yli 210 jäsentä, sekä 50 osa-aikaisesti tai vierailevat opettajat ja professorit. VAMK on kaksi kampusta, yksi Palosaaren - meren puolella kampuksella ja toinen Raastuvankatu aivan kaupungin keskustassa. Molemmat kampukset ovat helposti saavutettavissa ja vain 1,5 kilometrin päässä toisistaan.

Vaasan Oy, ammattikorkeakoulu

Vaasan ammattikorkeakoulu Vaasan Oy, ammattikorkeakoulu on kansainvälinen korkeakoulu valistaa tradenomi, Engineering, sosiaali- ja sekä sairaanhoitajaa ja terveydenhoitajat suomeksi, ja Englanti vaativiin tarpeisiin työelämän.

VAMK Oy omistaa Vaasan kaupunki, Vaasan yliopisto, Pohjanmaan liitto ja Pohjanmaan kauppakamari.

Vuonna osakeyhtiö, suurin teho päätösvaltaa yhtiössä yhtiökokoukseen, jossa osakkeenomistajat käyttävät valtaa mukaan äänioikeuden omistuksestaan. Hallitus, joka on mukaisesti osakeyhtiölain, huolehtii Yhtiön hallinnosta ja toiminnan asianmukaisesta järjestämisestä sen toiminnan. Rehtori Vaasan tuella johtoryhmä, toimii toimitusjohtajana Oy VAMK Ab.

historia

Vaasan ammattikorkeakoulu Vaasan ammattikorkeakoulu aloitti toimintansa tilapäisenä ammattikorkeakoulun 1. of elokuuta 1996 perustui viiteen toimielimissä: Vaasan Institute of Technology, Vaasan kauppaoppilaitos, Vaasa College of Hotelli- ja ravintola, Vaasa College of Health Care ja Vaasan College of Kotitalouksien ja sosiaalipalvelut.

Pian nämä instituutiot yhdistettiin kolmeen: Vaasan Institute of Technology, Vaasan Institute of Business ja matkailu ja Vaasan Institute of Health Care ja Sosiaali-. Operaatio sai pysyvän lisenssin muodostettava yhtenäinen ammattikorkeakoulu.

Nämä laitokset ovat merkittävä yksittäiset perinteet ennen sulautumista: kaupallinen koulutus on ollut yli 100 vuotta Vaasassa. Kouluttaa asiantuntijoita tekniikan Vaasassa on säädetty yli 150 vuotta katsoo, että koulutus asiantuntijat terveydenhuollossa on säädetty 25 vuotta. Sen lisäksi, että Institute of Technology, kaksi muuta laitosten erotettiin VAMK (jonka nimi Vaasan ammattikorkeakoulu) ja oppilaitoksissa toisen asteen yhteydessä vastaanottaa pysyvän lisenssin 1. elokuuta 1999.

Tänään VAMK on kolme opetus kouluissa, kaksi yksikköä opiskelijoiden ja hallinnolliset palvelut sekä yksikkö soveltavaa tutkimusta ja kehittämistä. Vahvuuksia VAMK ovat monialaisia, monikielinen ja kansainvälinen koulutus on hyvä osaaminen korkean teknologian, kansainvälisen liiketoiminnan ja matkailun sekä pitkälle kehittynyt terveydenhuolto ja sosiaalipalvelut mukaan toimielimille tunnettu koulutus historia.

Missio, visio ja arvot

Vaasan ammattikorkeakoulu, ammattikorkeakoulu (VAMK) kouluttaa kansainvälisiä asiantuntijoita palvelemaan kaupan ja teollisuuden elämää. VAMK on monikielinen ja kansainvälinen korkeakoulu, joka tarjoaa koulutusta kahdella kielellä sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan integroidaan opetukseen tekniikan, liiketalouden ja terveydenhuollon ja sosiaalipalvelut.

VAMK tarjoaa koulutuksen muodossa erikoistumisopinnot ja koulutusohjelmat johtavat perus astetta ja ammatillista maisterintutkintoa. Olennainen osa opintoja on yhteistyössä työelämän.

Visiomme on

olla energinen, houkutteleva ja kansainvälinen oppiminen ja tutkimusyhteisö, joka toimii läheisessä ammattilainen yhteistyössä alueen työelämää tukevat alueen menestystä.

Missiomme on

kouluttaa kansainväliset asiantuntijat tarpeisiin Pohjanmaan työelämän tarjoamalla koulutusohjelmien Technology, Business Economics, sosiaali- ja terveysalan palvelut sekä tekee tutkimusta ja kehitystyötä liittyy läheisesti näillä aloilla. Toimintamme ovat monikielisiä ja kansainvälisiä.

Meidän painopistealueita ovat

Tekninen osaaminen energian teollisuuden, erityisesti sähköntuotannon, hyödyntäminen ja siirto teknologian ja tietotekniikan kanssa keskitytään energiateollisuuteen. Business osaamista vientiteollisuutta, erityisesti käytäntöjä kansainvälisen kaupan ja logistiikan. Olennaiset perus- osaamista sosiaali- ja terveydenhuollon ja edistää väestön terveyttä, hyvinvointia ja työkykyä.

meidän profiili

Vaasan profiili painotetaan kansainvälistä yhteistyötä ja alueellisia vaikutuksia. Meidän Koulutusohjelmat keskittyvät kouluttaa asiantuntijoita kansainvälisiin tarvittavaa osaamista sekä teollisuuden ja liike-elämän, ja haluamme olla kehittämässä tätä toimivaltaa. Alueellinen vaikutus toteutetaan koulutuksen ja tutkimuksen avulla, jotka perustuvat tarpeisiin alueen työelämää. Työelämä on käytännössä integroitu koulutukseen käyttämällä oppijakeskeisen opetusmenetelmien.

Arvomme sisältävät

Asiakaslähtöisyys: Meillä ennakoida ja tietää tarpeet ja odotukset asiakkaiden ja tapaamme nämä tarpeet ja odotukset joustavien, laadukkaan toiminnan. Kestävä kehitys: Tuomme lisäarvoa Länsi-Suomessa kehittämällä toimintaamme jatkuvasti ja innovatiivisesti ja kunnioittaen ympäristön arvoja. Tulevaisuuden suuntautunut asiantuntemus: Tarjoamme työelämän asiantuntijoiden kanssa ja varmistaa oman osaamisen ja asiantuntemuksen jatkuva oppiminen. Kunnioitus: Rakennamme keskinäistä luottamusta kunnioittaen jokainen ihmisenä, ja me avoimesti antaa positiivista ja rakentavaa palautetta.

VAMK pähkinänkuoressa

Opiskelijat

3250 (560 osa-aikaisessa koulutus)

Henkilöstö

212 (124 tiedekunnan jäsentä)

koulutusohjelmat

13 ylempää astetta kokopäiväisessä koulutuksessa 4 Professional maisterin tutkinnot Jopa 10 koulutusohjelmien osa-aikainen koulutus vuodessa

Opintoalat

Teknologia Business Economics Sosiaali-ja terveysalan palvelut Liiketalouden tietojärjestelmät

Time of tutkimus

Päätoiminen koulutus 210-240 op (3,5-4 vuotta) Osa-aikainen koulutus 210-240 op (3-5 vuotta) Professional Ylemmät Astetta 60-90 op (2-3 vuotta)

Kansainvälinen aktiviteetti

350 International opiskelijoille 80 Saapuvat vaihto-opiskelijat 180 Lähtevät vaihto-opiskelijat

Laatu opetusta: 72% valmistuneista asteen opetusta kuin ammattitaitoiset

Opinnäytetyöt tehdään työelämään: 75%

Koulutusohjelmat ja tutkinnot

Bachelor tason:

International Business: tradenomi (Englanti) Liiketalous: tradenomi (suomeksi) Business Information Technology: tradenomi (suomeksi)

Sosiaaliala: sosionomin (suomeksi) Health Care: AMK (suomeksi) Public Health Care: AMK (suomeksi)

Energy Technology: Insinööri (suomeksi ja osittain Englanti) Tietotekniikka: Insinööri (Englanti ja Suomi) Civil Engineering: Insinööri (suomeksi) Sähkötekniikka: Insinööri (suomeksi) Environmental Technology (suomeksi) Kone- ja tuotantotekniikan: Insinööri (suomeksi)

Master-tason:

Projektinhallinta: Master of Engineering (Englanti) Rakentaminen: Master of Engineering (suomeksi) Business Competence: Master of Business Administration (suomeksi) Kehittäminen ja johtaminen terveydenhuollon ja Sosiaali-: Master of Health Care / Public Health Care / Sosiaali- (suomeksi)

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti
Suomi

Tämä koulu tarjoaa myös:

BSc

VAMK University of Applied Sciences

Kandidaatin in Information Technology (B.Sc. Information Technology) juuret paikallisessa energiaan liittyvän teollisuuden. Pyrimme tuottamaan asiantuntijoita, jotka voiv ... [+]

Keskeiset Oppimistulokset

Tänään, Information Technology (IT) diffundoituu meidän työelämään sekä jokapäiväisessä elämässä, monin tavoin. Tämä automaattisesti johtaa kasvava tarve tietotekniikan asiantuntijoille nyky-yhteiskunnassa.

Vaasan ammattikorkeakoulu Vaasan ammattikorkeakoulu, LuK Information Technology (AMK Information Technology) juuret paikallisessa energiaan liittyvän teollisuuden. Pyrimme tuottamaan asiantuntijoita, jotka voivat auttaa suurten kansainvälisten yritysten ja paikallisten toimijoiden niiden tuotekehityksessä ja tekniset sovellukset liittyvät IT.

Koska IT opiskelija, sinun tutustuu tiettyjen ohjelmointikieliä, kuten C ja Java, sekä joitakin olennaisia ​​teknisiä välineitä, esimerkiksi IP sovelluksia, langattomat verkot, internet ohjelmointi, ja erilaisia ​​sulautettujen järjestelmien. Kehittynyt ammattiopinnot keskittyvät kansainvälistymiseen ja tiimityötä hankkeisiin, kuten meidän robotiikan jalkapallojoukkueen ja uusi NAO humanoidi robotti joukkue.... [-]

Suomi Vaasa
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
VAMK University of Applied Sciences

Bachelor in International Business (Tradenomi BBA) antaa opiskelijoille tietoa ja taitoja, joita tarvitaan useissa vaativissa asiantuntija- ja johtotehtäviin. Englanti on ... [+]

Kandidaatin in kansainvälisen liiketoiminnan (Bachelor Business Administration BBA) antaa opiskelijoille tietoa ja taitoja, joita tarvitaan useissa vaativissa asiantuntija- ja johtotehtäviin. Englanti on opetuskieli, ohjelma valmistelee opiskelijoiden menestyä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Lisäksi opiskelijavaihto ja harjoittelu ulkomailla, meidän opiskelijoilla on mahdollisuus tutkia kaksoistutkintoon yhdessä meidän neljästä kumppanin yliopistojen Saksassa, Puolassa ja Ranskassa. Opintoihin sisältyy harjoitustyöt suoritettu varten region's työelämän.

Occupational Profiilit

Asiantuntija liiketalouden

Masters viestintä, tietotekniikan ja matematiikan ja myös hallussaan valmiutta yrittäjyyteen on kielitaitoa ja yrittäjähenkeä ja on myös joustava ja monipuolinen käytetään asiantuntijana erilaisten kansainvälisten järjestöjen Suomessa ja Ulkomailla aloilla markkinointi, ulkomaankauppa, huolinta, kuljetus ja mukautettuja puhdistumaan. Perus- ja ammattiopinnot Yhteiskunta ja yrittäjyys Kielet ja viestintä Tietojenkäsittely Matematiikka ja luonnontieteet Liiketalous ja oikeudellisia normeja markkinointi Yritys Economics tutkimusprosessi Advanced ammattiopinnot ... [-]
Suomi Vaasa
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

VAMK Introduction Video 2015 - Training Tomorrow´s Professionals Today

Vaasan ammattikorkeakoulu
Osoite
VAMK, University of Applied Sciences Wolffintie 30
65200 Vaasa, Suomi
Verkkosivusto
Puhelin
+358 20 7663300