American University in Switzerland

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Noin

Valmistaudutaan tulevaisuuden liiketoimintaan. American University in Switzerland on yksi Sveitsin johtavista kansainvälisistä liiketoimintayliopistoista, jotka sijaitsevat La Tour-de-Peilzissä Genevenjärven kauniilla rannoilla lähellä Lausannen olympiapääkaupunkia ja Genevessä, diplomatian keskuksessa. .

Koko 45-vuotisen historiansa aikana AUS on valmistellut kansainvälisille liiketalouden opiskelijoille nykypäivän tietoja, työkaluja ja koulutusta antamaan positiivisen panoksen tulevaisuuden liike-elämän organisaatioiden yleiseen johtamiseen.

AUS tarjoaa uuden, dynaamisen ja kunnianhimoisen henkilökunnan, joka tarjoaa räätälöityä koulutusta kansainvälisessä ja monikulttuurisessa ympäristössä, joka liittyy nykypäivän markkinoihin, ja tarjoaa uuden, dynaamisen ja kunnianhimoisen henkilöstön, joka tarjoaa henkilökohtaisen lähestymistavan - sekä luokkahuoneessa että koulun ulkopuolella - kaikille opiskelijoille. .

Tehtävä ja näkemys

American University in Switzerland missio ilmaisee filosofiamme ja opastaa meitä strategiamme laatimisessa jatkuvan parantamisen suuntaan maailmanluokan instituutiona.

AUS valmistelee kansainvälisen liiketoiminnan opiskelijan tietoilla, työkaluilla ja koulutuksella positiiviseksi avustajaksi minkä tahansa yritysorganisaation yleisessä johtamisessa.

AUS: n yleisen johdon kolme pilaria ovat:

  • Tieto: AUS pyrkii jakamaan tietoa ja opettamaan, mistä löytää vastauksia tietoon liittyviin aukkoihin.
  • Työkalut: AUS pyrkii opettamaan analyyttisten työkalujen käytön ongelmanratkaisussa ja monimutkaisessa päätöksenteossa.
  • Koulutus: AUS pyrkii parantamaan henkilökohtaisia taitojaan kurinalaisella koulutuksella.

AUS: n visiona on tarjota koulutusta tulevaisuuden päteville ja vastuullisille yritysjohtajille. Kaikkien AUS-ohjelmien tarkoituksena on viljellä ymmärrystä ihmisen käyttäytymisestä, kulttuurisesta herkkyydestä ja globaalista näkökulmasta liike-elämässä ja politiikassa.124342_pexels-photo-1595391.jpeg

Akkreditointijäsenyydet

kansallinen

AVDEP - Yhdistys Vaudoise des Ecoles Privées (jäsen)

Vaudin kantoniin perustettu ja kaiken ikäisille ja alkuperäisille oppilaille ja opiskelijoille suunnattu yksityisten koulujen assosiatiivinen verkosto - voittoa tavoittelematon ja apolitiikka - ryhmä, joka ryhmittelee uudelleen yleiset opetus- ja ammatilliset koulutusorganisaatiot, päivä- tai sisäkoulut. rodun tai tunnustuksen.

Paneeli korkeakoulujen koulutusohjelmien ja koulutuspalvelujen opetusohjelmista arvostetussa monikulttuurisessa ympäristössä. Maailmanlaajuisesti tunnustetut tutkinnot todistavat ”Swiss-Schools” -opettajaleiman laadun ja maineen.

Ryhmä kansainvälisen ammatin ja maineen omaavia sisäoppilaitoksia, jotka tarjoavat korkeatasoisia koulutusolosuhteita ja esityksiä, jotka vastaavat kaiken luonteen ja alkuperän tarpeita ja vaatimuksia.

FSEP - Fédération Suisse des Ecoles Privées (jäsen)

Sveitsin yksityisten koulujen liiton tavoitteena on osoittaa ja varmistaa Sveitsin oppilaitosten merkittävä arvo kaikkialla maailmassa.

Sveitsin ja Amerikan kauppakamari (jäsen)

Sveitsin ja Amerikan kauppakamarilla on tärkeä ja aktiivinen rooli auttaessa yhdysvaltalaisia sveitsiläisiä yrityksiä ja sveitsiläisiä yhdysvaltalaisia yrityksiä laajentamaan liiketoimintaansa.

kansainvälinen

IACBE - Kansainvälinen liiketalouden akkreditointineuvosto (akkreditointi)

IACBE on tunnustettu korkea-asteen koulutuksen akkreditointineuvostossa (CHEA). CHEA: n tarkoituksena on valvoa ja vahvistaa alueellisten, uskontopohjaisten, yksityisten ura- ja ohjelmallisten akkreditointiorganisaatioiden laatua. IACBE akkreditoi yritysohjelmia, jotka johtavat tutkintoihin assosioituneessa, kandidaatin, maisterin ja tohtorintutkinnossa korkeakouluissa ympäri maailmaa, jotka myöntävät kandidaatin ja / tai jatkotutkinnon.

American Graduate School of Business on saanut erityisvaltuutuksen liiketoimintaohjelmiinsa kansainvälisen yrityskoulutuksen akkreditointineuvoston (IACBE) kautta, joka sijaitsee osoitteessa 11374 Strang Line Road Lenexassa, Kansas, USA.

ECBE - Eurooppalainen liiketalousneuvosto (akkreditointi)

Liiketoiminnan koulutusta käsittelevä Eurooppa-neuvosto, ECBE, on kansainvälinen voittoa tavoittelematon organisaatio, joka on rekisteröity Brysselissä. Se on sitoutunut tukemaan akateemisia ja ammatillisia oppilaitoksia liiketoiminnassa ja siihen liittyvillä aloilla. Se tarjoaa neuvontapalveluita, joilla kannustetaan ja tuetaan instituutioita sitoutumaan jatkuvaan parantamiseen osallistumalla sen akkreditointiprosesseihin.

IATA - Kansainvälinen lentoliikenneyhdistys

Kansainvälinen lentoliikennejärjestö (IATA) on maailman lentoyhtiöiden kauppayhdistys, joka edustaa noin 290 lentoyhtiötä tai 82 prosenttia koko lentoliikenteestä. Tuemme monia ilmailutoiminnan alueita ja autamme muotoilemaan teollisuuspolitiikkaa kriittisissä ilmailukysymyksissä.124341_pexels-photo-1438072.jpeg

Sijainnit

La Tour-de-Peilz

Osoite
Chemin du Levant 5
1814 La Tour-de-Peilz, Vaud, Sveitsi