Lue virallinen kuvaus

Noin

Valmistaudutaan tulevaisuuden liiketoimintaan. American University in Switzerland on yksi Sveitsin johtavista kansainvälisistä liiketoimintayliopistoista, jotka sijaitsevat La Tour-de-Peilzissä Genevenjärven kauniilla rannoilla lähellä Lausannen olympiapääkaupunkia ja Genevessä, diplomatian keskuksessa. .

Koko 45-vuotisen historiansa aikana AUS on valmistellut kansainvälisille liiketalouden opiskelijoille nykypäivän tietoja, työkaluja ja koulutusta antamaan positiivisen panoksen tulevaisuuden liike-elämän organisaatioiden yleiseen johtamiseen.

AUS tarjoaa uuden, dynaamisen ja kunnianhimoisen henkilökunnan, joka tarjoaa räätälöityä koulutusta kansainvälisessä ja monikulttuurisessa ympäristössä, joka liittyy nykypäivän markkinoihin, ja tarjoaa uuden, dynaamisen ja kunnianhimoisen henkilöstön, joka tarjoaa henkilökohtaisen lähestymistavan - sekä luokkahuoneessa että koulun ulkopuolella - kaikille opiskelijoille. .

Tehtävä ja näkemys

American University in Switzerland missio ilmaisee filosofiamme ja opastaa meitä strategiamme laatimisessa jatkuvan parantamisen suuntaan maailmanluokan instituutiona.

AUS valmistelee kansainvälisen liiketoiminnan opiskelijan tietoilla, työkaluilla ja koulutuksella positiiviseksi avustajaksi minkä tahansa yritysorganisaation yleisessä johtamisessa.

AUS: n yleisen johdon kolme pilaria ovat:

  • Tieto: AUS pyrkii jakamaan tietoa ja opettamaan, mistä löytää vastauksia tietoon liittyviin aukkoihin.
  • Työkalut: AUS pyrkii opettamaan analyyttisten työkalujen käytön ongelmanratkaisussa ja monimutkaisessa päätöksenteossa.
  • Koulutus: AUS pyrkii parantamaan henkilökohtaisia taitojaan kurinalaisella koulutuksella.

AUS: n visiona on tarjota koulutusta tulevaisuuden päteville ja vastuullisille yritysjohtajille. Kaikkien AUS-ohjelmien tarkoituksena on viljellä ymmärrystä ihmisen käyttäytymisestä, kulttuurisesta herkkyydestä ja globaalista näkökulmasta liike-elämässä ja politiikassa.124342_pexels-photo-1595391.jpeg

Akkreditointijäsenyydet

kansallinen

AVDEP - Yhdistys Vaudoise des Ecoles Privées (jäsen)

Vaudin kantoniin perustettu ja kaiken ikäisille ja alkuperäisille oppilaille ja opiskelijoille suunnattu yksityisten koulujen assosiatiivinen verkosto - voittoa tavoittelematon ja apolitiikka - ryhmä, joka ryhmittelee uudelleen yleiset opetus- ja ammatilliset koulutusorganisaatiot, päivä- tai sisäkoulut. rodun tai tunnustuksen.

Paneeli korkeakoulujen koulutusohjelmien ja koulutuspalvelujen opetusohjelmista arvostetussa monikulttuurisessa ympäristössä. Maailmanlaajuisesti tunnustetut tutkinnot todistavat ”Swiss-Schools” -opettajaleiman laadun ja maineen.

Ryhmä kansainvälisen ammatin ja maineen omaavia sisäoppilaitoksia, jotka tarjoavat korkeatasoisia koulutusolosuhteita ja esityksiä, jotka vastaavat kaiken luonteen ja alkuperän tarpeita ja vaatimuksia.

FSEP - Fédération Suisse des Ecoles Privées (jäsen)

Sveitsin yksityisten koulujen liiton tavoitteena on osoittaa ja varmistaa Sveitsin oppilaitosten merkittävä arvo kaikkialla maailmassa.

Sveitsin ja Amerikan kauppakamari (jäsen)

Sveitsin ja Amerikan kauppakamarilla on tärkeä ja aktiivinen rooli auttaessa yhdysvaltalaisia sveitsiläisiä yrityksiä ja sveitsiläisiä yhdysvaltalaisia yrityksiä laajentamaan liiketoimintaansa.

kansainvälinen

IACBE - Kansainvälinen liiketalouden akkreditointineuvosto (akkreditointi)

IACBE on tunnustettu korkea-asteen koulutuksen akkreditointineuvostossa (CHEA). CHEA: n tarkoituksena on valvoa ja vahvistaa alueellisten, uskontopohjaisten, yksityisten ura- ja ohjelmallisten akkreditointiorganisaatioiden laatua. IACBE akkreditoi yritysohjelmia, jotka johtavat tutkintoihin assosioituneessa, kandidaatin, maisterin ja tohtorintutkinnossa korkeakouluissa ympäri maailmaa, jotka myöntävät kandidaatin ja / tai jatkotutkinnon.

American Graduate School of Business on saanut erityisvaltuutuksen liiketoimintaohjelmiinsa kansainvälisen yrityskoulutuksen akkreditointineuvoston (IACBE) kautta, joka sijaitsee osoitteessa 11374 Strang Line Road Lenexassa, Kansas, USA.

ECBE - Eurooppalainen liiketalousneuvosto (akkreditointi)

Liiketoiminnan koulutusta käsittelevä Eurooppa-neuvosto, ECBE, on kansainvälinen voittoa tavoittelematon organisaatio, joka on rekisteröity Brysselissä. Se on sitoutunut tukemaan akateemisia ja ammatillisia oppilaitoksia liiketoiminnassa ja siihen liittyvillä aloilla. Se tarjoaa neuvontapalveluita, joilla kannustetaan ja tuetaan instituutioita sitoutumaan jatkuvaan parantamiseen osallistumalla sen akkreditointiprosesseihin.

IATA - Kansainvälinen lentoliikenneyhdistys

Kansainvälinen lentoliikennejärjestö (IATA) on maailman lentoyhtiöiden kauppayhdistys, joka edustaa noin 290 lentoyhtiötä tai 82 prosenttia koko lentoliikenteestä. Tuemme monia ilmailutoiminnan alueita ja autamme muotoilemaan teollisuuspolitiikkaa kriittisissä ilmailukysymyksissä.124341_pexels-photo-1438072.jpeg

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BSc

American University in Switzerland

AUS BSBA yhdistää teoreettisen oppimisen merkityksellisiin, reaalimaailman liiketoimintaongelmiin, jotta opiskelijoille annetaan taidot ja ymmärrys avainasioista, jotka v ... [+]

Tutkinnon yleiskatsaus

AUS BSBA yhdistää teoreettisen oppimisen merkityksellisiin, reaalimaailman liiketoimintaongelmiin, jotta opiskelijoille annetaan taidot ja ymmärrys avainasioista, jotka vaikuttavat yrityksiin päivittäin. Räätälöity kurssityö ja opiskelijakeskeinen lähestymistapa erottivat AUS-liiketoiminnan tutkinnon. Ohjelman tavoitteena on antaa opiskelijoille luottamus oppineista tiedoista ja hankituista taitoista aloittaa uransa tai harjoittaa yrittäjyyttä jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.

Miksi AUS-tutkintoPienet luokat

AUS: n sitoutuminen lopulliseen opiskelukokemukseen sisältää oikean määrän tiedekunnan jäseniä takaamaan pienen luokkakoon ja sitä seuraavan henkilökohtaisen tuen opiskelijoille luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella. Pienet luokkakoko takaa täydellisen sitoutumisen oppimista johtavaan professoriin sekä muihin ammatti- ja kulttuuritaustoihin kuuluviin opiskelijoihin.... [-]

Sveitsi La Tour-de-Peilz
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
24 - 36 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kandidaatti

American University in Switzerland

Yrittäjyyteen erikoistuneessa AUS: n liiketalouden kandidaatin tutkinnossa yhdistyvät teoreettinen oppiminen asiaankuuluviin, reaalimaailman liiketoimintaongelmiin, jotta ... [+]

Tutkinnon yleiskatsaus

Yrittäjyyteen erikoistuneessa AUS: n liiketalouden kandidaatin tutkinnossa yhdistyvät teoreettinen oppiminen asiaankuuluviin, reaalimaailman liiketoimintaongelmiin, jotta opiskelijoilla olisi taitoja ja ymmärrys tärkeimmistä kysymyksistä, jotka vaikuttavat yrityksiin päivittäin. Räätälöity kurssityö ja opiskelijakeskeinen lähestymistapa erottivat AUS-liiketoiminnan tutkinnon. Ohjelman tavoitteena on antaa opiskelijoille luottamus oppineista tiedoista ja hankituista taitoista aloittaa uransa tai harjoittaa yrittäjyyttä jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.

Miksi Sveitsi?2017 maailman innovatiivisin maa"Sveitsi johtaa sijoitusta seitsemännen peräkkäisen vuoden ajan""Sveitsin maailmanlaajuisen innovaatioindeksin kymmenen parhainta on saavuttanut ensimmäisen sija GII: ssä seitsemännen peräkkäisen vuoden ajan. Se on ylläpitänyt tätä kärkipaikkaa vuodesta 2011 saakka, samoin kuin ykkössijallaan innovaatiotuotannon alaindeksissä ja tieto- ja teknologiatuotospilari vuodesta 2012 "Canton de Vaudin numero 1 riskipääomaa varten SveitsissäYli puolet sijoitetuista investoitiin tähän kantoniin. Vaud-pohjaisten yritysten perustaminen tuotti yli 460 miljoonaa Sveitsin frangia... [-]
Sveitsi La Tour-de-Peilz
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
24 - 36 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
American University in Switzerland

AUS Bachelor of Science in liiketalouden hallinto ja erikoistuminen ylellisyyden hallintaan yhdistää teoreettisen oppimisen merkityksellisiin, reaalimaailman liiketoimint ... [+]

Tutkinnon yleiskatsaus

AUS Bachelor of Science in liiketalouden hallinto ja erikoistuminen ylellisyyden hallintaan yhdistää teoreettisen oppimisen merkityksellisiin, reaalimaailman liiketoimintaongelmiin, jotta opiskelijoille annetaan taidot ja ymmärrys tärkeimmistä kysymyksistä, jotka vaikuttavat yrityksiin päivittäin. Räätälöity kurssityö ja opiskelijakeskeinen lähestymistapa erottivat AUS-liiketoiminnan tutkinnon. Ohjelman tavoitteena on antaa opiskelijoille luottamus oppineista tiedoista ja hankituista taitoista aloittaa uransa tai harjoittaa yrittäjyyttä jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.

Miksi AUS-tutkintoPienet luokat

AUS: n sitoutuminen lopulliseen opiskelukokemukseen sisältää oikean määrän tiedekunnan jäseniä takaamaan pienen luokkakoon ja sitä seuraavan henkilökohtaisen tuen opiskelijoille luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella. Pienet luokkakoko takaa täydellisen sitoutumisen oppimista johtavaan professoriin sekä muihin ammatti- ja kulttuuritaustoihin kuuluviin opiskelijoihin.... [-]

Sveitsi La Tour-de-Peilz
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
24 - 36 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

American University in Switzerland

Osoite
Chemin du Levant 5
1814 La Tour-de-Peilz, Vaud, Sveitsi