Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa BHMS, Business and Hotel Management kouluun!

BHMS on yksi maailman johtavista vieraanvaraisuuskouluista, joka sijaitsee Luzernin sydämessä, vilkkaalla ja kauniilla kaupungissa Sveitsissä.

BHMS Swiss Education Concept

BHMS: n neljä "pilaria" ovat koulutus, työharjoittelu, henkilökohtainen kehitys ja kansainvälinen urakehitys. Jokaisella pilarilla on keskeinen rooli tehtävänämme on tarjota kasvavalle globaalille vieraanvaraisuudelle ja palveluiden johtamisalalle laadukkaita työntekijöitä, jotka ovat innokkaita osoittamaan johtamismahdollisuuksiaan.

Laadukas akateeminen koulutus, kuten ensimmäinen pilari, antaa opiskelijoille akateemisen ja teoreettisen tiedon. Työharjoittelu, toisena pylväänä, antaa opiskelijoille mahdollisuuden soveltaa tietoa käytännössä työhön. Henkilökohtainen ja ammatillinen kehitys, kolmas ja tärkein pilari, tarjoaa opiskelijoille pehmeän ja sosiaalisen taidon ja kurinalaisuuden, joka motivoi opiskelijoita, ohjaa heitä, vahvistaa heitä ja lopulta ajaa heidät menestymään.

Kaikkien kolmen pilarin onnistunut tulos johtaa neljään pilariin, onnistuneeseen urakehitykseen. BHMS: llä on oma työpaikkansa "Masterwork", joka auttaa kaikkia valmistuneita saavuttamaan ensimmäisen kansainvälisen uransa.

Mikä tekee meistä erityisiä

Fast Track British BA-tutkinto:

BHMS-liiketoiminta

Brittiläinen MBA-kaksitasoinen tutkinto:

BHMS-liiketoiminta

Siirrettävät taidot:

Siirrettävät taidot ovat taitoja ja kykyjä, jotka ovat merkityksellisiä ja hyödyllisiä eri elämänalueilla: sosiaalisesti, ammatillisesti ja koulussa. Tiimityö, johtaminen, henkilökohtainen motivaatio, organisaatio, ajanhallinta, kuuntelu, kirjallinen ja sanallinen viestintä sekä tietotekniikka ovat BHMS-koulutusjärjestelmän DNA: ssa.

Ainutlaatuinen 5 viikon mittainen järjestelmä:

BHMS-liiketoiminnassa

Luzernin kaupungin sydämessä:

BHMS-liiketoiminta

Taattu työharjoittelu

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

B.H.M.S. Business & Hotel Management School

BA Hotel and Hospitality Management -ohjelma tarjoaa opiskelijoille akateemisen pätevyyden ja joukon taitoja, jotka ovat houkuttelevia potentiaalisille työnantajille, tar ... [+]

BHMS, liiketoimintaBA Hotel and Hospitality Management -ohjelma tarjoaa opiskelijoille akateemisen pätevyyden ja joukon taitoja, jotka ovat houkuttelevia potentiaalisille työnantajille, tarvittavat kyvyt päästä ammatilliseen maailmaan ja "työkalupakki", jota voidaan soveltaa useisiin urakehityksiin vieraanvaraisuuden alalla palvelualalla. Kurssi käyttää erilaisia opetusmenetelmiä oppimisen helpottamiseksi, kuten pari- ja ryhmähankkeet, yksilöllinen tutkimus ja raportit sekä opintomatkat teollisuuslaitoksiin.

Ydinosaamista käsitellään luennoilla ja opetusohjelmilla, joita tukevat opastettu lukeminen ja yliopiston virtuaalikampuksen lisämateriaalit.

Kesto: 36 kuukautta... [-]

Sveitsi Lucerne
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
B.H.M.S. Business & Hotel Management School

Global Business Management -ohjelman BA tarjoaa opiskelijoille akateemisen pätevyyden ja joukon taitoja, jotka ovat houkuttelevia potentiaalisille työnantajille monilla m ... [+]

BHMS, liiketoimintaGlobal Business Management -ohjelman BA tarjoaa opiskelijoille akateemisen pätevyyden ja joukon taitoja, jotka ovat houkuttelevia potentiaalisille työnantajille monilla maailmanlaajuisilla liiketoiminta-alueilla kansainvälisen myynnin ja markkinoinnin aloilla. rahoitus ja valvonta; pankkitoiminta; henkilöstöhallinto. Valmistuneet voivat tulla johtajiksi operatiivisen johtamisen, toimitusketjun hallinnan ja hallinnon ja valtiosta riippumattomien järjestöjen johtajien tehtävissä. Ohjelma käyttää erilaisia opetusmenetelmiä oppimisen helpottamiseksi. Ydinosaamiseen kuuluvat luennot ja opetusohjelmat, joita tukevat opastettu lukeminen ja virtuaalikampuksen Blackboardin lisämateriaalit. Erityistä varovaisuutta on käytettävä kunkin moduulin tehokkaimpien opetus- ja arviointimenetelmien avulla.... [-]

Sveitsi Lucerne
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kandidaatti

B.H.M.S. Business & Hotel Management School

BHMS-liiketoiminta ... [+]

Yleiskatsaus

Ohjelma tarjoaa opiskelijoille laajennetun käytännön ja ammatillisen pätevyyskoulutuksen tällä alalla, jotta he pystyvät ottamaan palkitsevia jatko-asemia. Se hyödyttää myös ihmisiä, jotka haluavat saada tarvittavia erityisosaamista harkitsemalla omaa kulinaarista tai catering-yritystään.

BHMS hallinnoi ohjelmaa RGU: n kanssa, joka myöntää kandidaatin tutkinnon kolmantena vuonna menestyksekkäästi suorittaneille opiskelijoille ja läpäisee kaikki moduulit. BHMS on vuonna 1928 perustetun Bénédict Switzerland -ryhmän jäsen, jonka tehtävänä on tarjota aikuiskoulutusta ihmisille, joilla on halu menestyä. Bénédict-koulu on yksi Sveitsin suurimmista yksityisistä koulutusorganisaatioista ja opettaa vuosittain yli 15 000 kokopäiväistä ja osa-aikaista opiskelijaa. Sinä ja ikäisesi oppivat omalta tiedekunnalta, joka akateemisten valtakirjojen lisäksi tuo mukanaan osaamista ja kokemusta kulinaarisista ja liike-elämän aloista. Näin varmistetaan, että oppitunne on nykyaikainen ja että sitä voidaan soveltaa reaalimaailmassa päivittäisessä ateria- tai ruokapalveluympäristössä. Robert Gordon -yliopisto, joka perustettiin vuonna 1881 Aberdeenissä korkeakouluna, tuli nykypäivän dynaamiseksi, nykyaikaiseksi yliopistoksi vuonna 1992 ja sillä on kansainvälinen maine, joka tarjoaa korkealaatuista koulutusta yli 13 000 opiskelijalle perustutkinto-opiskelijoille. taso.... [-]

Sveitsi Lucerne
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

BHMS Campus Tour

Working Experience in St. Moritz - Switzerland

How is it to work at the welcome desk in Switzerland? Challenges and opportunities

Your Path to Success

BHMS Switzerland, Business & Hotel Management School - Official HD Video

Business and Hotel Management School - BHMS
Osoite
Gütschstrasse 2-6 CH-6003 Luzern Switzerland
CH-6003 Lucerne, Lucerne, Sveitsi
Verkkosivusto
Puhelin
+41 41 248 70 70