B.H.M.S. Business & Hotel Management School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa BHMS, Business and Hotel Management kouluun!

BHMS on yksi maailman johtavista vieraanvaraisuuskouluista, joka sijaitsee Luzernin sydämessä, vilkkaalla ja kauniilla kaupungissa Sveitsissä.

BHMS Swiss Education Concept

BHMS: n neljä "pilaria" ovat koulutus, työharjoittelu, henkilökohtainen kehitys ja kansainvälinen urakehitys. Jokaisella pilarilla on keskeinen rooli tehtävänämme on tarjota kasvavalle globaalille vieraanvaraisuudelle ja palveluiden johtamisalalle laadukkaita työntekijöitä, jotka ovat innokkaita osoittamaan johtamismahdollisuuksiaan.

Laadukas akateeminen koulutus, kuten ensimmäinen pilari, antaa opiskelijoille akateemisen ja teoreettisen tiedon. Työharjoittelu, toisena pylväänä, antaa opiskelijoille mahdollisuuden soveltaa tietoa käytännössä työhön. Henkilökohtainen ja ammatillinen kehitys, kolmas ja tärkein pilari, tarjoaa opiskelijoille pehmeän ja sosiaalisen taidon ja kurinalaisuuden, joka motivoi opiskelijoita, ohjaa heitä, vahvistaa heitä ja lopulta ajaa heidät menestymään.

Kaikkien kolmen pilarin onnistunut tulos johtaa neljään pilariin, onnistuneeseen urakehitykseen. BHMS: llä on oma työpaikkansa "Masterwork", joka auttaa kaikkia valmistuneita saavuttamaan ensimmäisen kansainvälisen uransa.

Mikä tekee meistä erityisiä

Fast Track British BA-tutkinto:

BHMS-liiketoiminta

Brittiläinen MBA-kaksitasoinen tutkinto:

BHMS-liiketoiminta

Siirrettävät taidot:

Siirrettävät taidot ovat taitoja ja kykyjä, jotka ovat merkityksellisiä ja hyödyllisiä eri elämänalueilla: sosiaalisesti, ammatillisesti ja koulussa. Tiimityö, johtaminen, henkilökohtainen motivaatio, organisaatio, ajanhallinta, kuuntelu, kirjallinen ja sanallinen viestintä sekä tietotekniikka ovat BHMS-koulutusjärjestelmän DNA: ssa.

Ainutlaatuinen 5 viikon mittainen järjestelmä:

BHMS-liiketoiminnassa

Luzernin kaupungin sydämessä:

BHMS-liiketoiminta

Taattu työharjoittelu

Sijainnit

sinimailanen

Business and Hotel Management School - BHMS

Osoite
Gütschstrasse 2-6
CH-6003 Luzern
Switzerland

CH-6003 sinimailanen, sinimailanen, Sveitsi
Verkkosivusto
Puhelin
+41 41 248 70 70

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin