Franklin University Switzerland

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Missä aiotte opiskella tänään?

Franklin University Sveitsi on koulutusta Tutkia ja ylittää rajat. Se on koulu, jossa kansallisuudet ja kulttuurinäkymät kohtaavat ja luovat ainutlaatuisia kokemuksia. Se on oppimismenetelmä, johon sisältyy matkustaa ja Monitieteinen tutkimus Osaksi opetussuunnitelman ydintä. Tarkoitamme menetelmäämme ja tehtävämme Kansainvälinen pakottava koulutus.

Franklin University Sveitsi on yksityinen, itsenäinen yliopisto, joka sijaitsee Sveitsissä. Se perustettiin Franklin Collegeksi vuonna 1969. Se tarjoaa ainutlaatuisen ja innovatiivisen lähestymistavan taiteenopetukseen, jolle on ominaista kansainvälisen altistumisen ja kokemuksellisen oppimisen korostaminen kulttuurisesti monimuotoisessa ympäristössä. Franklin University Sveitsi on ainutlaatuinen asema akkreditoituna sekä Yhdysvalloissa että Sveitsin yliopistojärjestelmässäFranklinissa tarvitaan uteliaisuutta. Teet Academic Travel -kurssin joka puoliksi, näet paikkoja, joita olet oppinut omilla silmäyksillän. Sinä osallistut luokkaan kansainvälisen tiedekunnan ja Opiskelijat yli 50 maasta. Sinulla on mahdollisuus matkustaa itsenäisesti ja tehdä harjoittelupaikkoja kansainvälisesti. Teet tutkimusta ja kehität kriittisen näkökulman. Valmistutte tutkinto, joka on Joka on akkreditoitu sekä Yhdysvalloissa että Sveitsissä. Olet oppinut taidetta sopeutumaan mihinkään tilanteeseen lennossa. Olet maailmanmatkaaja. Sinulla tulee olemaan Kaikki mitä tarvitset menestymään. Tule kanssamme Kreikkaan, Malawiin, Ranskaan, Japaniin, Skotlantiin, Islantiin, Koreaan, Botswanaan, Italiaan tai Intiaan; Ja ennen kaikkea Tulevat opiskelemaan Sveitsissä, Todellinen kielten ja kulttuurien risteys Euroopan sydämessä. Hyödynnä tilaisuutta saada koulutusta kuin mikään muu.

Täydellinen sijainti

Sveitsin Alpeilla. Glacial lakes. Välimeren ilmasto. Italialainen maku. Kansainvälinen väestö. Tämä on kaupunki, jota me kutsumme kotiin: Lugano, Sveitsi. Franklinin perustajat Valitsi Luganon täydellisen paikan sellaiselle koululle, jonka he olivat suunnitelleet kaikista näistä syistä. Luganon kosmopoliittinen luonne on keskeinen kokemus Franklinissä, Ja kampukset ovat vain kaksikymmentä minuutin kävelymatkan päässä Luganon keskustasta, missä rautatiet ja lentoyhtiöt yhdistävät opiskelijoita kaikkialla Euroopassa.

Käy Franklinissa Ja näe, miksi niin monet opiskelijat kokevat kotona kampuksessamme ja Luganon yhteisössä. Toivotamme sinut tervetulleeksi, ystävillesi ja perheellesi kokemaan, mitä se tarkoittaa elävän ja oppivan kansainvälisessä ympäristössämme.

Rajaton tutkiva koulutus

Rajaton: ei ole rajoitettu millään tavalla; Ilman rajoja

Tiedämme, että sinulla on aina rajoja, mihin voit mennä, ja mitä voit tehdä, kun hankit tutkintoasi, mutta yritämme haastaa nämä rajat siltä osin kuin ne menevät. Muissa yliopistoissa rajat voivat olla joustamattomia opetussuunnitelmia, tiukkoja sosiaalisia perinteitä, akateemisia kalentereita, jotka estävät matkustamista ja yliopiston mikrokulttuuria, joka vuorovaikuttaa vähän ympäröivän yhteisön kanssa. Franklin ottaa toisenlaisen lähestymistavan. Kun koulutusohjelmat tarjoavat monia mahdollisuuksia monitieteisiin kokemuksiin, Akateeminen matka ja Suora vuorovaikutus monikielisen Sveitsin yhteisön kanssa, Rajat ylittävät fyysiset ja sosiaaliset rajat tulevat toisen luonteen sinulle. Franklinin opetussuunnitelma on niin keskittynyt tai monitieteinen kuin haluat sen olevan. Tarjoamme Laadukkaita akateemisia ohjelmia Opettajat pystyvät oppimaan - jos emme, niin me emme olisi Akkreditoitu kahdessa maassa - mutta menemme pidemmälle kuin suoraa polkua, jotta voimme tarjota monille eri painoille useita painotuksia, kuten kansainvälisen johdon painotus markkinoinnissa tai visuaalisen viestinnän taiteessa, jossa painotetaan muotitieteellisissä tutkimuksissa. Tarjoamme tilaisuuden Yhdistää suuret yritykset, Kuten Economics with Italian Studies tai psykologian kanssa viestintä-ja Media Studies, ja monet opiskelijoista kaksinkertainen tai ottaa useita alaikäisten.

Lisäksi Franklin on pieni. Monet mahdollisuudet kokea johtajuusrooleja, kuten oppilashallinto, akateeminen mentorointi, opiskelijaklubit tai asukkaiden avustaminen ovat hyvin saavutettavissa olevia tavoitteita opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa heitä. Kuten joku Franklinissa kertoo, Franklin on se mitä teet siitä.

Etsivä: tehty tai luotu löytää jotain tai oppia jotain

Franklin perustettiin ihmisiin, jotka uskoivat, että vuorovaikutus muiden kulttuurien kanssa suoraan matkustamisen kautta oli olennainen oppimiskokemus ja että se oli ainoa tapa luoda ymmärrys eri kansakuntien ihmisten välillä. Akateeminen matka On aina ollut keskeinen osa Franklinin opetussuunnitelmaa. Kuinka monta yliopistoa voi piirtää kurssejaan maailman kartalla?

Koulutus: tietoja, taitoa ja ymmärrystä, jota saatte osallistua kouluun, yliopistoon tai yliopistoon

Franklinin koulutuksen arvo on enemmän kuin pelkästään keräämällä tietoja, joita sovelletaan urallasi. Franklinin kokemus avaa ajatuksesi maailmalle ja saat todellisen ihmisen ymmärryksen, joka antaa sinulle työkalut, joita tarvitset johtajaksi. Johtajuus on ihmisten ymmärtämisestä, heidän toiveistaan ​​ja eroistaan, ja Franklinin monitieteellinen, monikulttuurinen opetussuunnitelma, sijainti ja kansainvälinen opiskelija / tiedekunnan väestö luovat täydellisen ympäristön tämän ymmärtämyksen kehittämiseksi.

Alumnimme ovat tiimijohtajia ja yrittäjiä, jotka tuovat lisäarvoa monikansallisille yrityksille, uusille yrityksille, hallituksille ja voittoa tavoittelemattomille organisaatioille useissa maissa ympäri maailmaa. He eivät pysähdy rajojaan ja he innovoivat uusien polkujen luomiseksi. Franklinin kokemus antaa heille välineet menestyä.

Tämä on rajatonta tutkimuskoulutusta.

Sijainnit

Sorengo

Osoite
Via Ponte Tresa 29
Lugano

6924 Sorengo, Ticino, Sveitsi
Puhelin
+41 919863613

Lugano

Osoite
Lugano, Ticino, Sveitsi