Lue virallinen kuvaus

LUde.S. Se syntyi vuonna 1999, koska yhdistys, Ticinossa, Sveitsissä, jonka aloitteesta prof. Paolo Sotgiu, edistämiseksi ja kannustavat kaikenlaiseen kulttuurivaihtoa ja koulutuksesta, tieteen ja tutkimuksen Euroopassa ja muualla vapaan yliopiston humanististen tieteiden ja tekniikka - Ludes. Tarkkuus ei. 703 14. helmikuuta 2006, valtioneuvoston lupa LUde.S. käyttää nimeä yksityinen yliopisto mukaisesti taidetta. 14 kohta. 2 annetun lain yliopistosta Italian Sveitsissä, ammattikorkeakoulu Italian Sveitsin ja tutkimuslaitokset 03 Lokakuu 1995 (LUSI / SUPSI, RL 5.3.1.1)

Vuonna 2014 tehdyn muutoksen jälkeen artiklan. 14 LUSI / SUPSI edellä mainittiin, jonka avulla voidaan käyttää termiä yliopistojen ainoa koulujen hyväksymiä asiaan valtioiden välisten ja kantonien viranomaisten vapaan yliopiston humanististen tieteiden ja tekniikka - Ludes on palveluyritys "Ludes Sagl", muuttaen niiden rakennetta kampuksen Campus Ludes Lugano, Lugano isännöidä arvostetuin Euroopan ja kansainvälisten yliopistojen, ja kehittää kursseja, mukaan oppimäärän valmistetaan kussakin yliopistossa isännöi.

Linjassa visio perustaja professori Paolo Sotgiu, ja kun lähes kahdenkymmenen vuoden toiminnan Sveitsissä, LUde.S. Hän on hiljattain perustanut uuden kampuksen Maltalla, nimeltään United UCM Campus Maltan.

Laajeneva Maltalla, UCM pystyy nyt edelleen vahvistaa tarjontaansa kansainvälisiä toimia vapauttamalla tutkintoja, jotka voidaan verrata ja tunnustettu monissa maissa, ei vain Euroopassa, mikä helpottaa opiskelijoiden saada ulkomaisten tutkintojen (lisenssi NCFHE n. 2015-011).

Nyt niitä tarjotaan Ludes Lugano Campus aste kursseja Semmelweis-yliopisto ja United UCM kampus Maltan Korkeakoulujen.

Miksi Opiskelu Ludes

Opiskelee LUde.S. Se tarkoittaa tulla mitä se on: täydellinen ihminen, vastuullinen ja avoimesti toisilleen ja maailmalle.

Se ei ole vain oppia tekniikoita, hankkia taitoja, mutta myös oppia kunnioitusta ja rakkautta kaikille edistävä elämä.

Mikä korostaa ihmisten, sen mahdollisuudet ja valmiudet, aina päin kulttuuria ja perinteitä muiden kansojen.

Pedagoginen lähestymistapa LUde.S. haluaa opettaa tuntemaan ja ymmärtämään paitsi muille, vaan myös ja ennen itse, mikä helpottaa tulevaisuudessa ammatti- ja ihmissuhteisiin elämän, mikä asettaa 'hyvän pohjan tahansa polun elämän kutsumatta meitä tulemaan.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Italialainen
  • Ranskalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

BBA

L.U.de.S Lugano Campus

Yrittäjyyden peruskoulutus - joka on kehitetty Tiimiakatemian Jyväskylän ammattikorkeakoulun tuella, on ainutlaatuinen liiketoiminnan hallinnon taso. Se on jäsennelty kol ... [+]

Yrittäjyyden peruskoulutus - joka on kehitetty Tiimiakatemian Jyväskylän ammattikorkeakoulun tuella, on ainutlaatuinen liiketoiminnan hallinnon taso. Se on jäsennelty kolmella vuodella, sekä lukukauden opinnäytetyöhön ja perustuu oppimispohjaiseen lähestymistapaan.

Opiskelijoita ei pidetä oppilaina, vaan yrittäjinä, luomalla todellista yritystä ja oppimalla ajaa sitä.

Opiskeluprosessin alussa laaditaan oppimissopimus opiskelijan, tiimiyritysten ja valmentajan välillä. Itsehallinnolliset monikulttuuriset tiimit toimivat sen käynnistämisessä innovatiivisessa englanninkielisessä ympäristössä.

Elämme nopeasti muuttuvassa maailmassa, joka vaatii ihmisiä, joilla on paljon aloitteita ja rohkeutta häiritä.... [-]

Sveitsi Lugano
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
7 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kandidaatti

L.U.de.S Lugano Campus

Jatko-opiskelija psykologian Saavutukset (UCM ohjelma MQF 6, 180 op) on juurruttaa asiantuntemustaan ​​muut tiedon sekä vaativat nykyistä erittäin monimutkaisia ​​järjest ... [+]

Jatko-opiskelija psykologian Saavutukset (UCM ohjelma MQF 6, 180 op) on juurruttaa asiantuntemustaan ​​muut tiedon sekä vaativat nykyistä erittäin monimutkaisia ​​järjestelmiä, viitaten erityisesti kuntoutuksen talouden sosiaalinen.

Kolmivuotinen tutkinto Psykologian UCM suunniteltu lähettämään kehittynyttä osaamista psykologian tieteenä aihe, laitat sen humanististen tieteiden. Siinä luodaan perusta vuoropuhelua liittyvien tieteenalojen, kuten filosofian, sosiologian, antropologian, lääketiede, neurotiede, joka tarjoaa ideoita lisätutkimuksia varten. Analysoi kokeellinen menetelmä psykologian, historian kuria, tärkeimmät teoriat ja sovellukset. Opiskelijat ovat hyvin varautuneet hankitaan enemmän ja enemmän orgaanista tietoa ja erityisiä, kiinteällä tieteidenvälistä emäksiä.... [-]

Sveitsi Lugano
Helmikuu 2020
Italialainen,Ranskalainen
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi