SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Sveitsin College of Hospitality Management Lenkille

SHML, joka on Bernin kantonin rekisteröity sveitsiläinen yritys, on Sveitsin ensimmäinen Boutique Hotel School, joka on suunniteltu ja kehitetty valmistamaan opiskelijat lupaavaan vieraanvaraisuusuraan, joka perustuu ylellisyyden kansainvälisten boutiquehotellien ja lomakohteiden toimintafilosofioihin. Nämä vieraanvaraiset jalokivet löytyvät eri puolilta maailmaa, ja ne vaihtelevat deluxe-kahden huoneen lomakohteista kahteen sadaan huoneeseen, ja niitä edustavat sellaiset kuuluisat yritykset kuin Leading Hotels of the World, Small Luxury Hotels, Relais

Jotta varmistettaisiin tiukat akateemiset opinto-ohjelmat ja aineisto, College of Hospitality Management on päässyt hallittuun etenemissopimukseen Gloucestershiren yliopistossa ylimmän asteen BA: n (Hons) kanssa strategisessa vieraanvaraisuushallinnossa Cheltenhamin yliopistossa (UK).

Our College SHML sijaitsee poikkeuksellisen turvallisessa Bernese Oberlandissa ja toimii todellisen boutique-hotellin, joka on avoinna vieraille talvikaudella. Tilat tarjoavat ihanteelliset olosuhteet liiketoiminnan edistämiseen boutique-hotellien kaupallisissa toimissa ympäri maailmaa, mukaan lukien elintarvike- ja juomateollisuuden tuotannon ja palvelujen, huoneiden jako-, valvonta- ja hallintomenettelyt. SHML pyrkii säilyttämään Sveitsin Hotel Operationsin aikaisemmin todetut perusteet sekä ylläpitämään Sveitsin kulttuuria, joka on saanut viimeisen kahden vuosisadan aikana ainutlaatuisen tunnustuksen eri maissa maailmassa. Sveitsiläinen kulttuuri tarkoittaa eheyttä, puolueettomuutta, yhtenäisyyttä, puolueettomuutta, toisten kunnioittamista ja yksilöllistä vastuuta ympäristöön.

Meidän oppilaitamme eivät poikkea muista ohjelmasuunnitelmista, paitsi että sen sisältö ja todellinen opiskelijalle siirtyminen hoidetaan ammattitaitoisilla hotellityöntekijöillä, jotka ovat vuosien varrella hankkineet taitoja toimia ja hallita joitakin parhaita hotelleja ja lomakohteita maailmassa.

Odotamme toivottaa sinut tervetulleeksi vieraanvaraisuudenhallintaan erikoiskokoukseen.

Sijainnit

Lenk im Simmental

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

Verkkosivusto
Puhelin
+41 33 736 33 35

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin