School of Business and Trade

Esittely

Lue virallinen kuvaus

127379_two-woman-and-one-man-looking-at-the-laptop-1036641.jpg

Tietoja koulusta

School of Business and Trade tarjoaa itseopiskelua, laadukasta, verkko- ja lukukausimahdollisuutta. Ohjelmat ovat joustavia ja ne voidaan käynnistää milloin tahansa. Useiden vuosien perinteisen opintotavan sijasta opiskele omassa tahdissasi ja säästä aikaa ja rahaa.

Ilmaiset verkko-ohjelmat, oppimisresurssit ja online-arvioinnit tekevät ohjelmistamme niin ainutlaatuisia ja mielenkiintoisia.

School of Business and Trade perustettiin edistämään koulutusta ilman rajoja ja taustasta riippumatta. Ihmisoikeuksien yleismaailmallisen julistuksen 26 artiklassa todetaan: "Jokaisella on oikeus koulutukseen ja sen on oltava yhtäläisesti saatavissa." SoBaT tarjoaa tällä hetkellä useita tutkintoja kaikille, jotka ovat kiinnostuneita korkea-asteen koulutuksesta.

Nykyään akkreditoitu ja laadukas koulutus on erittäin kallista. Yliopistot veloittavat tuhansia dollareita. Periaatteessa jatkokoulutus on erittäin kallista useimmille ihmisille, ja siksi he eivät voi harkita korkea-asteen opiskelua. SoBaT tarjoaa toivonsäteen kamppaileville opiskelijoille, jotka eivät voi käyttää tuhansia dollareita halutun pätevyyden saavuttamiseen.

Näkemys

School of Business and Trade visio on: 'Laadukas ja lukuvuoroinen koulutus kaikille.'

Sijainnit

sinimailanen

Osoite
SoBaT Haus, Pilatusstrasse
Luzern, Switzerland

6003 sinimailanen, sinimailanen, Sveitsi

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: