UBIS University of Business and International Studies

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kauppakorkeakoulu (UBIS) kannustaa ryhmätyöhön ja auttaa opiskelijoita tulemaan johtajiksi ja perustamaan oman yrityksen

UBIS on nuori instituutti, jonka tavoitteena on tarjota laadukkaita ohjelmia kansainvälisten suhteiden ja liiketoiminnan aloilla . UBIS-DNA koostuu kolmesta päätekijästä: reaalimaailman kokemus, henkilökohtainen huomio ja kansainvälinen näkökulma .

UBISin professorit ovat erittäin kokeneita ammattilaisia . He tuovat luokkahuoneeseen reaalimaailman ongelmat ja leikkaavat ne kriittisellä kokemuksella. Ne tarjoavat osallistujille strategisen viitekehyksen, jonka avulla ne voivat asettaa ammatillisessa elämässäsi kohtaavat asiat.

UBIS seuraa tiiviisti markkinoiden muuttuvia tarpeita ja mukauttaa jatkuvasti kurssin sisältöä ja menetelmiä varmistaakseen, että tutkinnon suorittaneilla on tarvittavat tiedot ja siirrettävät taidot menestyäkseen nopeasti kehittyvässä työmaailmassa.

UBISissa et ole vain kasvot joukossa. Kiinnitämme huomiota jokaisen opiskelijan tarpeisiin ja pyrimme tarjoamaan räätälöityä ja henkilökohtaista oppimiskokemusta jokaiselle. Pienet luokkakokomme auttavat sinua hyödyntämään perusteellisempia keskusteluja ja vastaanottamaan henkilökohtaista palautetta professoreiltasi. Tämän tarkoituksena on auttaa opiskelijoitamme kehittämään taitoja ja luottamusta menestyäkseen urallaan, jota he haluavat seurata.

Viimeinkin, olemme todella kansainvälinen yhteisö : UBIS: n tiedekunta, henkilökunta ja opiskelijat tulevat yli 40 eri kansallisuudesta ja joka puolelta maailmaa. UBIS: llä on myös vahva kansainvälisten kumppanien verkosto ja todella kansainvälinen alumniverkosto. Tällä hetkellä UBISin perhe on levinnyt neljälle mantereelle.

Miksi opiskella UBIS: ssä

 1. Räätälöidyt, korkealaatuiset akateemiset ohjelmat ja tiedekunta, joka tukee voimakkaasti yksittäisiä yrityssuuntautuneita opiskelijaprojekteja. Pieni luokan koko on avain.
 2. Keskity opiskelijan uranäkymiin: ohjelmat, jotka on sopeutettu työn tulevaisuuteen; tiedekunta, jolla on ammattikokemus, yhdistetty tekninen ja sosiaalinen osaaminen -lähestymistapa.
 3. Erittäin monipuolinen opiskelijakunta kampuksella ja uppoutumisesta Geneven kansainväliseen yhteisöön. Lukukausi ulkomailla (kumppanilaitokset) ja / tai työharjoitteluvaihtoehdot (Yhdysvallat).

IMG-2656UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

Yksityiskohtainen tieto

Historia

Kauppa- ja ulkomaanopintojen yliopisto (UBIS) perustettiin vuonna 2006 luomaan instituutti, jolla on korkeat akateemiset vaatimukset ja tukeva ympäristö ympäristöstä opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita yritystoiminnasta. UBIS on akkreditoitu IACBE, EduQua ja ISO29990. UBIS: llä on kansainvälisten akateemisten kumppaneiden verkosto ja kansainvälinen alumniverkosto. Tiedekunta, henkilökunta ja opiskelijat tulevat yli 40 maasta.

koulutus

UBIS-järjestelmässä rakennamme opiskelijoiden valmiuksia navigoida alueilla, joihin he voivat olla tuntemattomia, sopeutua muuttuviin olosuhteisiin, toimia monikulttuurisessa tilassa ja toteuttaa hankkeita, joilla on myönteisiä vaikutuksia maailmassa. Tarkistamme ja muokkaamme jatkuvasti ohjelmiamme ja opetusmenetelmiämme vastaamaan nykyisiä liiketoiminnan ja yhteiskunnan tarpeita.

Perustutkinto-ohjelmissamme korostetaan voimakkaasti henkilökohtaista kasvua ja niiden tietojen, taitojen ja tapojen kehittämistä, joita tarvitaan tulevaisuuden työssä menestymiseen.

Jatko-opiskelijat ovat suuntautuneet analyysiin ja tutkimukseen, jota voidaan soveltaa nykyajan yritystoimintaan.

Vuonna 2018 UBIS laajensi akateemista tarjontaansa sisällyttääkseen liiketalouden tohtorin.

tutkimus

Opiskelijoiden tutkimusta rohkaistaan ja kehitetään perustutkimusprojektin avulla kandidaatin tasolla sekä maisterin ja tohtorin tutkinnon kautta. Pro gradu- ja väitöskirjojen odotetaan osoittavan alkuperäistä tutkimusta ja panosta uuteen tietoon. Tiedekunnan ammattitaito on ensiarvoisen tärkeää opinnäytetyön suuntaamiseksi reaalimaailman liiketoimintaan liittyviin kysymyksiin. Tutkimuksen omaperäisyyttä tarkkaillaan opinnäytetyön tiiviin mentoroinnin avulla ennalta määrätyissä vaiheissa opiskelijoiden kirjoituksia. Tiedekunnan odotetaan osoittavan tutkimustoimintaa kirjoittamalla vertaisarvioituja lehtiä ja osallistumalla julkaistuihin konferenssijulkaisuihin.

Uramahdollisuudet

Opiskelijoiden uranäkymiä parantavat korkealaatuiset akateemiset ohjelmat, jotka ovat jatkuvasti linjassa työn tulevaisuuden kanssa, tiedekunnat, joilla on laaja ammattikokemus, korostamalla sosiaalisia taitoja (viestintä, yhteistyö, kulttuurinen herkkyys) ja tila, johon opiskelijat antavat kehittää omia yritysprojektejaan. Reaaliaikaiseen yritystoimintaan kohdistuvalle tutkimukselle (huippukokoelmahankkeille ja opinnäytetyölle) annettu näkyvyys on tärkeä tekijä opiskelijoiden valmistautumisessa menestykseen. Opiskelijoilla on useita mahdollisuuksia, joita tarjoaa Geneve-ympäristö (esim. Osallistuminen tärkeisiin konferensseihin, harjoittelupaikkoja yrityksiin, kansainvälisiin instituutioihin ja kansalaisjärjestöihin) ja kansainväliset akateemiset kumppanuutemme.

DSC3084UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

Palvelut

Opiskelijatoimistot

Urakeskus neuvoo jokaista opiskelijaa harjoittelujakson kohdalla. Kaikkien Sveitsissä olevien opiskelijoiden sallitaan työskennellä 20 tuntia viikossa - 50%: n virka alkaen 2. lukukaudesta.

 • Opiskelijoiden oppimisympäristö - auttaa hallitsemaan arvosanoja ja oppimateriaaleja
 • Verkko-ohjelma etäopiskeluun
 • Opiskelijapalvelut viisumin, oleskelukortin muodollisuuksien, terveydenhoidon ja majoituksen avustamisessa
 • Suunnittelupäivät uusille opiskelijoille: tutustuminen professoreihin, kaupunkiopastukset, integrointi nykyisiin opiskelijoihin
 • Opiskelijayhdistys - järjestää hauskoja tapahtumia opiskelijoille Genevessä ja sen ulkopuolella

majoitus

UBIS-opiskelijapalvelutiimi auttaa opiskelijoita varaamaan jaetun tai yhden hengen huoneen Geneven opiskelija-asunnoissa (sijaitsevat erikseen nais- ja miesopiskelijoille). Opiskelijoiden pyynnöstä voimme tarjota useita toimistoja muuttopalveluihin tai huoneiden etsimiseen yksityisessä asunnossa. Asuntohinnat ovat Genevessä 700–1000 CHF / henkilö kuukaudessa. Genevellä on erinomainen julkinen liikenne ja turvallinen pyöräily. Yritämme löytää asuintilat kävelyetäisyydellä kampuksesta.

Kirjasto

UBIS tarjoaa pääsyn EBSCO Business Source Premier -tietokantaan, joka on yksi parhaimmista ja kattavimmista tutkimusyritystietokannoista. UBIS: llä on myös pieni fyysinen kirjasto kampuksella ja kaikki opiskelijat voivat saada vuosittain pääsyn YK: n kirjastoon ja käyttää sitä ilmaiseksi.

Terveydenhuolto

Terveydenhuollon palvelut ovat kampuksen ulkopuolella. Kaikki UBIS-opiskelijat hakevat Sveitsin sairausvakuutusta, joka on tarkoitettu opiskelijoille, joiden erikoishinnat ovat 65–100 CHF kuukaudessa franchising-tyypistä riippuen.

IMAG0934UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

Kampus

UBIS: n Geneven kampus sijaitsee yhdessä paikassa, keskustassa ja lähellä Yhdistyneiden Kansakuntien Geneveä, pankkien, yritysten ja kansainvälisten järjestöjen, kuten WTO: n ja maailmanlaajuisen rahaston, pääkonttoria. Kampus on 3 minuutin kävelymatkan päässä Lemanjärvestä ja 2 minuutin kävelymatkan päässä Geneven kasvitieteellisestä puutarhasta.

Luokkahuoneet ovat täysin varustettuja, niissä on luonnollinen ja keinotekoinen valo, ja ne ovat suuret ja mukavat. Siellä on vahva internetyhteys, opiskelijahuone, pieni kirjasto ja pääsy keittiöön. Pienet kahvilat, kioskit, supermarketit ja ravintolat ovat kaikki hyvin lähellä kampusta.

Urheilutilat

Geneven urheilutilat ovat saatavilla erityisillä alennushinnoilla opiskelijoille:

 • Uima-altaan kuukausittainen abonnement - 10 CHF
 • Jalkapallostadion - ilmainen
 • Kuntosalin kuukausittaiset abonnementit - 49–65 CHF
 • Polkupyöriä, järven veneitä, vesipyöriä - vuokrattavana

Opiskelijayhdistykset

Ei tarvetta kampuksella sijaitseville kulttuuriklubille, koska Geneve tarjoaa niin paljon - esim. Laaja valikoima ranskalaisia ja englanninkielisiä kulttuuritoimintaa (lähetys, painettu ja online-media sekä live-esitykset).

Tietoja tapahtumista on saatavissa Geneven turismista tai paikallisista matkailutoimistoista ja paikallisista sanomalehdistä. Tribune de Genève ',' Le Temps 'ja' Le Matin 'julkaisevat viikoittain täydentäviä tietoja paikallisista tapahtumista ja viihteestä. Genevessä on yli 40 museota, taidekeskusta ja säätiötä, ja eniten elokuvateattereita henkeä kohden Euroopassa (esim. The Orange Cinema (Cinélac), City Cinemas). Genevellä on aktiivinen musiikki- ja teatterimaisema (35 vaihetta). Genève Agenda, RegArt ja Tribune de Genève luettelevat tulevia teatteritapahtumia.

DSC_0367UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

Akkreditointi

Kaupallisen ja kansainvälisen yliopiston (UBIS) sertifikaatti on EduQua: Sveitsin korkeakoulutuksen laatusertifikaatti.

UBIS on saanut erikoistuneen akkreditoinnin liiketoimintaohjelmiinsa kansainvälisen yrityskoulutuksen akkreditointineuvoston (IACBE) kautta, joka sijaitsee osoitteessa 11374 Strang Line Road, Lenexa, Kansas, USA. Napsauta tätä saadaksesi luettelon IACBE: n hyväksymistä ohjelmista.

UBIS on myös ISO 29990 -sertifioitu. Tämä sertifikaatti tarjoaa perustan asiaankuuluvalle hallintajärjestelmälle, joka on suunnattu erityisesti koulutukselle ja jatkuvalle hallintajärjestelmän, prosessien ja palveluiden parantamiselle. UBIS on ylpeä siitä, että se on ensimmäinen ISO 29990 -sertifioitu sveitsiläinen koulutuslaitos (akkreditoitu 14. kesäkuuta 2013 alkaen), jolla on täysi sertifikaatti.

Lisäksi UBIS on:

 • Romanden federaation jäsen (FER)
 • Euroopan johtamisen kehittämissäätiön (EFMD) assosioitunut jäsen, joka on yksi keskeisimmistä kauppakorkeakouluverkoista maailmassa. Verkkoon kuuluminen tuo monia mahdollisuuksia tiedekuntien ja opiskelijoiden vaihtoon, tiedon jakamiseen ja yhteistyöhön.

Opiskelijoiden mielipiteet

"Pidän UBIS: stä pieniä, erittäin käytännöllisiä ja erittäin vuorovaikutteisia luokkia, joita korkealuokkaiset professorit opettavat. Upea kampus sijaitsee Geneven sydämessä, kaupungissa, jossa on kaikkein seesteisin ja valtavin sosiaalinen palvelu. Lisäksi minä olen jo kyennyt työskentelemään viidessä yritysprojektissa opintojeni aikana, joita voisin jatkaa suorittaessani maisterintutkinteni. "
Timothy Masebe
UBIS-tutkinnon suorittanut
"UBIS tarkoittaa minulle laadukasta koulutusta: UBIS: n professoreita kunnioitetaan paitsi luokkahuoneessa, myös liike-elämän yhteisöissä ja kansainvälisissä organisaatioissa ympäri maailmaa. Tällä on suuri ero opintojen aikana ja valmistumisen jälkeen, kun joudut soveltamaan opiskelupaikalla saatuja tietoja UBIS reaalimaailman ympäristöön. "
Liridon Byqmeti, Kosovosta
MBA-tutkinnon

Sijainnit

Geneve

Osoite
Avenue Blanc,46
1202 Geneve, Geneve, Sveitsi

Akkreditoinnit

EFMD Equis Accredited