Lue virallinen kuvaus

Tokai University koska AD 1955 perustamisesta, se sijaitsee Taichung Xitun District Tatu vuoret, kulttuuri sekoitus, tutkimus, avoin, ja on kaunis kampus. Koululla on nyt yhdeksän oppilaitokset, kolmekymmentäneljä Department 35 mestarikursseilla (sisältäen riippumattoman tutkimuslaitoksen, neljätoista Master Program), 14 jatko. Edellyttäen Arts, Science, Engineering, Management, Yhteiskunta-, College of Agriculture, luovan suunnittelun ja Art College Law School ja School of International ja muut yhdeksän oppilaitokset, on noin seitsemän tuhatta opiskelijaa ㄧ kuin päätoimisten opettajien 500 henkilöä (opettajat, apulaisprofessori 88% tai enemmän), koulun maa-ala on 1.333.096 neliömetriä leveä, keskimääräinen opettajat ja opiskelijat voivat jakaa asuintilaa ja oppimista kouluissa maan johtava. Tokai University, paitsi arvioinnissa ja tutkimus valmistuneiden alkuun yritysten suosikkeja, opetusministeriö antaa edelleen palkintoja yksityiset koulut tarkastelun yleinen koulu kehittämishankkeita optimaalinen koulu, enemmän jatkuva vuotta opetusministeriön "palkinnon University opetus Excellence suunnitelma "tuki, joka osoittaa koulun huippuosaamisen ja harjoittamisesta opetuksen yleinen koulu kehitys on hyväksyttäviä.

Tokai University maan ensimmäinen ja ainoa päiväkodeista, toisen asteen, University Institute loppuun sekä tohtorikoulutuksen Academy, myös perusti ensimmäisen "yleissivistys", "työ koulutus" järjestelmä, se on tullut University oppia esineitä, kaivos- open-Kehysnäyttöikkuna kirjasto avasi myös kansallinen ennakkotapaus.

Donghai koulu kohtaus tunnetaan laajalti, kuten arkkitehti IM Pei, Chen Kuan sen tapa suunnitella se merkitsee Church (Luce Chapel), ARTS puiden reunustaman kadun, elegantti East Lake Jing Yi antiikki pihalla luokkahuoneet rakennus, hiljainen valtava tilojen ... jne, antaa hyvän ympäristön opetusta ja tutkimusta.

Presidentit. Sen lisäksi, että jatkoa Itä-Kiinan meren perustamisen kristillisen hengen, ja toteuttaa "kokonaisvaltaista koulutus" koulu ominaisuuksia, mutta myös aktiivisesti edistää koulutuksen, akateemista ja palvelut kolmella alueella, syventää kasvatusideologiaa, joka on viljellä riittävästi vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin elinikäisen oppimisen henkilö. Anna kaikki ihmiset Itä-Kiinan meren on paitsi asiantuntemusta on itsenäinen ajattelu, ongelmanratkaisu ja kyky viestinnän ja koordinoinnin, itseluottamus ja tulla vastuullinen ja rikas kulttuuri lukutaito, "yli valmistuneet tuotteet ja oikea toiminta sosiaalihuollon. Tämän seurauksena vuonna Tokain yliopiston Graduate Survey arviointi ja yrityksen suosikkeja parhaita, ja opetusministeriö antaa edelleen palkintoja yksityiset koulut yleistä kehitystä koulun hankearvioinnin optimaalinen koulu.

Tokai University opetus ja palveleva, tehokkuutta Englanti opetuksen pienissä luokissa tukikelpoisten alojen kiitosta, edistäminen Taiwanin johtava koulutus, tieteidenvälistä tutkimuskeskukset ovat perustaneet: Continental sosiaalinen-cum-johtaja, Life Science Center, ja nanoteknologian keskus, cum trooppinen ekosysteemien biologisen monimuotoisuuden center ohjelmisto teknologia ja Engineering keskus ... ja aktiivisesti kansainvälisen käytännön. Tulevaisuuden koulu jatkaa säilyttää "pioneerihenkeä" koulutus, innovaatioita ja edistystä, "totuus, uskovat, käyttää" motto tavallisena, Taiwanin osuus vaivaa of Higher Education.
Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Tunghai University

Koulutus Tavoitteet: Kehitetään kykyä käsitellä kulttuurista monimuotoisuutta globaalissa yritysten ja teollisuuden. Puoltaa luonteen kehittymisen puitteissa vapaiden Sci ... [+]

Education tavoitteet Kehittää kykyä käsitellä kulttuurista monimuotoisuutta globaalissa yritysten ja teollisuuden. Puoltaa luonteen kehittymisen puitteissa vapaiden Science and Engineering koulutus. Tehostamiseksi itseilmaisu, viestintä ja luottamus monipuolinen ympäristössä Parantaa globaalin kilpailukyvyn edelleen akateemista tutkimusta ja ammatillista kehitystä. Kouluttaa opiskelijoita ymmärtämään kriittiset tekijät, jotka vaikuttavat kestävyyden ihmisen instituutiot, organisaatiot, kulttuureja ja teknologioita erilaisissa sosiaalisissa, luonnon ja rakennettua ympäristöä. Ydinosaamisen Business projekti tai kestävyyttä projektin analyysiä. Blingual ja kulttuurien väliseen viestintään. tiimityötä. Charisma ja johtaminen. Erityiset ominaisuudet Ohjelman Viljelee johtajat globaalin ympäristön visio. Korostaa Englanti kieli keskittyä keskittynyt politiikkaa, tieteen ja tekniikan viestintätaidot. Keskittyy ongelmiin, jotka ylittävät valtion ja kansallisten rajojen, mutta myös paikallista merkitystä. Kehittää tieteellisiä, suunnittelu, ja politiikan taidot, jotka pyrkivät kääntämään resursseja tehokkaasti ympäristöteko. Antaa kesän Industrial / onsite mahdollisuuksia työharjoitteluun sekä paikallisesti ja ulkomailla ja kutsuu ammatin harjoittajat tarjoamaan uran neuvoja. Designs yksinomaan Englanti-pohjainen iltaohjelmaa ja klubeja. Muodostaa kattavan Englanti oppimisympäristöjä ja käytännön neuvontaa. Nimittää kokopäiväinen amerikkalainen Assistentti auttamaan opiskelijoita heidän pakolliset kurssit. Tarjoaa ainutlaatuisen kaikki-Englanti opetetaan yleisiä opetussuunnitelmaan. Tekee yhteistyötä koulujen Euroopassa ja Amerikassa tarjota 2 + 2 ja 3 + 2 dual-koulutusohjelmat. tulevaisuuden vaihtoehtojen ... [-]
Taiwan Nantun District
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Tunghai University

Department of ominaisuudet: kansainvälisten standardien opetussuunnitelman painopiste vaalia johtajia kansainvälisen näkökulman; keskitytään Englanti taitoja yritysten vi ... [+]

Tutkinto kansainvälisessä johtamiskokemusta Kansainvälinen Leadership Honors Program

Ainutlaatuinen International College General Education kurssista ----- "International Leadership Honors Program" (GL: Global Leadership Honors Program)

Kansainvälinen Leadership Honors Program kohentaa kansainvälistä tietoisuutta ja kokonaisnäkemys opiskelijoita, ja kansainvälisiä standardeja. Akateemisesti, The "kognitiivinen" ja "Vision" läpi tutkimuksen, hyödyntämiseen ja tuttu rakentaa. Siksi yleinen opetussuunnitelmaa opettaa oppilaita professoreita tärkeä rooli. Englanti Opetus GL kunnioittaa kurssit ovat:

Global Leadership Honors Program Kurssit:

GL Personal Identity in Historical Perspective GL Trends in Culture & Arts GL Trends in Global Ecology and Environment Change GL Trends in Business & Trade GL Leadership & Global Citizen for the 21st Century Ominaisuudet osasto Kansainvälisten standardien ja opetussuunnitelman painopiste vaalia johtajia kansainvälisestä näkökulmasta Keskittyen Englanti taitoja yritysten viestinnän ja ilmaisun American palkattiin kokopäiväinen avustaja, apu pakolliset kurssit Neuvonta Joustava aikavälin suunnittelua aikaan, joka vuosi säännöllisesti kutsuttu ulkomaisia ​​professoreita tarjoavat valinnaisia ​​kursseja Vuosittainen saanti ulkomaisten opiskelijoiden tulla Taiwan yhteisiä opetus- ja liikematkat Summer on ammatillinen mahdollisuuksia työharjoitteluun sekä kotimaassa että ulkomailla, ja se toi markkinoille alan jako avustava uraohjausta Exclusive suunnittelu Englanti yhteiskunnassa, ohjattua oppimiseen yöllä Luoda kattava Englanti oppimisympäristön ja elämän valmennus mekanismi Tarjoavat ainutlaatuisen kaikki-Englanti yleissivistys opetussuunnitelmaan Yhteistyö 2 + 2 ja 3 + 2-järjestelmä ja kaksinkertainen Euroopan ja Amerikan kouluissa näkymä ... [-]
Taiwan Nantun District
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 - 5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi