Lue virallinen kuvaus

Tutustu Kööpenhaminan Business Collegeen, joka on osa Niels Brockia. Niels Brockin historia juontaa juurensa yli 130 vuotta. Tutustu Tanskan suurimman oppilaitoksen tarinaan, arvoihin, organisaatioon ja koulutukseen.

115397_20180620_NielsBrock_Copenhagenlife_204.jpg

Tietoja Kööpenhaminan Business Collegeista

Lyhyesti sanoen…

Niels Brock on ollut jo vuosia, mutta se ei estä meitä parantamasta ja uudistamasta yrityskoulua. Me vain kieltäydymme luopumasta rutiinista. Sen sijaan pyrimme edelleen kehittämään ja sisällyttämään uusimmat tiedot ja tekniikat opetusmenetelmissämme. Vuosikymmenten aikana rakennettujen perinteiden yhdistäminen uusiin menetelmiin johtaa vahvaan ja nykyaikaiseen koulutukseen, joka valmistaa opiskelijoita seuraavaan askeleen uraansa ja tarjoaa heille oikean osaamisen yritysmaailmaan.

Perusarvot

Niels Brockilla pyrimme luomaan ilmapiirin henkiselle ja tieteelliselle kasvulle. Moninaisuus ja osallisuus ovat avainasemassa sen varmistamiseksi, että tarjoamme yrityskoulutuksen, jolla on korkea laatu. Niels Brock on sitoutunut monipuolisuuteen kaikissa ulottuvuuksissaan, mukaan lukien monipuolinen edustus yliopistossa, monipuolinen näkökulmien ja taustojen yhteisö sekä monimutkaisten identiteettien hyväksyminen kaikissa yliopistoon liittyvissä henkilöissä. Niels Brock uskoo, että toimielin on vahvempi opiskelijoiden, tiedekunnan, henkilöstön ja hallituksen jäsenten monipuolisen määrän vuoksi. Niels Brock arvostaa kaikkia henkilöitä, jotka pyrkivät osallistumaan ja parantamaan korkeakouluyhteisöämme riippumatta kansallisesta alkuperästä, sukupuolesta, iästä, sosioekonomisesta luokasta, etnisestä alkuperästä, uskonnollisesta vakaumuksesta, seksuaalisesta suuntautumisesta ja vammaisuudesta.

Tehtävä ja näkemys

Niels Brock pyrkii tarjoamaan asiaankuuluvia koulutusmahdollisuuksia, jotka tarjoavat tanskalaiselle liiketoimintaympäristölle tarpeellisia kilpailukykyä.

Tehtävä

Niels Brockissa sitoutumme olemaan kunnianhimoisia ja pysyviä, kun kehitämme ja tarjoamme asiaankuuluvia koulutusmahdollisuuksia, jotka:

  • Tarjota Tanskan liike-elämälle oikeat pätevyydet
  • Optimoi yksittäisten opiskelijoiden mahdollisuudet.

Tämä on Niels Brockin panos Tanskan kilpailuvirtaan.

115401_20180620_NielsBrock_Copenhagenlife_146.jpg

Näkemys

Niels Brockin tavoitteena on olla Tanskan kansainvälisin ja innovatiivisin yrityskoulu, joka tunnustetaan työntekijöillemme, jotka optimoivat ja helpottavat opiskelijoiden oppimisprosessia.

Oikeudellinen asema ja akkreditoinnit

Niels Brock Copenhagen Business College on virallisesti tunnustettu tanskalainen ammattikorkeakoulu, joka tarjoaa ammatillisen koulutuksen ja ammatillisen koulutuksen lakisääteisen lain mukaisesti valtion hyväksymiä ammatillisia keskiasteen koulutusohjelmia. 1269, 29.11.2017.

Niels Brock toimii kansainvälisenä kouluna, joka tarjoaa postecondary-ohjelmia

  • Franchising-sopimus De Montfort Universityn, Leicesterin, Yhdistyneen kuningaskunnan kanssa
  • Franchise-sopimus Middlesex Universityn kanssa, Lontoo, Iso-Britannia
  • Yhdysvaltain akkreditointineuvoston akkreditointi riippumattomien korkeakoulujen ja koulujen (ACICS)

American Bachelor -ohjelma; BSc in Business Administration, on tunnustettu verrattavissa Tanskan kandidaatin tutkinto Business Administration. Näin ollen kauppatieteiden maisterin tutkinnon suorittaneet voivat hakea jatko-ohjelmia Tanskan laitoksissa. Lue lisää täältä:

Huomaa, että Niels Brockin BSC-ohjelmassa (ACICS: n hyväksymä) tekemien luottojen soveltaminen toiseen laitokseen pääsemiseksi on yksinomaan sen yliopiston tai korkeakoulun tekemä päätös, johon opiskelija soveltaa. Niels Brock ei anna mitään esitystä BSc-ohjelmassa saatujen luottojen siirrettävyydestä.

Niels Brock - Copenhagen Business College tarjoaa vuosittain useita arviointeja ja akkreditointiasiakirjoja. Haluamme varmistaa, että opiskelijat saavat parhaan mahdollisen koulutuksen. Lue lisää akkreditoinnista.

Akkreditoitu jäsen, ACICS

Niels Brock Copenhagen Business College on akkreditoitu riippumattomien korkeakoulujen ja koulujen akkreditointineuvostossa, joka myöntää amerikkalaista kandidaatin tutkintoa kauppatieteessä. Itsenäisten korkeakoulujen ja koulujen akkreditointineuvosto (ACICS) on listattu kansalliseksi (amerikkalaiseksi) tunnustetuksi akkreditointielimeksi Yhdysvaltojen korkeakoulujen akkreditointineuvoston ja amerikkalaisen opetusministeriön * kautta. Täältä löydät arviointimme, luetteloomme ja CAR: stä ACICS-akkreditoiduille ohjelmille.

* Opetusministeriö keskeytti ACICS-tunnuksensa joulukuussa 2016 huhtikuuhun 2018.

115400_NielsBrock_SunnyCopenhagen035.jpg

Tiedekunta

Copenhagen Business College sijaitsee aivan Kööpenhaminan sydämessä, muutaman askeleen päässä Nørreportin päärautatieasemalta, tärkeimmistä ostoskaduista ja kuuluisasta Nyhavnin satamasta. Tiedekunnan rakennus sijaitsee hiljattain kunnostetussa klassisessa yliopistorakennuksessa.

Akateemisten alojensa johtajien lisäksi monilla tiedekunnan jäsenillä on myös käytännön kokemusta analyytikoina, johtajina, konsultteina, yrittäjinä, sijoittajina, neuvonantajina, hallituksen jäseninä, tekijöinä ja johtajina.

Kokoushuoneet

Jos haluat varata kokoushuoneen ryhmätyöhön, ota yhteyttä etukonttoriin.

Kirjasto ja avoin oppimiskeskus

Kansainvälisten opiskelijoiden kirjasto ja avoin oppimiskeskus sijaitsevat Bispetorvetissa, 1-3 kerroksessa rakennuksen pohjakerroksessa.

Kirjasto on erikoistunut materiaaleihin, joita käytetään Kööpenhaminan Business College -kurssin opetuksessa. Kokoelma sisältää erilaisia oppikirjoja, sanomalehtiä, akateemista kirjallisuutta, aikakauslehtiä ja tietokantoja. Kaikki opiskelijat, henkilökunta ja tiedekunta ovat tervetulleita käyttämään kirjastoa.

Kirjastossa on tietokoneita ja Internet-yhteys sekä paikkoja opiskella ja työskennellä ryhmissä.

Internet- ja tulostuskopiot

Langaton Internet-yhteys on tarjolla tiedekunnassa, jotta opiskelijat voivat käyttää verkkoa kannettavista tietokoneistaan ja älypuhelimista.

Kopiokoneet ja tulostimet sijaitsevat kellarissa, jolloin opiskelijat voivat tulostaa, kopioida ja skannata asiakirjoja.

115399_NielsBrock_SunnyCopenhagen096.jpg

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

Niels Brock Copenhagen Business College

De Montfortin yliopisto ja Niels Brock Copenhagen Business College tarjoavat kolme erikoisvirtaa brittiläiseltä BA: lta (Hons) Business Administrationissa. Ohjelma on suu ... [+]

De Montfortin yliopisto ja Niels Brock Copenhagen Business College tarjoavat kolme erikoisvirtaa brittiläiseltä BA: lta (Hons) Business Administrationissa. Ohjelma on suunniteltu kaksivuotisen korkeakoulututkinnon tai tutkintotodistuksen täydennykseksi. Kolme virtaa ovat rahoitus, markkinointi ja strategia

Hanki UK akkreditoitu BA

Tämän vuoden ylimääräisen BA: n avulla voit käynnistää kansainvälisen liiketoiminnan urasi Yhdistyneen kuningaskunnan akkreditoidulla kauppatieteiden kandidaatin tutkinnolla.

Miksi kannattaa tehdä Top-Up BA?Elää, työskentele ja opiskele Kööpenhaminassa, TanskassaTäytä kaksivuotinen tutkintosi Yhdistyneen kuningaskunnan akkreditoidulla ohjelmallaKäynnistä maailmanlaajuinen urasi akkreditoidulla BA-tutkinnollaValitse kolme virtaa: markkinointi, strategiaOpiskele Niels Brock Copenhagen Business College , Tanskan vanhimmassa liikekoulussa... [-]
Tanska Copenhagen
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Niels Brock Copenhagen Business College

Middlesexin yliopisto, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta ja Niels Brock Copenhagen Business College tarjoavat Yhdistyneen kuningaskunnan kansainvälistä vieraanvaraisuutta ... [+]

Yleiskatsaus

Middlesexin yliopisto, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta ja Niels Brock Copenhagen Business College tarjoavat Yhdistyneen kuningaskunnan kansainvälistä vieraanvaraisuutta ja matkailua käsittelevää BA: ta. Ohjelma on suunniteltu kaksivuotisen korkeakoulututkinnon tai vieraanvaraisuus- tai matkailututkinnon tai siihen liittyvien tutkimusten täydennykseksi.

Hanki UK akkreditoitu BA

Tämän vuoden täyden palvelun BA: n avulla voit käynnistää kansainvälisen liiketoiminnan urasi Yhdistyneen kuningaskunnan akkreditoidun kansainvälisen vieraanvaraisuuden ja matkailun johtamisen tutkinnon kanssa.

Miksi kannattaa tehdä Top-Up BA?Elää, työskentele ja opiskele Kööpenhaminassa, TanskassaTäydennä kahden vuoden tutkintoa Yhdistyneen kuningaskunnan akkreditoidulla ohjelmallaKäynnistä maailmanlaajuinen urasi akkreditoidulla BA-tutkinnollaOpiskele Niels Brock Copenhagen Business College , Tanskan vanhimmassa liikekoulussa... [-]
Tanska Copenhagen
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

BSc

Niels Brock Copenhagen Business College

De Montfortin yliopisto, Leicester, Iso-Britannia ja Niels Brock Copenhagen Business College , ovat iloisia voidessamme tarjota tämän 3-vuotisen ohjelman. ... [+]

Yleiskatsaus

De Montfortin yliopisto, Leicester, Iso-Britannia ja Niels Brock Copenhagen Business College , ovat iloisia voidessamme tarjota tämän 3-vuotisen ohjelman

Ota täysi Yhdistyneen kuningaskunnan akkreditoitu bachelor of Science in Business Studies

Tämä kolmen vuoden kandidaatin tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden aloittaa kansainvälisen liiketoiminnan urasi erikoistumalla joko kirjanpitoon

Miksi tehdä Kööpenhaminassa BS (Business) -tutkimusElää, työskentele ja opiskele Kööpenhaminassa, TanskassaHanki tutkinto omaa Yhdistyneen kuningaskunnan akkreditoitua ohjelmaaKickstart maailmanlaajuisen urasi kanssa akkreditoitu BSc (Hons)Valitse kolme virtaa: KirjanpitoOpiskele Niels Brock Copenhagen Business College , Tanskan vanhimmassa liikekoulussa... [-]
Tanska Copenhagen
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Welcome to Copenhagen Business College