Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Truemax akatemia

3D CGI ja animaatio on sekoitus taiteen ja tekniikan, joka vaatii hieno tasapaino. Sitä käytetään sekä elokuvan ja pelin-teollisuuden sekä mainonnassa ja monilla muilla teollisuudenaloilla. Vuodesta 1998 Truemax Academy on erikoistunut opetus 3D CGI ja animaatiota sekä lyhyitä kursseja sekä 3 vuoden koulutus, joka on suunnattu teollisuuden tarpeet ja hyvin koulutettuja työntekijöitä - nyt ja tulevaisuudessa. Truemax akatemia 3D CGI-animaatio on perustettu vuonna 1998 ja siitä lähtien on kehittänyt korkea laatu koskevien koulutusohjelmien ja kurssien.

Hyväksymme opiskelijaa eri puolilta maailmaa. Voidakseen varmistaa, että ammatillisen tason koulutuksen on mahdollisimman suuri, teemme yhteistyötä National Film School of Denmark, DADIU, EUCROMA sekä useita muita kouluja ja ammattilaisia. Truemax akatemia tarjoaa myös useita kursseja 3D-grafiikkaa sekä piirustuksen ja räätälöityjä kursseja yksilöllisiin tarpeisiin.

Tarjoamme parhaat ohjaajat ja opettajat, asiantuntijat ja luova guruja, jotka ovat - ja niiden on oltava - kärjessä kehitystä. Vierailevia luennoitsijoita ja opettajia sisältävät joitakin maailman paras 3D-artistien ja asiantuntijoita kansainvälisistä tuotanto-yrityksiä, kuten Pixar, DreamWorks, ILM, EA ja Walt Disney Company

Pitkän aikavälin ohjelmia ja lyhytkursseja

Pohjainen Tanskassa, Truemax akatemia kehittää ja tarjoaa pitkän aikavälin ohjelmia koulutuksen sekä lyhytkursseja 3D-grafiikka ja animaatio, jotta vaatimuksiin teollisuuden ja liike-elämän asianmukaisesti koulutettuja työntekijöitä, nyt ja tulevaisuudessa .

Yhteistyössä 3D-alan

Ainutlaatuinen kurssit ja ohjelmat ovat jatkuvan kehityksen tiiviissä yhteistyössä muodollisen koulutuksen edustajista koostuva maailmasta television, elokuvan, pelien kehittämiseen ja liiketoiminnan.

Meidän ja kursseja ovat tunnustettu joitakin parhaista Euroopassa. Seurauksena tästä, meidän pitää houkutella enemmän ja enemmän kansainvälisiä opiskelijoita. Lisäksi pidämme koulutus ajan tasalla avulla koulutusjärjestelmämme comittee ja meidän laaja asiantuntijaverkosto sisällä 3D-teollisuudelle. Kaikki tämä kertoo, että pyrimme tarjoamaan parasta mahdollista opetusta meidän opiskelijoille.

Truemax-Akatemian Missio ja visio

Yhdistellä ja tasapaino taiteen ja tekniikan, sekä tarjota uramahdollisuuksia luovan ja taiteellisen opiskelijoille. Ylläpitää ja jatkuvasti kehittää tiivistä yhteistyötä koulutuksen valiokunnan. Edelleen houkutella ja käyttää parhaita kansainvälisiä luova ja ammatillinen 3D-artistien, kuten kouluttajia. Täyttämään tavoite luoda 3D-grafiikka ja animaatio korkealaatuisia.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös: