Lue virallinen kuvaus

Thaimaan ensimmäinen korkeakoulun oppimisen virallisesti syntyi maaliskuu 1917. Pohjatyö ja valmistelu, tapahtui kuitenkin yli sata vuotta sitten. Maailmanlaajuinen taloudellinen, sosiaalinen ja poliittisten muutosten myöhään yhdeksästoista luvulla vaikutti Siamin päätöksestä mukauttaa, jotta vältyttäisiin asuttaneet länsivallat ( "Siam" tuli "Thaimaa" vuonna 1939). Niinpä kuningas Chulalongkorn (Rama V) esitteli kuninkaallisen politiikan vahvistamiseksi ja parantaa hallituksen niin maan voisi menestyksellisesti vastustaa tätä tulva kolonialismin. Yksi tärkeimmistä osista käytäntö oli parantaa siamilaiset koulutusjärjestelmä tuottaa osaava henkilöstö työskentelemään sekä julkisen ja yksityisen sektorin. Tuloksena koulu perustettiin vuonna 1871 Royal Sivut kasarmin sisällä Grand Palace yhdistettä. Myöhemmin, vuonna 1882, kuningas Chulalongkorn kehitti tämän koulun ja antoi sille nimen "Suankularb". Samana vuonna, kuningas myös perustettu muissa kouluissa, armeijan Cadet School, Kartografis- School, School Princes ja koulua Dhamma Studies.

"... Kaikki aiheet, meidän Royal lapset alimpaan aatelittomat, on sama mahdollisuus opiskella - olivatpa ne Royals, aateliset tai yhteiskunnan rakenteet ..."

Tämä lainaus osoitti, että kuningas ei unohda tavallisten kansalaisten. Hänellä oli politiikan perustaa kouluissa ympäri valtakunnan yhdessä korkeakoulujen. Hän vaati, että "... koulutus tässä maassa on ensimmäinen prioriteetti, josta olen päättänyt kehittää ..." Vuonna 1899, Prince Damrong Rajanupab, nuorempi veli kuningas Chulalongkorn, joka oli sisäministerin tuolloin esitti perustaa virkamies- Training School Phraya Wisutsuriyasak (MR Pia Malakul - joka myöhemmin otti otsikko Chao Phraya Phrasadej Surendradhibodi) pääasiallisena. Koska koulun oppilaat piti toimia Royal sivun harjoittelijoita kolmannen opiskeluvuoden ennen valmistumista, nimi koulu muutettiin Royal Sivut School vuonna 1902. Royal Sivut School eteni tasaisesti ja tuotti yhä useammat tutkinnon hallituksen vuosittain. Kuitenkin kuningas Vajiravudh (Rama VI) näki, että alkuperäinen tarkoitus isänsä, kuningas Chulalongkorn, oli luoda korkeakoulun oppimisen. Vaikka alussa, aikana tutkimuksessa keskityttiin valtion, ajan mittaan, opetussuunnitelman laajentunut sisältäen tieteenalojen vastaamaan kasvaviin tarpeisiin valtakunnan. Tällaisia ​​aloja mukana lakia, kansainvälisiä suhteita, kauppa, maatalous, tekniikan, lääketieteen ja opettajankoulutuksen. Niinpä kuningas Vajiravudh määräsi, että Royal Sivut School tullut korkeakoulun ja antoi sille nimissä "virkamieslain College King Chulalongkorn" on 01 tammikuu 1911.

Virkamies- College käyttää sitten etenee lahjoitti jäseniä kuninkaallisen perheen, virkamiehet ja tavalliset kansalaiset pystyttää patsas kuningas Chulalongkorn Suuri. Kun patsas valmistui noin kahdeksansataatuhatta bahtia jäi Royal valtiovarainministeriö. Mielenkiinnolla summa kasvoi olla 982672 bahtia. Kuningas Vajiravudh antoi sitten tämä summa voidaan käyttää alkuperäisen pääoman kollegion. Lisäksi hän ystävällisesti lahjoitti palatsin veljensä myöhään kruununprinssi Vajirunhis, koska sivusto kollegion ja antoi suuren tontin, noin 523 eekkeriä, vieressä palatsi Patumwan alueella, kasvaa tulevaisuudessa. Myöhemmin hallintorakennus rakennettiin kollegion ensimmäinen rakennus.

Kun virkamieslain College oli ollut toiminnassa jonkin aikaa, kuningas Vajiravudh katsoi, että se oli saavuttanut tason valmiutta ja niin, on 26 maaliskuu 1917 hän ilmoitti, että se pitäisi tulla Chulalongkorn University, muistomerkki isälleen. Hiljattain perustettu Yliopisto oli valvonnassa yliopiston asioiden osaston opetusministeriö. Phraya Anukijwithoon oli ensimmäinen pääasiallinen (otsikko muutettiin rehtori vuonna 1935). Oli yliopiston neuvoston, joka vastasi päätöksenteon, suunnittelu ja neuvoja asioihin yliopiston. Prince Damrong Rajanupab oli neuvoston puheenjohtaja, ja pääasiallinen Yliopiston oli sihteeri.

Kun se oli ensimmäinen perustettiin, yliopisto oli 380 opiskelijaa luokkia neljän tiedekunnan sijaitsevat 2 kampuksilla. Lääketieteellisen tiedekunnan sijaitsi Siriraj sairaalassa, kun taas tiedekunnat hallinto- ja Engineering oli sijoitettu hallintorakennus ja humanistisen tiedekunnan ja tiede Prince Vajirunhis "palatsissa Patumwan alueella. Law School oli vastuulla oikeusministeriön kunnes Yliopisto oli valmis ottamaan, ja opettajien Training School luovutettiin opetusministeriölle.

Vuonna 1923 yliopisto hyväksyä ylioppilaita opiskelemaan lääketieteellisen tiedekunnan, joka sai tukea Rockefeller-säätiö järjestää kandidaatin tutkintoa. Viisi vuotta myöhemmin, ensimmäinen ryhmä 18 valmistuneiden suorittaneet opintojaan ja sai ensimmäisen astetta myönnetään valtakunnassa. Vuonna 1929 Hallintotieteiden tiedekunta tuli oikeustieteellisen tiedekunnan ja valtio-opin. Vuonna 1933, perustamisen jälkeen perustuslaillisen monarkian vuonna 1932, hallitus siirtää tämän tiedekunnan Thammasat University, joka perustettiin vuonna 1934. Tuloksena oli, että Chulalongkorn University oli vain kolme tiedekuntaa tuona aikana.

Kehittäminen Chulalongkorn University jatkui. Vuodesta 1934-1958, yliopiston korosti parantaminen perusopetuksen; Näin, useamman tiedekunnan perustettiin. Vuonna 1961 yliopisto perusti Graduate School seurasi tutkimuskeskukset ja laitokset.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

Chulalongkorn University

... [+]

[-]
Thaimaa Bangkok
Kesäkuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Chulalongkorn University

Jatkuvien perinteitämme tutkimuksen ja akateemisen laajennus, tiedekunnan tarjoaa nyt neljän vuoden perustutkintoa ohjelman Communication Management. Kuten kansainvälinen ... [+]

Jatkuvien perinteitämme tutkimuksen ja akateemisen laajennus, tiedekunnan tarjoaa nyt neljän vuoden perustutkintoa ohjelman Communication Management. Kuten kansainvälinen ohjelma, käytämme Englanti välineenä opetusta, ja yhdistämme eri osien taiteilijana johdon kanssa, jotta voidaan tuottaa hyvin pyöristetty, korkeasti koulutettuja valmistuneet. Ensimmäisen kerran käyttöön syksyllä 2004 Communication Management-ohjelma on suunniteltu tarjoamaan henkisen ja työkalut, joita tarvitaan kehittämään korkeatasoista opiskelijoille, jotka on varustettu perusteellinen tuntemus sekä kansallisten ja kansainvälisten tietoliikenneyhteyksien ja niiden valmiudesta hallinnoida lajikkeiden viestinnän tehtävistä. Kaikki kurssit opetetaan kokeneet tiedekunnan jäseniä ja arvostettu ammattilaiset eri viestinnän aloilla sekä Thaimaassa ja ulkomailla varmistaakseen korkeimmalle opetussuunnitelmaa.... [-]

Thaimaa Bangkok
Kesäkuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Chulalongkorn University

Communication Design [CommDe] on uusi ohjelma tarjoamia osasto teollisen muotoilun, arkkitehtuurin tiedekunta, Chulalongkorn University. ... [+]

Communication Design [CommDe] on uusi ohjelma tarjoamia osasto teollisen muotoilun, arkkitehtuurin tiedekunta, Chulalongkorn University. CommDe on kansainvälinen ohjelma keskittyy lukemattomia aloilla viestintä, suunnittelusta julkaisemiseen kulkee uuden median viestintä, graafinen suunnittelu, kuvitus ja liikkuvan kuvan. Se on neljän vuoden ohjelma ja opiskelijat myönnetään Bachelor of Arts Communication Design kun valmistunut.

Pääsyvaatimukset 2017 Hakemuslomake pian saatavilla Jokaisen hakijan on esitettävä hakemus lomake, jossa henkilökohtaisen lausuman ja suosituskirje ovat mukana.

Sertifikaatit tutkintojen (lukio, Englanti kielitaito, ja matemaattisia kyky), kuten kohdassa 2, 3, ja 4, on esitettävä myös silloin, kun hakemus on luovutettava... [-]

Thaimaa Bangkok
Kesäkuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Chulalongkorn University

Jonka visiona on olla "kansainvälisesti tunnustettu maksamatta perusopetuksen taloustieteen", päätavoitteena on tuottaa erinomainen opiskelijaa, hyvin varustettu akateemi ... [+]

Perustettiin vuonna 2002 EBA ohjelma on Thaimaan johtava ja nykyaikaista ohjelma talouden alalla. Jonka visiona on olla "kansainvälisesti tunnustettu maksamatta perusopetuksen taloustieteen", päätavoitteena on tuottaa erinomainen opiskelijaa, hyvin varustettu akateemista asiantuntemusta taloustiede, ja myös globaalin tiedon ja kokemusten, joihin niiden kirkkain tulevaan uraansa voi olla rakennettu. Toteuttaakseen vision, EBA ohjelmalla pyritään saavuttamaan seuraavat tehtävän:

Antaa opiskelijoille monipuolinen ja syvällinen tuntemus, joka täyttää kansainväliset standardit huippuosaamisen; Korostaa kehittämiseen ydinosaamisen elinikäisen oppimisen, kuten taitojen ja henkilökohtaiset asenteet, ja pitävät sitä olennainen osa laadukasta perusopetuksen taloustieteen; Parantaa opiskelijoiden ymmärrystä etiikka, yhteiskunnallisen tietoisuuden ja sosiaalista vastuuta ja kehittää tulevien sukupolvien sitoutunut ja vastuullinen kansalaisten ja johtajien maan ja maailman. EBA ohjelman ajan tasalla opetussuunnitelma keskittyy yksityissektorin taloustieteen alalla, joka palvelee opiskelijoiden yleisiä etuja ja ura tavoitteet. Monenkeskiset ja kahdenväliset vaihto sopimuksia useiden johtavien laitoksia Euroopan unionissa ja Aasiassa ovat tarjonneet suuria mahdollisuuksia EBA opiskella ulkomailla yhden tai kaksi lukukautta. EBA-ohjelma pyrkinyt menestyksekkäästi sen missio ja visio, ja se sai AUN-QA (ASEAN yliopistoverkosto Quality Assurance) sertifiointi 24. heinäkuuta 2015 vuosien 24 heinäkuu 2015 ja 23 heinäkuu 2019. ... [-]
Thaimaa Bangkok
Kesäkuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

BBA

Chulalongkorn University

International Business Management kansainvälisen liiketoiminnan kirjanpito yksi . <li> .</li> . Huom: ... [+]

International Business Management

kansainvälisen liiketoiminnan

kirjanpito

yksi . . .

Huom:

[-]
Thaimaa Bangkok
Kesäkuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

BSc

Chulalongkorn University

INDA, International Program ja suunnittelun, on Englanti kieli ohjelma opetetaan tiedekunnan arkkitehtuurin Chulalongkorn University Thaimaan Bangkokissa. ... [+]

INDA, International Program ja suunnittelun, on Englanti kieli ohjelma opetetaan tiedekunnan arkkitehtuurin Chulalongkorn University Thaimaan Bangkokissa. Chulalongkorn on vanhin yliopiston Thaimaassa, perustettiin vuonna 1917 kuningas Rama VI kunniaksi hänen isänsä, kuningas Chulalongkorn. Arkkitehtuuri tiedekunnan oli ensimmäinen perustettiin vuonna 1939, ja sillä on pitkä ja menestyksekäs historia ammattihenkilöiden harjoituksiin Thaimaassa. Kansainvälinen ohjelma - INDA - perustettiin vuonna 2006, jonka tavoitteena on vastata kasvavaan kysyntään Englanti kielen opetusta, joka olisi parempi valmistaa opiskelijoita opiskeluun ulkomailla.

4 vuosi kandidaatin Arkkitehtisuunnittelu Degree ... [-]
Thaimaa Bangkok
Kesäkuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Chulalongkorn University

Erinomainen ja innovatiivinen soveltavan kemian ohjelma on tarjolla tuotantotalous ja materiaalitieteen. Ohjelma painottuu integroidun kemian opetuksen soveltamalla teor ... [+]

Erinomainen ja innovatiivinen soveltavan kemian ohjelma on tarjolla tuotantotalous ja materiaalitieteen. Ohjelma painottuu integroidun kemian opetuksen soveltamalla teoreettisia kemia käsitteitä käytännön sovelluksia sekä haasteisiin tarpeet paikallisen ja kansainvälisen liiketoiminnan. Vuonna suuri oppimisympäristö, opiskelijat työskentelevät tiiminä käsitellään reaalimaailman ongelmia sovellusten kanssa kemian ja tule ymmärtää, miten säilyttää tasapaino teknologian, yhteiskunnan ja ihmisten tarpeet.

Teknillinen kemia ja Management: suunniteltu tulevaisuuden tekniset johtajat kemiallisten liittyvän teollisuuden ja liike. Ohjelma tasapainottaa tieteellistä tietoa käytännön näkökohtia rahoituksen, johtamisen ja kirjanpidon alle näkökulmat kansainvälisen laatujärjestelmät.... [-]

Thaimaa Bangkok
Kesäkuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kandidaatti

Chulalongkorn University

Autoteollisuus on todella maailmanlaajuinen liike, joka koostuu kansainvälisiä monialainen toiminnot korkean teknologian suunnittelu, valmistus, suunnittelu, tutkimus ja ... [+]

Autoteollisuus on todella maailmanlaajuinen liike, joka koostuu kansainvälisiä monialainen toiminnot korkean teknologian suunnittelu, valmistus, suunnittelu, tutkimus ja kehitys, logistiikka, johtaminen ja markkinointi ja kattaa kaikki alueet seitsemällä mantereella, kuten Yhdysvalloissa, Euroopassa, Afrikassa , Australia, ja erityisesti Aasiassa, missä tällä vuosikymmenellä kaikissa autojen pitoisuus oli 60% maailman autoteollisuudessa.

Koska keskeinen valmistaja napa Asean, Thaimaassa on vahva strateginen vientiä paikka toimittamisesta kansainvälisillä autoteollisuuden markkinoilla. Thaimaa on pitkä historia vakiintunut osa ja komponenttitoimittajien suurella infrastruktuuri sekä suotuisan liiketoimintaympäristön tukevat poliittista vakautta. Thaimaan hallitus työllistää politiikkaa, jotka mahdollistavat Thaimaa olla "Detroit Aasiassa", autoteollisuuden keskus alueella, edistämällä investointeja ja valmistus, sekä muita toimintoja, kuten tutkimukseen ja kehitykseen. Useat strategiset suunnitelmat myönnetään täyttää tämän tarpeen.... [-]

Thaimaa Bangkok
Kesäkuu 2020
Englanti
Full-time
9 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Chulalongkorn University

ICE on jännittävä ja lupaava integrointi Computer Engineering, Sähkötekniikka, ja tuotantotalouden, joiden yhdistelmä on ydin Chulalongkornin Engineering School. ... [+]

ICE on jännittävä ja lupaava integrointi Computer Engineering, Sähkötekniikka, ja tuotantotalouden, joiden yhdistelmä on ydin Chulalongkornin Engineering School. Ohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden tulla hardcore ohjelmoijat palvelevat kansainvälisen yhteisön kanssa IT-arkkitehtuurin yrityksille, ohjelmisto mobiililaitteissa, satelliittiviestintä, peli ohjelmointi, tietoverkkojen ja ohjelmistojen suunnittelu suurille organisaatioille, vain muutamia mainitakseni. Kurinalaisuus lujitetaan arvostusta Management Science, jonka pitäisi lisätä oman pätevyyden ja kansainvälisellä tasolla. ICE on tulevaa.

[-]
Thaimaa Bangkok
Kesäkuu 2020
Englanti
Full-time
8 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Chulalongkorn University

Globalisaatio merkitsee kilpailu kansainvälisesti kaikilla liiketoiminta. Teollisuuden ja palvelujen aloille vaikuttavat erityisesti ajaa löytämään halvimman toimittajia ... [+]

Globalisaatio merkitsee kilpailu kansainvälisesti kaikilla liiketoiminta. Teollisuuden ja palvelujen aloille vaikuttavat erityisesti ajaa löytämään halvimman toimittajia ja useimmat asiantunteva työntekijöitä. Vain yritykset tai kansakunnat hyödyntää kehittynyttä teknologiaa on hyvät vastaamaan tarpeisiin 21. vuosisadan kuluttajille. Nanoteknologia on yksi tällainen kehitys, jotka voivat, ja tulee, vaikuttavat kaikkiin teollisuusalat: raskaan teollisuuden pieniä, mistä auto ja petrokemian tekstiili- ja vaatetusalan. Ne, palvelualoilla näin täytyy pysyä edistysaskeleita nanoteknologian, jos ne haluavat tarjota asiakkailleen mahdollisimman kärjessä ja tehokkaita ratkaisuja, kuten nanochip ratkaisuja biolääketieteen tai televiestintäpalvelujen tarjoajille. ... [-]

Thaimaa Bangkok
Kesäkuu 2020
Englanti
Full-time
8 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Chulalongkorn University

Yhteisen kansainvälisen Psychology ohjelma (JIPP), tarjoamia Chulalongkorn University kanssa Queenslandin yliopistosta (Australia), on innovatiivinen neljän vuoden ohjelm ... [+]

Tutkimus sekä Chula ja UQ

Yhteisen kansainvälisen Psychology ohjelma (JIPP), tarjoamia Chulalongkorn University kanssa Queenslandin yliopistosta (Australia), on innovatiivinen neljän vuoden ohjelma, jonka yli opiskelijat on ansaittava vähintään 125-opintopisteen kursseista. JIPP tarjoaa keinon opiskelijoiden saada runsaasti kokemusta opiskelusta sekä arvostetun toimielimissä. Opiskelijat viettävät kaksi ensimmäistä vuotta (4 lukukautta) Chulalongkorn University, ja niiden kolmen seuraavan lukukauden ottaen kursseja School of yliopiston psykologian Queenslandin. Heidän lopullinen lukukausi vietetään Chulalongkorn yliopistossa.

Year 1 & 2 Chula

Erilaisten perehdyttämiskoulutukseen, opiskelijat oppivat yleisten lähestymistapoja psykologian niiden kahden ensimmäisen vuoden aikana. Muut kurssit opiskelijoiden on otettava sisällyttää niitä Englanti, tilastot ja tutkimus menetelmiä kuin ne ovat välttämättömiä tahansa hyväksytty ohjelma psykologian. Lisäksi opiskelija voi valita erilaisia ​​yleisiä kursseja.... [-]

Thaimaa Bangkok
Kesäkuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi