Lue virallinen kuvaus

Yhdistyvät historia ja perinteet Britannian vahvuus Yhdysvaltojen ja tulevan joka on Aasian

Yhdistyvät historia ja perinteet Britannian vahvuus Yhdysvaltojen ja tulevaisuus, joka on Aasia-Britanniassa ja Yhdysvalloissa ovat olleet taloudellisia suurvaltoja satoja vuosia. Entisiä ja nykyisiä kansainvälisiä liiketoiminta on ollut ja jatkossakin, vaikuttaa molemmissa maissa. Kuitenkin Aasia on tulevaisuudessa talous kasvaa nopeasti ja yli puolet maailman väestöstä.

Joten ehkä se kesti kumppanuus Yhdysvaltojen ja Aasian maiden yliopistojen luoda todella visionääri ohjelma, joka yhdistää voimaa näiden kolmen alueen yhdeksi nelivuotisen koulutusohjelman.

Lamar University Teksasissa, Yhdysvalloissa ja Siam Tekninen oppilaitos Thaimaassa on nyt tehnyt niin Tri-Continent koulutusohjelma.

Monet ihmiset haaveilevat opiskelusta ulkomailla, etenkin Yhdysvalloissa tai Isossa-Britanniassa. Amerikassa ja Englannissa tarjoavat joitakin parhaista korkea-asteen tutkinto maailmassa. Kuitenkin, se ei ole helppoa. Kun ajattelee asioita viisumien, kielitaito ja erityisesti rahaa, unelma saada tutkinto Yhdysvalloissa tai Britanniassa usein muuttuu painajaiseksi.

Eikö olisi hienoa saada parhaan mahdollisen koulutuksen, paikkaan, jossa saada viisumi on nopeaa ja helppoa ja elinkustannukset on alhainen? Joka ei aluksi edellytä TOEFL tai IELTS tulokset aloittaa opiskelun? Jossa lukukausimaksut ovat kohtuuhintaisia ​​sinulle: saamassa USA: n yliopistojen ja Thaimaan yliopistojen kandidaatin tutkinnot sekä brittiläinen kansallisesti hyväksytty johdon tutkintotodistus, noin 10% kustannuksista, mitä vain vuosi muissa Yhdysvaltain yliopistot olisivat?

Vastaus on tietenkin, on jotenkin saada suuria korkeakoulututkintojen kaikista kolmesta: Yhdysvalloissa, Britanniassa ja Aasiassa .. ja vain neljässä vuoden opinnot. Tri-Continent kandidaatin koulutusohjelma voit saada oman yliopiston tutkintoja kaikilla kolmella mantereella, ja edullisin lukukausimaksuista ja elinkustannukset saatavilla. Unelmiesi ... todellisuutta!

Maailman ainoa Tri Continent ohjelmat

Maailma pienenee ja kaikki on menossa kansainvälinen. Saada kolme liiketoiminta pätevyyttä samassa ohjelmassa, USA, Iso-Britannia ja Thaimaa.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BBA

Tri-Continent Degree Programmes @ Siam Technology College

International Business Management Degree: Maailman ensimmäinen ja ainoa Tri Continent Business Degree. Yhdistämällä historia ja perinne Britannian vahvuus Yhdysvaltojen j ... [+]

Yhdistyvät historia ja perinne Britannian vahvuus Yhdysvaltojen ja tulevaisuus, joka on Aasian

Saada kaikki kolme pätevyys alla, vain neljä vuotta opiskelua: neljän vuoden kandidaatin tutkinto pääaineena Intercultural Leadership ja sivuaineenaan Business Management Lamar University Teksasissa, Yhdysvalloissa. Lamar yliopisto on ollut olemassa jo yli 90 vuotta, ja osa Texas State University System, jossa on yli 15000 opiskelijaa. Se on tason 2 yliopistossa, mikä vastaa Yhdysvaltain State University.

Neljän vuoden kandidaatin tutkinto Intercultural Business Management Siamista Technology College. Renown Aasiassa, ja keskeisellä paikalla Bangkokin, STC on yli 10000 opiskelijaa ja kasvava, ja yksi ensimmäisistä yksityisten oppilaitosten alla toimiston korkeakoulujen komission.... [-]

Thaimaa Bangkok
June 2019
Full-time
Part-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi