Newton College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Newton College on edelläkävijä lähestymistapaan johtamisen tutkimukseen, joka on yksi askel etukäteen muissa yliopistoissa ja tarjoaa opiskelijoilleen etua yrittäjyyteen.

Viimeisen viiden vuoden aikana Newton College on ollut neljä kertaa Tšekin tasavallassa parhaiten arvioidun yksityisen korkeakoulutason oppilaitos . Se sijaitsee Prahan kauniissa historiallisessa pääkaupungissa, ja se on akkreditoinut Tšekin tasavallan opetus-, nuoriso- ja urheiluministeriö ja sen tutkinto, jonka palkinnot tunnustetaan automaattisesti kaikissa EU-maissa.

10 1 Syyt opiskella Newton College

  1. Newton College on erittäin innostava ympäristö. Koulu innostaa ja motivoi opiskelijoita saavuttamaan tavoitteensa, etsimään uusia näkökulmia ja uusia tapoja ratkaista ongelmia. Se myös opettaa kuinka kehittää luovuutta ja kriittistä ajattelua.
  2. Koulu tarjoaa nykyaikaisia ​​ja houkuttelevia sovellettuja yrityksiä. Kaikilla ohjelmilla on sama perusta - talouden, johtamisen ja psykologian tutkimus. Mielestämme tämä on paras yhdistelmä jokaiselle modernille johtajalle.
  3. Korkeakoulututkinnon suorittaneet eivät saa vain tutkintotodistustaan, he saavat myös arvokkaita todistuksia. Opiskelijat suorittavat myös sertifikaatin, joka vahvistaa käytännön työharjoittelun ja johtamiskoulutuksen. Nämä todistukset tarjoavat suuren edun työmarkkinoilla ylioppilastemme muilta korkeakouluilta.
  4. Henkilökohtainen lähestymistapa. Newton College ei ole laajamittainen koulu. Tässä kukaan ei ole vain luettelonumero. Jokainen opiskelija on yksilöllinen ja korkeakoulun henkilökunta kunnioittaa tätä ja heijastaa sitä lähestymistapaansa opiskelijoille.
  5. Opettajat ovat huippuluokan opettajia, joilla on käytännön kokemusta. Newton College tiedekuntaan kuuluu esimerkiksi Tšekin keskuspankin varapuheenjohtaja, prof. Vladimír Tomšík, yksi parhaista Tšekin valmentajista Ing. Milan Bobek, MSc. ja monet muut. Koulu kutsuu myös usein tunnettuja tšekkiläisten yritysten ja hallintoympäristön jäseniä.
  6. Mahdollisuus osallistua Newton College toimintaan. Newton College läheistä yhteistyötä opiskelijoiden kanssa, joilla on siten mahdollisuus osallistua koulun ohjaamiseen ja osaksi koulun muutoksia.
  7. Tutkimus liittyy läheisesti käytäntöön. Newton College ei ole kyse tosiasioiden ja määritelmien tallentamisesta tarvitsematta ymmärtää asioita. Kaikki esitellyt tiedot ja hankitut taidot ovat välittömästi sovellettavissa jokapäiväisessä elämässä.
  8. Yhteystiedot. Tutkimusten aikana saat paljon arvokkaita yhteyksiä, kuten luokkatovereita, opettajia ja merkittäviä ihmisiä tšekkiläisessä toimintaympäristössä.
  9. Newton College on ainoa koulu, joka tarjoaa monitasoista koulutusta. Opiskelija voi valita tiedekunnan jäsenten akkreditoiduista opinto-ohjelmista, johtamiskoulutuksesta ja henkilökohtaisesta mentoroinnista.
  10. Ansaitsee apurahoja. Koulutuksen laatu heijastaa parhaiten tutkinnon suorittaneiden laatua. Newton College pyrkii sen vuoksi motivoimaan oppilaitaan arvokkailla ansio-apurahoilla.

Sijainnit

Praha

Osoite
Václavské náměstí 11
110 00 Praha, Praha, Tšekki

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin