Lue virallinen kuvaus

Tutustu yliopistossa Hradec Králové

HRADEC KRÁLOVÉ YLIOPISTO

Tapaa dynaaminen ja nuorekas ympäristö yliopiston Hradec Králové - laitos perustettiin vuonna 1959, joka on kantanut sen nykyinen nimi vuodesta 2000. Tällä hetkellä Alma Mater yli 7300 opiskelijoita, yliopistossa Hradec Králové tarjoaa korkealaatuisia asteen koulutukseen sisällä suuri soveltamisalaan tutkimuksen aloilla, jotka muodostavat Yhteiskuntatieteiden, humanistiset, Educational Studies, luonnontieteet, Economics and Information Technology Studies. Hakemusten suuren määrän toimitetaan yliopiston vuosittain osoittaa suuri kysyntä opintoja yliopistossa, ja se vahvistaa sen erinomainen nimi. The University of Hradec Králové on elinvoimainen laitos, ja sen jatkuva kehitys heijastuu sekä akateemisen ja rakennustoiminnassa: uudet tiedekunnissa ja laitoksissa ollaan perustamassa, uusi tutkimus ohjelmia on akkreditoitu, ja rakentaminen-yliopiston on väsymätön käynnissä. Yliopiston kampus sijaitsee kätevästi kaupungin keskustassa kävelyetäisyydellä toisen yliopiston rakennuksia, Educational ja tieteellinen kirjasto, ja vanha kaupunki.

Valmistuneet. University of Hradec Králové valmistelee päteviä asiantuntijoita, jotka onnistuvat paikallisilla työmarkkinoilla sekä ulkomailla. Vuonna 2010 yliopisto sai Diploma Supplement Label, antama todistus Euroopan komissio vahvistaa, että yliopisto täyttää kaikki standardit eurooppalaisten korkeakoulujen välillä. Asiakirja annetaan automaattisesti kaikille valmistuneille, ja se takaa maailmanlaajuista tunnustusta tutkintotodistuksen yliopistosta Hradec Králové.

Yliopisto koostuu viidestä osasta: Kasvatustieteiden tiedekunta, tiedekunta Informatics and Management, Filosofinen tiedekunta, tiedekunta ja Institute of Social Work.

Kasvatustieteiden tiedekunnan

Kasvatustieteiden tiedekunnan yliopiston Hradec Králové tarjoaa 64 kursseja elinikäisen koulutuksen määrä hoitaja näistä kursseista on suurempi kuin 1300. Kursseja yliopiston Ikäihmisten ovat hyvin suosittuja; Yli 600 opiskelijaa otettiin niitä vuonna 2014.

Kursseja kasvatustieteiden tiedekunnan yliopiston Hradec Králové annetaan 172 akateemista työntekijää, pois joista on 12 professoria ja 33 dosentin.

Faculty's tieteellinen ja tutkimustoimintaa kehitetään useilla tasoilla. Yksi niistä on osallistuminen Faculty's asiantuntijoilla erilaisia ​​hankkeita - tuettujen hankkeiden Grant viraston Tsekin ja tukemista hankkeista tiedekunnan itse (painopiste on keskittynyt kehittämään tutkimuspotentiaalia nuorten akateemisten työntekijöiden ja tutkimukseen ja tieteellinen toiminta opiskelijoiden).

Faculty's työntekijät ovat aktiivisesti mukana noin ESR-hankkeissa. Julkaisutoiminta akateemisen henkilöstön toteutuvat puitteissa kansallisia ja kansainvälisiä lehtiä; Yliopiston Publishing House "Gaudeamus" onnistuneesti julkaisee tarkistetaan monografioista ja oppimateriaalit. Akateemisen henkilöstön osallistuu lukuisiin kansallisiin ja kansainvälisiin konferensseihin. Tärkein tapahtuma, jonka tarkoituksena on ammatillisen asiantuntijatapaamisia ja asiantuntijat ovat Days of pedagogiikka järjestetään vuosittain viimeisellä viikolla maaliskuussa. Tämä tapahtuma on jo vakiintunut perinne.

HYÖDYLLISIÄ TIETOA

Lukuvuosi on jaettu 2 lukukautta. Talvella lukukausi alkaa yleensä kolmannella viikolla syyskuun ja päättyy joulukuussa; Kesällä lukukauden alkaa helmikuussa ja päättyy heinäkuussa. Lukukausi seuraa aina 6 viikon ajan tentit.

Meidän yliopisto on hyvin vakiintunut Buddy System. Tehtävänä ESN Buddy System HK on auttaa integrointi Erasmus ja muiden ulkomaisten opiskelijoiden paikallisympäristöön.

Opiskelijat yliopiston Hradec Králové on säilytyspaikka yliopistossa asuntola Palachova.

VISA (Non EU-kansalaiset): Ulkomaiden kansalaisia ​​joilta viisumipakko on haettava viisumia ennen niiden tuloa Tšekki valtuutetulla Tsekin suurlähetystö. Viisumia ei tarvita EU: n kansalaisten. Se voi kestää 2 kuukautta saada viisumia, joten älä unohda soveltaa ajoissa!

Oleskelulupa varten opiskelu on pakollista kaikille ulkomaisille opiskelijoille pysyä täällä enemmän kuin 90 päivää. EU: n ulkopuoliset maat: On pakollinen opiskelijoille EU: n ulkopuolisista maista on oleskelulupa / viisumi ennen tuloaan Tšekki - sillä ei ole väliä kuinka kauan he opiskella täällä. Opiskelijan on haettava väliaikaista oleskelulupaa Tšekin suurlähetystön, konsulaattien tai diplomaattiedustustoon kotona tai lähimmässä maassa. Kansainvälinen toimistot kulloisellakin tiedekuntien apua saapuville ulkomaisille opiskelijoille.

Miksi tutkimus TŠEKIN?

  1. Koska se opetus on maksutonta julkisissa yliopistoissa! Koulutus Tsekin tasavallassa on merkittävä etu - se voi olla maksutonta, niille, jotka haluavat saada tutkinto yliopistosta Tšekin, eli niille, jotka opiskella Tšekin kielellä.

  2. Koska korkea koulutuksen laatua. Nykyään tutkintotodistusten Tsekin yliopistojen hyvin mitoitettu ympäri maailmaa, sekä Englanti ja amerikkalainen, ja kirjataan jokaisessa maassa Euroopan unionin.

  3. Koska kyky matkustaa koko Euroopan unionissa. Tsekin tasavalta on EU: n jäsen, ja vuonna 2007 liittyi Schengen-alueeseen, jonka avulla opiskelijat liikkua ilman viisumia kaikkiin maihin Schengenin sopimuksen.

  4. Koska mahdollisuus menestyksekkään uran! Ulkomaalaiset opiskelijat valmistumisen jälkeen voi saada työtä Czech tai eurooppalaisen julkisen sekä yksityisissä laitoksissa ja yritysten yhtä Tsekin kansalaisten.

  5. Koska korkea laatu eurooppalaista elämää ja alhaiset hinnat. Koska sen poliittisen ja taloudellisen avoimuuden, Tsekin tasavalta tänään on yksi kehittyneissä maissa Keski-Euroopassa. Elintaso ovat verrattavissa Länsi-Euroopassa, mutta hinnat ruokaa, majoitusta ja tavarat ovat paljon alhaisemmat.

  6. Fast mukauttaminen Opiskelijamme Tsekin ympäristössä. Nykyään Tšekissä on monikulttuurinen ja avoin maa, jossa suurin osa kansalaisista voi puhua ainakin Englanti.
Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

University of Hradec Králové, Faculty of Education

Multimedia Graafinen suunnittelu on kandidaatti tutkimuksen kenttä kehyksessä opiskelusuunnitelmaan Erikoistuminen pedagogiikka, järjestetään koko ajan muoto tutkimus. ... [+]

Multimedia Graafinen suunnittelu on kandidaatti tutkimuksen kenttä kehyksessä opiskelusuunnitelmaan Erikoistuminen pedagogiikka, järjestetään koko ajan muoto tutkimus.

Profile valmistuneiden ja heidän mahdollisille työllisyys: Tutkinnon Grafiikka ja multimedia on koulutettu luomisessa graafiset kuviot, grafiikka- ja visuaalisen viestinnän yleisesti. He pystyvät käyttämään mitä tahansa perinteistä graafista tekniikkaa. Valmistuneet voidaan käyttää taiteilijat, suunnittelijat, opettajat ja tutorit. He ovat valmiita opettamaan peruskoulujen, lukioiden, he voivat työskennellä luennoitsijoina perinteisten painotekniikat, tuutoreina varhaiskasvatuksen, kuten yhteistyökumppaneita ulkoilmamuseoista, luennoitsijoina eri kasvattava tapahtumissa. Valmistuneet voivat myös toimia itsenäisenä taiteilijat ja suunnittelijat.... [-]

Tšekki Hradec Kralove
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Hradec Králové, Faculty of Education

Musiikki-instrumentin ja Solo Singing keskittyy Education on kandidaatti tutkimuksen kenttä kehyksessä opiskelusuunnitelmaan Erikoistuminen pedagogiikka, järjestetään muo ... [+]

Musiikki-instrumentin ja Solo Singing keskittynyt Education on kandidaatti tutkimuksen kenttä kehyksessä opiskelusuunnitelmaan Erikoistuminen pedagogiikka, järjestetään muodossa kaksinkertaisen kohteena-tutkimukset (saatavana vain yhdessä tutkimuksessa kentän "Musiikkikulttuuri keskittynyt koulutus") Kun koko ajan muoto tutkimus.

Profile valmistuneiden ja heidän mahdollisille työllisyys: Valmistuneet ovat hankkineet tietoa alkeis teorian ja käytännön taitoja pelaa valitun instrumentin (piano, urut ja viulu) tai soolo laulu. He ovat myös saaneet ammatillista historian tuntemusta ja ohjelmistoon valitun instrumentin / solo laulu. Ne valmistetaan tutkimiseen maisteriohjelmaan "musiikki-instrumentin ja Solo Singing keskittyy Opetus Basic Artistic kouluissa". ... [-]

Tšekki Hradec Kralove
Request Info
Englanti
Full-time
3 löydä juris doctor ‑tutkinto
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Hradec Králové, Faculty of Education

Transcultural Viestintä on kandidaatti tutkimuksen kenttä kehyksessä opiskelusuunnitelmaan Humanities, järjestetään koko ajan muoto tutkimus. ... [+]

Transcultural Communication on kandidaatti tutkimuksen kenttä kehyksessä opiskelusuunnitelmaan Humanities, järjestetään koko ajan muoto tutkimus.

Profile valmistuneiden ja heidän mahdollisille työllisyys:

Saatu osaaminen:

kykyä analysoida erilaisten kulttuuristen ilmiöiden ymmärtää heitä laajemmassa historiallinen ja sosiaalinen konteksti ymmärtäminen kulttuuri; ymmärtäminen miehen ja tietoisuuden yhteisten ihmisen vastavuoroisuuden

Työllisyys valmistuneiden:

julkisten laitosten valtion ja kuntien voittoa ja hyväntekeväisyysjärjestöjen mediat ja massa mediat kulttuuripalveluja opetustilat Kesto: 3 vuotta (= 6 lukukautta / ehdot) Kieli: Englanti Hinta per lukukausi: 1800 EUR ... [-]
Tšekki Hradec Kralove
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kandidaatti

University of Hradec Králové, Faculty of Education

Sosiaalinen patologia ja ehkäisy on kandidaatti tutkimuksen kenttä kehyksessä opiskelusuunnitelmaan Erikoistuminen pedagogiikka, järjestetään koko ajan muoto tutkimus. ... [+]

Sosiaalinen patologia ja ehkäisy on kandidaatti tutkimuksen kenttä kehyksessä opiskelusuunnitelmaan Erikoistuminen pedagogiikka, järjestetään koko ajan muoto tutkimus.

Profile valmistuneiden ja heidän mahdollisille työllisyys:

Tutkimus ohjelma keskittyy kysymyksiin sosiaalisen patologian, ehkäisyyn ja hoitoon riskikäyttäytymistä. Valmistuneet saavat ymmärtämiseen yhteiskunnallis-patologisten ilmiöiden kysymyksiä, niiden ehkäisyn ja hoidon näkökulmasta pedagogiikan, psykologian, sosiologian, laki ja muut. Kursseilla myös valmistella hoitaja täytäntöönpanoon tutkimusten aloilla sosiaalisen patologian ja ehkäisy, ja organisaation ja koulutuksen aikuissosiaalityön, too. Valmistuneet ovat valmiita seuraavanlaisia ​​ura:... [-]

Tšekki Hradec Kralove
Request Info
Englanti
Full-time
6 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Sijainnin osoite
University of Hradec Králové
Faculty of Education
Náměstí Svobody 301
(building C)

Hradec Kralove, Hradec Králové Region, 50003 CZ