Bilkent University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Bilkent University

Bilkent University on tunnustettu ja sijoittunut maailmanlaajuisesti Turkin johtavalle korkeakouluopetukselle. Bilkent University - ensimmäinen yksityinen, ei-kaupallinen yliopisto Turkissa - perustettiin 20. lokakuuta 1984 professori İhsan Doğramacı, jonka päätavoitteena on luoda korkeakoulututkinnon ja tutkimuksen huippuyksikkö. Nimi "Bilkent" on esimerkki tästä tavoitteesta, koska se on lyhenne sanoista "bilim kenti": turkki "oppimisen ja tieteen kaupunki". Yliopisto sijaitsee maan pääkaupungissa Ankarassa, 5 miljoonan eloisan suurkaupungin alueella, akateemisen, sosiaalisen ja kulttuuritoiminnan keskuksena.

7902_international3.jpg

Bilkent University perustettiin vuonna 1984 Turkin ensimmäinen yksityinen, voittoa tavoittelematon korkeakoulu. Maailmankuulu tiedemiehet tiedekuntansa ja huippuluokan tiloissaan koko kampuksensa aikana Bilkent houkuttelee monia Turkin kirkkaimpia lukiolaisia. Yliopistoon mahtuu lähes 13 000 opiskelijaa, jotka suorittavat tutkintoja 34 perustutkinnossa ja 58 jatko-ohjelmassa.

Bilkent University ylpeilee aidosti kansainvälisestä näkökulmastaan. Bilkentin opetusväline on englanti, ja sen kansainvälinen oppilaiden ja opiskelijoiden yhteisö on olennainen osa yliopiston akateemista ja yhteiskunnallista elämää. Kansainvälinen tiedekunta ja opettajat muodostavat yli neljänneksen kaikista akateemisista toimihenkilöistä, jotka edustavat 34 eri maasta. Kokopäiväisten kansainvälisten opiskelijoiden ja vaihto-opiskelijoiden määrä kasvaa jatkuvasti 67 maasta.

Bilkent tarjoaa vilkasta kulttuurista ja sosiaalista ilmapiiriä. 500 hehtaarin kampus sijaitsee vain 12 kilometrin päässä Ankaran keskustasta, ja se tarjoaa helpon pääsyn kaupungin puistoihin, ostosalueisiin, kulttuuritoimiin, museoihin ja viihdepaikkoihin. Lisäksi Bilkentin sijainti historiallisesti rikas Anatolian sydämessä mahdollistaa helpon pääsyn muihin kaupunkeihin, perinteisiin kyliin, upeisiin maisemakohdeihin, historiallisiin nähtävyyksiin ja suuren kulttuurisen kiinnostuksen kohteisiin kaikkialla maassa.

Bilkent University on ollut

· Nimetty Turkin korkeimmaksi korkeakouluksi Quacquarellin Symondsin tutkintoon johtavaan työllistettävyyteen vuonna 2019

· Sijoittui 54. Times Higher Education Aasian yliopistossa vuonna 2018

· Sijoittui 12. sijalle Quacquarelli Symonds Emerging Europe -yrityksessä

· Nimetty Turkin korkeimmaksi korkeimmaksi yliopistoksi Quacquarelli Symonds Top 50 Under 50 listalle vuodelle 2017

7904_international4.jpg

Tärkeimpiä tekijöitä, jotka varmistavat Bilkentin korkeatasoisen koulutuksen, on tiedekunta aktiivisesti tutkimuksessa. Ohjaajina ja ohjaajina he vuorovaikutuksessa oppilaiden kanssa nykyaikaisissa luokkahuoneissa ja uusimmissa laboratorioissa, joihin liittyy laaja tietokone- ja internet-infrastruktuuri. Bilkent investoi aktiivisesti uusiin koulutus- ja tutkimusteknologioihin. Opiskelijat voivat osallistua huipputeknologian laitoksissa toteutettuihin projekteihin, jotka vaihtelevat nanoteknologiakeskuksista digitaalisen sisällön luomiseen ja muokkaamiseen tarkoitettuihin laboratorioihin. Opiskelijoiden akateemisen menestyksen tukemiseksi Bilkent tarjoaa rajoittamattoman pääsyn tietokoneluokkiin ympäri vuorokauden. Bilkent University kirjasto on maan laajin akateemikirjasto. Kirjaston suuren kirjakokoelman lisäksi kirjasto tarjoaa päiväkirjoja ja tietokantoja paikan päällä ja etäkäytössä opiskelijoiden ja tiedekunnan tieteellisten tarpeiden tyydyttämiseksi. Bilkent University tarjoaa runsaan ja monipuolisen ympäristön oppimiselle ja henkiselle kasvulle.

Tule Bilkentiin ja löydä maailmaa!

Sijainnit

ankara

Osoite
ankara, ankara, Turkki