Lue virallinen kuvaus

Meistä

Tutkimusyliopistona Özyeğinin yliopisto avaa aina uusia näköaloja ja tarjoaa uusia mahdollisuuksia opiskelijoille, jotta he voivat löytää todelliset taidot. Özyeğin tarjoaa innovatiivisen koulutusmallin, joka lisää arvoa opiskelijoilleen pyrkiessään erottumaan ja olemaan askeleen edellä. Özyeğinin yliopiston ensisijaisena tehtävänä on valmistaa oppilaita kekseliäiksi tutkijoiksi liike-elämässä, varmistaa, että he tuntevat useamman kuin yhden vieraan kielen, hankkivat uusia taitoja sosiaalisen toiminnan kautta, kehittävät jatkuvasti itseään, laajentavat maailmanlaajuista näkemystään ennen valmistumista kansainvälisen harjoittelun kautta tai vaihtaa ohjelmia ja olla aina yhteiskunnan palveluksessa.

Säätiöhistoria

Hüsnü M. Özyeğinin säätiö aloitti Özyeğinin yliopiston perustamisen syksyllä 2005. Özyeğinin yliopiston perustana oli kattava tutkimus, johon osallistui yli 500 oppilaita, kuten liikemiehiä, tiedekunnan jäseniä sekä yliopistojen ja lukiolaisia. tutkimus "Sektorien ja ammattien kehittäminen Turkissa ja maailmassa". Näiden tutkimusten perusteella ARAMA Consulting aloitti suunnitteluprosessin. Yliopiston perusarvot ja visio keskusteltiin ja tunnistettiin yhteistyössä kaikkien sidosryhmien kanssa. Özyeğinin yliopisto muotoili visioaan monien työpajojen avulla. Näihin työpajoihin osallistui yli 300 osallistujaa, kuten liikemiehiä, tiedekunnan jäseniä, yliopisto-opiskelijoita ja uusia tutkintoja.

Özyeğinin yliopisto perustettiin virallisesti 18. toukokuuta 2007 kollektiivisen näkemyksensä mukaisesti ainutlaatuiseksi yliopistoksi, joka edistäisi yhteiskunnallista kehitystä nykyaikaisen koulutusjärjestelmänsä, elämäänsä integroidun innovatiivisen rakenteen, alojen kanssa yhdistetyn akateemisen lähestymistavan ja akateemisia ohjelmia.

Özyeğinin yliopisto toivotti ensimmäiset opiskelijat Altunizaden kampukselle syyskuussa 2008 ja avasivat Çekmeköy-kampuksensa ovet syyskuussa 2011.

Çekmeköyn kampus

Özyeğinin yliopisto Çekmeköyn kampus on hiljainen, rauhallinen ja rauhallinen yliopistokampus. Johtavan arkkitehtitoimiston, joka on myös suunnitellut Cambridgen yliopiston ja Princetonin yliopiston rakennuksia, perustama OzU Çekmeköyn kampus on Turkin ensimmäinen LEED-sertifioitu kampus. Sijaitsee 280 000 neliömetriä maata, kampus tarjoaa kaikki mukavuudet ja mukavuudet, joita tarvitaan opiskelijoiden akateemisen kehityksen edistämiseen ja niiden sosiaalisten, urheilullisten ja kulttuuristen tapahtumien altistumiseen hiljaisten ja viihtyisien opiskeluhuoneiden, modernien luokkahuoneiden ja laboratorioiden kautta. 15 000 neliömetrin Athletic Center, 2600 neliömetrin kirjasto ja sen kaksi auditoriaa, joiden kapasiteetti on 350 ja 372 henkilöä.

Näkemys

Olemme taloudellisesti saatavilla ja yrittäjänä toimiva tutkimusyliopisto. Kaikissa ohjelmissamme pyrimme tunnustamaan kansallisesti ja kansainvälisesti yhdeksi kymmenestä Turkista, Itä-Euroopasta ja Lähi-idästä sekä yhdestä maailman 200 parasta. Valmistuneille on tiedossa, että heidän työnantajansa ovat välittömästi eroja.

Tehtävä

Özyeğinin yliopiston tehtävänä on luoda, jakaa ja soveltaa tietoa yhteiskunnan palveluksessa. Sovellettu tutkimusohjelma luo hyödyllistä tietoa. Me jaamme tietomme opetusohjelmien kautta, jotka muuttavat opiskelijoiden elämää. Näiden tietojen soveltaminen luo taloudellista hyötyä yhteiskunnalle perustamis- ja spin-out-yritysten kautta sekä tehostamalla ja tuottamalla nykyisiä yrityksiä.

Perusarvot

Özyeğinin yliopiston arvot ovat vapaus, joustavuus, moniulotteisuus ja saavutettavuus.

  • Yliopisto on akateemisen vapauden ja institutionaalisen autonomian kannattaja.
  • Yliopisto tarjoaa laajaa joustavuutta opiskelijoille, henkilökunnan jäsenille ja toimielimille, joiden kanssa se tekee yhteistyötä. Joustavien rakenteiden, dynaamisten ohjelmien ja kurssien valinnanvapauden ohella yliopiston on tarjottava opiskelijoilleen ja tutkijoilleen mahdollisuus mukautua nopeasti muuttuvaan elinkeinoelämään sekä koulutus- ja tutkimusmahdollisuuksia, joita voidaan mukauttaa yksilöllisten opintojen mukaisesti. eroja.
  • Yliopisto ottaa käyttöön moniulotteisen lähestymistavan, joka tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia ja ominaisuuksia ja kehittää ympäristöä, jossa on erilaisia kulttuureja ja näkökulmia. Yliopisto kehittyy monimuotoisessa ympäristössä tarjoamalla erilaisia mahdollisuuksia kulttuurienväliseen vaihtoon ja tukemalla luovuutta, oppimista ja löytämistä. Tässä yhteydessä suuri merkitys kiinnitetään opiskelijoiden ja professorien kansainvälisiin vaihto-ohjelmiin ja kansainväliseen akateemiseen yhteistyöhön.
  • Tehokkaalla toiminta- ja rahoitustukimallilla yliopisto on taloudellisesti saatavilla eri Turkin ja alueen eri oppilaiden opiskelijoille. Tehokkaan apurahajärjestelmän ansiosta yliopisto tarjoaa mahdollisuuksia loistaville ja onnistuneille opiskelijoille, joiden resurssit ovat rajalliset. Lisäksi se luo innovatiivisen luottojärjestelmän puitteissa mahdollisuuksia opiskelijoille, jotka ovat halukkaita ottamaan taloudellista vastuuta opinnoistaan.

Syrjinnänvastainen lausunto

Özyeğinin yliopisto palkkaa akateemista ja hallinnollista henkilökuntaa ja myöntää opiskelijoille sukupuolesta, rodusta, väristä, kansallisesta tai etnisestä alkuperästä, uskonnosta, uskonnosta, iästä, vammaisuudesta, sukupuolisesta suuntautumisesta tai sukupuoli-identiteetistä riippumatta syrjintää sukupuolen, rodun, värin, kansallinen tai etninen alkuperä, uskonto, uskonto, ikä, vammaisuus, seksuaalinen suuntautuminen tai sukupuoli-identiteetti opetus- ja työllisyyspolitiikkojensa hallinnassa, sen apurahojen myöntämisessä tai yliopistoissa rahoitetuissa ohjelmissa.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

Ozyegin University

Özyeğin University on käynnistänyt kansainvälisen liiketoiminnan ja kaupan ohjelmansa, kunnianhimoisena tavoitteena on kouluttaa tulevaisuuden globaaleja asiantuntijoita, ... [+]

Yleiskatsaus

Özyeğin University on käynnistänyt kansainvälisen liiketoiminnan ja kaupan ohjelmansa, kunnianhimoisena tavoitteena on kouluttaa tulevaisuuden globaaleja asiantuntijoita, jotka vastaisivat kansainvälisen yritysmaailman vaatimuksiin ja haasteisiin. Ohjelman pääpaino on tarjota opiskelijoille tarvittavat taidot ja työkalut kilpailukykyiseksi erittäin globaalistuneessa maailmassa. Ohjelma edellyttää, että opiskelijat valitsevat asiantuntemuksen alueen, jossa opiskelijat tutustuvat alueen yhteiskunnalliseen rakenteeseen, sen kieliin ja ennen kaikkea sen liiketoimintakäytäntöihin. Osallistujalla on käytännönläheinen kokemus, jotta oppilaat voivat harjoitella harjoittelua tai jatkaa koulutusta arvostetuissa yrityksissä, yliopistoissa tai laitoksissa valitsemillaan osaamisalueillaan.... [-]

Turkki Orman Sokak
Syyskuu 2019
Englanti
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Ozyegin University

Tervetuloa Özyeğin University kansainvälisiin suhteisiin. Kansainväliset suhteet ovat yhteiskuntatieteiden alaryhmä, joka käyttää historiasta, taloudesta ja sosiologiasta ... [+]

Yleiskatsaus

Tervetuloa Özyeğin University kansainvälisiin suhteisiin. Kansainväliset suhteet ovat yhteiskuntatieteiden alaryhmä, joka käyttää historiasta, taloudesta ja sosiologiasta peräisin olevia monitahoisia menetelmiä tutkimaan kansainvälisten toimijoiden, kuten valtioiden, kansainvälisten järjestöjen, monikansallisten yritysten ja kansalaisjärjestöjen välisiä suhteita. Näiden suhteiden teoreettisia ja empiirisiä näkökohtia lukuun ottamatta myös kansainväliset suhteet tutkivat maantieteellisiä ja alueellisia roolejaan. Yhteyksiin liittyvä vuorovaikutus johtaa erityisesti ilmiöihin, kuten kansainväliseen ja alueelliseen turvallisuuteen, muuttoliikkeeseen, kansainvälisen oikeuden käsitteiden muuttamiseen, sotarikoksiin, konfliktien jälkeiseen jälleenrakentamiseen ja valtion rakentamiseen.... [-]

Turkki Orman Sokak
Syyskuu 2019
Englanti
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Ozyegin University

Özyeğin University Psychology -ohjelman tehtävänä on edistää sosiaalisten ongelmien ratkaisua siirtämällä dynaamisten ja pätevien tiedekunnan jäsenten tuottamia psykologi ... [+]

Yleiskatsaus

Özyeğin University Psychology -ohjelman tehtävänä on edistää sosiaalisten ongelmien ratkaisua siirtämällä dynaamisten ja pätevien tiedekunnan jäsenten tuottamia psykologisia tietoja jokaiseen elämän osaan ja tuottamalla uusia psykologeja työskentelemään psykologian teoreettisissa ja käytännön aloilla. Tavoitteenamme on tarjota universaalia koulutusta ottamalla huomioon psykologian valtakunnalliseen kehitykseen sekä maan tarpeisiin; ja ruokkivat oppimis- ja harjoitteluympäristöä opiskelijoilleen, jotta heidän ammattiosaamisensa ja taitonsa toteutuisivat ja lisäsivät akateemista ja henkilökohtaista kehitystä.

Akkreditointi

Turun psykologisen yhdistyksen akkreditointikomitea akkreditoi ÖzÜ psykologian osaston vuonna 2016 7 vuodeksi.... [-]

Turkki Orman Sokak
Syyskuu 2019
Englanti
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Ozyegin University

Yliopistotason Management Information Systems -ohjelman tavoitteena on kasvattaa huipputason tutkinnon suorittaneita, jotka kykenevät vastaamaan yritysten tarpeisiin tiet ... [+]

Yleiskatsaus

Yliopistotason Management Information Systems -ohjelman tavoitteena on kasvattaa huipputason tutkinnon suorittaneita, jotka kykenevät vastaamaan yritysten tarpeisiin tietojen luomiseen, tallentamiseen, tutustumiseen ja jakamiseen. joilla on pitkälle edistyneitä taitoja ja valmiuksia suunnitella, suunnitella, toteuttaa ja hallita tarvittavat menetelmät, prosessit ja järjestelmät, joita tarvitaan tällaisten tietotarpeiden täyttämiseen joko yrityksille tai omille yrityksilleen; ja jotka kykenevät tunnistamaan, täyttämään ja hallinnoimaan tällaisia tarpeita tekemällä teknisiä, taloudellisia ja strategisia analyysejä.

Teknologian ja liiketoiminnan asiantuntija... [-]
Turkki Orman Sokak
Syyskuu 2019
Englanti
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Ozyegin University

Maailmamarkkinoiden yhdentymisen aikakaudella on lisääntynyt kilpailu ja valtavat mahdollisuudet. Rahoituspalvelualan kehittymisen myötä pätevien henkilöresurssien tarve ... [+]

Yleiskatsaus

Hyvin toimiva rahoitusala ei ole pelkästään taloudellisen kehityksen tulos vaan myös yksi kestävän kasvun tärkeimmistä tekijöistä.

Maailmamarkkinoiden yhdentymisen aikakaudella on lisääntynyt kilpailu ja valtavat mahdollisuudet. Rahoituspalvelualan kehittymisen myötä pätevien henkilöresurssien tarve kasvaa. Jotta voimme varmistaa, että valmistuneet menestyvät erittäin kilpailukykyisessä markkinapaikassa, joka arvostaa osaamista ja luotettavuutta, olemme sitoutuneet edistämään heidän tietämystään, taitojaan ja kykyjään.

Yliopistotutkija International Finance -ohjelma, jolla on tunnettu tiedekunta, vahva opetussuunnitelma ja solidaarisuus rahoituspalvelualalla, pyrkii valmistumaan ammattilaisia, jotka ovat tietoisia tämän päivän haastavista taloudellisista ja sosiaalisista kysymyksistä. Tavoitteenamme on tarjota opiskelijoillemme tulevaisuuden uran edellyttämät työkalut ja taidot sekä tarjota heille perusta, jonka he tarvitsevat, jotta heistä tulee päteviä johtajia, jotka omaksuvat johtava rooli heidän ammatti- ja päivittäisessä elämässään... [-]

Turkki Orman Sokak
Syyskuu 2019
Englanti
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Ozyegin University

Nopeasti muuttuvassa kilpailuympäristössä tarvitaan ihmisiä, jotka pystyvät tuottamaan, hyödyntämään ja hallitsemaan luovia tietoja. Yliopistotason Business Administratio ... [+]

Yleiskatsaus

Keskittyy tänään ja viikon liiketoiminnan elämään

Nopeasti muuttuvassa kilpailuympäristössä tarvitaan ihmisiä, jotka pystyvät tuottamaan, hyödyntämään ja hallitsemaan luovia tietoja. Yliopistotason Business Administration -ohjelman päätavoitteena on tarjota opiskelijoille johtava visio, joka yhdistää nykypäivän vaatimukset ja huomispäivän nousevat arvot sekä kouluttaa johtavia johtajia, jotka pystyvät omaksumaan johtavan roolin liike-elämässä sekä yrittäjiä, jotka olisivat talouden liikkeellepaneva voima.

Ensimmäisen ja toisen vuoden aikana opiskelijat osallistuvat kursseihin, jotka koostuvat pääosin kursseista ja vaadituista kursseista. Toisen vuoden alusta lähtien opiskelijat ottavat sarjan Sectoral Solutions -kursseja, joissa he tutustuvat aluksi erilaisiin toimialoihin kuten rahoituspalveluihin, terveydenhuoltoon tai kuluttaja- ja teollisuustuotteiden valmistukseen. Kolmannen ja neljännen vuoden aikana opiskelijat suorittavat pääasiassa valinnaisia kursseja.... [-]

Turkki Orman Sokak
Syyskuu 2019
Englanti
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Ozyegin University

Taloustieteiden tutkimus selittää, miten ihmiset tekevät valintoja ja auttavat ymmärtämään yhteiskunnallisia, liiketoimintaan liittyviä ja globaaleja kysymyksiä. Talous o ... [+]

Yleiskatsaus

Taloustieteiden tutkimus selittää, miten ihmiset tekevät valintoja ja auttavat ymmärtämään yhteiskunnallisia, liiketoimintaan liittyviä ja globaaleja kysymyksiä. Talous on erityisen hyödyllinen merkittävä nykypäivän muuttuvilla globaaleilla työmarkkinoilla. Taloustieteiden tutkinto tarjoaa ongelmanratkaisu- ja analyyttiset taidot, joita voidaan soveltaa monissa ammateissa ja ura-alueilla.

Ohjelman tavoitteena on ymmärtää yritysten ja kuluttajien päätöksiä sekä taloudellisten kysymysten vaikutuksia ja syitä. Özyeğin University taloustieteellinen tiedekunta on sitoutunut toimittamaan ensimmäisen luokan perus- ja jatko-ohjelmia sekä tuottamaan korkealaatuista taloustieteellistä tutkimusta.... [-]

Turkki Orman Sokak
Syyskuu 2019
Englanti
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Ozyegin University

Yrittäjyys-ohjelman tavoitteena on valmistaa "itsenäisiä", "yrityksiä" ja "sosiaalisia" yrittäjiä, jotka kehittävät kehitystä saavuttamillaan innovaatioilla sekä luomalla ... [+]

Yleiskatsaus

Yrittäjyys-ohjelman tavoitteena on valmistaa "itsenäisiä", "yrityksiä" ja "sosiaalisia" yrittäjiä, jotka kehittävät kehitystä saavuttamillaan innovaatioilla sekä luomalla yritysten liiketoimintamahdollisuuksia ja työllistymismahdollisuuksia.

Ohjelma pyrkii tarjoamaan opiskelijoille tarvittavaa koulutusta ja kykyä löytää ja arvioida mahdollisia liiketoimintamahdollisuuksia ja muuttaa ne markkinoitaviksi ja kestäviksi taloudellisiksi tuotteiksi ja palveluiksi ja luoda uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja työllistymismahdollisuuksia. Yrittäjyyden opiskelijoiden tietoisuuden lisäämiseksi ohjelma ei ainoastaan tarjoa opiskelijoille suuria mahdollisuuksia ja valmiuksia yrittäjyystaitojen hankkimiseen ja / tai kehittämiseen, vaan myös opettaa heille yrittäjähenkisyyttä, asenteita ja kykyjä.... [-]

Turkki Orman Sokak
Syyskuu 2019
Englanti
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

BSc

Ozyegin University

Opiskelijat, jotka suorittavat menestyksekkäästi englannin kielen valmennusohjelmaan, ovat oikeutettuja aloittamaan neljän vuoden jatko-opiskelijan lentokoulutusohjelmans ... [+]

Yleiskatsaus

Opiskelijat, jotka suorittavat menestyksekkäästi englannin kielen valmennusohjelmaan, ovat oikeutettuja aloittamaan neljän vuoden jatko-opiskelijan lentokoulutusohjelmansa. Akateemiset kurssit sekä teoreettinen maakoulutus toimitetaan Özyeğin University perustutkinnon ammattitutkinnossa, kun taas AYJET Anatolian Stars Flight Training Organisation tarjoaa lennokoulutusta Özyeğinin ja AYJETin välisessä akateemisessa yhteistyöpöytäkirjassa. Valmistuneilla on myös pätevyys siviili-ilmailun pääosaston (SHGM) myöntämästä pilottihankkeesta (ATPL).

"Prospektiivisten opiskelijoiden on toimitettava siviili-ilmailun pääosaston (SHGM) hyväksymä valtuutettujen ilmailualan keskusten myöntämä ensiluokkainen terveystodistus (luokka-1) sekä puhdas terveydentila, jossa todetaan, että" ei esteitä tai rajoituksia, jotka estävät kuljettajan toimimasta lennonjohtajana yhden ohjaajan lentokoneessa. "... [-]

Turkki Orman Sokak
Syyskuu 2019
Englanti
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Ozyegin University

Perinteinen gastronomia ja kulinaariset taiteet -ohjelma on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa ammatillista uraansa kulinaarisissa taiteissa ja ruokapa ... [+]

Yleiskatsaus

Perinteinen gastronomia ja kulinaariset taiteet -ohjelma on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa ammatillista uraansa kulinaarisissa taiteissa ja ruokapalveluissa. Tämä neljän (4) vuoden koulutusohjelma on integroitu ravintola-alan johtamiseen ja on eräänlainen Turkissa. Ohjelma tarjoaa vankan pohjan peruskursseille kulinaarisia taiteita varten, jota seuraa runsaasti kehittyneitä gastronomian tekniikoita. ja myöhemmin esittelee opiskelijat ravintolan johdolle. Nelivuotisen opintojakson aikana oppilaat oppivat kulinaarisen maailman salaisuudet ja saavat käytännön kokemusta asettamalla teoreettisen tietämyksensä käytännössä käytetyille kursseille.... [-]

Turkki Orman Sokak
Syyskuu 2019
Englanti
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Ozyegin University

Özyeğin University ammattikorkeakoulun tarjoama Yliopistotutkimusohjelma on neljän vuoden akateemiohjelma, joka aloitti toimintansa ensimmäisenä lajissaan Turkin kanssa j ... [+]

Yleiskatsaus

Özyeğin University ammattikorkeakoulun tarjoama Yliopistotutkimusohjelma on neljän vuoden akateemiohjelma, joka aloitti toimintansa ensimmäisenä lajissaan Turkin kanssa julkisesti ilmoitetulla tavoitteella olla yksi tämän alan parhaista kaksikymmentä (20) kansainvälisestä akateemisesta ohjelmasta vuoteen 2020 mennessä.

Özyeğin University perustutkinto-ohjelman hallinnan ja Swissôtel Hotelsin välinen pöytäkirja

Lisäksi Özyeğin University ammattikorkeakoulun Yliopiston Hotel Management Program on tehnyt huomattavia ponnistuksia, jotta se Özyeğin University sen maailmanlaajuisesti toimivan sen neuvoa-antavan toimikunnan, joka kokoaa yhteen 12 aktiivista, veteraani-johtajaa vieraanvaraisuudesta ja matkailusta, joka kokoontuu ensimmäisessä kokouksessaan ja vaati työmme alkua 16. heinäkuuta 2009. Nykyisin neuvoa-antava hallitus ylpeilee kahdeksantoista (18) jäsenestä, jotka opastavat meidän peruskoulun hotellin opiskelijoillemme mentoreina.... [-]

Turkki Orman Sokak
Syyskuu 2019
Englanti
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Ozyegin University

Yliopisto-ilmailun hallinnointiohjelma on ylpeä runsaasta opetussuunnitelmastaan, jonka tarkoituksena on rakentaa vahva perusta sekä johtamisessa että ilmailussa useiden ... [+]

Yleiskatsaus

Yliopisto-ilmailun hallinnointiohjelma on ylpeä runsaasta opetussuunnitelmastaan, jonka tarkoituksena on rakentaa vahva perusta sekä johtamisessa että ilmailussa useiden tärkeimpien ja keskeisten kurssien kautta. Ohjelman kattava opetussuunnitelma esittelee opiskelijat hallinta- ja ilmailualalle ja hankkii heille syvällistä osaamista ja edistyneitä taitoja molemmilla aloilla. Yliopisto-ilmailun hallinnan ohjelma on myös rikastuttu monipuolisella joukolla valittavien eri tieteenaloilla, jolloin opiskelijoille mahdollisuus erikoistua niiden etuja. Hyväksytessään todellisen kansainvälisen vision, ohjelma pyrkii myös tarjoamaan kansainvälisiä vaihto- ja harjoittelumahdollisuuksia opiskelijoille, joilla on erinomaiset akateemiset tiedot.... [-]

Turkki Orman Sokak
Syyskuu 2019
Englanti
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Ozyegin University

Teollisuustyön ammatti pyrkii ratkaisemaan ihmisten ongelmat, parantamaan elämänlaatua ja tekemään elämästä nautinnollisempia innovatiivisten tuotteiden, palveluiden ja j ... [+]

Yleiskatsaus

Teollisen muotoilun ammatti

Teollisuustyön ammatti pyrkii ratkaisemaan ihmisten ongelmat, parantamaan elämänlaatua ja tekemään elämästä nautinnollisempia innovatiivisten tuotteiden, palveluiden ja järjestelmien suunnittelussa ja kehittämisessä. Käyttäjien nykyisten kokemusten analysointi, rikkoutuneiden kokemusten parantaminen ja uusien käyttäjäkokemusten ehdottaminen ovat tämän ammatin ytimessä. Laaja valikoima tuotteita, palveluita ja järjestelmiä, joita käytämme päivittäin, on tällaisten pyrkimysten tulos. Näihin kuuluvat CocaCola-pullo, josta tuli merkkikuvake, Sony Walkman, joka muutti musiikin kuuntelukäytäntöä ja Apple iPhonea, joka määritteli uudelleen puhelimemme vuorovaikutuksen. Nämä esimerkit korostavat myös teollisten suunnittelijoiden laajaa työaluetta. Turkin ainutlaatuinen sosiaalinen ja kulttuurinen konteksti jopa laajentaa teollisen suunnittelun soveltamista maassamme. Kehitys- ja talouskasvun painopisteiden lisäksi yritykset ovat suuntautuneet huomionsa teolliseen muotoiluun saadakseen innovatiivisia ratkaisuehdotuksia. Tässä näkökohdassa teollista muotoilua arvioidaan innovaatioiden ja kilpailun uutena lähteenä.... [-]

Turkki Orman Sokak
Syyskuu 2019
Englanti
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Ozyegin University

Teollisuustekniikan peruskoulutusohjelma otti tervetulleeksi ensimmäiset oppilaansa syyskuussa 2009. Opetussuunnitelma tehtiin ensimmäistä kertaa ABET-kriteerin johdolla ... [+]

Meistä

Teollisuustekniikan peruskoulutusohjelma otti tervetulleeksi ensimmäiset oppilaansa syyskuussa 2009. Opetussuunnitelma tehtiin ensimmäistä kertaa ABET-kriteerin johdolla ja maailman johtavien teollisuuskoulujen ja Turkin tutkimuksessa kaikkien sidosryhmien huomautusten mukaisesti. konsultit. Osastomme sisältää myös Bolognan standardeja rakenteissaan. Vuonna 2014 toteutetun uuden arviointivaiheen perusteella päätimme tarkastella MÜDEKin (teknisten ohjelmien arviointi- ja akkreditointijärjestö)

Koulutustavoitteet

Valmistuneilla on mahdollisuus

työskennellä teollisuuden insinöörinä, tutkijoina tai johtajana kansallisissa tai kansainvälisissä yrityksissä,maisteri- tai tohtorintutkintoja teollistuneiden insinöörien tai siihen liittyvän kenttätutkinnon suorittaneissa kouluissa maailmanlaajuisesti ja lopulta pitäen tiedekuntaan kuuluvia tehtäviä akateemisissa yliopistoissa jakehittää uusia tuotteita, jotka perustuvat teollisuuden insinööreihin ja / tai uudet huipputekniset yritykset.Ohjelman tulokset... [-]
Turkki Orman Sokak
Syyskuu 2019
Englanti
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Ozyegin University

Ozyeginin yliopiston arkkitehtuurin ja muotoilun tiedekunnan tarjoama sisustusarkkitehtuuri ja ympäristönsuojeluohjelma pyrkii valmistelemaan valmistuneita sisustussuunni ... [+]

Yleiskatsaus

Ozyeginin yliopiston arkkitehtuurin ja muotoilun tiedekunnan tarjoama sisustusarkkitehtuuri ja ympäristönsuojeluohjelma pyrkii valmistelemaan valmistuneita sisustussuunnittelijoita, joissa painotetaan ympäristöllistä, sosiaalista ja taloudellista kestävyyttä ja soveltavat kestävän kehityksen periaatteita paitsi aluesuunnittelussa, tuotteissa ja materiaaleja, mutta kaikissa niiden suunnittelussa ja tuotantoprosesseissa.

Ohjelman tavoitteena on kehittää suunnittelutietoa ja taitoja tiukalla tutkimuksella ympäristöön, yhteiskuntaan ja teknologiaan, teoreettisten ja soveltuvien tutkimusten kautta sekä kokeellisen, kriittisen ja luovan näkökulman muotoilemiseksi parempien elinympäristöjen tuottamiseksi.... [-]

Turkki Orman Sokak
Syyskuu 2019
Englanti
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Ozyegin University

Koska arkkitehtuurin ja muotoilun alalla on perustettu ensimmäistä kertaa Turkissa, viestintäministeriö tarjoaa neljän vuoden perusopetuksen ohjelman, jonka tavoitteena o ... [+]

Yleiskatsaus

Koska arkkitehtuurin ja muotoilun alalla on perustettu ensimmäistä kertaa Turkissa, viestintäministeriö tarjoaa neljän vuoden perusopetuksen ohjelman, jonka tavoitteena on ymmärtää viestinnän suunnittelun periaatteet, teoriat ja käytäntö ajattelemalla ideoita ja kuvan, tekstin ja äänen muodostavat tiedot tehokkaimmassa muodossa. Tietoihin, kuten tietoarkkitehtuuriin, interaktiiviseen käyttöliittymäsuunnitteluun, multimediasovelluksiin, uuden sukupolven viestintätekniikoihin ja vuorovaikutteisiin näyttelyjärjestelmiin, tämä ohjelma on keskinäistä tukea tiedekunnan muiden yksiköiden kanssa. Opiskelijamme voivat lisäksi saada viestinnän suunnitteluperiaatteen vahvan taustan hankkimisen lisäksi myös monitieteisen tietämyksen, joka sisältää laaja-alaisen verkkotunnuksen tai hankkimalla syvällistä osaamista modulaarisen ohjelman kautta, voidaan valmistaa asiantuntijoiksi henkilökohtaisesti keskittyvillä aloilla.... [-]

Turkki Orman Sokak
Syyskuu 2019
Englanti
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Ozyegin University

Elektroniikan sähkötekniikan peruskoulutusohjelma suhtautui myönteisesti ensimmäisiin opiskelijoihinsa syyskuussa 2009. Opetussuunnitelma tehtiin ensimmäistä kertaa ABET- ... [+]

YleiskatsausElektroniikan sähkötekniikan peruskoulutusohjelma suhtautui myönteisesti ensimmäisiin opiskelijoihinsa syyskuussa 2009. Ensimmäinen opetussuunnitelma tehtiin ABET-kriteerin ohjauksessa, jossa tutkittiin maailman johtavien tietojenkäsittelytieteiden kouluja ja Turkkia kaikkien sidosryhmien konsultit. Osastomme sisältää myös Bolognan standardit rakenteissaan. Vuonna 2014 toteutetun uuden arviointivaiheen perusteella päätimme tarkastella MÜDEKin (teknisten ohjelmien arviointi- ja akkreditointijärjestö)KoulutustavoitteetValmistuneilla on mahdollisuustyöskennellä sähköisten sähköisten insinöörien, tutkijoiden tai johtajien kanssa kansallisissa tai kansainvälisissä yrityksissä,harjoittaa maisterin tai tohtorin tutkintoa sähköisten sähköisten insinöörien tai siihen liittyvän kenttätutkinnon suorittaneissa kouluissa maailmanlaajuisesti, ja hänellä on lopulta tiedekuntaopinnot yliopistossa jakehittää uusia tuotteita sähköisten sähköisten insinöörien edistymisen ja / tai uusien korkean teknologian yritysten perustamiseksi.Ohjelman tuloksetOpiskelijamme hankkivat alla olevat tiedot, kyvyt ja käyttäytymisensä valmistumishetkellä.Perusteelliset tulokset 1. Kyky kommunikoida tehokkaasti ja kirjoittaa ja esittää raportti turkki ja englanti. 2. kyky työskennellä erikseen ja tieteenalojen sisäisissä ja monitieteellisissä ryhmissä. 3. Elinikäisen oppimisen ja tiedonsaantimahdollisuuden tunnustaminen, seurata tieteen ja tekniikan kehittymistä ja uudistaa itsensä jatkuvasti. 4. Projektinhallinnan, riskienhallinnan, innovaatioiden ja muutoksenhallinnan tuntemus, yrittäjyys ja kestävä kehitys. 5. Tietoisuus aloista ja valmiudesta laatia liiketoimintasuunnitelma. 6. Ammattimaisen ja eettisen vastuun ymmärtäminen ja eettisen käyttäytymisen osoittaminen.Teknillinen tiedekunta Erityiset tulokset 7. Tieteen tekniikan ongelmat, terveyteen, ympäristöön ja turvallisuuteen liittyvien teknisten ratkaisujen globaali ja yhteiskunnallinen vaikutus sekä niiden oikeudelliset seuraukset. 8. Nykyisten teknisten sovellusten ja standardien tuntemus teknisissä sovelluksissa. 9. Kyky tunnistaa, muotoilla ja ratkaista monimutkaiset tekniset ongelmat ja kyky valita ja soveltaa asianmukaisia analyyseja ja mallintamismenetelmiä tähän tarkoitukseen. 10. Kyky suunnitella monimutkainen järjestelmä, prosessi, laite tai tuote vastaamaan haluttuja tarpeita realistisissa rajoitteissa ja olosuhteissa käyttämällä nykyaikaisia suunnittelutyökaluja. 11. Kyky kehittää, valita ja käyttää nykyaikaisia tekniikoita ja työkaluja sekä käyttää... [-]
Turkki Orman Sokak
Syyskuu 2019
Englanti
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Ozyegin University

Özyeğin University rakennusalan perusopetuksen ohjelma pyrkii kehittämään uuden sukupolven insinöörejä, joilla on syvällistä osaamista ja laaja kapasiteetti käyttää huipp ... [+]

Yleiskatsaus

Özyeğin University rakennusalan perusopetuksen ohjelma pyrkii kehittämään uuden sukupolven insinöörejä, joilla on syvällistä osaamista ja laaja kapasiteetti käyttää huipputekniikkaa maa- ja vesirakennustyössä. joilla on laaja taito erikoistumisalueellaan sekä suunnittelussa että käytännössä; henkilökohtaisiin, kulttuurisiin ja sosiaalisiin arvoihin; osoittaa voimakasta innostua ja voimakasta halua ajatella, kyseenalaistaa ja oppia. Valmistuneilla on etuoikeus saavuttaa eri alojen maa- ja vesirakentamisen aloja, jotka edellyttävät syvällistä erikoistumista jatkuvasti muuttuvassa liike-elämässä.

Valmistuneita

Valmistuneemme on

Varustettu syvällisestä tietämyksestä perustekniikassa ja kehittyneissä tekniikoissaOmistettu tutkimukseen, innovointiin ja yrittäjyyteenHyvin menestyneet joukkueedostajat, joilla on johtajuusosaaminenPitkäikäiset oppijat, jotka ovat omistaneet uusien ja oikeiden tietojen ja taitojen hankkimisenYmmärtävät eettiset velvollisuutensa ja sitoutuvat voimakkaasti eettisiin arvoihinAkateeminen ohjelma... [-]
Turkki Orman Sokak
Syyskuu 2019
Englanti
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Ozyegin University

Konetekniikan peruskoulutusohjelma suhtautui myönteisesti ensimmäisiin opiskelijoihinsa syyskuussa 2009. Opetussuunnitelma tehtiin ensimmäistä kertaa ABET-kriteerin johdo ... [+]

Yleiskatsaus

Özyeğin University koneidenrakennusosasto perustettiin vuonna 2009. Meillä on ensimmäiset tutkinnon suorittaneet vuonna 2014. Vuoteen 2015 mennessä tutkimus- ja koulutustoimintaa harjoitetaan 9 tiedekunnan jäsenen kanssa, jotka ovat asiantuntijoita energian, mekatroniikan ja materiaalien aloilla. Osaston yleinen apuraha on 60%. Vuoteen 2015 mennessä 54 uutta opiskelijaa voi ilmoittautua koneenrakennusohjelmaan.

Tehtävämme

Mekaniikan osaston tehtävät ovat kouluttaa tehokkaita insinöörejä ja tutkijoita yrittäjyyteen ja tutkijan henkeihin, joilla on perustavanlaatuinen tieteellinen ja tekninen tietämys ja kyky käyttää nykyaikaisia teknologioita, jotka ovat olennaisia uusien teorioiden ja teknologioiden suunnittelussa ja kehittämisessä yhteiskunnalle ja teollisuudelle tarvittavia laitteita, järjestelmiä ja prosesseja sekä tekemään perusteellista ja soveltavaa tutkimusta yhteistyössä teollisuuden ja muiden instituutioiden kanssa, jotta yhteiskunta tarvitsee uutta tietoa ja on välttämätöntä edistyneiden teknologiset tuotteet ja prosessit.... [-]

Turkki Orman Sokak
Syyskuu 2019
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Ozyegin University

Tietojenkäsittelyn perustutkinto-ohjelma suhtautui myönteisesti ensimmäisiin opiskelijoihinsa syyskuussa 2010. Opetussuunnitelman ensimmäinen rakenne toteutettiin ABET: n ... [+]

Yleiskatsaus

Teknologiasta on tullut elämässämme välttämätön osa, ja meistä on tullut riippuvuutta teknologiasta. Tämä saattaa antaa vaikutelman siitä, että olemme nyt teknisen ja tieteen tiedossa enemmän kuin koskaan ennen. Mutta kuinka tarkka se on? Teknologisen riippuvuuden kannalta on olemassa vaara: se voi rajoittaa ajattelua, keksintöä ja luovuutta ja lopulta heikentää tieteen ja teknologian tuotannon tehoa. Täten teknisen tiedekunnan tehtävänä on muuttaa nuoruutemme teknologian käyttäjiltä teknologian laajaan tekniikan valtamereen. Insinöörien, jotka meidän on edistettävä, on tiedettävä, että ainakin puolet heidän kädessään pitävänsä matkapuhelimen luomisesta tarvitsevasta tietämyksestä ja taidoista on itse asiassa omassa mielessä. Heidän perusteltu itseluottamus ja tietämyksen kertyminen varmasti tekevät ero tulevista yrittäjyyteen ja heidän liittymisestään akateemiseen maailmaan tieteellisen tuotannon kautta. Olisi tiedettävä, että jokaisen menestyksekkään teknologisen aloitteen taustalla on yksilöitä, jotka ovat ottaneet käyttöön tietämyksen, kovan työn ja järkevän ajattelun kertymisen ensisijaisina periaatteina. Toisin kuin suosittu ajattelu, "hyvä idea" ei koskaan riitä luomaan teknistä jättiläistä yksin. Näiden mielessä opimme opiskelijoillemme, että oppiminen, kyseenalaistaminen ja analysointi ovat keskeisiä ajattelutapoja. Kun teemme niin, valmistelemme niitä myös yrittäjinä toimivina insinööreinä, auttaaksemme heitä integroimaan teollisuuteen ja löytämään oppilaamme, jotka haluavat jatkaa akateemista urakehitystä aiemmassa vaiheessa ohjata heidät oikealle kurssille.... [-]

Turkki Orman Sokak
Syyskuu 2019
Englanti
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
Çekmeköy Campus Nişantepe District, Orman Street, 34794 Çekmeköy
34794 Orman Sokak, Istanbul, Turkki