Ozyegin University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meistä

Tutkimusyliopistona Özyeğinin yliopisto avaa aina uusia näköaloja ja tarjoaa uusia mahdollisuuksia opiskelijoille, jotta he voivat löytää todelliset taidot. Özyeğin tarjoaa innovatiivisen koulutusmallin, joka lisää arvoa opiskelijoilleen pyrkiessään erottumaan ja olemaan askeleen edellä. Özyeğinin yliopiston ensisijaisena tehtävänä on valmistaa oppilaita kekseliäiksi tutkijoiksi liike-elämässä, varmistaa, että he tuntevat useamman kuin yhden vieraan kielen, hankkivat uusia taitoja sosiaalisen toiminnan kautta, kehittävät jatkuvasti itseään, laajentavat maailmanlaajuista näkemystään ennen valmistumista kansainvälisen harjoittelun kautta tai vaihtaa ohjelmia ja olla aina yhteiskunnan palveluksessa.

Säätiöhistoria

Hüsnü M. Özyeğinin säätiö aloitti Özyeğinin yliopiston perustamisen syksyllä 2005. Özyeğinin yliopiston perustana oli kattava tutkimus, johon osallistui yli 500 oppilaita, kuten liikemiehiä, tiedekunnan jäseniä sekä yliopistojen ja lukiolaisia. tutkimus "Sektorien ja ammattien kehittäminen Turkissa ja maailmassa". Näiden tutkimusten perusteella ARAMA Consulting aloitti suunnitteluprosessin. Yliopiston perusarvot ja visio keskusteltiin ja tunnistettiin yhteistyössä kaikkien sidosryhmien kanssa. Özyeğinin yliopisto muotoili visioaan monien työpajojen avulla. Näihin työpajoihin osallistui yli 300 osallistujaa, kuten liikemiehiä, tiedekunnan jäseniä, yliopisto-opiskelijoita ja uusia tutkintoja.

Özyeğinin yliopisto perustettiin virallisesti 18. toukokuuta 2007 kollektiivisen näkemyksensä mukaisesti ainutlaatuiseksi yliopistoksi, joka edistäisi yhteiskunnallista kehitystä nykyaikaisen koulutusjärjestelmänsä, elämäänsä integroidun innovatiivisen rakenteen, alojen kanssa yhdistetyn akateemisen lähestymistavan ja akateemisia ohjelmia.

Özyeğinin yliopisto toivotti ensimmäiset opiskelijat Altunizaden kampukselle syyskuussa 2008 ja avasivat Çekmeköy-kampuksensa ovet syyskuussa 2011.

Çekmeköyn kampus

Özyeğinin yliopisto Çekmeköyn kampus on hiljainen, rauhallinen ja rauhallinen yliopistokampus. Johtavan arkkitehtitoimiston, joka on myös suunnitellut Cambridgen yliopiston ja Princetonin yliopiston rakennuksia, perustama OzU Çekmeköyn kampus on Turkin ensimmäinen LEED-sertifioitu kampus. Sijaitsee 280 000 neliömetriä maata, kampus tarjoaa kaikki mukavuudet ja mukavuudet, joita tarvitaan opiskelijoiden akateemisen kehityksen edistämiseen ja niiden sosiaalisten, urheilullisten ja kulttuuristen tapahtumien altistumiseen hiljaisten ja viihtyisien opiskeluhuoneiden, modernien luokkahuoneiden ja laboratorioiden kautta. 15 000 neliömetrin Athletic Center, 2600 neliömetrin kirjasto ja sen kaksi auditoriaa, joiden kapasiteetti on 350 ja 372 henkilöä.

Näkemys

Olemme taloudellisesti saatavilla ja yrittäjänä toimiva tutkimusyliopisto. Kaikissa ohjelmissamme pyrimme tunnustamaan kansallisesti ja kansainvälisesti yhdeksi kymmenestä Turkista, Itä-Euroopasta ja Lähi-idästä sekä yhdestä maailman 200 parasta. Valmistuneille on tiedossa, että heidän työnantajansa ovat välittömästi eroja.

Tehtävä

Özyeğinin yliopiston tehtävänä on luoda, jakaa ja soveltaa tietoa yhteiskunnan palveluksessa. Sovellettu tutkimusohjelma luo hyödyllistä tietoa. Me jaamme tietomme opetusohjelmien kautta, jotka muuttavat opiskelijoiden elämää. Näiden tietojen soveltaminen luo taloudellista hyötyä yhteiskunnalle perustamis- ja spin-out-yritysten kautta sekä tehostamalla ja tuottamalla nykyisiä yrityksiä.

Perusarvot

Özyeğinin yliopiston arvot ovat vapaus, joustavuus, moniulotteisuus ja saavutettavuus.

  • Yliopisto on akateemisen vapauden ja institutionaalisen autonomian kannattaja.
  • Yliopisto tarjoaa laajaa joustavuutta opiskelijoille, henkilökunnan jäsenille ja toimielimille, joiden kanssa se tekee yhteistyötä. Joustavien rakenteiden, dynaamisten ohjelmien ja kurssien valinnanvapauden ohella yliopiston on tarjottava opiskelijoilleen ja tutkijoilleen mahdollisuus mukautua nopeasti muuttuvaan elinkeinoelämään sekä koulutus- ja tutkimusmahdollisuuksia, joita voidaan mukauttaa yksilöllisten opintojen mukaisesti. eroja.
  • Yliopisto ottaa käyttöön moniulotteisen lähestymistavan, joka tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia ja ominaisuuksia ja kehittää ympäristöä, jossa on erilaisia kulttuureja ja näkökulmia. Yliopisto kehittyy monimuotoisessa ympäristössä tarjoamalla erilaisia mahdollisuuksia kulttuurienväliseen vaihtoon ja tukemalla luovuutta, oppimista ja löytämistä. Tässä yhteydessä suuri merkitys kiinnitetään opiskelijoiden ja professorien kansainvälisiin vaihto-ohjelmiin ja kansainväliseen akateemiseen yhteistyöhön.
  • Tehokkaalla toiminta- ja rahoitustukimallilla yliopisto on taloudellisesti saatavilla eri Turkin ja alueen eri oppilaiden opiskelijoille. Tehokkaan apurahajärjestelmän ansiosta yliopisto tarjoaa mahdollisuuksia loistaville ja onnistuneille opiskelijoille, joiden resurssit ovat rajalliset. Lisäksi se luo innovatiivisen luottojärjestelmän puitteissa mahdollisuuksia opiskelijoille, jotka ovat halukkaita ottamaan taloudellista vastuuta opinnoistaan.

Syrjinnänvastainen lausunto

Özyeğinin yliopisto palkkaa akateemista ja hallinnollista henkilökuntaa ja myöntää opiskelijoille sukupuolesta, rodusta, väristä, kansallisesta tai etnisestä alkuperästä, uskonnosta, uskonnosta, iästä, vammaisuudesta, sukupuolisesta suuntautumisesta tai sukupuoli-identiteetistä riippumatta syrjintää sukupuolen, rodun, värin, kansallinen tai etninen alkuperä, uskonto, uskonto, ikä, vammaisuus, seksuaalinen suuntautuminen tai sukupuoli-identiteetti opetus- ja työllisyyspolitiikkojensa hallinnassa, sen apurahojen myöntämisessä tai yliopistoissa rahoitetuissa ohjelmissa.

Sijainnit

Orman Sokak

Osoite
Çekmeköy Campus Nişantepe District,
Orman Street, 34794 Çekmeköy

34794 Orman Sokak, Istanbul, Turkki