Lue virallinen kuvaus

Abilene Christian University on monipuolinen, tyytyväinen, akateemisesti tarkka yhteisö, joka määrittelee uudelleen, mitä tarkoittaa 2000-luvulla kristillinen yliopisto.

Vuonna 1906 perustettu olemme yksityinen, voittoa tavoittelematon yliopisto, joka on sidoksissa Kristuksen kirkkoihin ja sitoutunut transformatiiviseen, energisoidulle oppimiselle. Kristittyjen tutkijoiden tiedekunnan tukemana valmistelemme perustutkinnon suorittaneita ja jatko-opiskelijoita, jotka palvelevat ja johtavat ympäri maailmaa.

Uskovaikutteinen koulutus ylittää tutkijat. ACU: n asuntokampus tarjoaa opiskelijoille turvallisen paikan kasvaa älyllisesti ja henkisesti - ja oppia elämään itsenäisesti. Division I -urheilulajit, intramuraaliurheilu, 100 opiskelijajärjestöä sekä lukemattomat palvelu- ja palvontamahdollisuudet edistävät elämäämme elämäämme.

Akateemiset ohjelmat

Opiskelijat voivat valita 77 ylioppilastutkintotodistuksesta, joihin kuuluu yli 135 opiskelualuetta, 30 maisteriohjelmaa ja kolme tohtoriohjelmaa. Kun kehität ammattimaisesti kursseja ja reaalimaailman oppimista, myös kasvaa henkisesti. Jätät ACU: n kanssa taidoista, joita sinun tulee menestyä valitussa ammatissa.

Sijainti

ACU on Abilenessa, Texasissa, palkitussa kaupungissa, jossa on lähes 120 000 ihmistä 150 mailia länteen Dallasin ja Fort Worthin alueelta. ACU Dallas, sivukonttori Addisonissa, Texas, on yliopiston verkko-opiskelu- ja ammattikorkeakoulu.

Henkinen muodostuminen

Yksi merkittävimmistä tavoista, joilla opiskelija kehittyy ACU: ssa, on hengellinen. Visiomme hengellisestä muodostumisesta ACU: ssa perustuu yhteyksiin liittymällä Jumalalle, yhdistämällä uusiin hengellisiin yhteisöihin, yhdistämällä henkilökohtaisiin hengellisiin käytäntöihin, yhdistämällä ministeriöön

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

Abilene Christian University

Haluatko opettaa, suorittaa, suorittaa tai harjoittaa jatko-opintoja, musiikin tutkinto valmistelee palkitsevasta urasta käyttämällä Jumalan lahjakkuutta. Musiikin taitei ... [+]

Haluatko opettaa, suorittaa, suorittaa tai harjoittaa jatko-opintoja, musiikin tutkinto valmistelee palkitsevasta urasta käyttämällä Jumalan lahjakkuutta. Musiikin taiteiden kandidaatti on ylempi korkeakoulututkinto vapaiden taiteiden perinteessä, jossa on paljon valittavia.

Huomautus: Osallistumiseen käytettävät apurahat edellyttävät auditiiveja. Suuret ja suuret apurahat ovat saatavilla bändille, orkesterille, pianolle ja äänelle. (Osallistumistodistukset Big Purple Marching Bandille eivät vaadi kuulustelua.)

Luotto tunnit

Yliopistovaatimukset: 56 luotto tuntia

Tärkeimmät vaatimukset: 60 luotto tuntia (5 kappaleen valinta)

Valittavat: 12 luotto tuntia... [-]

Yhdysvallat Abilene
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Abilene Christian University

Taiteen ja muotoilun osastolla ja yhteistyössä journalismin ja massatekniikan kanssa graafisen suunnittelun / mainonnan taiteen kandidaatin tutkinto yhdistää taidetta ja ... [+]

Taide ja tekniikka yhdistyvät, kun ideat muuttuvat tulosteiksi tai netiksi. Visuaaliset ilmiöt ovat suuri osa tehokasta viestintää; teksti ja grafiikka toimivat yhdessä brändäyksessä tai viestissä.

Taiteen ja muotoilun osastolla ja yhteistyössä journalismin ja massatekniikan kanssa graafisen suunnittelun / mainonnan taiteen kandidaatin tutkinto yhdistää taidetta ja suunnittelukoulutusta valmistellessaan mainontaa ja massatapahtumaperiaatteita.

Jätä armed tietoa, taitoja ja ammatillinen portfolio, joka auttaa sinua löytämään uran suunnittelija eri aloilla, kuten mainonta, julkaisu, media ja verkkokauppa.

Luotto tunnit

Yliopiston vaatimukset: 56 opintopistettä Suuret vaatimukset: 72 tuntia Valinnaiset: 0 opintotuntia = Pakollinen yhteensä: 128 luotto tuntia *... [-]

Yhdysvallat Abilene
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Abilene Christian University

Kulttuurienvälinen viestintä on tulossa yhä arvokkaammaksi globalisoituneessa, yhdistetyssä maailmassamme. Monitieteinen globaalitutkimuksen tutkinto paljastaa sinut kurs ... [+]

Oletteko vedetty kaikkeen kulttuuriin: tavata ihmisiä muista kulttuureista, ääniä ja eksoottisten paikkojen makuja, ymmärtää kansainvälisiä tapahtumia ja trendejä?

Kulttuurienvälinen viestintä on tulossa yhä arvokkaammaksi globalisoituneessa, yhdistetyssä maailmassamme. Monitieteinen globaalitutkimuksen tutkinto paljastaa sinut kursseihin historiassa, politiikassa, kielessä, taloudessa ja ympäristötutkimuksissa. Tulet kehittämään rikkaan ymmärryksen muista kulttuureista ja etsimään uraa useilla eri aloilla, kuten yrityksissä, hallituksissa, tehtävissä, opetuksessa ja lääketieteessä.

Luotto tunnit

Yliopiston vaatimukset: 56 opintopistettä Tärkeimmät vaatimukset: 54 luotto tuntia Valinnaiset: 18 opintopistettä = Pakollinen yhteensä: 128 luotto tuntia *... [-]

Yhdysvallat Abilene
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Abilene Christian University

Innostunut politiikasta? Kiinnostuitko kansainvälisiin asioihin? Poliittisen tieteen opiskelu antaa sinulle ymmärryksen poliittisista ideoista ja prosesseista paikallisis ... [+]

Innostunut politiikasta? Kiinnostuitko kansainvälisiin asioihin? Poliittisen tieteen opiskelu antaa sinulle ymmärryksen poliittisista ideoista ja prosesseista paikallisista maailmanlaajuisiin hallituksiin ja instituutioihin. Kehität myös voimakkaita kirjoitus-, tutkimus- ja analyyttisia taitoja, houkuttelevia piirteitä työnantajille kaikilla toimialoilla.

Valtiotieteiden ohjelma on suunniteltu antamaan sinulle mahdollisuuden keskittyä maailmanpolitiikkaan, kandidaatin tutkinnon tai rikosoikeuden kautta taiteen kandidaatin kautta.

Tutkinto poliittisessa tiedekunnassa ei ole vain täydellinen pääoma niille, jotka haluavat harjoittaa kotimaista tai kansainvälistä hallintoa; se on myös perusta rikosoikeudellisille, elinkeinoelämälle, journalismille ja koulutukselle - sekä oikeuskouluun pääsemiseksi.... [-]

Yhdysvallat Abilene
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Abilene Christian University

Nykypäivän työmarkkinoilla työnantajat kaikilla toimialoilla etsivät kriittisiä ja luovia ajattelijoita ja tehokkaita kommunikaattoreita. Siksi englantilaiset suuret amma ... [+]

Nykypäivän työmarkkinoilla työnantajat kaikilla toimialoilla etsivät kriittisiä ja luovia ajattelijoita ja tehokkaita kommunikaattoreita. Siksi englantilaiset suuret ammattilaiset tekevät niin houkuttelevia ehdokkaita.

Tämä kurinalaisuus on enemmän kuin teknisten taitojen kunnioittaminen ja kielen voiman hyödyntäminen. Kirjallisuuden tutkiminen tekstien lukemisen ja analysoinnin avulla antaa sinulle paremman käsityksen maailman, menneisyyden ja läsnäolon monimutkaisuudesta.

Jos olet utelias, haluat haastatella älyllisesti ja löytää asioiden syvemmän merkityksen, englantilainen tutkinto voisi olla oikea sinulle. Sinulla on valmiudet työskennellä ammatillisissa tai luovan kirjoittamisen aloilla, tulla opettajaksi tai valmistautua jatko- tai lakikouluun.... [-]

Yhdysvallat Abilene
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Abilene Christian University

Jumalanpalvelus, joka on suunniteltu yhteistyössä Musiikin laitoksen kanssa, tutkii, miten musiikki voi hengellisesti muodostaa seurakunnan ja miten sitä on käytetty hist ... [+]

Ministeriö ja vocation kandidaatin tutkinto antaa sinulle vanhan ja uuden testamentin vankan teologisen perustan, kun ymmärrät miten raamatullisia periaatteita sovelletaan päivittäiseen elämään ja ministeriöön.

Tarjoamme neljä erillistä opintojaksoa tämän suuren; valitse se, joka sopii parhaiten puhelustasi.

Kristillisen ministeriön keskittyminen varustaa oppilaille kirkkoasetuksen ministeriöksi joko saarnaajana, opettajana tai hallintovirkamiehenä.

Yhteistyössä Musiikkitiedon kanssa suunnitellun kummitusministeriön kanssa tutkitaan, kuinka musiikki voi henkisesti muodostaa seurakunnan ja miten sitä on käytetty historiallisesti Jumalan palvontaan.

... [-]
Yhdysvallat Abilene
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Abilene Christian University

Raamatun ja ministeriön kandidaatin tutkinto antaa sinulle vanhan ja uuden testamentin vankan teologisen perustan, ja saat käsityksen siitä, miten raamatullisia periaatte ... [+]

Raamatun ja ministeriön kandidaatin tutkinto antaa sinulle vanhan ja uuden testamentin vankan teologisen perustan, ja saat käsityksen siitä, miten raamatullisia periaatteita sovelletaan päivittäiseen elämään ja ministeriöön. Kun harjoittelet keskittymistäsi, kehität erikoistuneita taitoja ja tietämystä.

Tarjoamme neljä erillistä opintojaksoa tämän suuren; valitse se, joka sopii parhaiten puhelustasi.

Raamatullisen tekstin keskittyminen on suunniteltu opiskelijoille, jotka ovat intohimoisia Raamatun kielen, sanoman ja historiallisen kontekstin suhteen. Se on ihanteellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat saarnata tai harjoittaa jatko-opintoja.

Nuoriso- ja perheministeriön keskittyminen valmistaa oppilaita palvelemaan nuoria ja perheitä kirkon asetuksissa.... [-]

Yhdysvallat Abilene
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

BBA

Abilene Christian University

Jokainen teollisuus ja toimiala - kaikenkokoiset yritykset ja organisaatiot - tarvitsevat kirjanpitäjiä, joten ei ole yllättävää, että kirjanpitoon liittyvät ura-alueet k ... [+]

Kirjanpitäjät ovat ammattitaitoisia taloudellisia ongelmanratkaisuja ja kriittisiä ajattelijoita, jotka käyttävät kirjanpitotietoja saadakseen tietoon perustuvia ja eettisiä liiketoimintaa koskevia päätöksiä.

Jokainen teollisuus ja toimiala - kaikenkokoiset yritykset ja organisaatiot - tarvitsevat kirjanpitäjiä, joten ei ole yllättävää, että kirjanpitoon liittyvät ura-alueet kasvavat keskimäärin nopeammin vuoteen 2024 mennessä Yhdysvaltojen työministeriön mukaan.

ACU: n kirjanpidon päällikkö valmistautuu tähän kysyttyyn, monipuoliseen ammattiin.

Luotto tunnit

Yliopistovaatimukset: 56 luotto tuntia

Tärkeimmät vaatimukset: 63 luotto tuntia... [-]

Yhdysvallat Abilene
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Abilene Christian University

Joustavin ACU: n liiketoimintaan liittyvistä suurimmista yrityksistä, johto-tutkinto valmistelee jatko-opiskelijan pääsyn useisiin organisaatioihin, aloittelijoista Fortu ... [+]

Joustavin ACU: n liiketoimintaryhmiin kuuluva johtajisto valmistelee jatko-osaa aloittaakseen erilaiset organisaatiot aloittelijoista Fortune 500 -yrityksiin ja antaa heille työkaluja, joilla heikennetään osaamistaan ​​ja laajentavat osaamistaan ​​valitsemallaan uralla.

Uramahdollisuudet ovat moninaiset, ja pitoisuutemme ansiosta voit erikoistua johonkin neljästä alueesta. Jokaisella johtamisjohtajalla on oltava vähintään yksi pitoisuus. Monet opiskelijoistamme aloittavat uraansa harjoitteluohjelman kautta.

Luotto tunnit

Yliopistovaatimukset: 56 luotto tuntia

Tärkeimmät vaatimukset: 63 luotto tuntia (4 kappaleen valinta)

Valittavat: 9 luotto tuntia... [-]

Yhdysvallat Abilene
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Abilene Christian University

Nykypäivän kilpailukykyisessä markkinapaikassa on ratkaisevan tärkeää, että yritykset ja organisaatiot ovat yhteydessä kuluttajiin mielekkäällä tavalla. Siinä missä markk ... [+]

Nykypäivän kilpailukykyisessä markkinapaikassa on ratkaisevan tärkeää, että yritykset ja organisaatiot ovat yhteydessä kuluttajiin mielekkäällä tavalla. Siinä missä markkinointi tulee - ja on enemmän alustoja ja työkaluja kuin koskaan ennen. Tämän alan uramahdollisuudet ovat moninaisia ​​- he voivat olla luovia, analyyttisiä tai molempia. Ehkä haluat kehittää ja toteuttaa monialustaisia ​​kampanjoita tai ehkä haluat johtaa tai analysoida markkinatutkimusta.

ACU-markkinoinnin tutkinto keskittyy liiketoimintamarkkinoinnin periaatteisiin ja strategioihin; et vain oppii kuluttajien käyttäytymisestä ja markkinatutkimuksesta, mutta ymmärrät myös kirjanpidon, talouden ja hallinnan.... [-]

Yhdysvallat Abilene
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Abilene Christian University

ACU: n tietojärjestelmien tutkinto yhdistää liiketoiminnan hallinnan teknologiaan - analyyttiseen ja tekniseen. Tämä yhdistelmä valmistelee sinua hallitsemaan järjestelmi ... [+]

Yritykset ja organisaatiot ovat entistä sidoksissa toisiinsa - työntekijöilleen, asiakkailleen, toimittajilleen, toimittajilleen ja toisilleen. Pidätettyjen pätevien tekniikoiden ammattilaisten tarve suunnitella, kehittää, hallita, ylläpitää ja suojata näitä järjestelmiä kasvaa jatkuvasti.

ACU: n tietojärjestelmien tutkinto yhdistää liiketoiminnan johtamisen tekniikkaan - analyyttisiin ja teknisiin. Tämän yhdistelmän avulla voit hallita järjestelmiä ja analysoida tietoja, ymmärtäen, miten nämä prosessit vaikuttavat organisaatioihin kaikilla tasoilla.

Luotto tunnit

Yliopistovaatimukset: 56 luotto tuntia

Tärkeimmät vaatimukset: 66 luotto tuntia

... [-]
Yhdysvallat Abilene
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Abilene Christian University

ACU: n taloushallinnon tutkinto yhdistää kirjanpidon ja rahoituksen periaatteet, ja sitä tukevat taiteemme taideteollisuus. Et vain tule tutustumaan kaupan keinoihin, mut ... [+]

Nykyinen taloudellinen maisema on jatkuvasti kehittyvä - se on maailmanlaajuista, poliittista, ja sitä säännellään voimakkaasti. Koska pankki-, budjetointi- ja sijoitussalkkujen maailma muuttuu entistä monimutkaisemmaksi, julkisen ja yksityisen sektorin vahvat eettiset talousjohtajat kasvavat edelleen.

ACU: n taloushallinnon tutkinto yhdistää kirjanpidon ja rahoituksen periaatteet, ja sitä tukevat taiteemme taideteollisuus. Et vain tule tutustumaan kaupan keinoihin, mutta ymmärrät nykyajan talouden laajemman kontekstin ja kuinka taloudellinen päätöksenteko vaikuttaa organisaatioiden terveyteen.

Uralla

Otat kursseja, kuten:

Rahoitusteoria ja käytäntöKansainväliset rahoitusmarkkinatYrittäjyysrahastoSijoitusperiaatteetMitä voit tehdä valmistumisen jälkeen?TalousjohtajaTalousanalyytikkoMoney ManagerCommercial BankerSijoitusanalyytikkoHenkilökohtainen taloudellinen neuvonantajaTalousanalyytikkoKokemukselliset oppimismahdollisuudet... [-]
Yhdysvallat Abilene
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

BSc

Abilene Christian University

Kemian kandidaatin tutkinto valmistelee sinut välittömiin uramahdollisuuksiin koulutuksessa tai teollisuudessa tai tarjoaa vankan pohjan jatko- tai ammattikoululle. Ameri ... [+]

Kemia on ympärilläsi. Se on aineen tutkimus - ja se on keskeinen kaikille muille tiedeille. Kaikentyyppiset teollisuudenalat luottavat kemiaan, tiloilta ja lääkkeiltä rikosteknisiin ja elintarviketeollisuuteen.

Kemian kandidaatin tutkinto valmistelee sinua välittömästi urakehitykselle koulutuksessa tai teollisuudessa, tai tarjoaa vankan perustan jatko- tai ammattikoululle. Kemian ja biokemian osasto on hyväksynyt American Chemical Society (ACS) vuodesta 1971 ja tarjoaa ACS-sertifioitua astetta kemian ja biokemian.

Laitos toimii opettajankoulutuslaitoksen kanssa opettajien sertifioinnin tarjoamiseksi kemian, fysiikan ja komposiittitieteen alalla.

Luotto tunnit

Yliopistovaatimukset: 56 luotto tuntia... [-]

Yhdysvallat Abilene
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Abilene Christian University

Olitpa nähtävilläsi Madison Avenuen virastoissa tai Main Street America -yritysten yrityksissä, ACL: n mainonnan ja suhdetoiminnan kandidaatin tutkinto valmistelee sinut ... [+]

Ensimmäinen sanomalehti mainos julkaistiin vuonna 1704 ja ensimmäinen suuri talousarvion mainoskampanja - 11 000 dollaria Ivory Soap -tuotetta varten - käynnistettiin vuonna 1882. Paljon on muuttunut kahdella vuosisadalla, mutta säätiö on edelleen sama: viestimään brändisi viestisi vakuuttavana ja strateginen tapa.

Olitpa nähtävilläsi Madison Avenuen virastoissa tai Main Street America -yritysten yrityksissä, ACL: n mainonnan ja suhdetoiminnan kandidaatin tutkinto valmistelee sinut jännittävään viestintäuralle.

Ohjelma tarjoaa kokonaisvaltaisen lähestymistavan integroituun markkinointiviestintään, mukaan lukien taktiikka mainonnan, suhdetoiminnan ja digitaalisen median tekniikoiden luomiseen ja toteuttamiseen. Uskomme vahvasti reaalimaailman kokemusten arvoon, joka täydentää luokkahuoneen oppimista, joten kaikkien opiskelijoiden on testattava osaamistaan ​​ja osaamistaan ​​harjoittelun kautta.... [-]

Yhdysvallat Abilene
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Abilene Christian University

ACU: n tietotekniikan kandidaatti (BS) tarjoaa laajan taustan videotuotannossa, julkaisujen suunnittelussa, web-suunnittelussa ja vuorovaikutteisissa medioissa. Opiskelij ... [+]

Vuorovaikutteisen verkko-sisällön ylikuormitus on lisännyt kasvavaa tarvetta teknisen osaajille, visuaalisille kommunikaattoreille. Suuret ja pienet yritykset, mediayritykset, virastot ja sisäiset ryhmät tarvitsevat osaavia multimediaasiantuntijoita.

ACU: n multimediatieteiden kandidaatti tarjoaa laajan taustan videotuotannossa, julkaisujen suunnittelussa, web-suunnittelussa ja vuorovaikutteisessa mediassa. Se tarjoaa oppilaita onnistuneisiin uran video-, verkko- tai mobiilimediaan. Opiskelijat saavat käytännön kokemusta luokkien, vaadittujen harjoittelujaksojen ja opiskelijakohtaisten mediatoimistojen osallistumisen kautta.

Luotto tunnit

Yliopistovaatimukset: 56 luotto tuntia... [-]

Yhdysvallat Abilene
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Abilene Christian University

Biokemia - jossa biologia ja kemia leikkaavat - on elävien ihmisten tutkimusta molekyylitasolla. Tämä monitieteellinen tieteenala on jännittävä ja monipuolinen, ja aiheet ... [+]

Biokemia - jossa biologia ja kemia leikkaavat - on elävien ihmisten tutkimusta molekyylitasolla. Tämä monitieteellinen tieteenala on jännittävä ja monipuolinen, ja aiheet vaihtelevat sairaudesta ja DNA: sta rikostekniseen tieteeseen ja maatalouteen.

Biokemian tutkinto voi johtaa uran biokemistiin tai toimia lääketieteellisen koulun perustaksi.

Bachelor of Science valmistaa sinut ammattikouluihin, biokemian jatko-opintoihin tai harjoittaa ammatillista biokemistiä. Tämä tutkinto sisältää valinnan neljästä kappaleesta:

Standard - sisältää laskelman, analyyttisen kemian ja yleisen fysiikan tutkimukset.American Chemical Society (ACS) - sisältää lisää kehittyneitä tutkimuksia laskennassa, analyyttisessä kemiassa ja tekniikan fysiikassa.Biomedical Sciences - suunniteltu niille, jotka valmistautuvat ammatti-, hammas-, apteekki- tai optometrian kouluihin tai jotka haluavat päästä bioteknologiaan tai lääketeollisuuteen.Pre-Vet track - valmistaa opiskelijoita, jotka suunnittelevat ammatillisen eläinlääketieteen koulut.... [-]
Yhdysvallat Abilene
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Abilene Christian University

Väestömme kasvaa samoin kuin maatalous- ja kotieläintuottajien tarpeet. Valmistaudu uraan maatilalla tai ranchin hallinnassa tai elintarviketuotannossa tai luota eläinlää ... [+]

Väestömme kasvaa samoin kuin maatalous- ja kotieläintuottajien tarpeet. Valmistaudu uraan maatilalla tai ranchin hallinnassa tai elintarviketuotannossa tai luota eläinlääketieteen peruskurssi ACU: n eläintutkimusohjelmaan Saada lisää tieteellistä ja käytännön kokemusta, kun keskität opintojasi yhteen pitoisuuksistamme.

Luotto tunnit

Yliopistovaatimukset: 56 luotto tuntia

Tärkeimmät vaatimukset: 64-66 luotto tuntia (4 kappaleen valinta)

Valittavat: 6-8 luotto tuntia

= Tarvittavat yhteensä: 128 luottotuntia *

* Perustuu raidan valintaan

Uralla

ACU: n eläintutkimuksen pääaineena saat seuraavia kursseja:

Companion Animal ManagementEläinten ravitsemusGenetiikkaEläinten ekologiaraidatEläinjalostus ja liiketoimintaBiotekniikka ja tutkimusKarjanhoitoEläinlääketiede ja terveysMitä voit tehdä valmistumisen jälkeen?Elintarvikkeiden tuotekehitysEläinten ravitsemusterapeuttiEläinten hyvinvointiasiantuntijaKarjankasvattajaTutkimuspäällikköEläinlääketieteellinen teknikkoJulkiset suhteetLaboratorioeläinpäällikköTarkastajaKokemukselliset oppimismahdollisuudet... [-]
Yhdysvallat Abilene
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Abilene Christian University

Digitaalisen sisällön luominen videopeleille, elokuville ja verkko- ja mobiilisovelluksille voi olla haastava ja jännittävä kokemus. Tämä portfoliopohjainen ohjelma antaa ... [+]

Digitaalisen sisällön luominen videopeleille, elokuville ja verkko- ja mobiilisovelluksille voi olla haastava ja jännittävä kokemus. Tämä portfoliopohjainen ohjelma antaa sinulle työkalut, jotka tarvitsevat jännittävän freelance-uran aloittamista tai jatko-opintoja elokuvatuotannossa, pelin kehityksessä tai tasosuunnittelussa.

Digitaalisen viihdeteknologian opetussuunnitelma voi opettaa sinut kohti pelisuunnittelun, mobiilihankkeen tai elokuvateatterin rooleja. DET-opiskelijana opit koko luomisprosessista - käsitteestä ja suunnittelusta käsikirjoitukseen ja tuotantoon. Voit myös tutkia taiteen, muotoilun ja tarinankerron teorioita ja hioa urasi keskittyä, kun keskityt yhteen kolmesta jännittävästä alueesta.... [-]

Yhdysvallat Abilene
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Abilene Christian University

ACU: n fysiikan opiskelijat saavat laajan kokemuksen perustutkinto-opiskelijoilta. He eivät ole pelkkää fysiikan tutkimuksen tarkkailijoita, vaan he ovat aktiivisia, hyvi ... [+]

Avaruusmatkailu. Tekstiviestit. Lääketieteellinen kuvantaminen. Fysiikan voiman hyödyntäminen on mullistanut elämäämme ja opiskelemalla tätä jännittävää tieteenalaa valmistaudutte tekniikan, tietojenkäsittelytieteen, matematiikan tai lääketieteen jatko-opintoihin - tai teollisuuden tai koulutuksen uraan.

ACU: n fysiikan opiskelijat saavat laajan kokemuksen perustutkinto-opiskelijoilta. He eivät ole pelkkää fysiikan tutkimuksen tarkkailijoita, vaan he ovat aktiivisia, hyvin koulutettuja osallistujia, joiden tehtävänä on työskennellä kansallisten tutkimuslaboratorioiden tiedekunnan jäsenten ja kansainvälisten tutkijoiden kanssa.

Ohjelma tarjoaa neljä kappaletta, joiden avulla voit keskittyä opintoihinne sekä opettajan varmentamisvaihtoehdon.... [-]

Yhdysvallat Abilene
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Abilene Christian University

ACU: n kandidaatin tutkinto sisustussuunnittelussa selvittää, miten sisustussuunnittelun tekniset ja esteettiset näkökohdat vaikuttavat väestön monimuotoisuuteen asuinymp ... [+]

Sisustussuunnittelu on osa luovaa, osatehtäviä, osa-aluetta: toimivia ja houkuttelevia tiloja suunnitella ja koristella käyttäjälle, ajallaan ja budjetilla - ja tietää, miksi suunnittelun valinnat ovat tärkeitä.

ACU: n kandidaatin tutkinto sisustussuunnittelussa selvittää, miten sisustussuunnittelun tekniset ja esteettiset näkökohdat vaikuttavat väestön monimuotoisuuteen asuinympäristöissä ja muissa kuin asuinympäristöissä. Sisäisen suunnittelun akkreditoinnin neuvosto (CIDA) on hyväksynyt opiskelijan ainutlaatuiset ongelmanratkaisutekniikat suunnitella ja suunnitella luovasti sellaisia ​​ympäristöjä, jotka suojaavat rakennuttajien terveyttä, turvallisuutta ja hyvinvointia.... [-]

Yhdysvallat Abilene
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Abilene Christian University

ACU: n lähentymisjournalismi-ohjelma suunniteltiin nykyaikaisen median maiseman mielessä. Tulet saamaan kokemusta kirjallisesti tulosta, televisiota, radiota ja verkkoa v ... [+]

Päivänä, jossa tulostus-, verkko- ja lähetysmediat törmäävät, tämän päivän tarinankeräilijöiden on oltava valmiita luomaan monitasoinen ympäristö.

ACU: n lähentymisjournalismi-ohjelma suunniteltiin nykyaikaisen median maiseman mielessä. Tulet saamaan kokemusta kirjallisesti tulosta, televisiota, radiota ja verkkoa varten.

Tämän urapolun kannalta erityisen tärkeää on käytännön kokemus, ja sinulla on runsaasti mahdollisuuksia oppia todellisessa maailmassa, mukaan lukien työ JMC Networkin lähentyvässä medialaboratoriossa.

Luotto tunnit

Yliopistovaatimukset: 56 luotto tuntia

Tärkeimmät vaatimukset: 52 luotto tuntia

Valittavat: 20 luotto tuntia... [-]

Yhdysvallat Abilene
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Abilene Christian University

Opettanut kristillisestä näkökulmasta, ohjelma valmistaa ihmislähtöisiä opiskelijoita monenlaisiin ura-alueisiin, jotka palvelevat lapsia ja perheitä. Tarkastat nykyistä ... [+]

Nyky-yhteiskunnassa perheen määritelmä kehittyy; perinteisellä ydinperheellä on monia muunnelmia. Jos olet kiinnostunut oppimaan inhimillisestä kehityksestä - aina lapsesta nuoruudelle - sekä nuorten ja heidän perheidensä ja sosiaalisten asetusten välisestä suhteesta, lapsi- ja perhepalveluihin voi hakea muutosta.

Opettanut kristillisestä näkökulmasta, ohjelma valmistaa ihmislähtöisiä opiskelijoita monenlaisiin ura-alueisiin, jotka palvelevat lapsia ja perheitä. Tarkastat nykyistä tutkimusta ja teoriaa ja oppi suunnitella, toteuttaa ja arvioida perhe-elämän koulutusohjelmia.

Luotto tunnit

Yliopistovaatimukset: 56 luotto tuntia

Tärkeimmät vaatimukset: 39 luotto tuntia... [-]

Yhdysvallat Abilene
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Abilene Christian University

Abilene Christian University uskomme, että kristillinen maailmankuva edellyttää Jumalan luomisen luotettavuutta. Ympäristöasiat eivät ole pelkästään teknisiä ongelmia, va ... [+]

Abilene Christian University uskomme, että kristillinen maailmankuva edellyttää Jumalan luomisen luotettavuutta. Ympäristöasiat eivät ole pelkästään teknisiä ongelmia, vaan niillä on myös poliittisia, sosiologisia ja jopa henkisiä näkökohtia. Ura ympäristötutkimuksessa tarjoaa monia tapoja auttaa näitä haasteita käsittelemään mielekkäästi.

Ehkä olette kiinnostuneita ulkona seikkailusta, tai ehkä tuntuu vahva velvollisuus tulla luonteen puolestapuhujaksi. Mikä tahansa kiinnostuksestasi tahansa, ACU tarjoaa joustavuutta sopivaksi kutsumuksillasi kristilliseen hoitoon ja vastuullisuuteen ympäristössä.

Luotto tunnit

Yliopistovaatimukset: 56 luotto tuntia... [-]

Yhdysvallat Abilene
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Abilene Christian University

Maatalouden ja liiketalouden tiedekunnan suunnittelema ACU: n maataloustutkimus yhdistää maataloutta, yritystoimintaa ja teknistä maataloutta koskevan koulutuksen. ... [+]

Hiljaisista laitumista ja rankeista vilkkaisiin toimistoihin agro-liiketoiminnan ura-alueet vaihtelevat ja kasvavat. Amerikan maatalousneuvoston mukaan 22 miljoonaa ihmistä työskentelee maatalousalalla.

Maatalouden ja liiketalouden tiedekunnan suunnittelema ACU: n maataloustutkimus yhdistää maataloutta, yritystoimintaa ja teknistä maataloutta koskevan koulutuksen.

Agribusiness-suuret yritykset valmistautuvat maatalouteen liittyvään liiketoimintaan, mukaan lukien pankit ja muut luotonvälittäjät, kiinteistöt, vakuutusyhtiöt, maataloustuotanto- ja laitevalmistajat, maataloustuotteita jalostavat ja markkinoivat yritykset sekä maatalouteen liittyvät julkiset laitokset.... [-]

Yhdysvallat Abilene
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Abilene Christian University

Psykologian tutkinto voi johtaa välittömään urakehitykseen tai antaa perustan jatko-opiskelulle. Jos aiot harjoitella pitkälle kehittynyttä loppututkinnon päämääränä tull ... [+]

Mikä tekee ihmisistä tickia? Miksi teemme sen, mitä me teemme? Psykologia on kiehtova ala; se on ihmiskäyttäytymisen ja henkisten prosessien tutkimus. Majoring psykologiassa tarkoittaa ihmisen kehittymistä, persoonallisuutta ja fysiologista psykologiaa.

Opit historian, teorian, käsitteiden ja taitojen soveltaminen psykologian soveltamiseen teollisiin, kliinisiin ja muihin ympäristöihin. Opinnot korostavat tiedon, luovuuden ja kristillisen sitoutumisen synteesi löytää ratkaisuja ongelmiin.

Psykologian tutkinto voi johtaa välittömään urakehitykseen tai antaa perustan jatko-opiskelulle. Jos aiot harjoitella pitkälle kehittynyttä loppututkinnon päämääränä tulla psykologiksi, sinä ilahduttaa siitä, että työministeriö kertoo, että psykologien kysyntä kasvaa paljon nopeammin kuin keskimäärin vuoteen 2024 mennessä.... [-]

Yhdysvallat Abilene
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Abilene Christian University

ACU: n sosiaalitutkimuskoulun jatko-opiskelijat ovat valmiita johtamaan kiinnostuksen kohteitaan, käyttämään näyttöön perustuvia toimenpiteitä ja edistämään ammattitaidon ... [+]

Sosiaalityöntekijät ovat muutoksen tekijöitä. He arvostavat moninaisuutta, oikeudenmukaisuutta, vaikutusvallan lisäämistä ja edunvalvontaa kaikille henkilöille, erityisesti haavoittuville, köyhille tai alistuneille. He työskentelevät monissa tilanteissa yksilöiden ja yhteisöjen elämänlaadun parantamiseksi.

ACU: n sosiaalitutkimuskoulun jatko-opiskelijat ovat valmiita johtamaan kiinnostuksen kohteitaan, käyttämään näyttöön perustuvia toimenpiteitä ja edistämään ammattitaidon tuntemusta tehokkaalla ja eettisellä käytännöllä sekä levittämään tutkimus- ja käytännön tuloksia ammattilehdissä ja muut paikat.

Luotto tunnit

Yliopistovaatimukset: 56 luotto tuntia... [-]

Yhdysvallat Abilene
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Abilene Christian University

Kun opiskelet sosiologiaa ACUssa, saat ymmärryksen sosiaalisesta maailmastamme - miten ja miksi se muuttuu. Tarkastat ihmisten välisiä yhteyksiä yhteisöissä, perheissä, k ... [+]

Ihmiset ovat kiehtovaa. Jos olet kiinnostunut oppimaan, miten ihmiset ovat vuorovaikutuksessa, käyttäytyneet ja toimivat yhteiskunnassa - suurissa ja pienissä ryhmiin kuuluvissa ryhmissä - sosiologian tutkinto valittaa teille.

Kun opiskelet sosiologiaa ACUssa, saat ymmärryksen sosiaalisesta maailmastamme - miten ja miksi se muuttuu. Tarkastat ihmisten välisiä yhteyksiä yhteisöissä, perheissä, kirkoissa, työpaikoissa ja muissa ryhmissä. Tämän avulla kehität arvostusta monimuotoisuuden ja hiontaosaamisen tutkimiseen, kirjoittamiseen, tietojen analysointiin, ongelmanratkaisuun ja kriittiseen ajatteluun. Tietopohjaisessa yhteiskunnassamme nämä erilaiset ominaisuudet antavat sinulle arvokkaan kaikenlaisille järjestöille.... [-]

Yhdysvallat Abilene
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Abilene Christian University

ACU: ssa saat laaja-alaisen koulutuksen ja kokemuksen ohjelmointikielistä, ongelmanratkaisusta, klassisista algoritmeista, projektisuunnittelusta ja monista kehittyneistä ... [+]

Ohjelmistojen kehittäjät ja muut tietotekniikan tutkijat kohtaavat jännittäviä ongelmia maailmassa, jossa on yhä enemmän tietoja. Jos nautit ongelmanratkaisusta ja logiikasta, tietojenkäsittelytieteen kandidaatin tutkinto haastaa ja varustaa sinut tekemään näitä töitä. ACU: ssa saat laaja-alaisen koulutuksen ja kokemuksen ohjelmointikielistä, ongelmanratkaisusta, klassisista algoritmeista, projektisuunnittelusta ja monista kehittyneistä tietojenkäsittelytieteellisistä aiheista. Kehität myös kriittisiä ajattelu-, johtamis- ja viestintätaitoja, jotka auttavat sinua kasvattamaan urasi, haluatko kehittää ohjelmistoja tai harjoitella alan kehittyneitä opintoja.

CS-opiskelijana sinulla on mahdollisuus osallistua monenlaisiin tuottaviin oppimiskokemuksiin, kuten liittymään ohjelmointitiimiimme tai opiskelemaan ohjelmistoyrityksellämme todellisissa projekteissa. Ohjelma auttaa sinua kehittämään ongelmanratkaisutaitoja sekä käytännöllisillä että teoreettisilla alueilla, mikä tarjoaa ponnahduslautan dynaamisille uramahdollisuuksille. Tietotekniikan perustutkinto-ohjelmasta on akkreditoitu ABETin akkreditointikomitea (CAC).... [-]

Yhdysvallat Abilene
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Abilene Christian University

Turvallisuusverkostoista tietokantojen ylläpitoon IT-ammattilaisten asiantuntemus on arvokasta organisaatioille suuria ja pieniä. ACU: n tietotekniikan kandidaatin tutkin ... [+]

Turvallisuusverkostoista tietokantojen ylläpitoon IT-ammattilaisten asiantuntemus on arvokasta organisaatioille suuria ja pieniä. ACU: n tietotekniikan kandidaatin tutkinto voi ohjata kehitystyötä teknisissä taidoissa, jotka sinun on suunniteltava, konfiguroitava, suojattava ja ylläpidettävä teknologiainfrastruktuureja sekä perustettava kriittisiin ajatteluihin ja viestintäkäytäntöihin, joiden avulla voit onnistua työpaikalla.

ABET-akkreditoidun ohjelman avulla voit keskittyä turvallisuuteen ja hallintoon tai sovellusten kehittämiseen, ja monipuolisuus uramahdollisuuksiin valmistumisen jälkeen.

Luotto tunnit

Yliopistovaatimukset: 56 luotto tuntia

Tärkeimmät vaatimukset: 66 luotto tuntia (2 kappaleen valinta)... [-]

Yhdysvallat Abilene
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kandidaatti

Abilene Christian University

Taiteiden kandidaatin tutkinto sisältää vieraan kielen vaatimuksen ja alaikäisen, joten voit soveltaa taitojasi erilaisiin ura-alueisiin. Kandidaatin tutkinto sisältää vi ... [+]

Viestintä on keskeisessä asemassa nyky-yhteiskunnassa. Se kattaa kaikki yhteiskunnalliset, yritys-, kansalais-, koulutus- ja uskonnolliset tilanteet - joten pätevien kommunikaattoreiden kysyntä kasvaa edelleen.

Ohjelmamme on keskittynyt tiedonhallintaan ja ihmisten vuorovaikutukseen: Valmistelemme teitä uraa varten, jossa ihmiset ja tiedot kootaan. Korostamme tiimin rakentamista, tiedon analysointia ja organisointia sekä kriittistä ajattelua.

ACU tarjoaa kaksi viestintää:

Taiteiden kandidaatin tutkinto sisältää vieraan kielen vaatimuksen ja alaikäisen, joten voit soveltaa taitojasi erilaisiin ura-alueisiin.Kandidaatin tutkinto sisältää viestintätutkimustutkimuksia ja tarjoaa useita tunteja valinnaisia, joiden avulla voit tutkia muita tieteenaloja.Luotto tunnit... [-]
Yhdysvallat Abilene
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Abilene Christian University

ACU: n Engineering-ohjelmassa kehität myös käytännön taitoja, jotka auttavat sinua menestymään insinöörinä: kyky puhua vakuuttavasti, kyky mennä työpajaan tekemään ja tes ... [+]

Engineering käyttää tieteen, matematiikan, talouden, yhteiskunnallisen ja käytännön tiedon ratkaisemaan reaalimaailman ongelmia. Insinöörit parantavat terveydenhuollon parempia nanoteknologioita, suunnittelevat sähköjärjestelmiä, suojelevat ympäristöä, puhdistavat juomavettä, tehostavat valmistusta ja hyödyntävät ydinenergiaa monien muiden yritysten joukossa.

ACU: n Engineering-ohjelmassa kehität myös käytännön taitoja, jotka auttavat sinua menestymään insinöörinä: kyky puhua vakuuttavasti, kyky mennä työpajaan tekemään ja testaamaan asioita ja kykyä työskennellä tehokkaasti joukkueissa.

Luotto tunnit

Yliopiston vaatimukset: 56 opintopistettä Suuret vaatimukset: 72 tuntia Valinnaiset: 0 opintotuntia = Pakollinen yhteensä: 128 luotto tuntia *... [-]

Yhdysvallat Abilene
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Abilene Christian University

ACU: n biologiaohjelma suunniteltiin tämän monipuolisuuden näkökulmasta; tarjoamme erilaisia ​​tutkinto- ja keskittymisvaihtoehtoja, jotka parhaiten sopivat uraasi ja kou ... [+]

Biologia on kaikkien elävien oksien tutkiminen, mikroskooppisesta organismista suurimpaan merenolentoon. Tämä kenttä on monipuolinen ja uran vaihtoehdot ovat runsaasti - laboratorioista merelle ja luokkahuoneesta eläintarhaan.

ACU: n biologiaohjelma suunniteltiin tämän monipuolisuuden näkökulmasta; tarjoamme erilaisia ​​tutkinto- ja keskittymisvaihtoehtoja, jotka parhaiten sopivat uraasi ja koulutustavoitteisiisi.

Luotto tunnit

Yliopiston vaatimukset: 56 opintopistettä Tärkeimmät vaatimukset: 72 luotto tuntia (7 kappaleen valinta) Valinnaiset: 3-13 luotto tuntia = Pakollinen yhteensä: 128 luotto tuntia *

* Perustuu raidan valintaan

Uralla

Otat kursseja, kuten:... [-]

Yhdysvallat Abilene
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Abilene Christian University

Ohjelmamme on studio-intensiivinen opintojakso, joka on suunniteltu opiskelijoille, joilla on vahva sitoutuminen urasuunnitteluun, ohjaukseen, suunnitteluun, opetukseen t ... [+]

Ohjelmamme on studio-intensiivinen opintojakso, joka on suunniteltu opiskelijoille, joilla on vahva sitoutuminen urasuunnitteluun, ohjaukseen, suunnitteluun, opetukseen tai teatteritoimintaan. Opetussuunnitelmamme ja tilat ovat nykyaikaiset ja huippuluokan. Teatterikasvattajana saat monipuolisen koulutuksen, jossa on käytännön kokemusta backstage-työn kaikissa vaiheissa.

Suorituskyvyn ja suunnittelun kappaleilla opiskelijoilla on mahdollisuus viettää viimeisen lukukauden opiskeluaan Broadwayn ja palkittujen ohjaajien kanssa New York Cityssä Tepper Semester -ohjelman kautta. ACU: n teatteriesittelytila ​​pidetään joka vuosi NYC: ssä leikkimässä tuleville edustajille, johtajille ja muille alan ammattilaisille.... [-]

Yhdysvallat Abilene
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Abilene Christian University

Matematiikka on teknologisen yhteiskuntamme perusta ja kasvava, muuttuva kurinalaisuus. Se on ollut elintärkeä ainesosa fysiikassa ja kemiassa sekä monenlaisten tieteenal ... [+]

Matematiikka on teknologisen yhteiskuntamme perusta ja kasvava, muuttuva kurinalaisuus. Se on ollut elintärkeä ainesosa fysiikassa ja kemiassa sekä monenlaisten tieteenalojen henkisissä kankaissa, mikä lisää sen vaikutusta erilaisiin alueisiin, kuten avaruustieteeseen, johtamiseen ja yhteiskuntatieteisiin. Viime aikoina matematiikan keskeinen rooli on tunnustettu biologiassa ja lääketieteessä.

Sen käytännöllisyyden ja poikkitieteellisen ulottuvuuden - sekä ongelmanratkaisu- ja analyyttisten taitojen kehittämisen - matematiikan pääaineena valmistelee sinua monille hyvin maksaville urapoluille, ja se viittaa myös jatko- ja ammattikouluihin.

ACU tarjoaa taiteiden kandidaatin ja matematiikan kandidaatin:... [-]

Yhdysvallat Abilene
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Abilene Christian University

Haluatko opettaa, suorittaa, suorittaa tai harjoittaa jatko-opintoja, musiikin tutkinto valmistelee palkitsevasta urasta käyttämällä Jumalan lahjakkuutta. ... [+]

Haluatko opettaa, suorittaa, suorittaa tai harjoittaa jatko-opintoja, musiikin tutkinto valmistelee palkitsevasta urasta käyttämällä Jumalan lahjakkuutta. ACU: n musiikkitieteen laitos tarjoaa useita eri tutkinto-optioita; valitse se, joka parhaiten vastaa henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia tavoitteita:

Opettajan sertifikaatin kandidaatti on suunniteltu niille, jotka haluavat opettaa koulussa.

Musiikillinen kandidaatti lauluopetuksessa on suunniteltu valmistamaan opiskelijat jatko-opintoihin ja jatkamaan uraa esiintyjänä.

Huomautus: Osallistumiseen käytettävät apurahat edellyttävät auditiiveja. Suuret ja suuret apurahat ovat saatavilla bändille, orkesterille, pianolle ja äänelle. (Osallistumistodistukset Big Purple Marching Bandille eivät vaadi kuulustelua.)... [-]

Yhdysvallat Abilene
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Abilene Christian University

Innoissaan rikosoikeudesta? Haluatko tulla rauhanturvaajaksi? Rikosoikeuden tutkiminen antaa sinulle ymmärryksen oikeusjärjestelmästä ja sen prosessista paikallisista maa ... [+]

Innoissaan rikosoikeudesta? Haluatko tulla rauhanturvaajaksi? Rikosoikeuden tutkiminen antaa sinulle ymmärryksen oikeusjärjestelmästä ja sen prosessista paikallisista maailmanlaajuisiin kysymyksiin ja eettisten normien noudattamiseen. Kehität myös voimakkaita kirjoitus-, tutkimus- ja analyyttisia taitoja, houkuttelevia piirteitä työnantajille kaikilla toimialoilla.

Rikosoikeusohjelmamme on suunniteltu antamaan sinulle mahdollisuuden keskittyä kysymyksiin, Bachelor of Science -tieteen tai Bachelor of Arts -ohjelman kautta.

Rikosoikeuden tutkinto on täydellinen pääoma niille, jotka haluavat harjoittaa kotimaista tai kansainvälistä palvelua.

Luotto tunnit

Yliopiston vaatimukset: 56 opintopistettä Tärkeimmät vaatimukset: 42-51 tuntia Valinnaiset: 21-30 tuntia = Pakollinen yhteensä: 128 luotto tuntia *... [-]

Yhdysvallat Abilene
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Abilene Christian University

ACU: n kuvataiteen kandidaatti on studio-intensiivinen opintojakso, joka on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on vahva sitoutuminen ammatilliseen tulevaisuuteen graafisi ... [+]

ACU: n kuvataiteen kandidaatti on studio-intensiivinen opintojakso, joka on suunniteltu opiskelijoille, jotka sitoutuvat ammatilliseen tulevaisuuteen graafisten suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja / tai taidetoimijoiden opettajana. Kehität laajaa taidokokoelmaa tutkimalla maalausta, veistoksia ja taideteoksia ja rakentamalla vankka perustus taidekasvatukseen kursseilla suunnittelussa, piirustuksessa, taidekäsityössä ja taiteen teoriana.

Voit edelleen hioa taitojasi keskittymällä yhteen näistä alueista: taidekasvatus, graafinen suunnittelu, maalaus, valokuvaus tai veistos.

Tavoitteenamme on, että jätät ACU: n poikkeuksellisella, ammattimaisella portfoliolla, erityisesti houkuttelevalla tavalla, jos aiot harjoittaa ammattikorkeakoulututkintoa valmistumisen jälkeen.... [-]

Yhdysvallat Abilene
September 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
Abilene Christian University 1600 Campus Court
79699 Abilene, Texas, Yhdysvallat