Academy of Art University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meistä

Taiteilijat ja suunnittelijat ovat lähes 90 vuoden ajan kutsuneet Academy of Art University kotiinsa. Se on perustettu San Franciscossa ja perheen omistuksessa vuodesta 1929, ja se on maan suurin yksityinen taiteen ja suunnittelun yliopisto.

Olemme ensisijaisesti ammattikoulu - erikoistunut paikka, joka auttaa sinua hallitsemaan käsityöt valmistautuessasi ammatillisiin rooleihin taiteilijoina ja suunnittelijoina. Käytännöllinen, hölynpölyä opetussuunnitelmamme opettaa nykypäivän luovan ja innovatiivisen teollisuuden parhaimmissa mielissä. Ne auttavat sinua kehittämään kykyjäsi ja hankkimaan luovien markkinoiden etsimät taidot.

Kaikki ovat tervetulleita tänne. Osallistuva pääsykäytäntömme on harvinaista taidekouluissa. Olemme huomanneet, että opiskelijoiden potentiaalit eivät riipu heidän menneisyydestään muualla, vaan heidän tulevaisuudestaan kanssamme. Löydä paikka ja tarkoitus Academy of Art University , kun valmistaudut urallesi.

Academy of Art University / Academy of Art University

Opiskelija-elämä Akatemiassa

Academy of Art University on ehdottoman uskomaton paikka opiskelijaksi. Yksi maailman loistavista luovista pääkaupungeista, San Francisco, on ollut kotimme vuodesta 1929 lähtien. Naapureihimme kuuluu jättiläisiä kaikessa mainonnasta, animaatiosta ja arkkitehtuurista viestintään, pelien kehittämiseen ja web-suunnitteluun.

Visiomme ja tehtävämme

Visiomme: Olla ensimmäinen valinta opiskelijoille, jotka etsivät maailmanluokan taiteellista koulutusta, ja ensimmäinen valinta niille, jotka pyrkivät palkkaamaan taiteilijoita maailmanlaajuisesti.

Missiomme: Academy of Art University valmistaa suunnittelijoille, viestinnälle ja taiteille pyrkiviä ammattilaisia tarjoamalla erinomaisia perus- ja jatkotutkintoja sekä todistus- ja portfolio-ohjelmia.

Johtajuus

Kuvataidemaalari ja Sunset Magazine -lehden luova johtaja Richard S. Stephens perusti San Franciscossa vuonna 1929 Taideakatemian. Vaimonsa Clara Stephensin avustamana hän avasi uuden koulun vuokratussa parvella osoitteessa Kearny St. 215 opettaakseen mainostaidetta.

Richard S. Stephens

Kuvataidemaalari ja Sunset Magazine -lehden luova johtaja Richard S. Stephens perusti San Franciscossa vuonna 1929 Taideakatemian. Vaimonsa Clara Stephensin avustamana hän avasi uuden koulun vuokratussa parvella osoitteessa Kearny St. 215 opettaakseen mainostaidetta. Muutaman vuoden kuluessa taiteen ja suunnittelun ammattilaisten arvostettu tiedekunta auttoi muotoilemaan koulun filosofiaa - palkata vakiintuneita ammattilaisia tulevien ammattilaisten opettamiseen. Vuonna 1933 opetussuunnitelmaa laajennettiin kattamaan muotikuvaukset, ja vuonna 1936 siihen lisättiin kuvataiteen osasto.

Dr. Richard A. Stephens

Richardin ja Claran poika, tohtori Richard A. Stephens siirtyivät presidentin tehtävään vuonna 1951, ja hänen opastuksensa johti laajenemiseen 50 opiskelijasta yli 5000: een, minkä seurauksena laitoksen suuret yhtiöt laajenivat merkittävästi. Vuonna 1966 koulu perustettiin, ja Kalifornian osavaltion yksityisen postikokouksen ja ammatillisen koulutuksen toimisto antoi valtuutuksen tarjota korkeakoulututkinto taiteesta. Tutkijaohjelma vihittiin käyttöön vuonna 1977 ja hyväksyttiin vuoteen 1983 mennessä.

Dr. Elisa Stephens

Dr. Elisa Stephens, koulumme perustajan tyttärentytär, seurasi isäänsä Academy of Art University presidenttinä vuonna 1992. Dr. Stephens on sitoutunut laajentamaan akatemian opetussuunnitelmaa pysyäkseen ajan tasalla uusien tekniikoiden ja teollisuuden suuntausten kanssa sekä huipputeknisten palveluiden ja resurssien kehittäminen.

Vuonna 2004 koulun nimi muutettiin taideakatemiassa College on Academy of Art University tunnustuksena sen syvyys, laajuus, ja koulutuksen laatua.

Nykyään yliopisto on maan suurin yksityinen taiteen ja suunnittelun koulu. Opiskelijoilla on nyt mahdollisuus suorittaa kuvataidetaiteen kandidaatin, taiteiden kandidaatin, luonnontieteiden kandidaatin, arkkitehtuurin kandidaatin, taiteiden assosioituneen taiteen maisterin, taiteiden maisterin, arkkitehtuurin maisterin, taiteen opettamisen valtakirjaa, todistusohjelmia ja täydennyskoulutusta 28 opintoalueella.

Akkreditointi

Academy of Art University valmistaa suunnittelijoille, viestinnälle ja taiteille pyrkiviä ammattilaisia tarjoamalla erinomaisia perus- ja jatkotutkintoja sekä todistus- ja portfoliokehitysohjelmia.

Sisustussuunnitteluneuvosto

Sisustussuunnittelun akkreditointineuvosto (CIDA) on itsenäinen voittoa tavoittelematon akkreditoiva organisaatio sisustusalan koulutusohjelmiin Yhdysvaltojen ja Kanadan korkeakouluissa ja yliopistoissa.

BFA: n sisustusarkkitehtuuri ja muotoilu sekä MFA: n sisustusarkkitehtuurin ja suunnittelun ohjelmat ovat molemmat CIDA: n hyväksymiä. CIDA sijaitsee osoitteessa 206 Grandville Ave., Suite 350, Grand Rapids, MI 49503-4014. Puh. 1-616-458-0400

Kalifornian komission opettajan valtuuttamisen akkreditointi

Kalifornian opettajien valtuuttamista käsittelevä toimikunta (CTC) on Kalifornian osavaltion hallituksen toimeenpanoelimen virasto. Viraston päätarkoitus on toimia valtion standardilautakuntona kouluttajan valmistautumiselle Kalifornian julkisiin kouluihin, ammatillisten kouluttajien lisensointiin ja valtuuttamiseen valtiossa, kouluttajien ammatillisten käytäntöjen noudattamiseen ja valtakirjojen haltijoiden kurinalaisuuteen Kalifornian osavaltio. CTC akkreditoi Academy of Art University yksiainetaiteen opettamisen valtuutusohjelman.

Ne sijaitsevat osoitteessa 1900 Capitol Avenue, Sacramento, CA 95811. Puh .: 916-322-6253.

HUOMAUTUS: Verkkotaideopetuksen opinnot ja taiteenopetuksen maisterit edellyttävät kenttätyötehtäviä taiteen tarkkailemisessa ja opettamisessa paikallisille Bay Area -yliopistojen oppilaille.

Kansallinen arkkitehtitoimisto

Yhdysvalloissa useimmat rekisteröintilautakunnat edellyttävät tutkintoa akkreditoidulta ammatilliselta tutkinto-ohjelmalta luvanvaraisuuden edellytyksenä.

Kansallinen arkkitehtitoimisto (NAAB), joka on ainoa virasto, jolla on valtuudet hyväksyä arkkitehtuurin ammattitutkinto-ohjelmia ja joita tarjoavat Yhdysvaltojen alueellisella akkreditoinnilla varustetut laitokset, tunnustaa kolmen tyyppiset tutkinnot:

 • Arkkitehtuurin kandidaatti
 • Arkkitehtuurin päällikkö
 • Arkkitehtuurin tohtori

Ohjelmalle voidaan myöntää kahdeksan vuoden, kahdeksan vuoden toimikausi ehdoin tai kahden vuoden jatkuva akkreditointi tai kolmen vuoden aluesitoumuksen kesto sen mukaan, missä määrin se noudattaa vahvistettuja koulutusstandardeja .

Arkkitehtuurin tohtori ja arkkitehtuurin maisterin tutkinto-ohjelmat voivat vaatia maahanpääsyä akkreditoimattoman arkkitehtuurin tutkinnon. Ei-akkreditoitua tutkintoa ei sinänsä kuitenkaan tunnusteta akkreditoiduksi tutkintoksi.

Academy of Art University arkkitehtuurikoulu tarjoaa seuraavat NAAB-akkreditoidut tutkinto-ohjelmat:

 • Arkkitehtuurin kandidaatti (162 opintopistettä)
 • Arkkitehtuurin maisteri (ammatillinen tutkinto + 63 opintopistettä)
 • Arkkitehtuurin maisteri (ei-ammattitutkinto + 87 tutkinnon suoritusta)

Kansallinen taiteen ja suunnittelun koulujen yhdistys

Kansallinen taiteiden ja suunnittelun koulujen liitto (NASAD) on kansallinen taiteen ja muotoilun sekä taiteeseen ja muotoiluun liittyvien tieteenalojen akkreditointivirasto. National Academy of Art University and Design School (NASAD) on akkreditoinut Taideakatemian tarjoamaan seuraavia tutkintoja:

 • Taiteen liitto
 • Humanististen tieteiden kandidaatti
 • Kuvataiteen kandidaatti
 • Kuvataiteen maisteri
 • Taiteen maisteri ja todistukset.

NASAD on akkreditoinut kaikki Academy of Art University AA-, BA-, BFA-, MA-, MFA- ja taidenopetuksen opinto-ohjelmat, lukuun ottamatta näiden koulujen tarjoamia ohjelmia:

 • Näyttelijäkoulu
 • Arkkitehtuurikoulu
 • Viestinnän ja mediatekniikan korkeakoulu
 • Maisema-arkkitehtuurikoulu
 • Musiikkituotannon koulu ja visuaalisen median äänisuunnittelu
 • Elokuva-, televisio- ja digitaalisen median kirjoituskoulu
 • Teollisuussuunnittelun koulun tarjoama AA autojen kunnostamisessa
 • BS peliohjelmoinnissa, jota tarjoaa Game Development School

Kansallinen taiteiden ja suunnittelun koulujen liitto (NASAD) sijaitsee osoitteessa 11250 Roger Bacon Drive, Suite 21, Reston, VA, 20190. Puh. 703.437.0700

WASC Senior College ja University Commission

Academy of Art University on alueellisesti akkreditoinut WASC Senior College ja University Commission (WSCUC), joka on yksi seitsemästä alueellisesta yhdistyksestä, jotka akkreditoivat Yhdysvaltojen julkisia ja yksityisiä korkeakouluja ja kouluja.

WSCUC sijaitsee osoitteessa 985 Atlantic Avenue # 100, Alameda, CA, 94501. Puh. 510.748.9001.

WSCUC-akkreditointi verkko-ohjelmiin

WASC Senior College ja University Commission (WSCUC) ovat akkreditoineet sekä paikan päällä että online-tutkinto-ohjelmat Academy of Art University . Seuraavia tutkinto-ohjelmia ei tällä hetkellä tarjota verkossa:

 • AA, BFA, MA ja MFA näyttelijöissä
 • MA edistyneessä arkkitehtisuunnittelussa
 • AA autojen kunnostamisessa
 • BFA ja MFA jalkineiden ja tarvikkeiden suunnittelussa
 • BFA- ja MFA-neulossuunnittelu
 • BFA ja MFA tekstiilisuunnittelussa
 • Filmien kirjoittamisen ja ohjaamisen maisteri

Syrjinnänvastainen lausunto

Academy of Art University myöntää minkä tahansa rodun, värin, iän, uskonnon ja kansallisen tai etnisen alkuperän opiskelijoille kaikki oikeudet, etuoikeudet, ohjelmat ja toimet, jotka yleensä myönnetään tai annetaan opiskelijoiden saataville koulussa. Akatemia ei syrji rodun, ihon, iän, sukupuolen, uskonnon, fyysisten vammojen, seksuaalisen suuntautumisen tai kansallisen tai etnisen alkuperän perusteella hallinnossaan koulutuspolitiikkansa, stipendi- ja lainaohjelmiaan sekä muita koulujen hallinnoimia ohjelmia.

Sijainnit

San Francisco

Osoite
79 New Montgomery Street
94105 San Francisco, Kalifornia, Yhdysvallat