Arkansas Tech University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Arkansasin teknilliseen yliopistoon

Tech on sitoutunut opiskelijoiden menestykseen, saatavuuteen ja huippuosaamiseen reagoivana kampusyhteisönä, joka tarjoaa mahdollisuuksia edistykselliselle henkiselle kehitykselle ja kansalaisten sitoutumiselle. Tekniikka uskoo ja laajentaa teknologisia perinteitään, ja innostaa ja valmentaa yhteisön jäseniä saavuttamaan tavoitteensa ja pyrkii parantamaan Arkansasin, kansakunnan ja maailman.

Perustettu vuonna 1909, Arkansasin tekninen yliopisto On rikas historia ja on nyt yksi nopeimmin kasvavista yliopistoista valtiossa. Tech on erinomainen yliopisto erinomaisella paikalla. Saat Techin nopeimpia tietoja täältä, tutustu Tech-at-A-Glance tai ottaa kampuskierroksen ja osoittaudumme sinulle, että tarjoamme maailmanluokan opetusta, erinomaiset tilat, opiskelijan ensimmäinen tarkennus ja suuri arvo.

Tech tarjoaa riittävän pienen kampuksen yksilölliselle huomiolle, mutta tarpeeksi suuri laadukas opetus. Kun katsot, että valmistumisaste on valtion, alueen ja kansojen korkeimpia, sen selkeä tekniikka on juuri sopiva koko.

Täällä Techilla pyrimme auttamaan oppilaita millään tavalla. Palvelumme ja rahoitustuki ovat valmiita auttamaan sinua liittymään yliopistoihimme. Techilla on jopa toimisto, joka on omistettu kansainvälisille opiskelijoillemme.

Haluamme auttaa sinua hyödyntämään korkeakoulujen kokemuksia. Lisätietoja Techista saat vapaasti liittyä Campus-kierrokseen, käymään tulevien opiskelijoiden FAQssa tai ottamalla yhteyttä toimistoon.

Missiomme

Arkansas Tech University on omistautunut opiskelijoiden menestykseen, saatavuuteen ja huippuosaamiseen reagoivana kampusyhteisönä, joka tarjoaa mahdollisuuksia edistykselliselle henkiselle kehitykselle ja kansalaisten sitoutumiselle. Tekniikka uskoo ja laajentaa teknologisia perinteitään, ja innostaa ja valmentaa yhteisön jäseniä saavuttamaan tavoitteensa ja pyrkii parantamaan Arkansasin, kansakunnan ja maailman.

Arkansas Techin numerot

Miten Tech-hinta?

  • Keskimääräiset freshmen ACT-pistemäärät ovat ylittäneet kansalliset ja valtion keskiarvot 21 peräkkäisen vuoden ajan
  • Keskimääräinen ACT-pisteet vuoden 2015 fuksi luokassa on 22.05
  • Edullisin vaihtoehto viiden valtion yliopistojen joukossa
  • Tech tarjoaa yli 120 opiskelijajärjestöä

Ylioppilaskunta

  • Syksy 2015 oli 17 vuotta peräkkäin rekisteriseloste

Tiedekunta

  • Yli 400 tiedekunnan jäsentä
hr-infographic01hr-infographic02hr-infographic03

Sijainnit

Russellville

Arkansas Tech University

Osoite
Arkansas Tech University
1507 North Boulder Avenue

72801 Russellville, Arkansas, Yhdysvallat
Verkkosivusto
Puhelin
+1 479-968-0237

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin