Lue virallinen kuvaus

Katolinen Tradition Liberal Arts

Kunnianhimolla, olemme sitoutuneet tutkimaan suurella mielenkiinnolla uskon ja syyn välistä suhdetta. Osallistumalla tähän 2000-vuotiseen traditioon tämän päivän opiskelijat yhdistyvät tutkijoiden, taiteilijoiden, kirjoittajien ja filosofien sukupolviin, jotka ovat ottaneet totuuden etsimisen tieteenaloilla.
Uskomme, että katolinen henkinen perinne on erityisen ajankohtainen ja hyödyllinen aikanamme, ja rohkaisemme mielen, kehon ja hengen kasvua inkluuttiin avoimella ilmapiirillä, jossa kaikilla uskon perinteillä on ääni.

Menestyksen perinne

  • 98% opiskelijoista suorittaa tutkintonsa neljässä vuodessa
  • 94 prosenttia vuoden 2017 luokkaan kuuluvasta luokasta palkattiin jatko-opintoina tai harjoitteli yhteisössä kuuden kuukauden kuluessa valmistumisesta
  • 85% vuoden 2017 luokkaan suoritti vähintään yhden harjoittelupaikan, tutkimuksen tai kokemuksellisen oppimisen mahdollisuuden

Tapa rakentaa mitä maailma tarvitsee

Keskustele yksi hämmästyttävistä tutkinnon suorittaneista kymmenen vuotta uransa biokemisti- tai perheoikeuden tuomarina tai useissa muissa ammateissa, ja huomaat, miksi vaadimme arvoihin perustuvaa koulutusta - joka antaa tutkinnon suorittaneille henkisen vahvuuden ja voiman luonteesta, jota tarvitaan ottamaan elämän suurempia kysymyksiä ja tekemään työtä kohti suurempaa hyvää.

Kiitämme tämän päivän omistautunutta tiedekuntaa ja pitkää edeltäjiä, kun huomioimme perustajamme Emmanuel d'Alzonin kutsun, joka haastoi meitä ylittämään tutkijat ja kouluttamaan koko henkilöä. Näet, että keskitymme oppilaisiin ja painotamme hyvin elävää elämää kaikessa osa-alueella, mitä teemme, uusien Residence Hallien suunnittelusta dynaamisiin kunniamainohjelmiimme kampuksen perustamiseksi Roomaan.

Meillä on myös suuri velkasitoumus alumneille, vanhemmille, säätiöille ja yrityspartnereille, jotka auttavat tekemään erikseen Assumption-koulutuksen. Vain tekemällä yhteistyötä, kohti yhteisiä tavoitteita ja ikän, kulttuurin, kurinalaisuuden ja uskon välisiä eroja voimme todella valaista tietä.

Katoliset arvot ja vahvat akateemiset

Assumption College , katolinen instituutio, jonka Augustinians on Assumption ja juurtunut katoliseen henkiseen traditioon, pyrkii muodostamaan valmistuneita tunnetaan kriittisestä älykkyydestä, huomaavasta kansalaisuudesta ja myötätuntoisesta palvelusta. Pyrimme näiden kunnianhimoisten tavoitteiden kautta vapaamuotoisen opetussuunnitelman avulla ja laajennetaan ammattiopintojen alaan. Kasvava katolisen vahvistus uskon ja järjen harmoniaa pyrkii pyrkimällä totuuden muuttamaan oppilaiden mielet ja sydämet. Oletus suosii monimuotoisuutta ja ekumeenisesti suhtautuu myönteisesti kaikkiin, jotka jakavat tavoitteensa.

Puheenjohtajan viesti

Korkeakoulun valitseminen voi olla tärkein päätös, jonka olet joutunut harkitsemaan. Olet saattanut jo vastaanottaa materiaaleja useilta muilta toimielimiltä sekä perheen ja ystävien ideoista ja suosituksista.

On monia syitä, että kirkkaat, motivoituneet opiskelijat haluavat osallistua Assumption. Tutustumalla Web-sivustoomme löydät runsaasti tietoa erinomaisista ohjelmistomme ja lähietäisyydestämme. Haluaisin nyt jakaa kolme syytä, jotka mainitsen useimmiten kuvitellessani Assumption tuleville opiskelijoille ja heidän perheilleen.

Top taiteiden korkeakoulu, jolla on vahvat liike-elämän ja ammatilliset ohjelmat.

Opiskelijamme ovat alttiina monille tieteenaloille, jotka laajentavat mieltään ja kehittävät kriittisiä ajattelutaitojaan, kun he pitävät uusia ideoita, uusia tapoja tarkastella maailmaa ja uusia tapoja epäillä. Tiedekunnan jäsenet luovat akateemisesti kannustavan ympäristön, joka haastaa opiskelijat saavuttamaan täyden potentiaalinsa, kun he ajattelevat arvojensa ja elämänsä kautta. Samalla taitoja opiskelevat Assumptionissa myös valmistautuvat onnistuneisiin ja palkitsevaan uraan.

Katolinen henkinen perinne, ainutlaatuinen oppilaitoksissa.

Assumpionistisessa perinteessä kannustetaan henkistä, sosiaalista ja henkilökohtaista kasvua. Uskomme ja uskomme vakavasti osana ihmiskokemusta. Tutkimme kysymyksiä, jotka tulevat ihmisen sydämen syviin toiveisiin ja tunnustavat uskon ja syyn roolin totuuden etsinnässä. Opiskelijamme kohtaavat ajatuksia, jotka ovat edistäneet kristinuskonäkymien muodostumista maailmaan, joka heijastaa Fr. Emmanuel d'Alzon, Assumptionistien perustaja. Riippumatta opiskelijan uskomuksesta, uskomme, että Assumption kokemus tarjoaa mahdollisuuksia henkilökohtaiseen hengelliseen kasvuun ja sellaisten arvojen kehittämiseen, jotka kannustavat oppilaita käyttämään tietonsa palvelemaan toisia. Se on ilmapiiri, joka on älyllisesti haastava, henkilökohtaisesti palkitseva ja henkisesti täyttävä.

Paikka, jossa ihmiset odottavat toisiaan.

Kun valitset Assumption, voit luottaa henkilökohtaisen huomion saamiseen ystävällisiltä ja ystävällisiltä ihmisiltä koko yhteisössä. Tiedekunta, hallintovirkamiehet, henkilökunta, uskonnot ja opiskelijat toimivat yhdessä varmistaakseen, että kaikki täällä arvostetaan ja tuetaan. Oletus on riittävän pieni niin, että ihmiset tuntevat oppilaat yksilöinä ja tarpeeksi suuriksi opiskelijoille löytääkseen erilaisia ​​mahdollisuuksia. Kokemukset luokkahuoneen sisällä ja ulkopuolella auttavat muuttamaan opiskelijan "henkilökohtaista kompassia" ja kannustamaan henkistä, sosiaalista ja henkilökohtaista kasvua.

Jos nämä ominaisuudet heijastavat sitä, mitä etsit, kehotan sinua tutustumaan sivustollamme edelleen ja oppimaan lisää meistä. Toivon myös, että harkitset Assumption kaunista kampustiota ja tapaa joitain ihmisiä, jotka tekevät yhteisömme niin erikoisiksi. Kiitos kiinnostuksestasi Assumption.

Lämpimät terveiset,

Francesco C. Cesareo, Ph.D.
Presidentti

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Assumption College

Käytätkö aikaa riskien tarkkaan arviointiin? Onko päätös tai investointi mahdollista hyötyä? Jos tämä kuulostaa persoonallisuutesi, kandidaatin tutkinto vakuutusmatemaatt ... [+]

Käytätkö aikaa riskien tarkkaan arviointiin? Onko päätös tai investointi mahdollista hyötyä? Jos tämä kuulostaa persoonallisuutesi, kandidaatin tutkinto vakuutusmatemaattisesta tieteestä Assumption College saattaa olla täydellinen sovitus.

Vakuutusyhtiöt käyttävät matematiikan ja talouden koulutusta riskienhallintaan liittyvien liiketoimintaongelmien ratkaisemiseksi ja he ovat erittäin haluttuja monitieteellisen taustan ja voimakkaiden kvantitatiivisten taitojensa vuoksi. Laitos Matematiikka, Tietojenkäsittelytiede ja Vakuutusmatemaattiset tieteet ovat innoissaan ilmoittaa uuden merkittävän vakuutusmatemaattisen tieteen. Tämä tiukka korkeakoulu vaatii opiskelijoita ottamaan matematiikan, taloustieteen ja liike-elämän opintoja. Opetussuunnitelma on suunniteltu valmistamaan opiskelijat kahdesta aktuaarisesta tentistä, jotka sponsoroivat Association of Actuaries (SOA) ja Casualty Actuarial Society (CAS).... [-]

Yhdysvallat Worcester
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Assumption College

Kun olet opiskellut yritystoimintaa Assumption College koulutuksesi ylittää oppikirjan - voit saada liiketoiminnan taitoja ja todellista kokemusta, jota tarvitaan menesty ... [+]

Kun olet opiskellut yritystoimintaa Assumption College koulutuksesi ylittää oppikirjan - voit saada liiketoiminnan taitoja ja todellista kokemusta, jota tarvitaan menestymään ja vahva perustus taideteolliseen taiteeseen, asettaen sinut yksilöllisesti hyvin pyöreänä ehdokkaana kilpailukykyinen työympäristö.

Ensimäinen korkeakoulututkinnon liiketoiminnan Assumption College tarjoaa sinulle puitteet rakentaa menestyksekkään uran yksityisen, julkisen tai voittoa tavoittelematon sektori. Kehität ammattitaitoa erilaisiin teknisiin ja ammatillisiin taitoihin, joita työnantajat etsivät ja tutkivat eettisesti ja sosiaalisesti vastuullisia liiketoimintakäytäntöjä, jotka valmistautuvat monimutkaiseen ja muuttuvaan globaaliin liiketoimintaympäristöön.... [-]

Yhdysvallat Worcester
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Assumption College

Kemia tutkii aineen rakennetta ja perusperiaatteita. Kiinnostavat, että opiskelijat, jotka julistavat kemian pääaineen oppia orgaanisesta, epäorgaanisesta, fysikaalista, ... [+]

Kemiantutkinto Assumption College

Kemia tutkii aineen rakennetta ja perusperiaatteita. Kiinnostavat, että opiskelijat, jotka julistavat kemian pääaineen oppia orgaanisesta, epäorgaanisesta, fysikaalista, analyyttistä kemiaa ja biokemiaa, ymmärtävät tapoja, joilla ne toimivat vuorovaikutuksessa. Testa-tiedekeskus tarjoaa erinomaisia ​​laboratoriotiloja testata monimutkaisia ​​ja hienostuneita tieteellisiä teorioita, joista keskustellaan luokkahuoneessa.

Kesällä ja koko lukuvuoden ajan Assumption kemian pääaineilla on mahdollisuus harjoittaa tutkimusta Assumption-tiedekunnan ja tunnettujen tutkimuslaboratorioiden kanssa. Luonnontieteiden tutkinnon suorittaneilla on 85 prosentin hyväksyntäaste lääketieteellisille oppilaitoksille ja 83 prosentin hyväksyntäaste muille valmistuneille lääketieteellisille ohjelmille (hammaslääketiede ja eläinlääketieteelliset koulut)... [-]

Yhdysvallat Worcester
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Assumption College

Tietojenkäsittelytieteen tutkinto voi valmistautua monenlaisiin urapolkuihin. Oletus tarjoaa mahdollisuuden opiskella matematiikkaa tai tietojenkäsittelytietoa stimuloiva ... [+]

Tietojenkäsittelytieteen tutkinto voi valmistautua monenlaisiin urapolkuihin. Oletus tarjoaa mahdollisuuden opiskella matematiikkaa tai tietojenkäsittelytietoa stimuloivassa ja tukevassa ympäristössä. Ajattelet loogisesti ja ratkaise ongelmat sekä kommunikoi selkeästi ja tehokkaasti - taitoja, jotka ovat suuressa kysynnässä nykypäivän yhä teknologisimmassa maailmassa.

Jos harkitset tietojenkäsittelytieteen astetta, Assumption kiehtovat professorit ja haastava opetussuunnitelma tarjoavat opiskelijoille useita mahdollisuuksia tutkia tätä nopeasti kehittyvää kenttää. Tietojenkäsittelytieteilijät kehittävät ohjelmointitaitojaan, tietämystään tietokoneen laitteistoista ja ohjelmistoista sekä arvostavat teknologian yhteiskunnallisia ja eettisiä vaikutuksia. Pääaine tarjoaa perusta erilaisille tietotekniikkateollisuudelle ja tietojenkäsittelytieteen jatko-opiskelijoille.... [-]

Yhdysvallat Worcester
Syyskuu 2019
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Assumption College

Ensisijainen tietojenkäsittelytieteen tietotekniikan kandidaatti tarjoaa teknologiapohjaisen koulutuksen, jossa käytetään tietotekniikan, tietotekniikan, yhteiskuntatiete ... [+]

Cyberspace on dynaaminen ja kehittyvä ekosysteemi, jossa monimutkaiset ja monipuoliset verkot yhdistävät yksilöitä, järjestöjä sekä kansallisia ja kansainvälisiä yhteisöjä. Kuitenkin verkkoavaruuden laajentaminen tuo esiin uusia heikkouksia, joita se hyödyntää, mikä on altis tunkeutumiselle ja hyödyntämiselle. Cyber-uhkat ja haavoittuvuudet ovat kasvaneet eksponentiaalisesti räjähtämällä teknologiaa ja yhteyksiä, jotka vaikuttavat yksilöihin, järjestöihin ja kansakuntiin. Assumption College tietoverkkorikollisuus, Assumption College kouluttaa seuraavan sukupolven yksilöitä, jotka pyrkivät estämään ja reagoimaan tietoverkkorikollisuuden uhkiin ja hyökkäyksiin.... [-]

Yhdysvallat Worcester
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Assumption College

Assosioituneiden insinöörien (mukaan lukien alaikäiset) järjestöt saavat kattavan opetussuunnitelman, joka luo perustan tulevalle menestykselle. ... [+]

Assosioituneiden insinöörien (mukaan lukien alaikäiset) järjestöt saavat kattavan opetussuunnitelman, joka luo perustan tulevalle menestykselle. Opiskelijat, jotka haluavat olla tekniikan pääaineita, voivat harjoittaa kaksoistutkintoa kumppanuussopimusten kautta sekä Notre Damen yliopiston että Teknillisen korkeakoulun

Teknillisen korkeakoulututkinnon suorittaneille annetaan vahva taiteenopetuksen valtakunnassa. Tieteiden ja matematiikan kursseja valmistelee heitä jatkamaan insinöörin opintojaan ja heillä on arvokasta uran kentällä. Ammattikorkeakoulututkinnon suorittavat opiskelijat saavat hyvän perustan kurssille ja suorittivat matematiikan, tietojenkäsittelytieteen, kemian tai ympäristötutkinnon tutkinnon. Pienet luokkakokot tarjoavat yksilöllisen koulutuksen, jonka avulla opiskelijat voivat sukeltaa itsensä aiheeseen ja opettajien ohjaajat tarjoavat henkilökohtaista neuvontaa, joka auttaa heitä tekemään oikeat valinnat sekä jatko- että ammattitasolla.... [-]

Yhdysvallat Worcester
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Assumption College

Meidän neurotieteen ohjelma yhdistää tieteidenvälisen professoriryhmän, joka on intohimoinen mentorointiopiskelijoista tällä kiehtovalla tutkimusalalla, johon heidät osal ... [+]

Neuroscientia Assumption College

Aivot on usein viitattu viimeiseksi rajaksi, koska Dr. Neil deGrasse Tyson totesi, "... miten [aivot] toimii, on edelleen yksi suurimmista ratkaisemattomista mysteereistä ja näyttää siltä, ​​mitä enemmän me tutkimme sen salaisuuksia, sitä enemmän yllätyksiä löydämme. "Neurotieteet pyrkivät ratkaisemaan mielen, aivojen ja hermoston toiminnan mysteerit monitieteellisin menetelmin.

Meidän neurotieteen ohjelma yhdistää tieteidenvälisen professoriryhmän, joka on intohimoinen mentorointiopiskelijoista tällä kiehtovalla tutkimusalalla, johon heidät osallistuu tutkimukseen, joka paljastaa uusia aivotoiminnan mekanismeja ja tutkia tunteiden, kognitioiden ja psykopatologian hermosoluja. Assumption College tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia jatkaa neurotieteitä, mukaan lukien:... [-]

Yhdysvallat Worcester
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Assumption College

Haluatko käyttää biologian tutkintoasi virusten tai ekosysteemien tutkimiseen, saat laajan käytännön laboratoriokokemuksen sekä voimakkaan tuen ja helpon pääsyn Assumptio ... [+]

Biologian tutkinto Assumption College

Biologia on elämän tutkimusta. Biologit tutkivat elämän salaisuuksia solujen, organismin ja väestön tasolla.

Haluatko käyttää biologian tutkintoasi virusten tai ekosysteemien tutkimiseen, saat laajan käytännön laboratoriokokemuksen sekä voimakkaan tuen ja helpon pääsyn Assumption-tiedekuntaan, jotka tekevät luokkahuoneisiin perustuvia käsitteitä merkityksellisiksi ja auttavat kehittämään teknistä tutkimustasi taitoja. Worcesterissa sijaitseva MA-tekniikan huipputekninen Testa-tiedekeskus tarjoaa erinomaisia ​​laboratoriotiloja opiskelijoille, jotka harjoittavat biologista huippua, testaamaan monimutkaisia ​​ja hienostuneita tieteellisiä teorioita, joita oppii luokkahuoneessa.... [-]

Yhdysvallat Worcester
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Assumption College

Tiedot ovat 2000-luvun perusraaka-aine. Teollisuus, hallitus ja kansalaisjärjestöt voivat nyt tietää enemmän ihmisistä kuin koskaan ennen ihmiskunnan historiasta: mitä me ... [+]

Tiedot ovat 2000-luvun perusraaka-aine. Teollisuus, hallitus ja kansalaisjärjestöt voivat nyt tietää enemmän ihmisistä kuin koskaan ennen ihmiskunnan historiasta: mitä me ostamme, mitä luemme, mitä teemme. Mutta kaikki nämä tiedot on ensin käsiteltävä tietoon, jotta voimme vastata iso kysymys: Mitä tämä kaikki tarkoittaa ?

Tietotekniikan edistysaskeleet ovat aiheuttaneet räjähdyksen laajojen tietojen määrän hankkimisesta ja tallentamisesta jokaisesta elämänkaaresta. Tämä äkillinen muutos on luonut tarvetta matemaattisesti ja laskennallisesti koulutetuille tutkinnon suorittaneille, jotka voivat analysoida näitä tietoja ja tehdä suosituksia näiden tutkimusten perusteella.... [-]

Yhdysvallat Worcester
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
Salisbury Street,500
01609 Worcester, Massachusetts, Yhdysvallat