Assumption College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Katolinen Tradition Liberal Arts

Kunnianhimolla, olemme sitoutuneet tutkimaan suurella mielenkiinnolla uskon ja syyn välistä suhdetta. Osallistumalla tähän 2000-vuotiseen traditioon tämän päivän opiskelijat yhdistyvät tutkijoiden, taiteilijoiden, kirjoittajien ja filosofien sukupolviin, jotka ovat ottaneet totuuden etsimisen tieteenaloilla.
Uskomme, että katolinen henkinen perinne on erityisen ajankohtainen ja hyödyllinen aikanamme, ja rohkaisemme mielen, kehon ja hengen kasvua inkluuttiin avoimella ilmapiirillä, jossa kaikilla uskon perinteillä on ääni.

Menestyksen perinne

  • 98% opiskelijoista suorittaa tutkintonsa neljässä vuodessa
  • 94 prosenttia vuoden 2017 luokkaan kuuluvasta luokasta palkattiin jatko-opintoina tai harjoitteli yhteisössä kuuden kuukauden kuluessa valmistumisesta
  • 85% vuoden 2017 luokkaan suoritti vähintään yhden harjoittelupaikan, tutkimuksen tai kokemuksellisen oppimisen mahdollisuuden

Tapa rakentaa mitä maailma tarvitsee

Keskustele yksi hämmästyttävistä tutkinnon suorittaneista kymmenen vuotta uransa biokemisti- tai perheoikeuden tuomarina tai useissa muissa ammateissa, ja huomaat, miksi vaadimme arvoihin perustuvaa koulutusta - joka antaa tutkinnon suorittaneille henkisen vahvuuden ja voiman luonteesta, jota tarvitaan ottamaan elämän suurempia kysymyksiä ja tekemään työtä kohti suurempaa hyvää.

Kiitämme tämän päivän omistautunutta tiedekuntaa ja pitkää edeltäjiä, kun huomioimme perustajamme Emmanuel d'Alzonin kutsun, joka haastoi meitä ylittämään tutkijat ja kouluttamaan koko henkilöä. Näet, että keskitymme oppilaisiin ja painotamme hyvin elävää elämää kaikessa osa-alueella, mitä teemme, uusien Residence Hallien suunnittelusta dynaamisiin kunniamainohjelmiimme kampuksen perustamiseksi Roomaan.

Meillä on myös suuri velkasitoumus alumneille, vanhemmille, säätiöille ja yrityspartnereille, jotka auttavat tekemään erikseen Assumption-koulutuksen. Vain tekemällä yhteistyötä, kohti yhteisiä tavoitteita ja ikän, kulttuurin, kurinalaisuuden ja uskon välisiä eroja voimme todella valaista tietä.

Katoliset arvot ja vahvat akateemiset

Assumption College , katolinen instituutio, jonka Augustinians on Assumption ja juurtunut katoliseen henkiseen traditioon, pyrkii muodostamaan valmistuneita tunnetaan kriittisestä älykkyydestä, huomaavasta kansalaisuudesta ja myötätuntoisesta palvelusta. Pyrimme näiden kunnianhimoisten tavoitteiden kautta vapaamuotoisen opetussuunnitelman avulla ja laajennetaan ammattiopintojen alaan. Kasvava katolisen vahvistus uskon ja järjen harmoniaa pyrkii pyrkimällä totuuden muuttamaan oppilaiden mielet ja sydämet. Oletus suosii monimuotoisuutta ja ekumeenisesti suhtautuu myönteisesti kaikkiin, jotka jakavat tavoitteensa.

Puheenjohtajan viesti

Korkeakoulun valitseminen voi olla tärkein päätös, jonka olet joutunut harkitsemaan. Olet saattanut jo vastaanottaa materiaaleja useilta muilta toimielimiltä sekä perheen ja ystävien ideoista ja suosituksista.

On monia syitä, että kirkkaat, motivoituneet opiskelijat haluavat osallistua Assumption. Tutustumalla Web-sivustoomme löydät runsaasti tietoa erinomaisista ohjelmistomme ja lähietäisyydestämme. Haluaisin nyt jakaa kolme syytä, jotka mainitsen useimmiten kuvitellessani Assumption tuleville opiskelijoille ja heidän perheilleen.

Top taiteiden korkeakoulu, jolla on vahvat liike-elämän ja ammatilliset ohjelmat.

Opiskelijamme ovat alttiina monille tieteenaloille, jotka laajentavat mieltään ja kehittävät kriittisiä ajattelutaitojaan, kun he pitävät uusia ideoita, uusia tapoja tarkastella maailmaa ja uusia tapoja epäillä. Tiedekunnan jäsenet luovat akateemisesti kannustavan ympäristön, joka haastaa opiskelijat saavuttamaan täyden potentiaalinsa, kun he ajattelevat arvojensa ja elämänsä kautta. Samalla taitoja opiskelevat Assumptionissa myös valmistautuvat onnistuneisiin ja palkitsevaan uraan.

Katolinen henkinen perinne, ainutlaatuinen oppilaitoksissa.

Assumpionistisessa perinteessä kannustetaan henkistä, sosiaalista ja henkilökohtaista kasvua. Uskomme ja uskomme vakavasti osana ihmiskokemusta. Tutkimme kysymyksiä, jotka tulevat ihmisen sydämen syviin toiveisiin ja tunnustavat uskon ja syyn roolin totuuden etsinnässä. Opiskelijamme kohtaavat ajatuksia, jotka ovat edistäneet kristinuskonäkymien muodostumista maailmaan, joka heijastaa Fr. Emmanuel d'Alzon, Assumptionistien perustaja. Riippumatta opiskelijan uskomuksesta, uskomme, että Assumption kokemus tarjoaa mahdollisuuksia henkilökohtaiseen hengelliseen kasvuun ja sellaisten arvojen kehittämiseen, jotka kannustavat oppilaita käyttämään tietonsa palvelemaan toisia. Se on ilmapiiri, joka on älyllisesti haastava, henkilökohtaisesti palkitseva ja henkisesti täyttävä.

Paikka, jossa ihmiset odottavat toisiaan.

Kun valitset Assumption, voit luottaa henkilökohtaisen huomion saamiseen ystävällisiltä ja ystävällisiltä ihmisiltä koko yhteisössä. Tiedekunta, hallintovirkamiehet, henkilökunta, uskonnot ja opiskelijat toimivat yhdessä varmistaakseen, että kaikki täällä arvostetaan ja tuetaan. Oletus on riittävän pieni niin, että ihmiset tuntevat oppilaat yksilöinä ja tarpeeksi suuriksi opiskelijoille löytääkseen erilaisia ​​mahdollisuuksia. Kokemukset luokkahuoneen sisällä ja ulkopuolella auttavat muuttamaan opiskelijan "henkilökohtaista kompassia" ja kannustamaan henkistä, sosiaalista ja henkilökohtaista kasvua.

Jos nämä ominaisuudet heijastavat sitä, mitä etsit, kehotan sinua tutustumaan sivustollamme edelleen ja oppimaan lisää meistä. Toivon myös, että harkitset Assumption kaunista kampustiota ja tapaa joitain ihmisiä, jotka tekevät yhteisömme niin erikoisiksi. Kiitos kiinnostuksestasi Assumption.

Lämpimät terveiset,

Francesco C. Cesareo, Ph.D.
Presidentti

Sijainnit

Worcester

Osoite
Salisbury Street,500
01609 Worcester, Massachusetts, Yhdysvallat