Assumption University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Katolinen Tradition Liberal Arts

Kunnianhimolla, olemme sitoutuneet tutkimaan suurella mielenkiinnolla uskon ja syyn välistä suhdetta. Osallistumalla tähän 2000-vuotiseen traditioon tämän päivän opiskelijat yhdistyvät tutkijoiden, taiteilijoiden, kirjoittajien ja filosofien sukupolviin, jotka ovat ottaneet totuuden etsimisen tieteenaloilla.

Uskomme katolisen älyllisen perinteen olevan erityisen merkityksellinen ja hyödyllinen aikamme, ja rohkaisemme mielen, kehon ja hengen kasvua osallistavassa, avoimessa ilmapiirissä, jossa kaikilla uskon perinteillä on ääni.

Menestyksen perinne

  • 98% opiskelijoista suorittaa tutkintonsa neljässä vuodessa
  • 94 prosenttia vuoden 2017 luokkaan kuuluvasta luokasta palkattiin jatko-opintoina tai harjoitteli yhteisössä kuuden kuukauden kuluessa valmistumisesta
  • 85% vuoden 2017 luokkaan suoritti vähintään yhden harjoittelupaikan, tutkimuksen tai kokemuksellisen oppimisen mahdollisuuden

Tapa rakentaa mitä maailma tarvitsee

Keskustele yksi hämmästyttävistä tutkinnon suorittaneista kymmenen vuotta uransa biokemisti- tai perheoikeuden tuomarina tai useissa muissa ammateissa, ja huomaat, miksi vaadimme arvoihin perustuvaa koulutusta - joka antaa tutkinnon suorittaneille henkisen vahvuuden ja voiman luonteesta, jota tarvitaan ottamaan elämän suurempia kysymyksiä ja tekemään työtä kohti suurempaa hyvää.

Kiitämme tämän päivän omistautunutta tiedekuntaa ja pitkää edeltäjiä, kun huomioimme perustajamme Emmanuel d'Alzonin kutsun, joka haastoi meitä ylittämään tutkijat ja kouluttamaan koko henkilöä. Näet, että keskitymme oppilaisiin ja painotamme hyvin elävää elämää kaikessa osa-alueella, mitä teemme, uusien Residence Hallien suunnittelusta dynaamisiin kunniamainohjelmiimme kampuksen perustamiseksi Roomaan.

Meillä on myös suuri velkasitoumus alumneille, vanhemmille, säätiöille ja yrityspartnereille, jotka auttavat tekemään erikseen Assumption-koulutuksen. Vain tekemällä yhteistyötä, kohti yhteisiä tavoitteita ja ikän, kulttuurin, kurinalaisuuden ja uskon välisiä eroja voimme todella valaista tietä.

Katoliset arvot ja vahvat akateemiset

Assumption University , katolinen instituutti, jota sponsoroivat olettamuksen augustinialaiset ja juurtunut katoliseen intellektuaaliseen perinteeseen, pyrkii muodostamaan tutkinnon suorittaneita, jotka tunnetaan kriittisen älykkyyden, huomaavaisen kansalaisuuden ja myötätuntoisen palvelun vuoksi. Pyrimme näihin kunnianhimoisiin tavoitteisiin vapaiden taiteiden pohjalta laaditun ja ammatillisten opintojen piiriin kuuluvan opetussuunnitelman avulla. Katolisen vakuutuksen mukaan uskon ja järjen harmoniasta pyrimme muuttamaan oppilaiden mielet ja sydämet totuuteen pyrkimällä. Oletus suosii monimuotoisuutta ja pitää ekumeenisesti tervetulleena kaikkia, jotka jakavat sen tavoitteet.

Puheenjohtajan viesti

Yliopiston valinta voi olla tärkein päätös, jonka olet koskaan pitänyt harkita. Olet jo saanut jo materiaalia monilta muilta instituutioilta, samoin kuin ideoita ja suosituksia perheenjäseniltä ja ystäviltä.

On monia syitä, että kirkkaat, motivoituneet opiskelijat haluavat osallistua Assumption. Tutustumalla Web-sivustoomme löydät runsaasti tietoa erinomaisista ohjelmistomme ja lähietäisyydestämme. Haluaisin nyt jakaa kolme syytä, jotka mainitsen useimmiten kuvitellessani Assumption tuleville opiskelijoille ja heidän perheilleen.

Huippu-taiteellinen yliopisto, jolla on vahvat liiketoiminta- ja ammatilliset ohjelmat.

Opiskelijamme ovat alttiina monille tieteenaloille, jotka laajentavat mieltään ja kehittävät kriittisiä ajattelutaitojaan, kun he pitävät uusia ideoita, uusia tapoja tarkastella maailmaa ja uusia tapoja epäillä. Tiedekunnan jäsenet luovat akateemisesti kannustavan ympäristön, joka haastaa opiskelijat saavuttamaan täyden potentiaalinsa, kun he ajattelevat arvojensa ja elämänsä kautta. Samalla taitoja opiskelevat Assumptionissa myös valmistautuvat onnistuneisiin ja palkitsevaan uraan.

Katolinen henkinen perinne, ainutlaatuinen yliopistojen keskuudessa.

Kannustamme assumpionistisessa perinteessä älyllistä, sosiaalista ja henkilökohtaista kasvua. Otamme uskonnon ja uskon vakavasti olennaisena osana ihmiskokemusta. Tutkimme kysymyksiä, jotka saavuttavat ihmisen sydämen syvimmät halut ja tunnustamme uskon ja järjen roolin totuuden etsinnässä. Opiskelijamme kohtaavat ideoita, jotka ovat auttaneet muodostamaan kristillisen maailmankatsomuksen, joka heijastaa Fr. Emmanuel d'Alzon, Assumptionists -yhtiön perustaja. Opiskelijan uskosta riippumatta uskomme, että olettamuskokemus tarjoaa mahdollisuuksia henkilökohtaiseen henkiseen kasvuun ja arvojoukon kehittämiseen, joka rohkaisee opiskelijoita käyttämään tietonsa palveluksessa muille. Se on henkisesti haastava, henkilökohtaisesti palkitseva ja hengellisesti tyydyttävä ilmapiiri.

Paikka, jossa ihmiset odottavat toisiaan.

Kun valitset oletuksen, voit luottaa saavan henkilökohtaista huomiota ystävällisiltä, ystävällisiltä ihmisiltä koko yhteisössä. Tiedekunta, järjestelmänvalvojat, henkilökunta, uskonnolliset ja opiskelijat työskentelevät yhdessä varmistaakseen, että kaikkia täällä arvostetaan ja tuetaan. Oletus on riittävän pieni, jotta ihmiset tuntevat opiskelijat yksilöinä ja riittävän suuret, jotta opiskelijat löytävät monipuolisia mahdollisuuksia. Kokemukset luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella auttavat muokkaamaan oppilaan ”henkilökohtaista kompassia” ja edistävät henkistä, sosiaalista ja henkilökohtaista kasvua.

Jos nämä ominaisuudet heijastavat sitä, mitä etsit, kehotan sinua tutustumaan sivustollamme edelleen ja oppimaan lisää meistä. Toivon myös, että harkitset Assumption kaunista kampustiota ja tapaa joitain ihmisiä, jotka tekevät yhteisömme niin erikoisiksi. Kiitos kiinnostuksestasi Assumption.

Lämpimät terveiset,

Francesco C. Cesareo, Ph.D.
Presidentti

Sijainnit

Worcester

Osoite
Salisbury Street,500
01609 Worcester, Massachusetts, Yhdysvallat