Buena Vista University (BVU)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Keitä me olemme Tervetuloa Buena Vista University Storm Lake, Iowa. Meidän viehättävä kampus kattaa 60 hehtaaria ja sijaitsee rannalla 3200 eekkerin luonnollinen järvi. Storm Lake väkiluku on hieman yli 10.000 valikoima vähittäiskaupan, viihde ja ruokailu tarjontaa kun tuntuu pakenevat kampuksella vähän aikaa.

BVU tarjoaa mukaansatempaavan ja yhteistyöhön opettavainen kokemus. Nauti pieni luokkahuoneessa, jossa voit oppia maailmasta, elämästä ja itsesi professoreita, jotka välittävät sinusta ja sijoitetaan kasvua. BVU huippuluokkaa tiedekunta käyttää reaalimaailman esimerkkien rinnalla osoittautunut oppitunteja valmistaudut menestys jälkeen kävelee Voiton kaari valmistuttuaan päivänä. Ulkopuolella luokkahuoneissa, sinulla on useita vaihtoehtoja tutkia etuja ja intohimoja. Yleisurheilu ja esittävien taiteiden politiikkaan ja palvelu, voit käyttää lukuisia resursseja ja organisaatiot, jotta voit olla aktiivisesti mukana paikkakunnallasi - kampuksella ja sen ulkopuolella. Langattomien kampuksella on helppo pysyä yhteydessä luokan työtä ja ystäviä, olitpa istuu kirjastossa tai löhöilyä järvi.

Beyond Storm Lake

Ehkä sinulla on jo jonkin verran college luottoa ja halua lopettaa oman korkeakoulututkinnon oppimiseen keskittynyt ympäristö kuin meidän, mutta täytyy pysyä lähempänä kotia. Meillä on ratkaisu. BVU on 15 toimipistettä yhteisöille ympäri valtio, jossa meidän Graduate & Ammattiopinnot ohjelma.

Sijainnit

Storm Lake

Osoite
Buena Vista University
610 West 4th St.

IA 50588 Storm Lake, Iowa, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin