Lue virallinen kuvaus

Tietoja Bay State

Bay State College on rakentanut yli 70 vuoden ajan mainetta, joka tarjoaa ainutlaatuisen, laadukkaan opetussuunnitelman vakavalle opiskelijalle. Pienen luokkamme, yksilöllisen huomion ja alan ammattilaisten, jotka tuovat kokemuksensa luokkahuoneeseen, ansiosta opiskelijat pystyvät menestyksekkäästi jatkamaan urakeskeisiä opintojaan nykypäivän nopeimmin kasvavilla aloilla.

Sitoutumisessa akateemiseen ja ammatilliseen kehitykseen opiskelijoillemme annetaan mahdollisuus harjoittaa jotakin kansakunnan parhaista yrityksistä, kun taas verkostoituminen työnantajien ja alumnien kanssa, jotka voivat avata ovia joillekin koillisen parhaista uramahdollisuuksista.

Samalla opiskelijat työskentelevät ja elävät kampuksella historiallisessa Back Bayssä, joka on yksi Bostonin suosituimmista kaupunginosista, lähellä Bostonin keskustan vilkasta keskustaa ja kaikkea sitä.

Bay State College -tietokeskus

Sijainti

 • Boston, MA (koti yli 250 000 opiskelijaa)
 • 1 korttelin päässä muodikkaasta Newbury Streetistä
 • 2,2 km: n päässä Fenway Parkista

tutkijoita

 • 15 ohjelmaa, Associate ja Bachelor Degrees
 • Opiskelija-opettaja-suhde on 15: 1
 • Keskiluokka: 18 opiskelijaa

opiskelijat:

 • Noin 800 opiskelijaa
 • Kampuksella on asuntoja

Bay State College on yksityinen korkeakoulu, jonka tehtävänä on tarjota opiskelijoille laadukasta koulutusta, joka valmistaa heitä ammatilliseen uraan ja korkeampaan korkeakoulutukseen. Bay State College toteuttaa tämän tehtävän tarjoamalla oppimisympäristön, jossa opetuksen huippuosaamista ja opiskelijapalveluita yhdistetään tukemaan yksittäisten opiskelijoiden ainutlaatuisuutta ja valmistellaan heitä saavuttamaan täysi potentiaali eettisesti ja sosiaalisesti tietoisina kansalaisina.

112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Bay State College historia

Bay State College avattiin vuonna 1946 palvelemaan yhtä aluetta, lentoyhtiöitä, tarjoamalla opiskelijoille käytännön taitoja ja kiinnittäen erityistä huomiota vahvaan koulutukseen. Sitten kuten nyt, kollegio oli tunnettu pienistä luokista, yksilöllisestä huomiosta ja keskittyen tiettyihin uriin.

Vuonna 1961 Bay State muutti nykyiseen sijaintiinsa Back Bayssä - kaupungin sydämessä, mutta lähellä sairaaloita, yrityksiä, ostosmahdollisuuksia, muotia ja viihdettä.

Vuonna 1975 Bay State sai alun perin luvan myöntää Massachusettsin kansantasavallan tutkintoa. Vuonna 1989 Bay State sai akkreditoidun New England School of Collegesin (NEASC) *. Vuonna 2004 valtio ja NEASC * antoivat Bay Stateille luvan antaa kandidaatin tutkintoa liiketoiminnassa, muoti- ja viihdehallinnossa.

Seitsemänkymmentä vuotta sen perustamisen jälkeen Bay State toimii edelleen perustajiensa visiona. College tarjoaa Amerikan johtaville työnantajille ammattitaitoisia tutkintoja, jotka ovat ammatillisesti koulutettuja ja koulutettuja haluamaansa ammattiin.

* Bay State College on akkreditoitu New Englandin korkeakoulukomission (NECHE, entinen NEASC).

Tehtävänanto

Bay State College valmistaa opiskelijoita menestyksekkään uran ja globaalin kansalaisuuden edistämiseksi akateemisen tiukan ja yksilöllisen tuen avulla.

Ohjaavat periaatteet

Bay State College saavuttaa tämän sitoutumisensa kautta

 • edullinen ja yksityinen koulutus
 • tukeva, huolehtiva henkilökunta ja tiedekunta
 • käytännön oppimisympäristö
 • yhteisö, joka käsittää monimuotoisuuden
 • tiedekunta, jolla on todellista kokemusta
 • opetusta luokkahuoneen ulkopuolella
 • sosiaalisen ja eettisen vastuun kulttuuri
 • tuloslähtöinen lähestymistapa opiskelijoiden menestykseen

Perusarvot

Laatu, kunnioitus ja tuki.

Visio

Bay State College on alueemme valinnainen korkeakoulu, joka harjoittaa uraa ajattelevia opiskelijoita ja työnantajia, jotka etsivät hyvin koulutettuja tutkinnon suorittaneita.

112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BSc

Bay State College

Tämä ohjelma on silloin, kun muotoilu vastaa liiketoimintaa. Muotisuunnittelijat esittelevät joka kauden uusimpia luomuksiaan, joista osa lopulta tekee siitä kiitotietä t ... [+]

Tämä ohjelma on silloin, kun muotoilu vastaa liiketoimintaa.

Muotisuunnittelijat esittelevät joka kauden uusimpia luomuksiaan, joista osa lopulta tekee siitä kiitotietä tallentamaan telineitä ympäri maailmaa. Kauppapäällikön tehtävänä on valita parhaat mallit, sekoittaa ja sovittaa värejä, kokoja ja siluetteja, jotta asiakkaat voivat halutessaan maksaa hinnan, jonka he haluavat maksaa. Se on haastava ja palkitseva ura, varsinkin kun yhdistetään muotisuunnittelijan luoviin taitoihin ja käsitteelliseen tietoon. Tämä ohjelma on silloin, kun muotoilu vastaa liiketoimintaa.

Bay State College tarjoaa ainutlaatuisen opetusyhdistelmän sen ohjelman kanssa, joka on muotisuunnittelussa, jossa on keskittynyt muotisuunnitteluun . Tämä ohjelma valmistelee tehokkaasti opiskelijoita lähestymään muotiteollisuutta sekä luovana yrityksenä että yrityksenä. Monitieteisen lähestymistavan avulla opiskelijat voivat keskittyä muotikaupan aloihin, kuten tuotekehitykseen, visuaaliseen kauppaan, globaaliin markkinointiin ja vähittäiskaupan strategioihin sekä luovaan ja käsitteelliseen käytännön suunnittelutyöhön. Muotisuunnitteluohjelma sisältää lukukauden pituisen harjoittelun, joka auttaa vahvistamaan edelleen opiskelijoiden osaamista, koska he saavat arvokasta teollisuuskokemusta ja kehittävät ammattimaista verkostoa sekä liike-elämän taitoja, joita tarvitaan suurten mallien muuttamiseksi onnistuneiksi vaatekappaleiksi ja lisävarusteiksi.... [-]

Yhdysvallat Boston
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Bay State College

Olitpa lopullinen tavoite toimia alan johtajalla, voittoa tavoittelemattoman organisaation hallinnassa tai oman yrityksen perustamisessa, sinun täytyy ensin oppia hallits ... [+]

Hallinto-ohjelman yleiskatsaus

Olitpa lopullinen tavoite toimia alan johtajalla, voittoa tavoittelemattoman organisaation hallinnassa tai oman yrityksen perustamisessa, sinun täytyy ensin oppia hallitsemaan. Bay State College : n BS Management -ohjelmaan kuuluu kaikki työkalut, jotka sinun täytyy olla onnistunut johtaja, oppimisympäristössä, joka on inspiroiva ja käytännöllinen:

Opi yritysopettajilta, jotka tuovat luokkiinsa keskimäärin 15 vuotta todellista johtamiskokemusta.Täytä kaksi tai useampia harjoittelupaikkoja, joihin pääsee helposti kaikkiin alan johtaviin yrityksiin Bostonissa!Voit keskittyä yhteen viidestä toimialakohtaisesta hallintakonsentraatiosta: Cloud Security Risk Management, Finance, Healthcare Management, Human Resource Management tai Marketing.Valitse jatkaaksesi koulutusta verkossa Bay State College : n kanssa New England College of Businessin kanssa ja ansaitse MBA vain yhdellä lisävuonna!... [-]
Yhdysvallat Boston
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Bay State College

Maailma riippuu teknologiasta. Jos hallitset teknologiaa, maailma riippuu sinusta. Opi ja tule sujuvasti uusimpiin, kysynnän edellyttämiin teknisiin työkaluihin, joita kä ... [+]

Tietotekniikka, Business Analytics -ohjelman yleiskatsaus

Maailma riippuu teknologiasta. Jos hallitset teknologiaa, maailma riippuu sinusta. Opi ja tule sujuvasti uusimpiin, kysynnän edellyttämiin teknisiin työkaluihin, joita käytetään nykypäivän työpaikalla - kuten Odoo, Python, Google Analytics, RapidMiner, WEKA, MongoDB, SQL Server ja BI ja Tableau Desktop Edition - vain muutamia. Voit myös kiertää kaikki tekniset tietosi kattavalla taustalla kaikilla liiketoiminta-alueilla:

Opi professoreilta, joilla on syvällinen ja todellinen ammattikokemus alalla.Hanki käytännön ymmärrys tietojen analysoinnista suurten tietokokonaisuuksien avulla päätöksenteon tukemiseksi.Kehitä syvällinen ymmärrys datan visualisoinnin merkityksestä positiivisten viestintätulosten saavuttamiseksi.Hanki kysynnän taitoja kahdella tai useammalla käytännöllisellä harjoittelulla, pääset helposti Bostonin innovaatioalueelle.... [-]
Yhdysvallat Boston
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Bay State College

Jos olet musiikkiliiketoiminnassa tavoite, Entertainment Management -ohjelma on ponnahduslauta, joka auttaa sinua. Tarvitset tosielämän taitoja, joita voit saada osana Ba ... [+]

Oletko kiinnostunut uran luomiseen viihdehallinnossa?

Bay State College -ohjelmalla on viihdehallinta- alue, jossa on kaksi keskittymää: musiikkiteollisuus ja äänituotanto.

"Ei vaadittavaa koe! Tämä on ohjelma, jonka avulla voit työskennellä musiikkiteollisuudessa."

Tietoja viihdehallintaohjelmasta

Jos olet musiikkiliiketoiminnassa tavoite, Entertainment Management -ohjelma on ponnahduslauta, joka auttaa sinua. Tarvitset tosielämän taitoja, joita voit saada osana Bay State College tutkintoa. Bay State's Entertainment Management -ohjelman valmistuneet ovat saaneet työpaikkoja yrityksissä, kuten Live Nationissa, Walt Disneyssä, Cirque du Soleilissä, CBS-radiossa ja enemmän - kiitos Bay State -keskeisen, työhön keskittyvän opetussuunnitelman. Käytännön harjoitusten ja käytännön kokemuksen avulla voit:... [-]

Yhdysvallat Boston
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi

Bay State College