Bloomsburg University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ole valmis vapauttamaan sisäisen Huskyn!

Tämä on jännittävä aika sinulle. Aikooko löytää vain, kuka olet ja Bloomsburg University antaa sinulle mahdollisuuden tutkia kaikkia etuja. Vuodesta 1839 BU on ollut perinne akateemisesta huippuosaamisesta. Yli 70 000 alumnien verkko harjoitteluun ja ura-yhteyksiin auttaa sinua siirtymään lukion vanhemmista työvoimaan valmiiksi vain neljässä vuodessa.

Ystävällinen kampusyhteisömme täällä Bloomsburg University on valmis toivottaa sinut tervetulleeksi. Koet räätälöitäviä ydinluokkia, opiskelututkimusta ja yhteistyötä professorien kanssa sekä vapaaehtoistyötä yhteisössä. 56 suuryrityksellä ja 58 alaikäisellä opiskelijat saavuttavat henkilökohtaisen ja ammatillisen menestyksen kautta kokemukselliset mahdollisuudet, jotka täydentävät opetusta. Meillä on tekniikka ja käytännön oppiminen, jotka auttavat sinua erottumaan. Yli 250 opiskelijaklubilla ja järjestöillä on jokaiselle jotakin. Näiden kokemusten kautta voit olla tarpeeksi mukava kaivaa ideoita, jotka kiehtovat sinua, ryhtyvät uusiin aktiviteetteihin, kuten kalliokiipeilyyn tai tanssimaan, ja käynnistää urasi - kaikki samaan aikaan!

Eräs asia, joka erottaa meidät, on Professional U. BU: ssa monet kokemukset, jotka yhdistävät teidät alumnien, työnantajien ja mahdollisuuksien kanssa, yhdistävät akateemisen kokemuksen ammatillisen kokemuksen "todellisessa maailmassa" -asetuksissa. Keskitymme valmistautumiseen ja inspiroimaan opiskelijoita tulemaan itsevarmaksi johtajaksi yhden ammatillisen kokemuksen perusteella vuodessa opiskelijaa kohden.

Miksi Bloomsburg University ?

Bloomsburg University tarjoaa yksilöllisen ja ystävällisen oppimisympäristön, joka helpottaa kansainvälisten opiskelijoiden siirtymistä uuteen koulutusjärjestelmään ja kulttuuriin. Tarjoamme kansainvälisille opiskelijoillemme hyvää palvelua:

 • Vertaisohjausohjelma, joka auttaa sinua sopeutumaan yliopistolliseen elämään Yhdysvalloissa
 • Akateeminen ja ESL-tuki
 • Valitut opiskelijat voivat saada rahoitustarpeeseen perustuvan 50% valtion ulkopuolisen opetuksen
 • Harjoittelu ja kokemukselliset kokemukset
 • Tutkimuksen myöntämismahdollisuudet
 • Uravalmisteluvalmistusleiri valmistautuu maailmaan

Tunnustukset ja erot

Bloomsburg University tunnetaan seuraavista tunnistuksista ja erotteluista, ja lista kasvaa!

Kansalliset ja alueelliset tunnustukset:

 • Pohjois-alueen huippuyliopistot - US News
 • # 5 nelivuotisen korkeakouluissa Pennsylvaniassa - Schools.com. Luokittelu keskittyy edullisuuteen, joustavuuteen ja opiskelijapalveluihin viimeisimpien hallintotietojen avulla arvioimaan korkeakouluja ja yliopistoja eri puolilla valtiota.

Akateemisen ohjelman erottelut:

 • Hoitotyön ohjelma arvioitiin # 1 PA: lla ja # 60 Yhdysvalloissa - CollegeAtlas.org
 • Digitaalinen rikostekninen ohjelma on nimetty Cyber ​​Defense Education -kurssin kansalliseksi huippuosaamiskeskukseksi.
 • Jäsen - NCAA: n puolustusministeriö Aivoturvallisuuden arviointi, tutkimus ja koulutuskonsortio.
 • Pohjois-Amerikkalaiset korkeakoulut - Myyntikoulutuksen säätiön (SEF) listaus parhaista korkeakouluista, jotka tarjoavat ammattimaista myyntiopetusta 2017
 • Arvostettu erään 25 parhaasta kandidaatin tutkinnosta erikoistumiskoulutuksessa vuonna 2017 - Best Education Degrees, joka on johtava opettajien ja korkeakoulujen opas.
 • Yksi parhaista rangaistuslaitoksista kärsivistä korkeakouluista - Zippia.com

BU on hyvä paikka olla sinä. Hyvä paikka tulla sinut.

Sijainnit

Bloomsburg

Bloomsburg University

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin