Bluffton University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Klo Bluffton, voit olla varma poikkeuksellisen perustutkintoa, jatko ja täydennyskoulutusta ja ammatillista koulutusta ohjelmia.

Ilmentymä meidän neljän kestäviä arvoja löytö, yhteisön, kunnioitus ja palvelu, löydät merkin-rakennuksen koulutusta, joka auttaa sinua saavuttamaan henkilökohtaiset ja ammatilliset tavoitteet käytettäväksi maailmanmarkkinoilla. Maadoitettu Mennonite arvojen palauttamista ja palvelujen, Bluffton uskon perinne on hyödyllistä puitteet henkilökohtaiseen etsintä ja usko kehitykseen. Toisin sanoen, klo Bluffton voit kehittää Christian arvoja globaalissa yhteisössä.

Kotiin monipuolinen ylioppilaskunnassa on yli 1100, Bluffton sijaitsee 65 hehtaarin rehevän metsäinen perusteella, että linja pankit Little Riley Creek kylässä Bluffton, Ohio. Voit nopeasti tuntea osa kampusyhteisön kun kehittää suhteita ikäisensä ja oma tiedekunta.

Koska perustutkintoa opiskelija, aktiivisilta opiskelijaelämään on helppo saada uusia ystäviä tiivis, kutsuva ilmapiiri kodin-away-from-home.

Akateeminen ohjelmat

Bluffton lähestymistapa oppimiseen sen opetusohjelmia sulautuu mielekästä, henkilökohtainen vuorovaikutus oppikirja opiskelu, luennot, kampuksen toimintaa, palvelun mahdollisuuksia ja kulttuurien vaihtoehtoja, joka vie sinut ympäri Yhdysvaltoja ja maailmaa.

Urakehitys

Meidän jatko-ja täydennyskoulutusta ohjelmien avulla suorittaa oman tutkinto ja tasapainottaa työ, perhe, kirkko ja muut sitoumukset. Jatko ja täydennyskoulutusta luokat ovat kätevästi tarjolla Bluffton, Archbold ja Piqua, Ohio.

Bluffton Ero

Bluffton on sidoksissa Mennonite Church-USA, mutta suurin osa Bluffton opiskelijat eivät Mennonite. Tämä luo ilmapiirin, jossa kaikki oppilaat kehotetaan tutkimaan ja tulla omistaa oman uskomuksia.

Historiamme

Sijaitsee pankit Little Riley Creek Bluffton, pieni kaupunki Luoteis Ohio, Bluffton yliopisto perustettiin vuonna 1899 Keski Mennonite College. Kulmakivi muurattiin koulun ensimmäinen rakennus, Noah C. Hirschy, Bluffton ensimmäinen presidentti, totesi, puheensa ajatus, että on osoittautunut yhtä kestävä kuin itse rakenne: "Olkaamme odottavat suuria asioita." Meillä on, ja me tehdä niin jatkossakin.

Vaikka Bluffton on sidoksissa Mennonite Church USA, sen opiskelijat, opettajat, henkilökunta ja alumnit eivät välttämättä Mennonite. Elmer Neufeld, yliopiston seitsemäs presidentti havaittu "Bluffton ei pidä nähdä jotenkin vähemmän kuin Mennonite sen monimuotoisuudesta, vaan enemmän kuin Mennonite, vahvemmalla kristillisen rauhan kirkon todistajan kasvaa tästä kokemuksesta." Tänään, Bluffton edelleen sitoutunut kulkee pitkin meidän perusarvoja - löytö, yhteisö, kunnioitus ja palvelu - ja jokaisen uuden sukupolven opiskelijoita.

MISSIOMME

"Muotoinen historiallisten rauhan kirkon perinteen ja ruokkii halu huippuosaamista kaikissa vaiheissa sen ohjelmista, Bluffton yliopisto pyrkii valmistelemaan opiskelijoille taustastaan ​​elämään sekä kutsumus, ja vastuullista kansalaisuutta, huoltoon kaikille kansoille ja viime kädessä , varten Jumalan universaali valtakunta. "

Mennonite USKO

Mennoniitat uskovat, niiden Christian veljet ja sisaret, että suuri vakuutuksia uskon: Jumalan ihmisiksi, herruuden Kristuksen evankeliumin voimalla, työtä Pyhän Hengen ja viranomaiselle kirjoituksia.

Vuonna Mennonite perintö, nämä uskomukset ovat johtaneet erottuva painotuksia; usko on vapaaehtoinen; Kristityt ovat kutsutut elämään rakkauden, sovinnon ja rauhan palauttaminen; vääryys on voitettava hyvä; onnellisuus on enemmän kuin aineellisen hyvinvoinnin; moraalinen auktoriteetti on enemmän kuin poliittista valtaa; elämä on elänyt pelkästään; kaikki luonto on Jumalan lahja tulisi vaalia tunnetta kiitollisuuden ja taloudenhoitajan; ja rakastava, uhrautuva palvelu on korkein ilmentymä uskollisuudesta Kristukselle.

Sijainnit

Bluffton

Osoite
1 University Drive,
45817-2104 Bluffton, Ohio, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: