Lue virallinen kuvaus

Ei ole parempaa tapaa voit kuvitella täällä kuin käymään.

Being at Carson-Newman on paras tapa tietää, miten sovittaa tässä kärkipään vapaiden yliopisto, joka perustettiin vuonna 1851.

Katso, mitä elämä voi näyttää täällä. Kävele meidän kampuksella ja saada käsityksen, että sinulla on tärkeä osa aktiivisen kampuksen joka on 2000 opiskelijaa vahva.

Visio, missio, usko liitetiedot

Visio

Tulemme kristillinen taiteet perustuva yliopisto valinnan Kaakkois koulutus- ja palvelu.

Tehtävä

Missiomme kun Christian kasvattajien on auttaa opiskelijoita saavuttamaan täyden potentiaalinsa koulutettuja kansalaisia ​​ja maailmanlaajuisesti palvelija-johtajat.

Sanoo Faith

Jumala - "Alussa Jumala loi taivaan ja maan."(Genesis 1: 1)
On yksi tosi Jumala, joka on Luoja, Lunastaja, ja Preserver maailmankaikkeuden. Jumala on ikuinen; Jumala on pyhä; Jumala on rakkaus; Jumala on kolmiyhteinen, paljastuu Isä, Poika ja Pyhä Henki, joista jokaisella on erillinen henkilökohtaiset ominaisuudet mutta ilman jakoa luonnon olemuksen, tai että, ja joka yksin on palvonnan arvoinen.

Kristus - "Kristuksessa koko täyteys Jumaluuden asuu ruumiillisesti."(Kol 2: 9)
Kristus on ikuinen Jumalan Poika, toinen henkilö kolminaisuuden, joka Hänen inkarnaatio, sikisi Pyhästä Hengestä ja syntyi neitsyt Marian, täysin Jumala ja täysin ihminen. Jeesus täydellisesti eli ja paljasti Jumalan tahdon, ristiinnaulittiin, haudattiin ja herätettiin kuolleista kolmantena päivänä. Ottaa sovitti synnit ihmiskunnan ristillä, astui ylös taivaisiin, on korotettu on Jumalan oikealla puolella, ja palaa voimassa ja kirkkaudessa tuomitsemaan maailmaa. Kristus asuu kaikkien uskovien kuin elävä, aina läsnä Herra.

Pyhä Henki - "Ja minä olen rukoileva Isää, ja hän antaa teille toisen julkisasiamies, olla kanssasi ikuisesti. Tämä on Totuuden Henki, jota maailma ei voi ottaa vastaan, koska se ei näe häntä eikä tunne häntä. Tiedäthän hänet, koska hän pysyy kanssanne, ja on teissä."(Joh 14: 16-17)
Pyhä Henki on Jumalan Henki. Henki korottaa Jeesusta Kristusta ja tuomittujen ihmisten synnin, vääryyttä, ja tuomion. Henki auttaa ihmiskuntaa ymmärtämään totuus, kutsuu kaikkia Vapahtajan, vaikutukset uudistaminen niihin, jotka hyväksyvät pelastajana, ja henkiä uskovat kanssa Hengen hedelmä.

pelastus - "On armosta uskon kautta, että olet pelastettu. Tämä ei ole itsenne se on Jumalan lahja, ei tuloksena teosten, ettei kukaan kerskaisi."(Ef 2: 8)"Jokainen kehottaa Herran nimeä, pelastuu."(Roomalaisille 10:13)
Pelastuksen syntiset kokonaan Jumalan armon työ, tarjotaan vapaasti kaikille, jotka ottavat Jeesuksen Kristuksen Herramme ja Vapahtajamme, joka hänen elämänsä, kuolema, ja ylösnousemus ijankaikkisen lunastuksen uskovan. Tämä pelastus armosta uskon kautta on turvattu parannuksen ja hyväksymistä Jeesuksen Herraksi.

Raamattu - "ll Raamattu on Jumalan Hengen on hyödyllinen opetukseksi, korjaamalla ja koulutuksen vanhurskaudessa. . . ."(2 Timothy 3: 16)"Laki Herra on täydellinen, elvyttää sielun. Säännöissä Herran ovat luotettavia, se tekee tyhmästä viisaan. Käskyt Herran ovat oikeassa, antaa iloa sydämeen. . . . Toimitukset Herran ovat varmoja, ja kokonaan vanhurskas."(Ps 19: 7-9)
Pyhä Raamattu on Jumalan Hengen vaikutuksesta kirja Vanhan ja Uuden testamentin kirjoitusten, arvovaltainen uskon ja käytännön, jossa pelastuksen tie ja pyhän elävä on valaistu. Kriteeri, jonka Raamattu on tulkittava on Jeesus Kristus.

ihmiskunta - "Jumala loi ihmisen kuvakseen; kuvaksi Jumalan, hän loi heidät; mieheksi ja naiseksi hän loi heidät."(1:27)
Luotu Jumalan kuvaksi, ihmiskunta on kruunaava luomistyössä. Vapaa valinta, humans kapinoivat Jumalan rakkaudesta, rupturing suhde rikkomalla Jumalan käskyjä ja jotka kuuluvat tuomitseminen. Vain Jumalan armo voi palauttaa ihmisille oikeisiin suhteeseen Jumalan ja että ne voivat täyttää luovan Jumalan tarkoitus.

Kirkko - "Hän on asettanut kaikki hänen jalkojensa alle ja on tehnyt hänestä kaiken pääksi seurakunnalle, joka on hänen ruumiinsa, täyteys hänen, joka kaiken kaikessa täyttää."(Ef 1: 20-23)
Kirkko koostuu kaikista tosi Kristuksen opetuslapsia. Jeesus Kristus on seurakunnan pää. Kristityt ovat yhtyä paikallisten kirkkojen. Kirkko on itsenäinen elin, jotka toimivat Kristuksen herruuden. Jokainen kirkon annetaan valtuudet palvomaan, suorittaa ministeriön ja harjoittaa lahjat ja etuoikeudet niihin sijoitetun Kristuksen.

viimeksi Things - In God omalla ajalla ja omalla tavallaan Jumala tuo maailman sen asianmukaisen loppuun. Jumala on määrännyt päivän, jolloin Hän tuomitsee maailman Kristuksen kautta, kun kaikki ihmiset saavat markkinoille vain korvaus; lunastamattomat menevät iankaikkiseen rangaistukseen; vanhurskaat, ikuisen elämän.

Kristillinen maailmankuva

Kristillinen Yliopisto on koulutus käsivarsi kirkon, Kristuksen ruumis. Kristus on Herra Christian University, koska hän on kirkon. Kristuksessa ". . . ovat piilossa kaikki viisauden ja tiedon."(Kol 2: 3) Kristus on"kuva näkymättömän Jumalan. . . . Sillä Hänelle kaikki on luotu, sekä taivaassa ja maan päällä, näkyvä ja näkymätön. . . kaikki on luotu hänen ja Hänelle. Ja hän on ennen kaikkia, ja hänessä kaikki pitävät yhdessä."(Kol 1: 15-17) Kristus on luoja ja maailmankaikkeuden keskustassa.

Jeesus julisti: "Minä olen tie, totuus ja elämä." (Joh 14: 6) Se on näin, tämä totuus, tämä elämä kristillinen yliopisto edistää. Herramme kutsuu meitä "Rakkaus Herra, sinun Jumalasi, koko sydämestäsi, koko sielustasi, koko voimallasi, ja kaikesta mielestäsi."(Matteus 22:37) Tämä kutsu hyväksytään. Kaikki totuus on Jumalan totuutta. Kaikki ääni oppiminen on osa kristillisen perinnön ja kutsumus, ja on keskitetty kristillisen maailmankatsomuksen, jossa Jeesus on Herra, ja me olemme Hänen opetuslapsiaan.

raamattu

Katsovat, johtokunta Carson-Newman University sen säännöllisiin kokouksessa 19 lokakuu 2007 sai suosituksesta edunvalvoja harkitsemaan lausuma uskomuksia hallituksen jäsenille Pyhien Kirjoitusten. PÄÄTETÄÄN, että johtokunnan Carson-Newman University ei yksimielisesti hyväksyä seuraavan lausuman: "Me, johtokunnan Carson-Newman University, Vakuutan pyhät kirjoitukset olevan Jumalan antama ihmisten kautta, ihmisille. Täydellinen ja lopullinen Jumalan Sana paljastuu Jeesuksessa Kristuksessa. "

Sanoo Christian yhteisön ja Conduct

Koska tarkoituksellisesti Christian akateemisen yhteisön Carson-Newman Yliopisto pyrkii noudattamaan kristillisiä periaatteita kaikessa sen kunnallista elämää. Me alistumme opetuksia ja Jeesuksen Kristuksen esimerkkiä kaikissa suhteissa ja työtä. Henkilöt, jotka haluavat tulla osaksi Carson-Newman perheen odotetaan omaksua moraalisia, eettisiä, ja Raamatun arvojen päälle ja pois kampuksella. Alalla seksuaalisuus, elämäntavat sopusoinnussa Raamatun opetuksen odotetaan. Erityisesti todettiin, sukupuolinen läheisyys on ilmaistava yksinomaan sisällä liitonarkista joka on miehen ja naisen. Kristillinen arvot toimivat etu kaikkien sisällä Carson-Newman perhe.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

Carson-Newman University

Carson-Newman University on institutionaalinen jäsen National Association of Schools of Music. Department of Music voi auttaa jatkaa intohimosi etsitpä suorittamaan, opet ... [+]

Bachelor of Arts in Music

Carson-Newman University on institutionaalinen jäsen National Association of Schools of Music. Department of Music voi auttaa jatkaa intohimosi etsitpä suorittamaan, opettaa, tai johtaa jumalanpalveluksessa. Olemme ennenkin valmistella oppilaita pystyttävä ja osaava ammattilaisten liotettu säveltaiteen. Omistettu näkemään opiskelijoiden onnistua, kokenut ja helposti lähestyttävissä tiedekunta on ansainnut maineensa haastava opiskelijoiden työntää heitä menestymään. Kanssa musiikin tiedekunnan opiskelija-suhde on alle 10: 1, opiskelijat hyötyä pienempiä luokkia enemmän yksilöllistä huomiota.

Missiomme on vaalia ja haastaa opiskelijat kristillisessä ympäristössä auttaa heitä saavuttamaan potentiaalinsa koulutettuja muusikoita palvella ja johtaa kirkossa, kouluissa, ja yhteisö. Meidän osasto palvelee Carson-Newman University operaatio (1) tarjoaa ammatillista koulutusohjelmien musiikin, (2), joka tarjoaa taiteet koulutusohjelma musiikin, ja (3) yleisen musiikkikasvatuksen (kurssien, yhtyeitä, ja soveltaa oppituntia) ja suorituskyky mahdollisuuksia yliopiston yhteisöä yleensä, jotta voidaan kehittää musiikillisia taitoja ja tietämystä musiikkia elämälle.... [-]

Yhdysvallat Jefferson City USA Online
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Carson-Newman University

Tervetuloa Carson-Newman School of Religion sivun. Koulumme tarjoaa runsaan ja monipuolisen valikoiman asteen painotuksia, jotka vaihtelevat perus Uskonto duurin merkittä ... [+]

Bachelor of Arts in Religion: Johtajuus ja etiikka

Tervetuloa Carson-Newman School of Religion sivun. Koulumme tarjoaa runsaan ja monipuolisen valikoiman asteen painotuksia, jotka vaihtelevat perus Uskonto duurin merkittävä yhdellä seuraavista painotukset: Raamatun kieltä, eksegetiikan, kirkon virkistys ja nuorisotyö, ministeriön, filosofian ja uskonnon, johtaminen ja etiikka, pastoraali ministeriö, ja henkisyys ja taiteen.

Koulumme kattaa identiteetti, joka heijastaa Baptist perintöä ja mikä on parasta ihanteellinen taiteet tausta. Avain liikeradat muokkaavat missiomme ja persoona ovat seuraavat: Tiedekunnan että opiskelija voi kehittää teologisia ja filosofisia taitoja; parantaa kriittinen lukeminen, kirjoittaminen, ja ajattelun taitoja; perustaa raamatullinen perusta ja pätevyys käsitellä elämän kysymyksiä ja asioita 21. vuosisadalla; vaalia vankka henkisyys; luovat tunne tehtävä, sosiaalinen tietoisuus, ja globaali kansalaisuus; ja valmistautua sitoutumista ja johtajuutta paikallinen kirkko.... [-]

Yhdysvallat Jefferson City USA Online
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Carson-Newman University

Yli kolmenkymmenen vuoden ajan, Carson-Newman on opettanut opiskelijoille elokuvia ja elokuvan. Poikkitieteellinen Film merkittävä nyt sulautuu kurssitöitä elokuvatuota ... [+]

Bachelor of Arts in Film Studies

"Film School" Carson-Newman

Yli kolmenkymmenen vuoden ajan, Carson-Newman on opettanut opiskelijoille elokuvia ja elokuvan. Poikkitieteellinen Film merkittävä nyt sulautuu kurssitöitä elokuvatuotantoon ja kirjoittamisen akateemisen tutkimuksen elokuvien kristillisessä yhteydessä. Film opiskelijat hioa veneet elokuvantekijät, opiskellessaan estetiikkaa elokuva ja liiketoiminnan elokuvien teollisuudelle.

Mossy Creek Dokumentti Arts Festival on vain yksi monista tavoista Carson-Newman Film opiskelijat yhteyden ammattiin. Festivaali tarjoaa mahdollisuuden opiskelijoille ja ammattikäyttöön dokumentti elokuvantekijät jakamaan tarinoita kampuksen ja yhteisöä.... [-]

Yhdysvallat Jefferson City USA Online
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

BSc

Carson-Newman University

Jos olet kiinnostunut teollisessa uran tai opiskeluun bioteknologian, voit valita "pääaineinaan" sekä biologian ja kemian tai jopa biokemia. Meillä on useita kursseja al ... [+]

Kandidaatti Biotechnology

Tutkimus biologian Carson-Newman valmistaa opiskelijaa monenlaisia ​​uravaihtoehtoja päätyttyä ohjelman. Monipuolinen joukko tiedekunnan tarjoavat yli 37 erilaista kurssia kaikilla biologian. Perinteisten kursseja, biologian osasto tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia yksittäisten tutkimusten kautta externships, itsenäinen projekteja, ja opetuksen assistentin. Valmistumisen jälkeen, alumni syöttää erilaisia ​​ammatillisen aloilla, kuten terveydenhuollon ammateissa, koulutuksen, tutkimuksen ja teollisuuden.

Oppia joitakin kärjessä tutkimus biotekniikan käytön katsoa lyhyen videon verkossa osoitteessa:

Jos olet kiinnostunut teollisessa uran tai opiskeluun bioteknologian, voit valita "pääaineinaan" sekä biologian ja kemian tai jopa biokemia. Meillä on useita kursseja alueilla molekyylibiologian kuten bioinformatiikka. Jos tämä alue on sinulle sitten yhteyttä Dr. Steve Wright valita ihanteellinen yhdistelmä voi kehittää taustalla tarvitset.... [-]

Yhdysvallat Jefferson City USA Online
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Carson-Newman University

Psykologian osastolla Carson-Newman Yliopisto pyrkii tarjoamaan erinomaisen perustutkintoa oppimiskokemus sisällä kannustava Christian ympäristössä. Osasto sijaitsee Cham ... [+]

Psykologian kandidaatti

Psykologian osastolla Carson-Newman Yliopisto pyrkii tarjoamaan erinomaisen perustutkintoa oppimiskokemus sisällä kannustava Christian ympäristössä. Osasto sijaitsee Chambliss Building. Perinteisten kursseja, psykologian laitos tarjoaa useita käytännön mahdollisuuksia kautta yhteisö kenttätyöhön, harjoittelupaikkoja, itsenäinen tutkimushankkeita ja opetuksen assistentin. Yksi erityinen piirre Psychology Department on meidän painotetaan yhteisön osallistumisen ja palvelua. Valmistumisen jälkeen, alumni ovat tulleet eri ammattialat, kuten mielenterveyttä, ministeriön, koulutus, laki, tutkimus, elinkeinoelämä.

Opiskelija voi valita kolmesta suurta yhtiötä: General Psychology, soveltavan psykologian tai sosiaalinen yrittäjyys. Yleisten Psychology tärkeä on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita laajapohjaisen, vapaat taidot kanssa kattavan johdannon psykologian alan. Applied Psychology tärkeä on tarkoitettu opiskelijoille, jotka aikovat työskennellä alemman tason tai jotka aikovat jatkaa jatko koulutuksen antamisen omaishoidon tai ihmisen palvelukenttään. Sosiaalinen yrittäjyys suuret varustaa opiskelijoita ottamaan johtaviin asemiin ja palvelun kansalaisuuden alan myönteisen muutoksen. Lopuksi opiskelijat voivat olla myös pieniä yhdessä kuudesta alaikäisestämme: sovellettu psykologia, kehityspsykologia, mielenterveys, positiivinen psykologia, sosiaalinen yrittäjyys ja kriminologia.... [-]

Yhdysvallat Jefferson City USA Online
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Carson-Newman University

Opiskelijat, joilla rahoittaa suuria ovat valmiita hallita investointeja, hallita riskejä, budjetti, ja saada pääomaa, ja analysoida kiinteistökaupoissa. Valmistuneet ty ... [+]

Kandidaatin Finance and Economics

Business, Yliopisto

Carson-Newman Department of Business tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden ainutlaatuisen oppimiskokemus kristillisessä taiteet ympäristössä. Department of Business hyväksyy Carson-Newman University Statement of Purpose koska se pyrkii kouluttaa opiskelijoita laajasti liittyvillä aloilla niiden tulevia rooleja Christian liiketoiminnan ja yhteisöjen johtajia globaalissa yhteiskunnassa.

Department of Business pyrkii: tullut johtava liiketoiminnan ohjelma. opettaa erinomaisesti ammattimaisesti, huolehtiva ja vaaliminen tavalla. esittää progressiivinen opetussuunnitelma, joka on haastava ja integroitu. tuottaa ammattimaisesti, eettisesti ja teknisesti valmis palvelija johtajia. edistää ympäristönsuojelua ja taloudellista kehitystä alueella. antaa opiskelijalle Christian johtamisen ja ohjauksen malleja. ... [-]
Yhdysvallat Jefferson City USA Online
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Carson-Newman University

Kirjanpitolaissa suuret Carson-Newman valmentaa erilaisia ​​uramahdollisuuksia, kuten julkisten kirjanpidon, teollisuuden ja hallituksen. ... [+]

Kandidaatti Accounting

Business, Yliopisto

Carson-Newman Department of Business tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden ainutlaatuisen oppimiskokemus kristillisessä taiteet ympäristössä. Department of Business hyväksyy Carson-Newman University Statement of Purpose koska se pyrkii kouluttaa opiskelijoita laajasti liittyvillä aloilla niiden tulevia rooleja Christian liiketoiminnan ja yhteisöjen johtajia globaalissa yhteiskunnassa.

Department of Business pyrkii: tullut johtava liiketoiminnan ohjelma. opettaa erinomaisesti ammattimaisesti, huolehtiva ja vaaliminen tavalla. esittää progressiivinen opetussuunnitelma, joka on haastava ja integroitu. tuottaa ammattimaisesti, eettisesti ja teknisesti valmis palvelija johtajia. edistää ympäristönsuojelua ja taloudellista kehitystä alueella. antaa opiskelijalle Christian johtamisen ja ohjauksen malleja. ... [-]
Yhdysvallat Jefferson City USA Online
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Carson-Newman University

Valitse tämä aste tulla nopeasti muuttuviin ja kasvaviin biokemian ja bioteknologian-joko välittömästi yliopiston jälkeen tai ennen tutkijakoulu; se on myös suosittu tutk ... [+]

Bachelor of Science in biokemian

Kemia ja biokemia

Kemian kutsutaan toisinaan "keskeinen tiede". Kemia keskittyy koostumuksesta, ominaisuuksista, ja muutokset aineen ja siksi on luonnollista yhteydet niinkin erilaisilla aloilla kuin biokemia ja meteorologiassa, lääketieteen ja tekniikan, arkeologia ja neurologia, tai elektroniikan ja psykologia.

Jälkeen 4 vuotta perustutkintoa ohjelma kemian, jotkut valmistuneet mennä töihin valtion, teollisuuden tai koulutus mutta toiset jatkaa edelleen koulutukseen kuten tutkijakoulu, Medical School, apteekki koulussa tai muut terveydenhuollon ammattilaiset. Havainnollistamiseksi monet uran vaihtoehtoja kemian, täällä on osittainen luettelo todellisista asemiin CN kemian valmistuneet eri vaiheissa uransa: laboratoriotutkimuksissa (perus- ja soveltava), lääketieteen lähetyssaarnaaja, johtaja tuotantolaitoksen (USA ja ulkomailla ), lukion kemian opettaja, ympäristöanalyytikkotiimin, henkilökunta konsultti lakiasiaintoimisto, yliopiston professori, puheenjohtaja biokemia lääketieteellisessä koulussa, lääke- myyntimies, kaupallinen kehittäjä kulutustuotteita, vanhempi johtaja Federal radioaktiivisen ohjelmia, patentti-holding keksijä, ja manager (lääkkeet, henkilöstö, tutkimus).... [-]

Yhdysvallat Jefferson City USA Online
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Carson Newman Campus Tour