Cabrini University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuonna 1957 perustettu Cabrini University on Pennsylvanian Cabrini University katolinen instituutio, joka toivottaa tervetulleiksi kaikkien uskontojen, kulttuurien ja taustojen oppilaat.

Peruskoulutuksemme ja jatkotutkinnot auttavat opiskelijoita löytämään, keitä he ovat ja mitä he voivat saavuttaa elämässään, uransa aikana ja yhteiskunnassa. Opiskelijamme ovat voineet tehdä paremman elämän itselleen ja muille siitä hetkestä, kun he astuvat kampuksella.

Hotellin vieraanvarainen ja turvallinen yhteisö sijaitsee lyhyen junamatkan päässä Philadelphiasta ja on lähellä maailmanluokan ostos- ja ruokailumahdollisuuksia.

Olemme vain kaksi tuntia New Yorkista ja kaksi ja puoli tuntia Washingtonista, mikä tekee kampuksistamme hyvän lähtökohdan itärannikon tutkimiseen.

  • 2 150 opiskelijaa (37% miehiä, 63% naisia)
  • 33% opiskelijoiden moninaisuus
  • 1 300 perustutkintoa
  • 850 valmistunut

Cabrini University sijaitsee turvallisessa yhteisössä lyhyen junamatkan päässä Philadelphiasta. Olemme muutaman minuutin päässä King of Prussia Mallista, joka on suurin itärannikolla sijaitseva ostoskeskus, ja alle kolme tuntia New Yorkista ja Washingtonista.

Keskimääräinen akateeminen ja tarvitsema apuraha on 23 000 dollaria. Meidän arvioidut kokonaiskustannuksemme ovat 46 000 dollaria. Cabrini on sijoittunut ylimmäksi pieneksi yliopistoksi ja on paras arvo yli 35 akateemisen pääaineen opiskelijoille.

Opiskelijaopettajan suhde 16-1

Keskimääräinen luokan koko 16

92% kokopäiväisistä tiedekunnista on tohtorin tai terminaalin tutkinto.

92% Cabrini-tutkinnon suorittaneista on työssä, jatko-opetuksessa tai palvelusvuoden loppuunsaattaminen 10 kuukauden kuluessa valmistumisesta.

Sijainnit

Radnor

Osoite
610 King of Prussia Road
19087 Radnor, Pennsylvania, Yhdysvallat