Lue virallinen kuvaus

Vuonna 1957 perustettu Cabrini University on Pennsylvanian Cabrini University katolinen instituutio, joka toivottaa tervetulleiksi kaikkien uskontojen, kulttuurien ja taustojen oppilaat.

Peruskoulutuksemme ja jatkotutkinnot auttavat opiskelijoita löytämään, keitä he ovat ja mitä he voivat saavuttaa elämässään, uransa aikana ja yhteiskunnassa. Opiskelijamme ovat voineet tehdä paremman elämän itselleen ja muille siitä hetkestä, kun he astuvat kampuksella.

Hotellin vieraanvarainen ja turvallinen yhteisö sijaitsee lyhyen junamatkan päässä Philadelphiasta ja on lähellä maailmanluokan ostos- ja ruokailumahdollisuuksia.

Olemme vain kaksi tuntia New Yorkista ja kaksi ja puoli tuntia Washingtonista, mikä tekee kampuksistamme hyvän lähtökohdan itärannikon tutkimiseen.

  • 2 150 opiskelijaa (37% miehiä, 63% naisia)
  • 33% opiskelijoiden moninaisuus
  • 1 300 perustutkintoa
  • 850 valmistunut

Cabrini University sijaitsee turvallisessa yhteisössä lyhyen junamatkan päässä Philadelphiasta. Olemme muutaman minuutin päässä King of Prussia Mallista, joka on suurin itärannikolla sijaitseva ostoskeskus, ja alle kolme tuntia New Yorkista ja Washingtonista.

Keskimääräinen akateeminen ja tarvitsema apuraha on 23 000 dollaria. Meidän arvioidut kokonaiskustannuksemme ovat 46 000 dollaria. Cabrini on sijoittunut ylimmäksi pieneksi yliopistoksi ja on paras arvo yli 35 akateemisen pääaineen opiskelijoille.

Opiskelijaopettajan suhde 16-1

Keskimääräinen luokan koko 16

92% kokopäiväisistä tiedekunnista on tohtorin tai terminaalin tutkinto.

92% Cabrini-tutkinnon suorittaneista on työssä, jatko-opetuksessa tai palvelusvuoden loppuunsaattaminen 10 kuukauden kuluessa valmistumisesta.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Cabrini University

Merkittävä tai vähäinen kirjanpito, kun otat ydinliiketoimintakursseja valmistellaksesi urasi kirjanpidossa tai jatkaaksesi koulutusasi. Sinulla on myös mahdollisuus osal ... [+]

Merkittävä tai vähäinen kirjanpito, kun otat ydinliiketoimintakursseja valmistellaksesi kirjanpidon urasi tai jatkaaksesi koulutusta.

Sinulla on myös mahdollisuus osallistua 4 1 Master of Accounting -ohjelmaan: ottamalla kolme jatko-opintojaksoa korkeakoulututkinnon aikana, voit ansaita jatko-opintojasi vain seitsemällä lisäkurssilla.

Kirjanpito-ohjelmassamme on yhteinen liiketoimintaympäristö, joka yhdistää eri strategiset liiketoiminta-alueet ja harjoitteluohjelman, joka yhdistää luokkahuoneen teorian käytännön kokemukseen. päättää jatkaa koulutusta.

Kirjanpito-ohjelman tiedot

Kirjanpito-ohjelmassamme on yhteinen liiketoimintaympäristö, joka yhdistää eri strategiset liiketoiminta-alueet ja harjoitteluohjelman, joka yhdistää luokkahuoneen teorian käytännön kokemukseen. päättää jatkaa koulutusta.... [-]

Yhdysvallat Radnor
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Cabrini University

Biologian kandidaatti on monitieteinen ohjelma, jossa yhdistyvät tiukat biologian, kemian ja fysiikan perusteet. ... [+]

Biologian kandidaatti on monitieteinen ohjelma, jossa yhdistyvät tiukat biologian, kemian ja fysiikan perusteet.

Biologiaohjelman tarkoituksena on valmistautua opiskelijoiden urakehitykseen liittoutuneiden terveydenhuollon aloilla, mukaan lukien fysioterapia, työterapia ja apteekki, lääkehoidon ja biolääketieteen tutkimuslaboratorioiden lähtötason sijoittaminen, jatko-, lääketieteen ja ammatillisen koulutuksen saanti ja opetus.

Tärkein tarjoaa kaikille biologian opiskelijoille ytimekurssin, jossa esitellään elämäntieteen peruskäsitteet ja perusteellinen esittely biologisten prosessien perusteista ja organismien monimuotoisuudesta. Seuraava kurssien sarja tarjoaa laajan biologisen perustan kehittyneelle työlle tietyillä keskittymisalueilla.... [-]

Yhdysvallat Radnor
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Cabrini University

Opi taitoja, joita voidaan soveltaa lähes mihin tahansa kenttään, jolla on suuri tai pieni yritysjohtaminen, ja valmistaudu mihinkään erilaisiin uriin. ... [+]

Opi taitoja, joita voidaan soveltaa lähes mihin tahansa kenttään, jolla on suuri tai pieni yritysjohtaminen, ja valmistaudu mihinkään erilaisiin uriin.

Liiketoiminnan johtaja voi räätälöidä liiketoimintamme ydin, joka yhdistää eri strategiset liiketoiminta-alueet.

Liiketoiminnan hallintaohjelman tiedot

Liiketoiminnan johtaminen tarjoaa yhteistä liiketoimintaympäristöä, joka yhdistää eri strategiset liiketoiminta-alueet, ja valmistaa sinut ammattimaiseen maailmaan, jossa on monenlaisia taitoja, joita voidaan soveltaa erilaisiin uriin.

Valitsemalla tietyt valinnaiset kurssit tai alaikäiset liiketoimintaosaston sisällä ja sen ulkopuolella, voit keskittyä koulutukseen oman kurssin kartoittamiseen, jotta voit tehdä jotain, jota olet intohimoinen.... [-]

Yhdysvallat Radnor
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Cabrini University

Kun etsit tai vähäistä Psykologiaa Cabrinissa, opit ihmisen käyttäytymisestä ja siitä, miten näitä tietoja sovelletaan henkilökohtaisiin, yhteiskunnallisiin ja organisato ... [+]

Kun etsit tai vähäistä Psykologiaa Cabrinissa, opit ihmisen käyttäytymisestä ja siitä, miten näitä tietoja sovelletaan henkilökohtaisiin, yhteiskunnallisiin ja organisatorisiin kysymyksiin.

Keskeisissä kursseissa opit tutkimusmenetelmiä, saamaan käytännön laboratoriokokemusta ja hankkimaan arviointia ja arviointia.

Psykologian ohjelman tiedot

Yleinen malli, jonka tarkoituksena on valmistaa opiskelijoita eri aloille psykologian ja siihen liittyvien alojen sisällä, psykologiaohjelmassa painotetaan voimakkaasti opiskelijoiden valmistumista jatko-opintoihin ja sellaisten taitojen kehittämistä, jotka ovat tarpeen toimiakseen tehokkaasti alalla, joka perustuu empiiriseen tutkimukseen .... [-]

Yhdysvallat Radnor
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Cabrini University

Kehitä kykyäsi miettiä selkeästi, löytää ja tulkita tietoja ja välittää tuloksia - taitoja, joita sovelletaan monilla aloilla tapahtuvaan uraan. ... [+]

Kehitä kykyäsi miettiä selkeästi, löytää ja tulkita tietoja ja välittää tuloksia - taitoja, joita sovelletaan monilla aloilla tapahtuvaan uraan.

Täysin digitaalisessa, verkottuneessa viestintäkeskuksessa sijaitseva viestintäohjelma heijastaa lähentyvän median ammattimaista maailmaa luomalla sisältöä ja kehittämällä taitoja eri perinteisissä ja uusissa medioissa.

Viestintäohjelman tiedot

Luo sisältöä ja kehittää taitoja eri medioissa viestinnän pääaineena.

Kehittäkää yksilösi ja hioa yhteistyö- ja johtamisosaamistasi, kun kehität digitaalisten viestintäkeskusten video-opiskelijoiden, ääniopiskelijoiden, kirjailijoiden, markkinointiviestinnän ja graafisten suunnittelijoiden välisiä kumppanuuksia ja luodaan mediaprojekteja, joilla on yleisö luokkahuoneen ulkopuolella todellisessa maailmassa .... [-]

Yhdysvallat Radnor
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Cabrini University

Digitaalisen viestinnän ja sosiaalisen median päämme avulla saat käytännön kokemusta jännittävistä ja huippuluokan kentistä. ... [+]

Digitaalisen viestinnän ja sosiaalisen median päämme avulla saat käytännön kokemusta jännittävistä ja huippuluokan kentistä.

Täysin digitaaliseen, verkottuneeseen viestintäkeskukseen sijoitettu digitaalinen viestintä- ja sosiaalinen mediaohjelma heijastaa lähentyvän median ammattimaista maailmaa luomalla sisältöä ja kehittämällä taitoja eri perinteisissä ja uusissa medioissa.

Kehität kykyäsi ajatella selkeästi, löytää ja tulkita tietoja ja välittää tuloksia käyttämällä erilaisia medioita - taitoja, jotka ovat välttämättömiä monille aloille.

Digitaalisen viestinnän ja sosiaalisen median ohjelman tiedot

Tutustu joukkoliikenteen nopeasti muuttuviin malleihin ja jatkuvaan digitaaliseen muuntamiseen, kun luot sisältöä ja kehität taitoja eri medioissa digitaalisen viestinnän ja sosiaalisen median pääaineena.... [-]

Yhdysvallat Radnor
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Cabrini University

Fyysisen aktiivisuuden dokumentoidut terveyshyödyt ovat tehneet valvotuista harjoitusohjelmista, henkilökohtaisesta koulutuksesta ja muista terveyttä edistävistä aloittei ... [+]

Fyysisen aktiivisuuden dokumentoidut terveyshyödyt ovat tehneet valvotuista harjoitusohjelmista, henkilökohtaisesta koulutuksesta ja muista terveyttä edistävistä aloitteista, jotka ovat integroitu ennaltaehkäisevää lääkettä.

Auta muita parantamaan elämänlaatua tieteiden linssin, kuten biologian, anatomian ja fysiologian, kautta liikunta- ja terveyden edistämisen merkittävänä tai vähäisenä.

Räätälöi koulutuksesi Urheilutieteen tai Terveyden ja Hyvinvoinnin Johtamisen radalla, valmistautumalla seuraamaan valittua uraa.

Harjoitustieteen ja terveyden edistämisen ohjelman tiedot

Harjoitustieteen ja terveyden edistämisen ohjelma keskittyy liikuntaan ja ruokavalion ja ravitsemuksen rooliin hyvän terveyden, sydän- ja verisuonien kestävyyden, lihasvoiman ja kestävyyden ylläpitämisessä, joustavuudessa, ketteryydessä ja urheilullisessa suorituskyvyssä. Lue, miten terveellinen elämäntapa voi kompensoida ikääntymisprosessia, ehkäistä ja hallita tauteja ja ylläpitää yksilön elämänlaatua.... [-]

Yhdysvallat Radnor
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Cabrini University

Valmistaudu moniin uriin, jotka työskentelevät yhä globaalimmassa, toisiinsa liittyvässä liiketoimintaympäristössä, jossa on suuri tai pieni kansainvälinen liiketoiminta. ... [+]

Valmistaudu moniin uriin, jotka työskentelevät yhä globaalimmassa, toisiinsa liittyvässä liiketoimintaympäristössä, jossa on suuri tai pieni kansainvälinen liiketoiminta.

Kansainvälisen liiketoimintaohjelman tiedot

International Business -ohjelmaan osallistuvat opiskelijat ovat valmiita toimimaan globaalissa taloudessa, hallitsemaan kirjanpidon, rahoituksen, markkinoinnin ja johtamisen teoriaa ja käytäntöjä.

Akateemisesti kannustava International Business -ohjelma on yhteinen liiketoimintaympäristö, joka yhdistää eri strategiset liiketoiminta-alueet, ja se merkitsee nykypäivän liiketoimintaympäristöä ja valmistelee sinua seuraavaan vaiheeseen urasi aikana.... [-]

Yhdysvallat Radnor
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Cabrini University

Opi käsitteitä ja taitoja, joita tarvitaan tietoyhteiskunnan tarpeiden ja tietoyhteiskunnan työpaikkojen ja yhteiskunnan tietotekniikan (IST) suurten tai vähäisten haaste ... [+]

Opi käsitteitä ja taitoja, joita tarvitaan tietoyhteiskunnan tarpeiden ja tietoyhteiskunnan työpaikkojen ja yhteiskunnan tietotekniikan (IST) suurten tai vähäisten haasteiden täyttämiseksi.

IST: n suuret yhtiöt valitsevat matematiikan tai liiketoimintaradan hankkimaan joko vahvan matemaattisen perustan tieteellisiin sovelluksiin tai perustan liiketoiminnassa tiedonhallintaan.

Tietojenkäsittely- ja teknologiaohjelman tiedot

IST valmistelee opiskelijat tutkijakouluun tai uraan, joka antaa heille mahdollisuuden soveltaa tietotekniikkaa jatkuvasti muuttuvassa teknologiaympäristössä elinkeinoelämässä.

Opiskelija oppii käsitteitä ja taitoja, joita tarvitaan tietojärjestelmien suunnitteluun, ohjelmointiin ja toteuttamiseen reaalimaailman ongelmien ratkaisemiseksi. Samalla he hankkivat joko vahvan matemaattisen perustan tieteellisille sovelluksille (matematiikan raitassa) tai liiketoiminnan perustan hallintatietoja varten (Business seurata).... [-]

Yhdysvallat Radnor
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Cabrini University

Opi käsitteitä ja taitoja, joita tarvitaan tietoyhteiskunnan tarpeiden ja tietoyhteiskunnan työpaikkojen ja yhteiskunnan tietotekniikan (IST) suurten tai vähäisten haaste ... [+]

Opi käsitteitä ja taitoja, joita tarvitaan tietoyhteiskunnan tarpeiden ja tietoyhteiskunnan työpaikkojen ja yhteiskunnan tietotekniikan (IST) suurten tai vähäisten haasteiden täyttämiseksi.

IST: n suuret yhtiöt valitsevat matematiikan tai liiketoimintaradan hankkimaan joko vahvan matemaattisen perustan tieteellisiin sovelluksiin tai perustan liiketoiminnassa tiedonhallintaan.

Tietojenkäsittely- ja teknologiaohjelman tiedot

IST valmistelee opiskelijat tutkijakouluun tai uraan, joka antaa heille mahdollisuuden soveltaa tietotekniikkaa jatkuvasti muuttuvassa teknologiaympäristössä elinkeinoelämässä.

Opiskelija oppii käsitteitä ja taitoja, joita tarvitaan tietojärjestelmien suunnitteluun, ohjelmointiin ja toteuttamiseen reaalimaailman ongelmien ratkaisemiseksi. Samalla he hankkivat joko vahvan matemaattisen perustan tieteellisille sovelluksille (matematiikan raitassa) tai liiketoiminnan perustan hallintatietoja varten (Business seurata).... [-]

Yhdysvallat Radnor
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
610 King of Prussia Road
19087 Radnor, Pennsylvania, Yhdysvallat