Central Methodist University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Haasta oma mielesi - Pitäkää omat intohimosi - Löydä paikkaasi - Rakenna menestystäsi


Etsitkö enemmän yliopistokokemuksesta - ja itsestäsi? Tule menestymään CMU: ssa. Valitsema huolehtiva yhteisö, joka ympäröi jokaisen mahdollisen mahdollisuuden, huomaat vahvuuksiasi. Löydät äänesi. Tulet saavuttamaan parhaiten - oppijana, johtajana, erottelijana maailmassa./>


tutkijoita
CMU tarjoaa yli 40 opinto-ohjelmaa, jota opettaa asiantunteva tiedekunta erittäin personoiduissa luokissa.Vuonna 1854 perustettu Central Methodist University on nelivuotinen, yksityinen, liberaaliyliopisto. CMU: n kampus, joka sijaitsee College of Liberal Arts and Sciencesin (CLAS) toimistossa, sijaitsee Fayettessa, Missourissa, johon kuuluu 1 100 opiskelijaa. Yli 4000 opiskelijaa osallistuu CMU: n College of Graduate ja Extended Studies (CGES), joka tarjoaa luokat verkossa ja paikoissa Missouri ja alueen. CMU on sidoksissa yhdistyneeseen metodistiseen kirkkoon ja suhtautuu myönteisesti kaikkien uskontojen opiskelijoihin.


Tehtävä/>

Central Methodist University valmistelee opiskelijoita tekemään eroa maailmassa korostamalla akateemista ja ammatillista huippuosaamista, eettistä johtajuutta ja sosiaalista vastuuta.


uskontunnustus/>

Central Methodist University -yhteisö, joka noudattaa United Methodistin perintöä, pyrkii akateemiseen huippuosaamiseen, yksilöllisiin saavutuksiin ja sosiaaliseen vastuuseen. Yhteisön jäseninä uskomme:

 • Tiedon, totuuden ja viisauden etsiminen;
 • Arvostamme vapautta, rehellisyyttä, puolueettomuutta ja monimuotoisuutta;
 • Palvelujen ja johtajuuden elämä; ja
 • Vastuullisuus itsellemme ja yhteisöille, joissa elämme.


Selvyyden julistus/>

Siviilisyys kunnioittaa kunnioitusta, ystävällisyyttä ja diplomaattisuutta suhteissa suoraan ja epäsuorasti toisiinsa. Monimuotoisuus tunnistaa ihmisten väliset erot ja tuntee nämä erot yhteiskunnan hyödyksi.


Ohjeellinen visio/>

Central Methodist University tunnustetaan ja arvostetaan oppilaitoksena, joka tuottaa erinomaisia ​​akateemisia huippuosaamisen ohjelmia, jotka on sijoitettu kiinteään ja tukevaan kampusympäristöön, valmistaen oppilaita elämään ja elämään.

Jotta varmistetaan, että CMU: n opetuskokemukset aiheuttavat mission- ja visio-lausuntoihin sisältyvät ihanteet, tiedekunta, hallinto ja kurinpitolaiset hyväksyivät uudet korkeakoulujen laajuiset oppimisperiaatteet ja niihin liittyvät tulokset keväällä 2016. Kuusi yhdeksästä tuloksesta arvioidaan yleinen koulutusohjelma. Jäljellä oleva korkeamman asteen tulosta arvioidaan vanhempi, jatko-opiskelijan tasolla. Nämä ovat:


Viestintä (Articulate, Multimodal, Professional)/>

 • Opiskelijat ovat jäseniä, voivat puhua ja kirjoittaa selkeästi ja tehokkaasti.
 • Opiskelijat ovat multimodaalisia, kykenevät tulkitsemaan ja ilmaisemaan ideoita monin eri viestintätavoin.
 • Opiskelijat ovat ammattimaisia, kykenevät sopeutumaan muihin ihmisiin ja olemaan vuorovaikutuksessa toisten kanssa varma, vastuullinen ja sitoutunut tapa.


Uteliaisuus (löydä, analysoi, luo)/>

 • Opiskelija osaa löytää, tutkia ja etsiä ratkaisuja, jotka perustuvat kertyneeseen tietoon ja nykyiseen tutkimukseen.
 • Opiskelija osaa analysoida, arvioida, tulkita ja tiivistää tietoja.
 • Opiskelija voi luoda ja innovoida käyttäen kriittistä ajattelua ja yhteistyötaitoja.


Yhteisö (palvelee, kunnioittaa, johtaa)/>

 • Opiskelijat palvelevat toisia ja ovat eettisiä ja tietoisia kansalaisia.
 • Opiskelija ymmärtää ja kunnioittaa monimuotoisuutta, muun muassa näkemyksiä, asemia ja uskomuksia.
 • Opiskelija johtaa luovuutta ja yhteistyötä tuottaakseen positiivisia muutoksia laajemmassa maailmassa.

arvot


Keitä olemme/>

Central Methodist University tunnetaan korkeatasoisista perustutkinto- ja loppututkinnon koulutusohjelmistaan, arvokeskeisistä oppimiskokemuksistaan ​​ja pitkäkestoisista kirkkosuhteistaan, voimakkaasta taiteen traditiostaan, painopisteensä luonteesta ja johtajuuden kehittymisestä sekä loppututkinnon suorittaneiden menestyksestä niiden jatkokoulutuksen kautta. koulutus ja ammatillinen harjoittaminen. Akateemisen huippuosaamisen ja proaktiivisten, henkilökohtaisten opiskelijapalvelujen piirissä ohjelmat tarjotaan Fayetten ja valtakunnallisesti etäopiskelujen avulla sekä kumppanuuksien kautta koulujen, kirkkojen, sairaaloiden ja muiden korkea-asteen oppilaitosten kanssa.


arvot/>

Central Methodist University vahvistaa Wesleyan perintöä ja sen ainutlaatuista paikkaa ainoana United Methodist -in liittyvänä yliopistona Missourissa. Sen pääkampuksen sijainti pienessä, historiallisessa, maaseutuyhteisössä tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden elää ja oppia turvallisessa ympäristössä. Yliopisto arvostaa voimakkaita taiteensa, joka tarjoaa perustan erinomaisille ammatti-ohjelmille. CMU ja sen ulkopuoliset toiminnot edistävät ympäristöä, jossa monipuolinen opiskelijaelin kehittää älyllisesti, sosiaalisesti ja henkisesti. Yliopiston elämä korostaa rehellisyyttä, eheyttä, puolueettomuutta ja vahvaa henkilökohtaista vastuuntuntoa olemukseksi ja johtajuudeksi. Central Methodist University ylläpitää yhteisöllisyyden ja hoitotyön henkeä opiskelijoiden, tiedekunnan ja henkilökunnan keskuudessa.


Opetukselliset tavoitteet/>

Central Methodist University kokemus herättää akateemisen ohjelman ja käytännön kokemusten mahdollisuuksien kautta opiskelijan kasvun tiedon, henkilökohtaisen koskemattomuuden, hengellisyyden ja ammatillisen osaamisen. Lisäksi opiskelijat joutuvat kehittämään globaalin kansalaisuuden tunnetta ja sitoutumista maailman parantumiseen. CMU-koulutuksen opiskelijat ovat valmiita:


Akateemiset tavoitteet/>

 • osoittaa taitoa taiteen ja akateemisten erikoisuuksien sekä teknisten taitojen ja ammattitaidon tuntemuksesta.
 • ajattelevat kriittisesti ja käsitteellisesti ja soveltavat osaamistaan ​​ja taitojaan ongelmiin.
 • kommunikoida tarkasti ja tehokkaasti kuuntelemalla, puhumalla ja kirjoittamalla.


Merkin tavoitteet/>

 • jatkossakin kehittää itsetuntemusta, itseluottamusta ja kunnian tunnetta ja sitoutumista ottamalla vastuuta ja johtajuutta muiden palvelemisessa.
 • etsi ideoita, asioita ja tapahtumia lähiyhteisön sisällä ja sen ulkopuolella ja arvostavat monimuotoisuuden lahjoja.
 • arvioida heidän henkilökohtaisia ​​vahvuuksiaan ja kykyjään sekä tutkia asianmukaisia ​​uranvalintoja muuttuvassa maailmassa.
 • on rohkeutta tehdä päätöksiä, jotka perustuvat eettisiin, esteettisiin, taloudellisiin ja ympäristöön liittyviin seurauksiin.
 • sitoutuvat itselleen, perheeseen, kirkkoon, yliopistoon ja yhteisöön suhteissa olevan elämän esimerkillisiin arvoihin.


Muuta elämä - Kerro opiskelija CMU: lle/>

Vuodesta 1854 lähtien CMU-opiskelijat ovat oppineet, asuneet ja kasvaneet yksilöinä, joilla on tarkoitus tehdä ero maailmassa. Olipa he opiskelemassa Fayetten verkossa tai yhdessä CMU: n monissa Missourin keskuksissa, he kokevat elämän muuttuvan muutoksen, joka johtaa menestykseen. Tunne joku, joka haluaisi meidän yliopistomme? Auta heitä löytämään, mistä he kuuluvat - kuin Eagle CMU: ssa!

Sijainnit

Fayette

Osoite
411 Central Methodist Square
65248 Fayette, Missouri, Yhdysvallat