Lue virallinen kuvaus

Haasta oma mielesi - Pitäkää omat intohimosi - Löydä paikkaasi - Rakenna menestystäsi


Etsitkö enemmän yliopistokokemuksesta - ja itsestäsi? Tule menestymään CMU: ssa. Valitsema huolehtiva yhteisö, joka ympäröi jokaisen mahdollisen mahdollisuuden, huomaat vahvuuksiasi. Löydät äänesi. Tulet saavuttamaan parhaiten - oppijana, johtajana, erottelijana maailmassa./>


tutkijoita
CMU tarjoaa yli 40 opinto-ohjelmaa, jota opettaa asiantunteva tiedekunta erittäin personoiduissa luokissa.Vuonna 1854 perustettu Central Methodist University on nelivuotinen, yksityinen, liberaaliyliopisto. CMU: n kampus, joka sijaitsee College of Liberal Arts and Sciencesin (CLAS) toimistossa, sijaitsee Fayettessa, Missourissa, johon kuuluu 1 100 opiskelijaa. Yli 4000 opiskelijaa osallistuu CMU: n College of Graduate ja Extended Studies (CGES), joka tarjoaa luokat verkossa ja paikoissa Missouri ja alueen. CMU on sidoksissa yhdistyneeseen metodistiseen kirkkoon ja suhtautuu myönteisesti kaikkien uskontojen opiskelijoihin.


Tehtävä/>

Central Methodist University valmistelee opiskelijoita tekemään eroa maailmassa korostamalla akateemista ja ammatillista huippuosaamista, eettistä johtajuutta ja sosiaalista vastuuta.


uskontunnustus/>

Central Methodist University -yhteisö, joka noudattaa United Methodistin perintöä, pyrkii akateemiseen huippuosaamiseen, yksilöllisiin saavutuksiin ja sosiaaliseen vastuuseen. Yhteisön jäseninä uskomme:

 • Tiedon, totuuden ja viisauden etsiminen;
 • Arvostamme vapautta, rehellisyyttä, puolueettomuutta ja monimuotoisuutta;
 • Palvelujen ja johtajuuden elämä; ja
 • Vastuullisuus itsellemme ja yhteisöille, joissa elämme.


Selvyyden julistus/>

Siviilisyys kunnioittaa kunnioitusta, ystävällisyyttä ja diplomaattisuutta suhteissa suoraan ja epäsuorasti toisiinsa. Monimuotoisuus tunnistaa ihmisten väliset erot ja tuntee nämä erot yhteiskunnan hyödyksi.


Ohjeellinen visio/>

Central Methodist University tunnustetaan ja arvostetaan oppilaitoksena, joka tuottaa erinomaisia ​​akateemisia huippuosaamisen ohjelmia, jotka on sijoitettu kiinteään ja tukevaan kampusympäristöön, valmistaen oppilaita elämään ja elämään.

Jotta varmistetaan, että CMU: n opetuskokemukset aiheuttavat mission- ja visio-lausuntoihin sisältyvät ihanteet, tiedekunta, hallinto ja kurinpitolaiset hyväksyivät uudet korkeakoulujen laajuiset oppimisperiaatteet ja niihin liittyvät tulokset keväällä 2016. Kuusi yhdeksästä tuloksesta arvioidaan yleinen koulutusohjelma. Jäljellä oleva korkeamman asteen tulosta arvioidaan vanhempi, jatko-opiskelijan tasolla. Nämä ovat:


Viestintä (Articulate, Multimodal, Professional)/>

 • Opiskelijat ovat jäseniä, voivat puhua ja kirjoittaa selkeästi ja tehokkaasti.
 • Opiskelijat ovat multimodaalisia, kykenevät tulkitsemaan ja ilmaisemaan ideoita monin eri viestintätavoin.
 • Opiskelijat ovat ammattimaisia, kykenevät sopeutumaan muihin ihmisiin ja olemaan vuorovaikutuksessa toisten kanssa varma, vastuullinen ja sitoutunut tapa.


Uteliaisuus (löydä, analysoi, luo)/>

 • Opiskelija osaa löytää, tutkia ja etsiä ratkaisuja, jotka perustuvat kertyneeseen tietoon ja nykyiseen tutkimukseen.
 • Opiskelija osaa analysoida, arvioida, tulkita ja tiivistää tietoja.
 • Opiskelija voi luoda ja innovoida käyttäen kriittistä ajattelua ja yhteistyötaitoja.


Yhteisö (palvelee, kunnioittaa, johtaa)/>

 • Opiskelijat palvelevat toisia ja ovat eettisiä ja tietoisia kansalaisia.
 • Opiskelija ymmärtää ja kunnioittaa monimuotoisuutta, muun muassa näkemyksiä, asemia ja uskomuksia.
 • Opiskelija johtaa luovuutta ja yhteistyötä tuottaakseen positiivisia muutoksia laajemmassa maailmassa.

arvot


Keitä olemme/>

Central Methodist University tunnetaan korkeatasoisista perustutkinto- ja loppututkinnon koulutusohjelmistaan, arvokeskeisistä oppimiskokemuksistaan ​​ja pitkäkestoisista kirkkosuhteistaan, voimakkaasta taiteen traditiostaan, painopisteensä luonteesta ja johtajuuden kehittymisestä sekä loppututkinnon suorittaneiden menestyksestä niiden jatkokoulutuksen kautta. koulutus ja ammatillinen harjoittaminen. Akateemisen huippuosaamisen ja proaktiivisten, henkilökohtaisten opiskelijapalvelujen piirissä ohjelmat tarjotaan Fayetten ja valtakunnallisesti etäopiskelujen avulla sekä kumppanuuksien kautta koulujen, kirkkojen, sairaaloiden ja muiden korkea-asteen oppilaitosten kanssa.


arvot/>

Central Methodist University vahvistaa Wesleyan perintöä ja sen ainutlaatuista paikkaa ainoana United Methodist -in liittyvänä yliopistona Missourissa. Sen pääkampuksen sijainti pienessä, historiallisessa, maaseutuyhteisössä tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden elää ja oppia turvallisessa ympäristössä. Yliopisto arvostaa voimakkaita taiteensa, joka tarjoaa perustan erinomaisille ammatti-ohjelmille. CMU ja sen ulkopuoliset toiminnot edistävät ympäristöä, jossa monipuolinen opiskelijaelin kehittää älyllisesti, sosiaalisesti ja henkisesti. Yliopiston elämä korostaa rehellisyyttä, eheyttä, puolueettomuutta ja vahvaa henkilökohtaista vastuuntuntoa olemukseksi ja johtajuudeksi. Central Methodist University ylläpitää yhteisöllisyyden ja hoitotyön henkeä opiskelijoiden, tiedekunnan ja henkilökunnan keskuudessa.


Opetukselliset tavoitteet/>

Central Methodist University kokemus herättää akateemisen ohjelman ja käytännön kokemusten mahdollisuuksien kautta opiskelijan kasvun tiedon, henkilökohtaisen koskemattomuuden, hengellisyyden ja ammatillisen osaamisen. Lisäksi opiskelijat joutuvat kehittämään globaalin kansalaisuuden tunnetta ja sitoutumista maailman parantumiseen. CMU-koulutuksen opiskelijat ovat valmiita:


Akateemiset tavoitteet/>

 • osoittaa taitoa taiteen ja akateemisten erikoisuuksien sekä teknisten taitojen ja ammattitaidon tuntemuksesta.
 • ajattelevat kriittisesti ja käsitteellisesti ja soveltavat osaamistaan ​​ja taitojaan ongelmiin.
 • kommunikoida tarkasti ja tehokkaasti kuuntelemalla, puhumalla ja kirjoittamalla.


Merkin tavoitteet/>

 • jatkossakin kehittää itsetuntemusta, itseluottamusta ja kunnian tunnetta ja sitoutumista ottamalla vastuuta ja johtajuutta muiden palvelemisessa.
 • etsi ideoita, asioita ja tapahtumia lähiyhteisön sisällä ja sen ulkopuolella ja arvostavat monimuotoisuuden lahjoja.
 • arvioida heidän henkilökohtaisia ​​vahvuuksiaan ja kykyjään sekä tutkia asianmukaisia ​​uranvalintoja muuttuvassa maailmassa.
 • on rohkeutta tehdä päätöksiä, jotka perustuvat eettisiin, esteettisiin, taloudellisiin ja ympäristöön liittyviin seurauksiin.
 • sitoutuvat itselleen, perheeseen, kirkkoon, yliopistoon ja yhteisöön suhteissa olevan elämän esimerkillisiin arvoihin.


Muuta elämä - Kerro opiskelija CMU: lle/>

Vuodesta 1854 lähtien CMU-opiskelijat ovat oppineet, asuneet ja kasvaneet yksilöinä, joilla on tarkoitus tehdä ero maailmassa. Olipa he opiskelemassa Fayetten verkossa tai yhdessä CMU: n monissa Missourin keskuksissa, he kokevat elämän muuttuvan muutoksen, joka johtaa menestykseen. Tunne joku, joka haluaisi meidän yliopistomme? Auta heitä löytämään, mistä he kuuluvat - kuin Eagle CMU: ssa!

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BSc

Central Methodist University

Uskotko, että koulutus ja liikunta ovat tärkeitä? Käännä intohimosi hyvinvointiin ja haluisi opettaa uraa CMU: n Physical Education majorin kautta. Tämä ohjelma yhdistää ... [+]

Uskotko, että koulutus ja liikunta ovat tärkeitä? Käännä intohimosi hyvinvointiin ja haluisi opettaa uraa CMU: n Physical Education majorin kautta. Tämä ohjelma yhdistää terveystieteet ja käytännön opetusosaamisen, jotta heille tarjottaisiin menestyksen edellyttämä ammattikokemus. Et vain muuta eroa heidän kouluttamissaan elämässä, mutta tunne tyydytystä ja saavutusta samalla kun teet niin.

Tietoja tästä ohjelmasta/>

Fyysisen koulutuksen päällikkö valmistelee sinut johtajaksi koulutuksessa, kun edistät terveellisiä ja aktiivisia elämäntapoja. Kursseilla, jotka keskittyvät fyysisiin ja kognitiivisiin käsitteisiin, voit saada valmiuksia, joita koulu etsii luokkahuoneen ja käytännön oppimiskokemusten kautta.... [-]

Yhdysvallat Fayette
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kandidaatti

Central Methodist University

Haluatko rakentaa menestyksekkään liiketoiminnan tai osallistua jo perustettuun liiketoimintaan ja auttaa sitä menestymään? Ovatko ideasi parantamaan asiakastyytyväisyytt ... [+]

Haluatko rakentaa menestyksekkään liiketoiminnan tai osallistua jo perustettuun liiketoimintaan ja auttaa sitä menestymään? Ovatko ideasi parantamaan asiakastyytyväisyyttä ja voittoa? Jokainen organisaatio riippumatta elinkeinoelämästä riippuu liiketoimintaneuvoista. Liity liiketoimintaopiskelijoihimme CMU: ssä, ja sinäkin olet matkalla palkitsevaan ja menestyneeseen uraan.

Tietoja tästä ohjelmasta/>

Business Major keskittyy monenlaisiin aloihin, kuten markkinointiin ja mainontaan, johtamiseen, rahoitukseen, yrittäjyyteen ja paljon muuta. Tämän suuren, voit kehittää taitoja, jotka rakentaa ja muuttaa sinut in-demand ammattilainen valmis ottamaan liiketoiminnan maailmassa.... [-]

Yhdysvallat Fayette USA Online
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Central Methodist University

Tietojenkäsittelytieteen päämme on sinulle, jos haluat työskennellä tietokoneiden kanssa ja olla kiinnostunut ohjelmoinnista. Tämän suuren mittakaavan avulla kehität tait ... [+]

Tietojenkäsittelytieteen päämme on sinulle, jos haluat työskennellä tietokoneiden kanssa ja olla kiinnostunut ohjelmoinnista. Tämän suuren mittakaavan avulla kehität taitoja, joita tarvitset kääntämällä intohimosi teknologiasta kysynnän mukaan.

Tietoja tästä ohjelmasta/>

Tietojenkäsittelytiede rakentaa analyyttiset, viestintä- ja ongelmanratkaisukykyt, kun opit tutkimaan tietokonejärjestelmien toimintaa. Kehität taitoja valmistautua tähän kehittymässä olevaan kenttään ottamalla luokkia, jotka keskittyvät tietokantatekniikoihin, ohjelmointikieliin sekä laitteistoihin ja ohjelmistoihin.

CMU-tietojenkäsittelytieteilijänä sinulla on mahdollisuuksia:... [-]

Yhdysvallat Fayette USA Online
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Central Methodist University

Kysymyspäätökset ja menneisyyden toimet, jotka ovat kiinnostuneita historiallisista tapahtumista ja mielipiteet yhteiskunnallisista ja poliittisista kysymyksistä, ovat va ... [+]

Kysymyspäätökset ja menneisyyden toimet, jotka ovat kiinnostuneita historiallisista tapahtumista ja mielipiteet yhteiskunnallisista ja poliittisista kysymyksistä, ovat vain muutamia niistä monista merkkeistä, joita sinulla on historian kiinnostus. Opit menneisiin ja nykyisiin päätöksiin, jotka muokkaavat ihmiskunnan historiaa ja valmistautuvat uraan alalla, josta olet intohimoinen CMU: n historiantutkimuksena.

Tietoja tästä ohjelmasta/>

Historian opiskelijat oppivat tutkimaan, tulkitsemaan ja selittämään aiempia tapahtumia tutkimalla historiallisia dokumentteja, keräämällä ja tallentamalla tietoja sekä välittäen ideoita ja selityksiä. Mahdollisuudet ovat loputtomia, kun olet CMU: n historiantutkimusosa, kun saat tarvittavan valmistelun useille ura-alueille. Tule historioitsija, toimittaja, luennoitsija, arkeologi tai jopa opas oppaan historiallisella alueella.... [-]

Yhdysvallat Fayette
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Central Methodist University

Jos sinulla on intohimo musiikkiin ja haluat jatkaa uraa, joka valottaa teidän kykyjäsi ja henkilökohtaisia ​​etuja, CMU: n musiikin pääosa on valtava askel oikeaan suunt ... [+]

Jos sinulla on intohimo musiikkiin ja haluat jatkaa uraa, joka valottaa teidän kykyjäsi ja henkilökohtaisia ​​etuja, CMU: n musiikin pääosa on valtava askel oikeaan suuntaan. Tämän ohjelman avulla voit hankkia kokemuksia ja tietämystä monista musiikkilajista, mutta kehittää suorituskykyä ja luottamusta, jotka tekevät sinusta paistaa.

Tietoja tästä ohjelmasta/>

Musiikkipääkaupunkia tarjotaan opiskelijoillemme Swinney-konservatoriossa. Tämä tärkeä osa toimii usein erinomaisena vaihtoehtona, jos haluat lisätä alaikäisen oppimiskokemuksesi. Osaamisemme herättävät monipuolisen musiikin tuntemuksen ja luovat perustan musiikin uraan.

CMU-musiikkipäällikkönä sinulla on mahdollisuuksia:... [-]

Yhdysvallat Fayette
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Central Methodist University

Kuulutko valokeilaan? Haluatko harjoitella taitojasi seuraavalle tasolle? Käsittele intohimoasi suorituskyvylle, takana tuotettujen kappaleiden tuotantoon tai ohjaukseen ... [+]

Kuulutko valokeilaan? Haluatko harjoitella taitojasi seuraavalle tasolle? Käsittele intohimoasi suorituskyvylle, takana tuotettujen kappaleiden tuotantoon tai ohjaukseen ja tee se jännittäväksi uraksi CMU: n teatteritaiteen päällikön kanssa. Saat kätevää kokemusta kehittämällä tietämystä ja taitoja, jotka ovat välttämättömiä sinne, missä haluat mennä.

Tietoja tästä ohjelmasta/>

Teatteriopinnot toimitetaan teatteritaiteen taiteen kandidaatin tai taiteen kandidaatin tutkinto-ohjelmassa. Näihin vaihtoehtoihin voidaan lisätä sertifiointia opettamaan puheen tai draaman toissijaisella tasolla. Jos olet kiinnostunut hakemaan tätä sertifikaattia, sinun on valittava painopiste Education and Theater Arts -toiminnossa (toisen asteen) kehitettäessä tutkintoa. Kummassakin polussa valitset, saat vankan perustan kokemuksesta teattereita, virastoja, oppilaitoksia ja tutkijakouluja.... [-]

Yhdysvallat Fayette
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Central Methodist University

Biologia on elämän tutkimusta. Biosfereistä, ekosysteemeistä ja biologisista yhteisöistä organismeihin, soluihin ja organeleihin biologia tarjoaa opiskelijoille mahdollis ... [+]

Biologia on elämän tutkimusta. Biosfereistä, ekosysteemeistä ja biologisista yhteisöistä organismeihin, soluihin ja organeleihin biologia tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden laajentaa ja syventää elävien järjestelmien tieteeseen. CMU Biology -ammattilaiset saavat erinomaisen valmistautumisen monenlaisiin urapolkuihin yhdistelemällä luokkahuoneisiin perustuvia käsitteitä käytännön laboratoriokokemuksella sekä vahva analyysi, päättely ja viestintätaidot.

Tietoja tästä ohjelmasta

Biologian pääaine valmistelee biologisten tieteiden jatko-opiskelijoita. Se myös valmistaa opiskelijoille pääsy johonkin lääketieteen, opetuksen ja muiden alojen, kuten talouden, teollisuuden ja sovelletun biologian alan ammattilaisiin.... [-]

Yhdysvallat Fayette
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Central Methodist University

Onko ihmiskäyttäytyminen kiehtoo sinua? Löydätkö itsesi analysoimalla unia, yrittämällä ymmärtää inhimillistä kehitystä tai uteliaalla tavalla, jolla mieli toimii? Jos nä ... [+]

Onko ihmiskäyttäytyminen kiehtoo sinua? Löydätkö itsesi analysoimalla unia, yrittämällä ymmärtää inhimillistä kehitystä tai uteliaalla tavalla, jolla mieli toimii? Jos nämä aiheet kiinnostavat sinua, olet hyvä sopivuus CMU: n psykologian pääaineeseen. Opit tunteista, ajatuksista ja käyttäytymisistä samalla kun rakennat kysynnän mukaista taitomallia, joka luo sinut menestykseen palkitsevassa urassa.

Tietoja tästä ohjelmasta/>

Psykologian pääaine keskittyy tutkimukseen epänormaalin psykologian, neuvonnan, sosiaalisten prosessien, persoonallisuuden ja biologisen kehityksen aloilla. Opiskelijana tässä suuressa yrityksessä sinulla on mahdollisuuksia harjoituksiin ja harjoitteluun. Tätä ohjelmaa käytetään usein perustana jatko-opintoihin esimerkiksi psykologiassa, neuvonnassa, ministeriössä ja muilla aloilla.... [-]

Yhdysvallat Fayette USA Online
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Central Methodist University

Nautitko kaavojen käsittelystä, kuvien tunnistamisesta, symbolien manipuloinnista ja aivotulostimien ratkaisemisesta? CMU: n matematiikan opiskelijat valmistautuvat onnis ... [+]

Nautitko kaavojen käsittelystä, kuvien tunnistamisesta, symbolien manipuloinnista ja aivotulostimien ratkaisemisesta? CMU: n matematiikan opiskelijat valmistautuvat onnistuneisiin urapolveihin opiskellessaan matematiikan kieltä suullisessa, kirjallisessa ja symbolisessa muodossa.

Tietoja tästä ohjelmasta

Matematiikan pääaine on monipuolinen ja kattaa esimerkiksi algebra, laskin, geometria, insinööri, analyysi ja tilastot. Tämän opintokokonaisuuden avulla voit kehittää taitoja, joita tarvitaan pätevöitymiseen monille urapoluille.

CMU-matematiikan pääaineena sinulla on mahdollisuuksia:

tullut tehokkaaksi matematiikan kielellä kokoamalla ja analysoimalla tietoja, ratkaisemalla ongelmat, tekemällä laskelmia ja esittämällä ratkaisujaosallistua oppimiskokemuksiin hankkeiden, harjoittelujaksojen ja tutkimusmahdollisuuksien kauttakehittää tietämystä ja taitoja, joita tarvitaan monenlaisten uravalintojen toteuttamiseen esimerkiksi opetuksen, laskennan, insinöörin, elinkeinoelämän, talouden, tilastojen, fysiikan ja muiden voimakkaiden kvantitatiivisten taitojensaada valmistelu, joka tarvitaan seuraavaan vaiheeseen siirtymiseksi tutkijakouluunAstetta saatavilla/>Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta - CLAS , CGESMatematiikan kandidaatin tutkinto - CLAS , CGESMatematiikan kandidaatin tutkinto - CLAS , CGESMatematiikan alaikäinen on saatavilla - CLAS , CGESMuut CMU-matematiikan ohjelmat:/>Lähiopetus - matematiikkaToissijainen koulutus - matematiikan sertifiointiMatematiikan maisterin tutkintoPääsyvaatimukset... [-]
Yhdysvallat Fayette
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Central Methodist University

Jos sinulla on kiinnostusta yhteiskunnallisiin ilmiöihin, poliittisiin järjestelmiin, kansainvälisiin suhteisiin ja julkisoikeuteen, hyödyt suuresti CMU: n poliittisen ti ... [+]

Jos sinulla on kiinnostusta yhteiskunnallisiin ilmiöihin, poliittisiin järjestelmiin, kansainvälisiin suhteisiin ja julkisoikeuteen, hyödyt suuresti CMU: n poliittisen tieteen pääaineesta. Tämän opintokokonaisuuden avulla voit kehittää taitoja, jotka haluavat kääntää intohimosi ja kiinnostuksesi kysyntään.

Tietoja tästä ohjelmasta/>

Valtiotieteen opiskelijat tutustuvat poliittisen tieteen, poliittisen teorian ja erilaisten poliittisten järjestelmien merkittäviin kirjailijoihin, teoksiin ja teorioihin. Opiskelija oppii soveltamaan kvantitatiivisen ja laadullisen tiedon analysointiaitoja reaalimaailman sosiaalitieteellisiin tietoihin ja esittelemään, keskustelemaan ja puolustamaan tutkimusta.... [-]

Yhdysvallat Fayette
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Central Methodist University