Chowan University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Chowan University on Christian oppilaitos perustettiin vuonna 1848 Baptist perheiden ja nimetty Chowan - joka tarkoittaa "ihmiset etelään" - kunnioittaa intiaani Algonquin Chowanook heimo. Yli 165 vuotta, Chowan on ollut pitkä ja kunniakas perinne uskon ja koulutuksen Koillis NC. Tavoitteenamme on tarjota huolehtiva ympäristö ominaista Kristillisiin arvoihin ja henkinen vapaus jossa opiskelijat voivat saada tietoa, taitoja, luovuutta, ja eettisiä arvoja he tarvitsevat kukoistaa nopeasti muuttuvassa, kulttuurisesti monipuolinen globaalissa yhteiskunnassa.

Chowan University on sitoutunut palvelemaan keskimäärin opiskelijoille. Termillä "keskimääräinen" tarkoitetaan opiskelijoille GPA 2,25-3,25 ja "keskimääräinen" SAT tulokset (noin 1300 kolmiosaisen SAT). Opiskelijat alla nämä kriteerit voidaan hyväksyä, jos ne osoittavat sitoutumista Chowan yliopiston kokemus ja akateemista potentiaalia.

Monet opiskelijat ovat ensimmäisen sukupolven opiskelijoiden, mikä tarkoittaa heidän vanhempansa eivät osallistuneet korkeakoulun tai suorittaa korkeakoulututkinnon. Koska ChowanSitoutumista yksittäisiin huomiota Christian ympäristö, Nämä opiskelijat viihtyvät Chowan University. Chowan University yhteisö pyrkii uskoa ja elää Jeesuksen Kristuksen opetuksia. Tämä tavoite onnistuu mentoroinnin, ministeriö, ja opetus kristillisen opettajat ja henkilökunta, ja tehtävän ja palvelujen kokemuksia kampuksella, yhteisössä, Yhdysvalloissa ja ympäri maailmaa.

Meidän pastoraali Campus Ministry tiimi tarjoaa mahdollisuuksia opiskelijoille kasvaa uskossaan samalla tarpeita toisten. Paikalliset, kansalliset ja kansainväliset missio matkoja, opetuslapseuden, Residence Hall raamatuntutkistelua, mentorointi, ja paljon yksi-on-one huomiota ja rukous antaa opiskelijoille transformative koulutus.

Kaikki opiskelijat, jotka pyrkivät saattamaan tutkinnon Chowan University on ilmoittautua alkeiskurssi Raamatusta. Opiskelijan tulee osallistua kourallinen Perspectives tapahtumia, joita tarjotaan viikoittain, joihin liittyy kokonaisvaltainen esityksiä ja luentoja, uskonnollisissa, teatteriesityksiä, ja muut Chowan yhteisön liittyviä tapahtumia.

Emme ole täällä indoktrinoida ketään, mutta näyttää heille kristillinen elämäntapa kuin paljasti elämässä ja ministeriön Jeesuksen Kristuksen. Ei-kristilliset opiskelijoita ja opiskelijoita muista uskonnollisia perinteitä kunnioitetaan ja tyytyväinen täällä ja menestyä tässä ympäristössä.

Sijainti

Kätkeytyneenä pieni historiallinen kaupunki Murfreesboro Koillis North Carolina, Chowan yliopisto on lyhyen ajomatkan rannat sekä Pohjois-Carolinassa ja Virginiassa. Chowan on myös ajomatkan päässä monia mukavuuksia, kuten kaupat, ravintolat, huvipuistot, ja suurkaupunkien kuten Virginia Beach.

Kaupunki Murfreesboro on pieni yhteisö, joka rallit ympäri kampusta. Chowan on molempien maailmojen parhaat puolet; Murfreesboro on pieni, turvallinen yhteisö, mutta suurten kaupunkien palvelut ovat vain lyhyen ajomatkan päässä.

Chowan yliopisto asuu 450 + hehtaarin kampuksen ympäröi metsäalueet ja useita järviä. Olemme sijaitsee osassa Pohjois-Carolinan nimetty "Inner Banks," ja meidän kampuksella heijastaa luonnon kauneutta sisävesikanavista.

Murfreesboro kokee kaikki neljä vuodenaikaa vaan on ominaista leuto sää. Keskimääräinen korkea lämpötila koulun kuukausina on 65 astetta (18 C).

Arvo Arvot Koulutus

Chowan yliopisto on tunnettu ottaa "Usko tulevaisuuteen." Paljon enemmän kuin tagline, meidän tehtävämme on tarjota koulutusta, joka muuntaa tavallisen opiskelijoista poikkeuksellisen valmistuneet. Teemme tämän hyvässä uskossa, luottaen Jumalan henkilö Jeesuksen Kristuksen, kanssa optimismi kunkin opiskelijan menestys. Meidän tiedekunnan tulevat Chowan opettamaan, neuvomaan ja harjoittaa opiskelijoiden luokkahuoneessa, pelloilla ja tuomioistuimet kilpailun, ja koko vapaa-ajan toimintaa. Usko toiminnassa korostaa kaikessa mitä teemme. Ei riitä, opettaa miten tai mitä ajatella; me opettaa kuinka elää kunnialla ja omallatunnolla käyttää päätään, sydän, ja kädet.

"Jeesus kasvoi viisautta ja kypsyyttä ja armossa Jumalan ja ihmisten edessä." Luke 02:52

Head: opetamme Klo Chowan opiskelija ottaa luokat tieteenalojen tieteen, taide, kirjallisuus, historia, terveys, ja uskonto. Mutta vielä tärkeämpää, he oppivat, miten kukin kurinalaisuutta liittyy muita. Integroitu koulutus tuottaa poikkeuksellisen ajattelijoita, jotka voivat saada tolkkua maailmasta, jossa elämme.

"Ja mitä olette kuulleet minun sanovan läsnä monen todistajan uskoa luotettavia ihmisiä, jotka myös pätevä opettamaan muita." - 2 Timothy 2: 2

Heart: Neuvomme

Opettajat ja henkilökunta, jotka ympäröivät meidän opiskelijat kävellä rinnalla ja innostaa heidän ammatillinen ja henkilökohtainen unelmia intohimoisesti. Tiedekunnan neuvonantajia mentori opiskelijoille one-on-one ja johdonmukaisesti mallintaa ja kannustaa oikea ja terve päätöksentekoon.

"Älä tyyppihyväksynnän mukaisia ​​tämän maailman, vaan muuttukaa mielenne uudistuksen. Sitten voit testata ja hyväksyä mitä Jumalan tahto on-hänen hyvä, miellyttävä ja täydellisen tahdon." - Romans 12: 2

Kädet: toimimme

Mahdollisuudet palvelun runsaasti jäsenille Chowan yhteisöä. Opiskelijat liittyä tiedekunnan ja henkilökunnan kääntää mitä opetetaan ja mitä on oppinut, mitä tehdään. Vaatteista vähävaraisille meidän yhteisön rakastava orvoille HIV / aids Etelä-Afrikassa, otamme vakavasti Meidän tehtävämme on tarjota Valon ja totuuden nimessä Kristuksen Jeesuksen.

"Totisesti minä sanon teille, mitä olette tehneet yhdelle näistä vähäisimmistä veljistäni minun, teit minulle." - Matthew 25:40 Tarjoamme vapaiden taiteiden koulutus, joka haastaa koko opiskelija. Muuttunut elämää opiskelijat antavat arvoa mitä teemme on Chowan yliopistossa.

Sijainnit

Murfreesboro

Osoite
One University Place
27855 Murfreesboro, Pohjois-Carolina, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin