Lue virallinen kuvaus

Chowan University on Christian oppilaitos perustettiin vuonna 1848 Baptist perheiden ja nimetty Chowan - joka tarkoittaa "ihmiset etelään" - kunnioittaa intiaani Algonquin Chowanook heimo. Yli 165 vuotta, Chowan on ollut pitkä ja kunniakas perinne uskon ja koulutuksen Koillis NC. Tavoitteenamme on tarjota huolehtiva ympäristö ominaista Kristillisiin arvoihin ja henkinen vapaus jossa opiskelijat voivat saada tietoa, taitoja, luovuutta, ja eettisiä arvoja he tarvitsevat kukoistaa nopeasti muuttuvassa, kulttuurisesti monipuolinen globaalissa yhteiskunnassa.

Chowan University on sitoutunut palvelemaan keskimäärin opiskelijoille. Termillä "keskimääräinen" tarkoitetaan opiskelijoille GPA 2,25-3,25 ja "keskimääräinen" SAT tulokset (noin 1300 kolmiosaisen SAT). Opiskelijat alla nämä kriteerit voidaan hyväksyä, jos ne osoittavat sitoutumista Chowan yliopiston kokemus ja akateemista potentiaalia.

Monet opiskelijat ovat ensimmäisen sukupolven opiskelijoiden, mikä tarkoittaa heidän vanhempansa eivät osallistuneet korkeakoulun tai suorittaa korkeakoulututkinnon. Koska ChowanSitoutumista yksittäisiin huomiota Christian ympäristö, Nämä opiskelijat viihtyvät Chowan University. Chowan University yhteisö pyrkii uskoa ja elää Jeesuksen Kristuksen opetuksia. Tämä tavoite onnistuu mentoroinnin, ministeriö, ja opetus kristillisen opettajat ja henkilökunta, ja tehtävän ja palvelujen kokemuksia kampuksella, yhteisössä, Yhdysvalloissa ja ympäri maailmaa.

Meidän pastoraali Campus Ministry tiimi tarjoaa mahdollisuuksia opiskelijoille kasvaa uskossaan samalla tarpeita toisten. Paikalliset, kansalliset ja kansainväliset missio matkoja, opetuslapseuden, Residence Hall raamatuntutkistelua, mentorointi, ja paljon yksi-on-one huomiota ja rukous antaa opiskelijoille transformative koulutus.

Kaikki opiskelijat, jotka pyrkivät saattamaan tutkinnon Chowan University on ilmoittautua alkeiskurssi Raamatusta. Opiskelijan tulee osallistua kourallinen Perspectives tapahtumia, joita tarjotaan viikoittain, joihin liittyy kokonaisvaltainen esityksiä ja luentoja, uskonnollisissa, teatteriesityksiä, ja muut Chowan yhteisön liittyviä tapahtumia.

Emme ole täällä indoktrinoida ketään, mutta näyttää heille kristillinen elämäntapa kuin paljasti elämässä ja ministeriön Jeesuksen Kristuksen. Ei-kristilliset opiskelijoita ja opiskelijoita muista uskonnollisia perinteitä kunnioitetaan ja tyytyväinen täällä ja menestyä tässä ympäristössä.

Sijainti

Kätkeytyneenä pieni historiallinen kaupunki Murfreesboro Koillis North Carolina, Chowan yliopisto on lyhyen ajomatkan rannat sekä Pohjois-Carolinassa ja Virginiassa. Chowan on myös ajomatkan päässä monia mukavuuksia, kuten kaupat, ravintolat, huvipuistot, ja suurkaupunkien kuten Virginia Beach.

Kaupunki Murfreesboro on pieni yhteisö, joka rallit ympäri kampusta. Chowan on molempien maailmojen parhaat puolet; Murfreesboro on pieni, turvallinen yhteisö, mutta suurten kaupunkien palvelut ovat vain lyhyen ajomatkan päässä.

Chowan yliopisto asuu 450 + hehtaarin kampuksen ympäröi metsäalueet ja useita järviä. Olemme sijaitsee osassa Pohjois-Carolinan nimetty "Inner Banks," ja meidän kampuksella heijastaa luonnon kauneutta sisävesikanavista.

Murfreesboro kokee kaikki neljä vuodenaikaa vaan on ominaista leuto sää. Keskimääräinen korkea lämpötila koulun kuukausina on 65 astetta (18 C).

Arvo Arvot Koulutus

Chowan yliopisto on tunnettu ottaa "Usko tulevaisuuteen." Paljon enemmän kuin tagline, meidän tehtävämme on tarjota koulutusta, joka muuntaa tavallisen opiskelijoista poikkeuksellisen valmistuneet. Teemme tämän hyvässä uskossa, luottaen Jumalan henkilö Jeesuksen Kristuksen, kanssa optimismi kunkin opiskelijan menestys. Meidän tiedekunnan tulevat Chowan opettamaan, neuvomaan ja harjoittaa opiskelijoiden luokkahuoneessa, pelloilla ja tuomioistuimet kilpailun, ja koko vapaa-ajan toimintaa. Usko toiminnassa korostaa kaikessa mitä teemme. Ei riitä, opettaa miten tai mitä ajatella; me opettaa kuinka elää kunnialla ja omallatunnolla käyttää päätään, sydän, ja kädet.

"Jeesus kasvoi viisautta ja kypsyyttä ja armossa Jumalan ja ihmisten edessä." Luke 02:52

Head: opetamme Klo Chowan opiskelija ottaa luokat tieteenalojen tieteen, taide, kirjallisuus, historia, terveys, ja uskonto. Mutta vielä tärkeämpää, he oppivat, miten kukin kurinalaisuutta liittyy muita. Integroitu koulutus tuottaa poikkeuksellisen ajattelijoita, jotka voivat saada tolkkua maailmasta, jossa elämme.

"Ja mitä olette kuulleet minun sanovan läsnä monen todistajan uskoa luotettavia ihmisiä, jotka myös pätevä opettamaan muita." - 2 Timothy 2: 2

Heart: Neuvomme

Opettajat ja henkilökunta, jotka ympäröivät meidän opiskelijat kävellä rinnalla ja innostaa heidän ammatillinen ja henkilökohtainen unelmia intohimoisesti. Tiedekunnan neuvonantajia mentori opiskelijoille one-on-one ja johdonmukaisesti mallintaa ja kannustaa oikea ja terve päätöksentekoon.

"Älä tyyppihyväksynnän mukaisia ​​tämän maailman, vaan muuttukaa mielenne uudistuksen. Sitten voit testata ja hyväksyä mitä Jumalan tahto on-hänen hyvä, miellyttävä ja täydellisen tahdon." - Romans 12: 2

Kädet: toimimme

Mahdollisuudet palvelun runsaasti jäsenille Chowan yhteisöä. Opiskelijat liittyä tiedekunnan ja henkilökunnan kääntää mitä opetetaan ja mitä on oppinut, mitä tehdään. Vaatteista vähävaraisille meidän yhteisön rakastava orvoille HIV / aids Etelä-Afrikassa, otamme vakavasti Meidän tehtävämme on tarjota Valon ja totuuden nimessä Kristuksen Jeesuksen.

"Totisesti minä sanon teille, mitä olette tehneet yhdelle näistä vähäisimmistä veljistäni minun, teit minulle." - Matthew 25:40 Tarjoamme vapaiden taiteiden koulutus, joka haastaa koko opiskelija. Muuttunut elämää opiskelijat antavat arvoa mitä teemme on Chowan yliopistossa.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

Chowan University

Kautta erinomainen opetussuunnitelmaa, vuorovaikutus suuri professorit, ja monet suorituskykyä mahdollisuuksia, Chowan n Musiikin laitos voi auttaa sinua maksimoimaan mah ... [+]

Bachelor of Arts in Music

Kautta erinomainen opetussuunnitelmaa, vuorovaikutus suuri professorit, ja monet suorituskykyä mahdollisuuksia, Chowan n Musiikin laitos voi auttaa sinua maksimoimaan mahdollisuudet ja saavuttaa tavoitteesi muusikkona. Tutkinnon ohjelmamme ovat päätyneet olemaan säveltäjille, peruskoulun musiikin opettajat, keski-ja lukion yhtye ja kuoro johtajat, esiintyjät, ja tallennus insinöörejä. Koska musiikki merkittävä, sinulle annetaan vankan musiikkia tutkimuksen musiikin teoriaa, näkö laulu ja säveltapailu, musiikin historia, luokka piano, johtamiseen, yhtyeet, ja soveltaa musiikin. Opiskelet vähintään yhdessä näistä käytetään musiikin aloilla aikana hallintaoikeus: ... [-]

Yhdysvallat Murfreesboro
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

BBA

Chowan University

School of Business Chowan yliopiston visioi elinkeinoelämän lahjakkaita ja eettisten yksilöiden ammatillista osaamista, jotta ne tekevänsä yhteistyötä kilpailla menestyks ... [+]

Bachelor of Science in Business Administration

"School of Business Chowan yliopisto on paras paikka muovata hahmosi, potentiaali, ja ammattitaito. Koulu avulla jokainen opiskelija mahdollisuuden tavoittaa parhaansa läpi haasteiden, yksi-on-one tiedekunnan vuorovaikutus, pienille ryhmille ja mahdollisuus löytää omat vahvuutensa. Olen vuoto Chowan sininen takia kokemuksia School of Business, joka ikuisesti vaikuttaa elämääni ja työmoraali. " - Danielle Coleman, Class of 2013, BS Business Administration, Pitoisuus Management, Minor kirjanpidossa Chowan, kehitämme eettisen liiketoiminnan johtajat huomenna. Pohjalta vahvuus kristillisen perinnön, me valtuuttaa meidän opiskelijat ohjaamalla ne hallintaa liiketoiminnan teorioita, organisointikykyä, tekninen proficiencies, ja kriittiset analyysit, jotka valmistaa heitä uran nopeasti muuttuvassa liikemaailmassa.... [-]

Yhdysvallat Murfreesboro
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

BSc

Chowan University

Klo Chowan yliopisto, me yhdistää strategioita sosiologian ja rikostutkinnan sertifiointi osaksi Criminal Justice opetussuunnitelman valmistaa kaikkia opiskelijoita vallo ... [+]

Kandidaatin Criminal Justice

Klo Chowan yliopisto, me yhdistää strategioita sosiologian ja rikostutkinnan sertifiointi osaksi Criminal Justice opetussuunnitelman valmistaa kaikkia opiskelijoita valloittava uran erilaisia ​​rikosoikeuden ammatteja. Yhdistämällä dynaaminen kursseja - kuten yritys- ja White Collar Crime, Tuhopoltto Investigation, Criminal Evidence, nuorisorikollisuuden ja poliisi-yhteiskuntasuhteet - reaalimaailman työkokemusta kautta työharjoitteluun kaikilla tasoilla paikallisten, valtion ja liittovaltion virastojen, opiskelijat hallitsemaan taitoja tarpeen menestystä omalla alallaan.

Opiskelijat myös liittää luokkahuoneessa tietoa reaalimaailman kokemusta jäsenyyden kautta järjestöissä erityisesti tarkoitettu opiskelijoille jatkaa rikosoikeutta tutkinnon. Chowan yliopisto luvussa Alpha Phi Sigma National Rikosoikeus Honor Society ja rikosoikeutta Club tarjoaa opiskelijoille uusia koulutus-, palvelu, ja toveruuden mahdollisuuksia. Rikosoikeus suuret yhtiöt voivat ansaita tutkinnon seuraavilla aloilla:... [-]

Yhdysvallat Murfreesboro
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Chowan University

Chowan yliopiston Kasvatustieteiden on sitoutunut opetuksen, oppimisen ja palvelu, ja työskentelee yksi-vastaan-yksi tämän tavoitteen saavuttamiseksi kaikissa Koulutus op ... [+]

Kandidaatin peruskoulutusta

Chowan yliopiston Kasvatustieteiden on sitoutunut opetuksen, oppimisen ja palvelu, ja työskentelee yksi-vastaan-yksi tämän tavoitteen saavuttamiseksi kaikissa Koulutus opiskelija! Chowan on tarpeeksi pieni, jotta tämä todellisuus, tiedekunnan ja neuvonantajien tarkistaa niiden opiskelijoiden ja edistymistään säännöllisesti, jotta ne saavuttaa omat tavoitteensa. Opettajat voivat auttaa opiskelijoita liittyviä mahdollisia vaikeuksia he saattavat kohdata, joka osoittaa viime vuoden 100% läpäisee verokantaa meidän peruskoulutusta suurten ottaen Praxis II tentti!

Peruskoulutusta opiskelijoita on erityisesti koulutettu kautta tietenkin työtä ja kenttätyöhön kehittää ammatillista ja johtamistaitoja käytettäväksi peruskouluissa - Kindergarten kautta 6.-luokkalaiset.... [-]

Yhdysvallat Murfreesboro
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Chowan University

Tämä tutkinto tutkii eri tekijät ja monimutkaisia ​​Afrikan ja paikkansa maailmanhistoriassa yhdessä muiden kansallisten ja kulttuuristen historiat. ... [+]

Kandidaatin Afrikkalainen Amerikan historia ja kulttuuri

Tämä tutkinto tutkii eri tekijät ja monimutkaisuutta paitsi Afrikkalainen Amerikan kokemus mutta asiayhteys maailman historiassa. Opiskelija tutkii Afrikkalainen Amerikan kokemus Pohjois-Amerikassa siirtomaavallan aikana esillä. Alkuperä musta yhteisö elämän ja musta vastus alle orjuuden kautta Afrikkalainen Amerikan kokemus aikana "Jim Crow" aikakausi ja kehitys musta johtajuutta, kautta taistelu kansalaisoikeudet asti nykypäivään.

Myös työselostus, joka tarjoaa vieläkin tarkempia tarkastelee näitä aikakausilta.

Opiskelija tutkii myös useita muita kansallisia ja kulttuurisia historiat saada näkökulmasta vähemmistöryhmien ja muut ihmiset liian usein huomiotta perinteiseen tutkimuksiin. Aiheet vaihtelevat vuorovaikutus historiallisiin vaikutus keskustellaan antaa opiskelijoille laajempi käsitys kansakunnan kehitystä.... [-]

Yhdysvallat Murfreesboro
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Chowan University

Kun silmä tulevaisuuteen, Chowan luo missä luovuus ja innovointi yhdistyvät tuottaa opiskelijalle, joka on esteettisesti, teoreettisesti ja teknisesti koulutettu graafine ... [+]

Kandidaatin Graphic Communications

Kun silmä tulevaisuuteen, Chowan luo missä luovuus ja innovointi yhdistyvät tuottaa opiskelijalle, joka on esteettisesti, teoreettisesti ja teknisesti koulutettu graafinen suunnittelu, vuorovaikutteinen suunnittelu, tulostaa tekniikka, pakkausten suunnittelu, ja / tai taide studio. Yhdistämällä sen tekniset resurssit ja tiedekunnan asiantuntemus, yliopisto uudistaa pyrkimyksiään kehittää opiskelijoiden luovia ideoita, taiteellinen kyky, itseilmaisun, ja ammattitaitoa kuin he opiskelevat video, digitaalinen suunnittelu, tulostaa suunnittelu, piirtäminen, digitaalisen kuvankäsittelyn, pakkaus, web design, valokuvaus, maalaus, keramiikka, sekatekniikka, jne., risteyksessä taiteen ja teknologian. Onko käyttäen "vuosisatoja vanhoilla menetelmillä tai työntämällä rajoja digitaalisen luovuutta," osasto tuottaa ainutlaatuisia ja luottavainen tutkinnon taitoja, jotka nykyajan tulostustekniikka, suunnittelu, ja taiteen kysyntää.... [-]

Yhdysvallat Murfreesboro
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Chowan University

Chowan yliopiston Koulutus on omistettu jatko-opiskelijoille, jotka ovat tehokkaita, erittäin päteviä opettajia ja jotka on varustettu neuvonta strategioita ja pedagogiik ... [+]

Kandidaatin Secondary Education

Chowan yliopiston Koulutus on omistettu jatko-opiskelijoille, jotka ovat tehokkaita, erittäin päteviä opettajia ja jotka on varustettu neuvonta strategioita ja pedagogiikan pystyy kouluttaa kaikki oppijoiden jatkuvasti muuttuvassa maailmassa. Vahva opetussuunnitelman sekä ammatillinen ja erikoisuus alue tutkimuksia tarjotaan ennalta-palvelun opettajille Chowan yliopistossa, tarjoaa mahdollisille opettajille tietoja, taitoja ja dispositions tarpeen kanssa monipuolinen opiskelijoiden ja oppimisympäristöjä. Mahdollisuudet tarjotaan ehdokkaille oppia ja arvioida teorioiden ja periaatteiden parhaiden käytäntöjen paitsi yliopiston asetus mutta myös yhteistyössä luokanopettajaa ja muita ammattilaisia, jotka opastavat heitä käytännön sovelluksia todellisissa ympäristöissä.... [-]

Yhdysvallat Murfreesboro
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Chowan University

Chowan pre-laki neuvoa ohjelma seuraa erikoistunut kirjaa tutkimus, joka antaa yleiskuvan perustuslain historian, oikeusjärjestelmä, politiikka, ja eri alojen lain (liike ... [+]

Kandidaatin Pre-Law / Historia

American Bar Association korostaa, että ei ole ensisijainen suuria tai suositeltu opetussuunnitelman valmistautuvien oikeustieteellisessä tiedekunnassa. Yksilöt kiinnostunut menossa oikeuden Koulussa voi levollisin mielin seuraaviin useimmat opinto-ohjelmiin yhdessä neuvoa kautta Chowan pre-laki neuvoa ohjelma. Tämä ohjelma ei ole merkittävä, vaan keino avustaa opiskelijoiden täyttävät edellytykset saada laiksi kouluun, riippumatta perustutkintoa suurten.

Opiskelijat ilmoittautumalla Pre-Law Advisory Program seuraa erikoistunut kirjaa tutkimus, joka sisältää kursseja:

Yhdysvallat Valtiosäännön historia American Oikeuslaitos Amerikkalainen politiikka Kauppaoikeus rikosoikeus Rikosoikeudellisiin menettelyihin Opiskelijat kiinnostunut jatkamaan oikeudellinen uraa, pitäisi ottaa yhteyttä Pre-asioita koordinoivan alussa opinnoissaan. Pre-laki koordinaattori tarjoaa opiskelijoille: Yksilöllistä huomiota valinnassa koulutusohjelman koko college uran, usein tarkastellaan niiden edistymistä; Ajan tasalla olevaa tietoa lain koulussa pääsy; ja Tietoa Law School Admissions Test (LAST) ja neuvoja valmistautuminen siitä. ... [-]
Yhdysvallat Murfreesboro
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Chowan University

Chowan n Psykologian laitos on useita ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erottumaan muista perustutkintoa ohjelmia. Haluamme löytää intohimosi. Toisin kuin ... [+]

Bachelor of Science Psykologian

"Psykologian ohjelman Chowan on suunniteltu tarkoituksenaan valmistaa sinua jatko työtä. Olin ainoa henkilö minun luokan olleen ryhmän kokemus, ja yksi harvoista, jotka olivat harjoittaneet asiakkaan haastattelut. Olen jatkuvasti huomaan tilanteissa tunnilla jossa minulla on etulyöntiasema muiden opiskelijoiden ansiosta kokemukseni Chowan. " - Tonya Sinclair, viime Psykologia jatko Chowan n Psykologian laitos on useita ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erottumaan muista perustutkintoa ohjelmia. Haluamme löytää intohimosi. Toisin kuin useimmat perustutkintoa ohjelmia, tarjoamme usean tutkinnon vaihtoehtoja, mukaan lukien kolme erikoistunutta kappaletta tutkimuksessa. Vaikka meidän ohjelma sisältää yleiset perusta kaikille opiskelijoille, meidän tutkinto kappaleet avulla opiskelijat voivat saada paremman käsityksen niiden erityisen kiinnostava alue. Kun sinusta tulee osa Chowan yliopiston psykologian laitos, sinulla on erityinen paikka - paikka oppia, pitää hauskaa, kasvaa emotionaalisesti ja hengellisesti - paikka kuuluvat.... [-]

Yhdysvallat Murfreesboro
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Chowan University

Opiskelijat valmistuvat Sport Science-ohjelman ovat valmiita jatkamaan uramahdollisuuksia Terveys ja liikunta, Liikunta Tiede, Sports Management ja Coaching. ... [+]

Kandidaatin Sports Science

"Liikunnan laitos tarjoaa opiskelijoille laajan valikoiman tietoja ja taitoja. Meidän useita pitoisuuksien ja meidän huippuluokkaa tiedekunta, Urheilu tutkimuksen laitos voi valmistautua teitä mitään uran yleisurheilu! " - Drew Praster, Sport Science jatko, Senior Manager Premium liikevaihto Charlotte Hornets, ja Distinguished Alumni valmistuvat opiskelijat Sport Science-ohjelman ovat valmiita jatkamaan uramahdollisuuksia Terveys ja liikunta, Liikunta Tiede, Sports Management ja Coaching. Lisäksi tarkoituksena on antaa kaikille opiskelijoille mahdollisuuden kehittää fyysistä, sosiaalista, henkistä, emotionaalinen, ympäristö- ja hengellistä terveyttä.... [-]

Yhdysvallat Murfreesboro
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

Chowan Video 2014