Claflin University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Maailma tarvitsee visionäärejä. Ne, jotka pystyvät kuvittelemaan mikä on mahdollista vastaan ​​ja suunnata sinne.

Lähes 150 vuotta sitten, Claflin hajosi esteitä korkeakoulutukseen, joten se ensimmäinen South Carolina yliopisto avoin kaikille rodusta. Nykyään Claflin edelleen myönteisesti esimerkillinen opiskelijoille kaikkien rotujen ja sukupuolten jotka osoittavat intohimo muuttaa paitsi omia olosuhteita, vaan muuttaa maailmaa samoin.

Uskomme, että useimmat johtajat ovat, ei syntynyt. Lisäksi uskomme, että opiskelijat intohimolla, eheys ja halu töitä on luontainen kyky tulla visionääri johtajia. Koska Claflin opiskelija, sinun haastetaan ymmärtää täyden potentiaalin, jättäen tässä vertaansa vailla koulutusta, joka palvelee sinua hyvin tutkijakoulu, uran - ja elämässä.

Visionary Leadership

Johtajat huomenna on visio. He näkevät kauemmas. Ne toimivat globaalin näkökulman. Visionary johtajat ovat varmoja olla innovatiivinen, luoda omia polku, opastamaan muita. He uskovat itseensä, koska he ymmärtävät maailmaa ja ovat motivoituneita, jotta se paremmin. Näemme visionääri johtava te-ja auttaa sinua ymmärtämään oman näkemyksellinen johtajuus.

Academic Excellence

Excellence on kaikkialla täällä. Se voidaan nähdä kauneuden kampuksen, laatua tiedekunnan ja taso laitokset, joihin valmistuneet on otettu. Olemme sitoutuneet tekemään, että saat kaiken tarvittavan saavuttaa korkea huippuosaamisen että opiskelijat täällä Claflin tottuneet odottamaan itseään.

Life At Claflin

Yhteisömme on tiivis, joten mahdollisuuksia osallistua runsaasti. Löydät Kalenteri täynnä kampuksen toimintaa ja tapahtumia, yli 66 opiskelijajärjestöt, kahdeksan fraternities ja sororities, dynaaminen opiskelija hallitus, palkitsevaa uskonnollista elämää, ja enemmän. Tämä on aktiivinen, sitoutunut kampus joilla voit osallistua-aikaisin, ja usein.

Reaalimaailman kokemus

Meidän opiskelijat aktiivisesti ammatillisen koulutusmahdollisuuksia ja saada arvokasta kokemusta luokkahuoneen ulkopuolella-ja prosessi, ne rakentaa erittäin vaikuttava ansioluetteloita. Korkean tason tutkimusta, harjoittelupaikkoja ja osuuskuntia, opiskelijanvaihtoon ja opiskelu ulkomailla, nämä käytännön kokemukset ovat saatavilla kaikissa neljässä vuotta on kulunut Claflin koulutusta.

Life After Claflin

Valmistuneista mennä pitkälle. He lähtevät opiskelemaan kansakunnan johtava jatko ja ammattikouluja. He jatkavat suurta menestystä kuin visionääri johtajat johtavien yritysten ja organisaatioiden koko kansakunnan ja ympäri maailmaa. He saanut koulutusta vailla, joka johtaa menestyksekkään uran ja täytti elämän.

Seuraavat vaiheet

Kehitämme visionääri johtajia haastamalla oppilaita kuvittelemaan mahdollisuuksia heidän elämäänsä. Tämä ei ole vain valmistaa sinua uran. Kyse valmistaa sinua tulla paras "sinä" mahdollista. Oletko valmis täyttämään potentiaalia visionäärinen johtaja? Lisätietoja elämää muuttava, maailman muuttuvan koulutus täällä Claflin yliopistossa.

Sijainnit

Orangeburg

Claflin University

Osoite
400 Magnolia Street
29115 Orangeburg, Etelä-Carolina, Yhdysvallat
Puhelin
+1 803-535-5000

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin