Lue virallinen kuvaus

Colby-Sawyer College luonne

Colby-Sawyer on dynaaminen ja innovatiivinen taide- ja tiedekoulu, joka sijaitsee luonnonkauniilla New Hampshiren alueella Sunapee-järvellä. Yliopisto-uransa aikana 100 prosenttia opiskelijoistamme osallistuu yhtä tai useampaan harjoitteluun opintoalaansa. Ne myös luovat oppimisportaaleja, joissa he osoittavat jatkuvaa edistystä ja saavutusta. Kaikki opiskelijat päättävät vanhempiensa vuotensa Capstone-projektilla, jossa he kehittävät ja näyttävät syvällisemmän osaamisensa akateemisessa pääaineistossaan.

Mikä tekee Colby-Sawyer erottuvan?

 • Opiskelijan menestys on tärkein prioriteetti. Jokainen tärkeä päätös alkaa tästä kysymyksellä: Kuinka opiskelijat hyötyvät?
 • Pieni luokkakoko (keskimäärin 19 opiskelijaa) ja lahjakas tiedekunta tarjoavat opiskelijoillemme henkilökohtaista huomiota ja haastavaa, mutta tukevaa akateemista ympäristöä.
 • Uudet teknologiat ovat olennainen osa opiskelijoiden koulutusta. Langattomassa kampuksissamme jokainen opiskelija luo sähköisen salkun, joka seuraa hänen edistymistäan ja saavutuksiaan yliopisto-urallaan.
 • Colby-Sawyer yhdistää opiskelijan korkeakouluelämän elementit - akateemiset, sosiaaliset, sosiaaliset ja urheilulliset - yhtenäiseksi kasvatukselliseksi kokemukseksi.
 • 100 prosenttia opiskelijoistamme saa elintärkeän ammatillisen edeltävän kokemuksensa opinnoissaan yhden tai useamman harjoittelun kautta, mikä mahdollistaa heidän osaamisensa ja taitojensa hyödyntämisen ja verkostojen luomisen tuleville työllistymismahdollisuuksille.
 • Opiskelijamme saavat ensimmäisen vuoden aikana ylimääräisen pääsyn ja mahdollisuudet, haluavatko he liittyä johtajuusohjelmaan, suorittaa teatterituotantoa tai suunnitella kampuskohtauksia.
 • Alumnimme kehittyvät hyvin pyöreiksi ja hyvin koulutetuiksi kansalaisiksi, jotka ovat valmiita menestymään ammattilaisia ​​ja positiivisia avustajia yhteisöihinsä.
 • Kampuksemme sijaitsee New Hampshiren kauniilla Sunapee-järvellä, 360 asteen näkymillä vuoristoista, metsistä ja järvistä. Se on loistava paikka ulkoiluun ja on vain 90 minuutin ajomatkan päässä Bostonista.

Colby-Sawyer College opintotoimisto

Colby-Sawyer College on yksityinen, itsenäinen korkeakoulu, joka tarjoaa taiteiden ja tieteen alan perustutkintoa ja jatko-opintoja, ja se on suunniteltu valmistamaan oppilaita heidän ammatistaan ​​ja jatkuvasta oppimisestaan. Tiedekunta, henkilökunta ja opiskelijat pyrkivät huippuosaamiseen korkeakoulun sitoutuneessa opetuksessa ja oppimisyhteisössä edistämään opiskelijoiden akateemista, henkistä ja henkilökohtaista kasvua. Korkeakoulu valmistaa oppilaita menestymään ja vaikuttamaan myönteisesti dynaamiseen, monimuotoiseen ja toisistaan ​​riippuvaiseen maailmaan. Colby-Sawyer College perustettiin akatemiaksi vuonna 1837 ja on harjoittanut korkeakoulutusta vuodesta 1928. Tehtävä hyväksyi hallintoneuvosto 16. lokakuuta 2015. Kaikki Colby-Sawyer College :

 • oppia ja käyttää laajamittaista tietämystä, jossa syvyys tärkeillä aloilla
 • rikastuttaa ja syventää itsensä tuntemusta
 • ajatella luovasti ja kriittisesti
 • kommunikoida ja vuorovaikutuksessa tehokkaasti
 • toimia eettisesti ja ammattimaisesti
 • ymmärtää ja käyttää useita näkökulmia.

Lisätietoja saa kansainväliseltä sivulta osoitteessa http: // Colby-Sawyer .edu / apply / international-applications

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BSc

Colby-Sawyer College

Viljellä uteliaisuuttasi tutkimalla elämää kaikissa muodoissaan - yksittäisistä organismeista ja niiden yhteisöistä eläviin olentoihin muodostuviin järjestelmiin, soluihi ... [+]

Teidän elementtisi

Viljellä uteliaisuuttasi tutkimalla elämää kaikissa muodoissaan - yksittäisistä organismeista ja niiden yhteisöistä eläviin olentoihin muodostuviin järjestelmiin, soluihin ja prosesseihin.

Kehitä laaja käsitys kaikista biologian aloista ja opi käyttämään tieteellisiä prosesseja. Tutki molekyyli-, solu-, organismin ja ekologisen biologian käsitteitä ja käytä teoriaa käytäntöön.

Suorita huippututkimus alueen monien järvien ja jokien, metsien ja vuoristojesi professoreiden kanssa tai tutustu kampuksen lampeen, kenttiin, 86 hehtaarin sertifioituun puumajaan, vaahterasokeritaloon, permakulttuuripuutarhaan ja puunhoitoon.

Opi valmistamaan olutta tai keittää vaahterasiirappia käytännön kursseilla. Yhdistä luokkahuoneesi ja laboratoriokoulutuksesi Colorado-joen altaan kenttätutkimuskursseilla, aavikon lounaaseen, Martha's Vineyardin saaristoyhteisöön tai New Hampshiren valkoisiin vuoriin.... [-]

Yhdysvallat Uusi Lontoo
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Colby-Sawyer College

Koska monen miljardin dollarin teollisuus on johdonmukainen vuosittainen kasvu, urheilulliset ohjelmat kaikilla tasoilla edellyttävät erittäin koulutettuja asiantuntijoit ... [+]

Astu lautaselle

Koska monen miljardin dollarin teollisuus on johdonmukainen vuosittainen kasvu, urheilulliset ohjelmat kaikilla tasoilla edellyttävät erittäin koulutettuja asiantuntijoita hallita urheilun liiketoimintapuolta. Ole osa olennaisia ​​takana-näyttämö-kokoonpanoa, joka auttaa urheilijoita loistamaan urheilunhallinnassa .

Valmistaudu uraan urheilun johtamisammattilaiseksi, joka ajattelee kriittisesti johtaa tehokkaasti ja tekee eettisiä päätöksiä. Colby-Sawyer opetussuunnitelman avulla voit keskittyä yhteen neljästä keskittymiskentästä: urheiluliiketoiminnasta, urheiluinformaatiosta ja -välineistä, urheilututkimuksista tai urheilu- ja virkistysjohtajuudesta.... [-]

Yhdysvallat Uusi Lontoo
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Colby-Sawyer College

Liiketoiminta koskettaa nykyaikaisen yhteiskunnan lähes kaikkia osa-alueita. Vähittäismyynnistä tutkimukseen, neuvontaan analysoimisesta, vaatimustenmukaisuuden konsultoi ... [+]

Tulevaisuutesi: nyt avoin yritykselle

Liiketoiminta koskettaa nykyaikaisen yhteiskunnan lähes kaikkia osa-alueita. Vähittäismyynnistä tutkimukseen, neuvontaan analysoimisesta, vaatimustenmukaisuuden konsultoinnista, uran liiketoiminnassa on enemmän kuin tehopuvut, vesijäähdyttimet ja salkut - se on äärettömän maailman maailma, jossa olet tulevaisuuden toimitusjohtaja.

Teidän aikataulusi

Colby-Sawyer Business Administration -ammattikorkeakoulututkinnossa on viisi pitoisuutta, jotka auttavat sinua loistamaan haluamaasi osaamisalueeseen. Valitse keskittyminen kirjanpitoon ja rahoitukseen, yleiseen liiketoimintaan, johtamiseen, markkinointiin tai kestävään liiketoimintaan.

... [-]
Yhdysvallat Uusi Lontoo
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Colby-Sawyer College

Yhdistä luonnollisen maailman intohimosi biogeokemiaan, biologiaan, kemiaan ja ekologiaan ihmisten ja ympäristön välisten ongelmien ratkaisemiseksi ja ratkaisemiseksi. ... [+]

Se on luonteeltaan

Yhdistä luonnollisen maailman intohimosi biogeokemiaan, biologiaan, kemiaan ja ekologiaan ihmisten ja ympäristön välisten ongelmien ratkaisemiseksi ja ratkaisemiseksi.

Ympäristö - Down to a Science

Hanki kehittynyttä tieteellistä ja kvantitatiivista ymmärrystä nykyaikaisista ympäristökysymyksistä ympäristötieteiden kandidaatin tutkintoon . Hyödynnä tutkimusmahdollisuuksia alueen monissa järvissä ja joissa, metsissä ja vuoristoalueilla tai kävele asuinhuoneesi ulkopuolella kampuskampukseen, pelletteihin, vaahterasokeriin, permakulttuuripuutarhaan ja puiden taimitarhaan tai 86 hehtaarin sertifioituun puutaloon.

Yhdistä luokkahuoneesi ja laboratoriokoulutuksesi Colorado-joen altaan kenttätutkimuskursseilla, aavikon lounaaseen, Martha's Vineyardin saaristoyhteisöön tai New Hampshiren vuoristoihin.... [-]

Yhdysvallat Uusi Lontoo
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kandidaatti

Colby-Sawyer College

Täynnä kiehtovia hahmoja ja kaikki elementit, jotka tekevät suurta viihdettä - draamasta ja romantiasta sotaan ja rikollisuuteen - historian ja poliittisten opintojen pää ... [+]

Tee historiaa ja huomaa demokratiaa

Täynnä kiehtovia hahmoja ja kaikki elementit, jotka tekevät suurta viihdettä - draamasta ja romantiasta sotaan ja rikollisuuteen - historian ja poliittisten opintojen päävalmentaja valmistaa sinut omalla roolillaan muokkaamalla tulevaisuutta oppimalla menneisyyttä.

Laita se perspektiiviin

Hanki laaja käsitys siitä, miten yhteiskunnalliset, poliittiset ja kulttuuriset voimat muokkaavat yhteiskuntaa, erityisesti Yhdysvaltoja. Kehitä kirjoitettuja ja sanallisia viestintätaitoja opettamaan muita menneistä ja nykyaikaisista kulttuureista ja poliittisista järjestelmistä luovilla ja kriittisillä tavoilla, mukaan lukien tieteellinen keskustelu ja useiden näkökulmien käyttö.... [-]

Yhdysvallat Uusi Lontoo
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Colby-Sawyer College

Valitse BA-tutkinto-ohjelma syvällistä ammattitaitoa varten, jossa on mahdollisuus tutustua erilaisiin uramahdollisuuksiin. Valitse BFA-tutkinto intensiiviselle tutkimuks ... [+]

Tee taiteellisista unelmistasi ammattimaista todellisuutta

Sekoittaa väriä , varjoa ja tekstuuria, mikä luo valoisaa tulevaisuutta tutkinto-opiskeluun.

Valitse BA-tutkinto-ohjelma syvällistä ammattitaitoa varten, jossa on mahdollisuus tutustua erilaisiin uramahdollisuuksiin. Valitse BFA-tutkinto intensiiviselle tutkimukselle kuvataiteista , joka valmistautuu uraan ammattitaiteilijana. Molemmat vaihtoehdot luovat luovia ja kriittisiä ajattelutaitoja sekä studiota ja teknisiä taitoja.

Valitse keramiikan, piirustuksen, graafisen suunnittelun, maalauksen, valokuvauksen, taideteosten ja veistoksen keskittymisestä ja kokeile keskittymäsi ulkopuolella, jotta saisit laajemman käsityön taiteesta.... [-]

Yhdysvallat Uusi Lontoo
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Colby-Sawyer College

Kasvattaa luovaa intoa, halu liikkua ihmisillä ja kiinnostuksesi visuaaliseen viestintään graafisessa suunnittelussa. ... [+]

Puhu Huesissa, kontteissa, kuvissa ja kuvissa

Kasvattaa luovaa intoa, halu liikkua ihmisillä ja kiinnostuksesi visuaaliseen viestintään graafisessa suunnittelussa.

Visuaalisesti kommunikoida ideoita, jotka innostavat, informoivat ja kiehtovat oppimalla käsitteellistämistä, tutkimusta, kirjoittamista, muokkaamista, kritiikkiä, yhteistyötä ja kysymyksiä.

Valitse BA-ohjelma kattavasta suunnittelutietämyksestä, jossa on joustavuus tutkia alan ulkopuolisia ammateita tai valita BFA-ohjelma, jos aiot harjoittaa uraa graafisena suunnittelijana . Graafisen suunnittelun alaikäinen osa voidaan yhdistää mihin tahansa opinto-ohjelmaan, jolla lisätään rikas käsitys suunnittelukonsepteista ja käytännöistä.... [-]

Yhdysvallat Uusi Lontoo
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Colby-Sawyer College

Tutki ihmiskokemusta ja hänellä on tärkeä rooli Colby-Sawyer psykologian tutkintoon perehtymässä kognitioon ja käyttäytymiseen liittyvissä kysymyksissä. ... [+]

Se on ihmisen luontoa

Tutki ihmiskokemusta ja hänellä on tärkeä rooli Colby-Sawyer psykologian tutkintoon perehtymässä kognitioon ja käyttäytymiseen liittyvissä kysymyksissä .

Kokouksen mieli

Lisätä psykologian ymmärtämistä ja sosiaalisia ja kulttuurisia kokemuksia, jotka muokkaavat ihmisen käyttäytymistä vastaamaan ihmisten, järjestöjen ja yhteisöjen muuttuviin tarpeisiin. Terveyteen ja biologiseen psykologiaan, neuvontaan ja epänormaaliin psykologiaan, sosiaalipsykologiaan, tutkimussuunnitteluun ja analysointiin liittyvät kurssit vievät sinut terveiden käyttäytymisratkaisujen ja strategioiden tarkkaan kehitykseen.

Osallistu intensiivisiin huippututkimushankkeisiin professoreidesi rinnalla ja jatkossakaan omia tutkimustarpeitasi kliiniseen kokemukseen ihmisen vuorovaikutuslaboratorioissamme.... [-]

Yhdysvallat Uusi Lontoo
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

12 Reasons to Choose Colby-Sawyer College

International Student Spotlight - Ioannis Bechlivanos

I'm a Colby-Sawyer Charger: John Rojas

Sijainnin osoite
541 Main St
New London, New Hampshire, NH 03257 US
Sosiaalinen media