Lue virallinen kuvaus

Sijaitsee Kaakkois-Atlantin rannikolla Brunswick välissä Savannah ja Jacksonville, Floridassa, College of Coastal Georgia on perustutkintoa college yliopiston System of Georgia. The College tarjoaa edullisen ja vuorovaikutteinen koulutus luonnon kauneutta ja runsas auringonpaiste Georgian Golden Isles, alue tunnettu maailmanluokan golfkentät ja lomakohteet sekä hämmästyttävä moninaisuus merenkulun elinympäristöjen, villieläinten ja merenelävät.

Opiskelija löytää kaikilla tasoilla: johtotehtävissä kaikilla osa kampuksen elämään; paikkakunnan sitoutuminen palvelemalla-oppimisen, käytännön soveltamisesta luokkahuoneessa materiaalia, hengessä vapaaehtoistyön ja sitoutuminen positiivisten muutosten; in arvosanoin ohjelmissa, harjoittelupaikkoja, apurahoja ja stipendejä, jotka edistävät luontaista uteliaisuutta; ja kampuksella työllistymismahdollisuuksia ja apurahojen paitsi edistää college edullisuus, mutta myös kannustaa akateemista, urheilullinen, ja toiminta ohjelmaan osallistuminen.

Poliisiakatemian Office of Virkistys ja hyvinvointi tukee opiskelijan toimintaa, joka hyödyntää poliisiakatemian läheisyys kaksi suurta rantoja nopeasti ratsastaa yli Causeway joko St. Simons Island tai Jekyll Island. Siirtyy Jekyll Island myönnetään fulltime opiskelijoita, joka tarjoaa pääsyn kaikkiin mukavuudet valtion merenranta leikkipaikka. Off-kampus seikkailu retkiä St. Simons Island kuuluu stand-up mela lennolle ja melonta. Opiskelija voi ottaa vettä sekä vaeltaa rannoilla ja polkuja alueellisten ekosysteemien kenttä-opiskelu on rannikon ympäristössä, joka on elävä laboratorio ja yksi ensimmäisistä nimetty suojattu kosteikkojen kansakunta.

The College tarjoaa ylioppilastutkinnon astetta American Studies, Biological Sciences, Business Administration, Education, Health Informatics, matematiikka, Hoitotyö (BSN), Psychology, julkisten asioiden ja lisänneet määrin Monitieteisen Studies. Kautta aktiiviset harjoittelupaikkoja ja palvelu-oppimisen, opiskelijat joukkue yhteistyökumppaneita, kuten Georgia Department of Natural Resources, Jekyll Island viranomainen ja Georgia Sea Turtle Center, Kaakkois Georgia Health System, ja liittovaltion Law Enforcement Training Center for jännittäviä kokemuksia reaalimaailman sovellus työselostus yhteisössä. Opiskelijat kaikilla aloilla on mielekkäitä mahdollisuuksia tehdä yhteistyötä tiedekunnan yhteistyössä kirjoittamisen ja co esittelevien aineellista tutkimusta ja raportteja.

Tiedekunnan nautittavuus ja tukemaan opiskelijoiden vuorovaikutusta, joka palvelee mentoreina, neuvonantajia, ja jopa väliintulijoiden puolesta opiskelijoiden ulkopuolella tuntia opetukseen valmistelu ja opetus. Opiskelija tunnetaan nimeltä, paitsi luokkatoverit, vaan tiedekunnan ja henkilökunnan. Visio College on olla college valinta opiskelijoille Georgiassa ja sen ulkopuolella, tarjoamalla helppo ja edullinen koulutus. Puoltaa huippuosaamista stipendi ja yhteisön sitoutumista, College edistää opiskelijan johtamisen, akateemista eteneminen ja oikea-aikaista valmistumista läpi opiskelijakeskeistä ohjelmia, jotka tarjoavat rikas ja monipuolinen opiskelija kokemus.

Tunnettu kaunis kampuksen, kaikki paitsi yksi rakennus College on joko rakennettu tai täysin kunnostettu viimeisten kuuden vuoden ajan ja rakentaminen on aloitettu toisen suite-pohjainen Residence Hall. Liityttyään Etelävaltioiden Athletic Conference vuonna 2011, Mariners ovat tehneet jälkensä urheilu kohtaus, voittaa Naia miesten National Golf mestaruuden vuonna 2014. Coastal Georgian yleisurheilu ohjelma tukee tällä hetkellä kahdeksan kilpailukykyinen urheilujoukkueiden: kolme miesten joukkuetta (koripallo, golf ja tennis) ja viisi naisten joukkuetta (koripallo, golf, tennis, softball, ja lentopallo). Golf, tennis, ja lentopallo joukkueet kansallisesti paremmuusjärjestykseen.

Tämä on kampus, joka voidaan tarkasti kuvata huolehtiva yhteisö mukana, interaktiivinen opiskelijoita, tiedekunnan ja henkilökunnan. Opiskelija voi tulla Georgian rannikko yhdestä syystä, vaan ne pysyvät monille.

Mission Statement

Koska tila College yliopiston System of Georgia, College of Coastal Georgia tulee college valinta asukkaiden Georgian ja sen jälkeen tarjoamalla kohtuuhintaisen laadukkaan koulutuksen. Puoltaa huippuosaamista stipendi ja yhteisön sitoutumista, College edistää opiskelijan etenemistä ja oikea-aikaista valmistumista läpi opiskelijakeskeistä ohjelmia, jotka tarjoavat rikas ja monipuolinen opiskelija kokemus. Opiskelijat ovat valmiita mielekästä uran, kehittynyt tutkimus, elinikäinen oppiminen ja osallistuminen maailmanlaajuisesti ja teknologian yhteiskunnassa. Toimielin antaa osakkuusyrityksen ja ylioppilastutkinnon astetta, jotka tukevat henkistä, taloudellista ja kulttuurista yhteisön tarpeet ja alue.

Visio

College of Coastal Georgia tulee college valinta opiskelijoille Georgiassa ja sen ulkopuolella, joka tarjoaa erinomaisen koulutuksen tulevaisuuden johtajien ja kansalaisten palvelemalla oppimisen, maailmanlaajuista tietoisuutta ja harjoittaa yrittäjyyttä.

Arvot

College of Georgian rannikko perusarvot runko missio ja visio, ja ohjata laitoksen kautta muuttuvassa ajassa ja priorisoinnista:

Laatu Koulutus:

Sitoutuminen tarjoamaan laadukkaita, innovatiivisia ja joustavia koulutusmahdollisuuksia ja palveluiden esteettömän opiskelijakeskeisiä ympäristössä, ilmapiiriä löytö, että arvot ja käsittää sekä tiedustelu ja luovuutta; odottaa opiskelijat ottamaan aktiivisen vastuuta koulutuksestaan; mahdollisimman lähellä opiskelija-opettaja joukkovelkakirjoja; Tarjoamme jatkuva arviointi opetusohjelmia; integroida kaikki ohjelmat, jotka edistävät oppilaiden pääsyä ja menestystä.

Kokemuksellinen oppiminen:

Integroida mielekkäitä kokemuksellista ja kokonaisvaltaista yhdyskuntapalvelu kampuksella ja laajemman yhteisön kanssa opetuksen ja pohdintaa rikastuttaa oppimiskokemus, edistämällä asenne anteliaisuutta palvelun, opetus kansalaisvastuuta ja yhteisöjen vahvistamiseen.

Global Awareness:

Sitoutuminen tarjoamaan lisäarvoa koulutuksen edistämällä kulttuurien välistä ymmärrystä, edistää kunnioitusta ja arvostusta keskuudessa ja opiskelijoiden, tiedekunnan ja henkilökunnan, ja viljelemällä yhteistyösuhteita kansainvälisten ohjelmien ja maailmanlaajuisia yhteisöjä.

johtajuus:

Julkisasiamies johtotehtäviä ylläpitävien ammattitaito, vastuullisuus ja motivaatio tehostamalla taitoja järjestämiseen, suunnitteluun, ongelmanratkaisuun, ja kommunikoida valmistaa opiskelijoita vastaamaan tulevaisuuden työvoimaa ja alueen kehittyvät kehittämistarpeita.

Yrittäjyys:

Valaa etsintä ja innovointiin koulutusprosessiin kun ankkurointi nämä yrittäjyyteen strategioiden sosiaali- ja yhteisön tarkoituksiin.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

College of Coastal Georgia

Kandidaatin kanssa Major American Studies valmistaa opiskelijoita uran missä vahva analyyttinen ja viestintätaidot arvostetaan rinnalla luovuutta ja maailmanlaajuinen tie ... [+]

Bachelor of Arts in American Studies

Kandidaatin kanssa Major American Studies valmistaa opiskelijoita uran missä vahva analyyttinen ja viestintätaidot arvostetaan rinnalla luovuutta ja maailmanlaajuinen tietoisuus. American Studies suurten kriittisesti amerikkalaisten elämää opetussuunnitelma, joka korostaa innovatiivisten palvelujen oppiminen, historiallista tietoa ja nykyajan teoreettiset lähestymistavat osallistumaan aktiivisesti yhteisön kanssa ja alue. Koska maailma kasvaa yhä riippuvaisempia toisistaan, American Studies ohjelmissa edistää syvät historialliset, kulttuuriset ja sosiologiset ymmärtämistä asemaa Yhdysvaltain globaali kulttuurin ja talouden.

American Studies valmistuneet menestyvät sellaisilla aloilla kuin journalismi, tiedotusoppi, markkinointi, koulutus, tekninen kirjoittaminen, Conservation Management, ja Environmental Management. Amerikkalainen Studies Ohjelma myös valmistelee opiskelijoita jatko-ohjelmia, mukaan lukien taiteen, humanististen, yhteiskuntatieteiden, laki, liiketoiminta, yleisen järjestyksen ja koulutus.... [-]

Yhdysvallat Brunswick
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

BBA

College of Coastal Georgia

Bachelor in Business Administration (BBA) on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille vahvan perustan liiketoiminnan osaamista korostaen sovellus reaalimaailman työympäristö ... [+]

Liikkeenjohdon kandidaatti

Bachelor in Business Administration (BBA) on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille vahvan perustan liiketoiminnan osaamista korostaen sovellus reaalimaailman työympäristöissä. BBA tutkinto yhdistää perustavaa yleissivistys kursseja, voimakas keskittyminen liiketoiminnan perusteet ja sitten tutkiminen keskitytty. Lisäksi opiskelijat tulee suorittaa työharjoittelun aikana vuotenaan.

Vaikka opiskelijat ansaitsevat BBA tutkinnon saa merkittävää yleensä liiketoimintaa, seuraavat alueet pitoisuudet ovat saatavissa:

kirjanpito taloustiede rahoittaa yleisen liiketoiminnan Health Care Administration Hospitality, matkailu, ja Res... [-]
Yhdysvallat Brunswick
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

BSc

College of Coastal Georgia

Kandidaatin tutkinto Criminal Justice keskittyy tutkimukseen rikosoikeusjärjestelmää ja sen osien sekä syitä ja seurauksia rikoksen. ... [+]

Kandidaatin tutkinto Criminal Justice keskittyy tutkimukseen rikosoikeusjärjestelmää ja sen osien sekä syitä ja seurauksia rikoksen. Koulutusohjelmassa korostetaan yhtenäinen kuva rikosoikeusjärjestelmän korostaen suhteet järjestelmän osien välillä. Opetussuunnitelma on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille perustan ydin tietoa rikosoikeusjärjestelmän joka valmistaa opiskelijoita uran lainvalvonnan aloilla poliisi- ja rikostutkinnan sekä turvallisuus, korjaukset, koeaika, ja parole.

Pitoisuudet Public Management keskittyminen keskittyy ensisijaisesti hoitaa julkista sektori. Rikosoikeuden opiskelijoita, tavoitteena tämä pitoisuus on kehittää osaamista, jota henkilöille, jotka hallinnoivat rikosoikeuden ja turvaorganisaatiot ja ne, jotka kehittävät ja arvioinnissa. Julkinen hallinta keskittyminen tarjoaa myyntikelpoisia johtamisen osaamista, joka voidaan suoraan soveltaa työpaikoilla, kun taas herättää perusarvot varmistaa opiskelijoiden menestyä Valmistuttuaan vuonna uransa virkamiesten. Homeland Security keskittyminen tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden opiskelijoille kiinnostuneita keskittäneet tutkimuksia laajoilla alueilla mukana monimutkainen areenalla sisäisen turvallisuuden. Tänä pitoisuus on tarjota kattava tutkimus monimutkaisten alueilla, joilla maamme kuten maahanmuuttopolitiikkaan, rajaturvallisuuden, tulli valvonta, tietoverkkorikollisuuden ja arviointia julkisen politiikan näillä aloilla. Information Assurance ja Cyber Defense pitoisuuden avulla opiskelijat hallitsemaan olennaisia taitoja ymmärtää verkon puolustukseen, tietokantojen hallintajärjestelmät, tietoverkkorikollisuuden, tietoverkkojen ja turvallisuuden suunnittelua ja salakirjoituksen. Valmistuttuaan ... [-]
Yhdysvallat Brunswick
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
College of Coastal Georgia

Kandidaatin Psykologian on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat tehdä eron muiden elämään tai valmistautua uran korostaa perus- tai soveltavaa tutkimusta. ... [+]

Kandidaatti Psykologian

Yleisenä YRITYSKESKITTYMÄ tarjotaan AT CAMDEN CENTER!

Meidän General Pitoisuus painotetaan perus- ja soveltavaa tutkimusta ja valmistelua jatkettiin opetuksen jatko-opinnoissa on nyt helpompi Camden County asukkaille kuin koskaan ennen! Kehittyneiden etäopiskeluna teknologiaa, jonka avulla voimme ensimmäistä kertaa tarjota täysi kursseja General Pitoisuus Camden Centerissä. Kurssit ovat saatavilla täysin paikan päällä, täysin on-line, suoratoistoennätyksen reaaliaikaisesti välillä Brunswick kampuksen ja Camden Centerissä, ja "hybridi" (yhdistelmä paikan päällä ja on-line) muodossa. Tämä lasku Dr. Drew opettavat Psychology of Säätö Camden Center, tohtori Culley on live-streaming yhteisön Psychology välillä Brunswick kampuksen ja Camden Center ja Dr. Pope on innoissaan opetti Personality teoriat kurssi (myös live-lähetyksenä välillä Brunswick ja Camden keskus). ... [-]
Yhdysvallat Brunswick
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
College of Coastal Georgia

Bachelor of Science in Education dual merkittävä varhaiskasvatuksen ja erityisopetus täyttää vaatimukset vahvistaa yliopiston System of Georgia, Georgia Professional Stan ... [+]

Kandidaatin Education

Perinteisiä ja ei-perinteisten lähestymistapojen opettaja valmistelu keskittyen sisällön tietoon asiantuntemusta, tehokkaita opetusstrategioita ja luokan hallinta, valmistuneet tulee opettajan ammatin valmis vastaamaan haasteisiin nykyisten ja tulevien luokkahuoneissa. Opettaja ehdokkaita täydellinen ammatillinen koulutus työselostus, sisällön työselostus matematiikan, luonnontieteiden ja lukeminen sekä jäsennelty, valvottu kentän kokemuksia kouluissa.

Bachelor of Science in Education dual merkittävä varhaiskasvatuksen ja erityisopetus täyttää vaatimukset vahvistaa yliopiston System of Georgia, Georgia Professional Standards komissio, ja kansallinen neuvosto akkreditointi opettajankoulutuslaitos. Opettaja ehdokkaita läpäisemisen tämä ohjelma sertifioidaan varhaislapsuudessa ja erityisopetus, laadut K-5.... [-]

Yhdysvallat Brunswick
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
College of Coastal Georgia

Department of Natural Sciences (DNS) tarjoaa ylioppilastutkinnon tutkinto biotieteiden tutkimustulosten joka valmentaa opiskelijoita uran ammattimaisena biologien monenla ... [+]

Kandidaatti Biology

Department of Natural Sciences (DNS) tarjoaa ylioppilastutkinnon tutkinto biotieteiden tutkimustulosten joka valmentaa opiskelijoita uran ammattimaisena biologien monenlaisia ​​aloilla. Ohjelmamme tarjoaa kolme kappaletta tutkimus: Coastal Ecology, opettajankoulutuksen toisen asteen tai Pre-Professional koulutusjakson, opiskelijoille, jotka aikovat mennä lääketieteen, eläinlääketieteen, bio-lääketieteen, hammaslääketieteen, farmasian tai fysikaalinen hoito. Opiskelija saa upottaa interaktiivinen luokkahuoneessa ja laboratorio kokemuksia sekä alan kokemuksia liittyvien valitsemaansa raidan. Innovatiivinen ja tiukka opetussuunnitelma valmistaa opiskelijoita opintoja valitussa bio-lääketieteen ammattia tai uramahdollisuuksia kuten lukion luonnontieteiden opetusta, luonnonvarojen hallintaan ja ekologiseen tutkimukseen.... [-]

Yhdysvallat Brunswick
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi