Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Compass College of Cinematic Arts.

Tervetuloa college joka on erilainen kuin mikään muu koulu olet koskaan kokenut. Olemme ainoa viherhuonetyylinen, ulottuva college kansa, jonka opetussuunnitelma on nimenomaan viihdeteollisuus. Ainutlaatuisen, suorituskyky opetussuunnitelma, me määritelty laatua filmmaking koulutuksen tarjoamme ja onnistumisia meidän alumnien.

Loistava juttu meidän on erilainen on, että olet erilainen, too. On taiteilija sinussa. Sinä tiedät sen. Me tiedämme sen. Ja jos olet valmis löytää paikka taiteilijana yksi nopeimmin kasvavista aloista maailmassa, meidän oma opettajat ja henkilökunta ovat valmiita auttamaan opastaa unelmasi.

Elokuva koulu on matka. Kompassi pitää sinut askel todellisen suuntaan. Matka kanssamme.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

Compass College of Cinematic Arts

Kompassi College of Cinematic Arts tarjoaa Bachelor of Fine Arts (BFA) tutkinto Cinematic ja Media Arts, jossa yhdistyvät intensiivinen, sovellettu tutkimus elokuvan ja m ... [+]

Kompassi College of Cinematic Arts tarjoaa Bachelor of Fine Arts (BFA) tutkinto Cinematic ja Media Arts, jossa yhdistyvät intensiivinen, sovellettu tutkimus elokuvan ja mediataiteen luomisprosessia neljää: Executive tuottaminen, kirjoittaminen, Post-tuotannon ja Vt. Tämä ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat työskennellä suuri studio, kuten Warner Brothers, Disney, Pixar tai Paramount, jossa kandidaatin tutkinto vaaditaan. Se on myös erinomainen valinta, jos olet yrittäjä haluavat rakentaa oman tuotantoyhtiön tai multimedia liike, tai työskennellä yritysten markkinointi tai multimedia virastot.

Kuvataiteen kandidaatin ohjelma on vähintään 120 luotto tuntia ja alkaa heti koulutuksen opiskelijoiden elokuvan ja mediataiteen tuotantoa. Aloitat päivästä alkaen oppiminen taiteen kerronnan kerronta ja miten siirtää tätä taitoa osaksi käsikirjoitus tai muita muotoja. Opit tuottavat, laitteet, valaistus ja elokuva estetiikkaa. Sieltä siirrymme luokkiin keskittyi ennen tuotannon, tuotannon jälkeisessä, kuvaus ja ohjaus.... [-]

Yhdysvallat Grand Koski
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
12 - 24 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Compass College of Cinematic Arts