Concord University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Perustettu vuonna 1872 Concord yliopisto tarjoaa tiukkoja ohjelmia, jotka valmistaa opiskelijoita jatkamaan erilaisia ​​opiskeluun ja uravaihtoehtoja sekä johtajuutta ja ammatilliset roolit monikulttuurisessa yhteiskunnassa. Vaikka me sisällyttää erilaisten koulutus- menetelmiä / tekniikoita, meidän koko ja huolehtiva omistautumista meidän tiedekunnan, henkilökunta ja hallinto ovat pääasiallinen vakuuttelut laadun koulutusmahdollisuuksia Concord yliopistossa.

Campus yleiskatsaus

2800 Opiskelijat 3% kansainväliset (35 maissa edustettuina) Keskimääräinen ryhmäkoko 18 18: 1 opiskelija professori suhde

Tehtävä Tehtävänä Concord University on tarjota laadukkaita, taiteet opetuksen, edistää tieteellistä toimintaa, ja palvella alueellista yhteisöä.

Concord yliopisto tarjoaa tiukkaa ohjelmia, pääasiassa ylioppilastutkinnon tasolla, joka valmistaa opiskelijoita jatkamaan erilaisia ​​opiskeluun ja uravaihtoehtoja sekä johtajuutta ja ammatilliset roolit monikulttuurisessa yhteiskunnassa. Noudattaen perinne palvella alueen yliopisto tarjoaa vain muutamia tarkkaan valittujen jatkotutkintoja. Vaikka me sisällyttää erilaisten koulutus- menetelmiä / tekniikoita, meidän koko ja huolehtiva omistautumista meidän tiedekunnan, henkilökunta ja hallinto ovat pääasiallinen vakuuttelut laadun koulutusmahdollisuuksia Concord yliopistossa. Koska oppiminen yhteisö, Concord yliopisto on sitoutunut edistämään tietämystä ammatillisen kehityksen toimia ja ohjelmia, tutkimuksen, ja soveltamalla, julkaisu, ja arvostusta scholarly ponnisteluja.

Ensisijaisena tarkoituksena Concord tehtävänä on akateeminen; Kuitenkin palvelu yliopisto tarjoaa sen valtion ja alueen ylittää luokkahuoneessa. Concord yliopisto edistää laatua kulttuurisen ja taloudellisen elämän Etelä West Virginia tekemällä yhteistyötä sekä julkisten ja yksityisten organisaatioiden ja laajentamalla sen tuen ja avun osaksi alueelle se palvelee. Lopulta Concord yliopisto mittaa menestystä täyttäminen alumnien löytää urallaan ja koko elämänsä.

Educational tavoitteet Concord University Koulutusohjelmat Concord University on suunniteltu edistämään taitoja, tietoja ja asenteita soveltaa monilla akateemisten alojen ja ammatillisen uran kulttuurisesti monimuotoisen, alati kehittyvä maailmanlaajuinen yhteisö.

Yleisopinnot ohjelma tarjoaa mahdollisuuksia alkaa kehittää taitoja käsitellä monimutkaisia ​​kysymyksiä, rakentaa perustavaa tietopohja elinikäiseen oppimiseen, ja viljellä asenteet, jotka edistävät henkilökohtaista ja yhteiskunnallista hyvinvointia ja kokemuksellinen rikastamiseen. Pohjalta General Studies-ohjelma, ylioppilastutkinnon tutkinto-ohjelmat tarjoavat mahdollisuuksia perusteellisen tutkimuksen opiskelijan valitsema kenttä (s). Pohjalta valittu ylioppilastutkinnon tutkinto-ohjelmia, maisterin tutkinto-ohjelmat tarjoavat mahdollisuuksia pitkälle erikoistuneita tutkimus- ja ammatillista kehitystä.

Taidot: Kielitaito tietojen tulkinnassa huomioon tiedot, muotoilussa ideoita, ajattelua kriittisesti, ja kommunikoida muiden kanssa, mistä ovat osoituksena seuraavat valmiudet:

Tehokas välistä viestintätaitoja ja literacies mukautettuna tarvitaan vaatimuksiin erilaisten diskurssin:

kuuntelu ja puhuminen lukeminen ja kirjoittaminen sanaton viestintä median ja teknologian lukutaito

Kyky käyttää asianmukaisia ​​havainnoiva, looginen, analyyttinen, laskennallinen, luova, ja kriittisen ajattelun taitoja ongelmanratkaisuun. Kyky käyttää asianmukaisia ​​menetelmiä ja tekniikoita empiiriseen ja tieteellisen tutkimuksen, tulkitsemaan tutkimustuloksia, ja käyttää saatujen tietojen tällaisesta tutkimuksen perusta tietoon päätöksentekoon. Kyky analysoida, syntetisoida ja integroida elementtejä, tietoa ja ideoita. Kyky arvioida elementtejä, tietoja ja ajatuksia tarkoituksenmukaisten arviointiperusteiden. Kykyä soveltaa ja siirtää akateemisen ja kokemuksellista oppimista asianmukaisesti yhdestä kontekstista toiseen. Kyky oppia ja työskennellä tehokkaasti sekä itsenäisesti ja yhteisöllisesti.

Knowledge: Perehtyneisyys periaatteita akateemista diskurssia eri aloilla, kuten on osoitettu seuraavat ominaisuudet:

Kyky erottaa vastavuoroisesti vaikutteita ympäristöissä, kulttuuri- uskomukset ja asenteet sekä yhteiskunnallisten instituutioiden ja käytäntöjen Tietoisuus perusominaisuuksista ja ominaisuudet fyysisen maailmankaikkeuden. Kykyä tulkita tapahtumia ja suuntauksia historiallisesta taustasta. Tutustuminen periaatteiden kielet - esimerkiksi kielellisten, matemaattisten ja atk-kielen järjestelmiä. Tunnustaminen monimutkaiset vuorovaikutukset organismien, myös ihmisten, ja niiden ympäristöissä. Tietoisuutta esteettisiä periaatteita, menetelmiä, materiaaleja ja median palveluksessa taiteellinen suorituskyky ja luominen taideteosten ja kirjallisuutta. Itsetuntemus, myös tietoisuus oman osaamisen, puutteet, ja optimaalinen yksilöllistä oppimista-style (s).

Asenteet: Tendencies edistä itsetuntemusta, henkilökohtaisen kasvun ja kehityksen, ja vastuullinen kansalaisuus on osoituksena seuraavat:

Vakinainen pohdintaa eettisistä / moraalista toimintaa, kun punnitus päätöksiä ja arvioida tuloksia. Siirretyn vastuullista johtajuutta - myös hyvää esimerkkiä - ja vastuullisen followership. Kunnioittava tarkkaavaisuus erilaisiin näkökulmia ja halukkuutta käydä vuoropuhelua eri eroja etsiäkseen keskinäisen ymmärryksen ja oikeudenmukaista konfliktien ratkaisuun. Viljely ja tukeminen asenteita ja käytäntöjä, jotka vahvistavat fyysistä, henkistä, emotionaalista ja sosiaalista hyvinvointia. Arvostus luovan prosessin ja rikas monimuotoisuus taiteellinen saavutus. Sosiaalista vastuuta, kuten yhdyskuntapalvelu ja kansalaistoiminnan. Motivaatio jatkaa elinikäistä oppimista ja jatkuvaa henkistä kasvua.

Sijainnit

Ateena

Concord University

Osoite
Ateena, Länsi-Virginia, Yhdysvallat
Puhelin
+1 800-344-6679