Concordia College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Keitä me olemme

Olemme yksityinen, coed, neljän vuoden taiteet college. Olemme yhteisö yli 2100 opiskelijaa, jotka tulevat 36 osavaltiosta ja 29 maasta ja edustavat 38 uskontoja ja nimityksiä. Palveluksessamme 175 kokopäiväistä tiedekunnan kuten NASA ja NSF tutkijat, palkittu säveltäjien ja kirjailijoiden, ja kansallisia asiantuntijoita monilla eri aloilla.

Jossa elämme

Meidän kotikaupungissaan - Fargo-Moorhead - on kasvava yhteisö, jossa lähes 30000 opiskelijoiden, hopping taiteen ja viihteen kohtaus, ja huimaa joukko työharjoittelun ja työmahdollisuuksia.

Kuinka opimme

Concordia tarjoaa yli 50 suurta yhtiötä, joista 15 kunnianosoituksia suuret yhtiöt, sekä 12 preprofessional ohjelmia lääketieteen, lain, tekniikan, hammaslääketieteen ja enemmän. Sadat harjoittelupaikkoja ja yhteistyöhön koulutuksen mahdollisuuksia kaupungin ja ympäri maailmaa tarjoavat runsaasti omakohtaista työkokemusta.

Minne me menemme

Globalisoituneessa opetussuunnitelma yhdistyvät merkittävä tutkimus pois mahdollisuuksia ja opetusta seitsemässä maailmassa kielellä. Olemme kansallisesti tunnustettu johtaja keskuudessa perustutkintoa laitosten määrä opiskelijoita, jotka saavat maailmanlaajuista kokemusta ulkomailla.

Mitä me teemme

Yli 100 opiskelijajärjestöt - sanoma- ja kirjallisuuslehdet, vapaaehtoisjärjestöjen, uskonnollisia järjestöjä ja enemmän - on helppo osallistua ja pysyä aktiivisena. Yli kolmannes ylioppilaskunnassa osallistuu yksi (tai useampi) meidän 19 Musiikin yhtyeitä, ja lähes neljännes meidän opiskelijat osallistuvat kilpailuun yleisurheilu.

Mitä Saavutamme

Concordia opiskelijat ovat saavuttaneet 88 prosentin hyväksymisprosentin lääketieteelliseen kouluun (10 vuodessa tutkituista). Yhdeksänkymmentä kahdeksan prosenttia tutkituista Concordia valmistuneista on työpaikka tai on otettu tutkijakoulun kuuden kuukauden kuluessa valmistumisesta. Viisi meidän opiskelijat ovat voittaneet arvostettuja Fulbright stipendejä viimeisten kolmen vuoden aikana. Viime vuosina Concordia on kerännyt yhdeksän arvostetun NCAA jatko stipendejä.

Sijainnit

Moorhead

Concordia College

Osoite
901 8th St. S.
56562 Moorhead, Minnesota, Yhdysvallat
Puhelin
+1 218-299-4000

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin