Lue virallinen kuvaus

Koulutus naisen tapa


Cottey College on riippumaton, vapaiden taiteiden ja tieteiden naisten college Nevadassa, Missourissa. Vuodesta 1884 lähtien korkeakoulu on tarjonnut nuorille naisille mahdollisuuden oppia ja kasvattaa johtajia, roolimalleja ja itsevarmoja yksilöitä./>


Nykyään Cotteyn ainutlaatuinen yhdistelmä naisten ainoaa koulutusta, korkeat akateemiset standardit, keskittyy johtajuuden kehittämiseen, sitoutumiseen kansainväliseen kokemukseen jokaiselle opiskelijalle ja motivoituneelle, korkean energian omaavalle yhteisölle on menestyksen ydin. Cotteyllä meillä on useita koulutusvaihtoehtoja, jotka on tarkoitettu tarpeisiisi. Voit suorittaa neljä vuotta Bachelor of Arts -tutkinnon jollakin seuraavista suuryrityksistä: Business, Englanti, Environmental Studies, Health Sciences, International Business, Kansainväliset suhteet, Liberal Arts tai Psychology. Valmistuneet BA-ohjelma on valmis pääsemään työelämään ja jatko-opintoihin jatko- tai lakikoulussa. Lisäksi Cottey tarjoaa kahden vuoden, liitännäiskoulutuksen vaihtoehtoja. Voit ansaita taiteen apulaisprofessori, tiedemiehen apulaisopettaja, taideteollinen apulaisopettaja, kuvataiteen liitto, tanssi, kuvataiteen liitto tai teatteri tai taideteollinen korkeakoulu. Nämä tutkinto-ohjelmat on suunniteltu helpottamaan siirtymistä nelivuotiseen korkeakouluun tai yliopistoon, jos haluat suorittaa suuren osan muualla kuin jollakin edellä mainituista suuralueista. Alumnimme jatkaa dynaamisia uranäkymiä liiketoiminnassa, viihdyssä, markkinoinnissa, koulutuksessa, urheilussa, viestinnässä ja monissa muissa. Tärkeintä on, että he jatkavat erityistä yhteyttä Collegein ja toisiinsa koko elämänsä ja uransa ajan./>

Kaikkien naisten koulutusvoima


Jos haluat olla ympäristössä, jossa tunnet:/>

 • voimakkaampi,
 • luottavainen itseesi,
 • innoittamana saada osallistua,
 • osa läheistä yhteisöä

niin naisten college, kuten Cottey College , on loistava valinta. Harkitse seuraavat tosiasiat ja päätös on ilmeinen:

 • Ylioppilastutkinnon suorittaneet ovat yli kaksi kertaa todennäköisempää kuin tohtorintutkinnon suorittaneet korkeakoulututkinnon suorittaneet.
 • Lähes puolet naisten korkeakouluopiskelijoista on suorittanut korkeakoulututkinnon ja 81 prosenttia on jatkanut opintojaan yli kollegion.
 • Naisten korkeakoulututkinnon suorittaneet ovat menestyksekkäimpiä urallaan; heillä on taipumus pitää korkeammat kannat, ovat onnellisempia ja ansaitsevat enemmän rahaa.

Minne sinä menet?


Kuten ennenkin mainitsimme, meneminen Cottey'ssa valmistaa sinua tekemään mitä haluat elämässäsi. Älä usko meihin? Katso nämä numerot:/>

 • Business Week -listalla 50 amerikkalaista tähteä nousevaa naista 30 prosenttia sai ylioppilastutkinnonsa naisten korkeakouluilta.
 • 33 prosenttia Fortune 1000 -yrityksen naisten hallituksen jäsenistä on naistutkinnon suorittaneita.
 • Lähes neljäsosa nykyisistä naisten kongressin jäsenistä osallistui naisten korkeakouluihin.
 • Yksi valtionhallinnon jokaisesta seitsemästä naisjärjestön jäsenestä osallistui naiskollegioon.
 • 20 prosenttia Black Enterprise -lehdestä tunnistetuista naisista, jotka 20 ylin amerikkalais-amerikkalaista naista America America -yliopistoista valmistui naisten korkeakouluista.

Tehtävä, visio, oppimistulokset ja arvot


Tehtävä/>

Cottey College , riippumaton taiteen ja tiedekunnan korkeakoulu, kouluttaa naisia ​​osallistumaan maailmanlaajuiseen yhteiskuntaan haastavan opetussuunnitelman ja dynaamisen kampuskokemuksen kautta. Monipuolisessa ja tukevassa ympäristössä naiset kehittävät potentiaaliaan henkilökohtaiseen ja ammatilliseen elämään henkisen sitoutumisen ja harkittun toiminnan puolesta oppijoina, johtajina ja kansalaisina.

Näkemys

Cottey College on korkea-asteen oppilaitos, jolla on erilaisia ​​taustoja naisia, jotka etsivät pääsyä poikkeuksellisiin koulutusohjelmiin ja keskittyvät kolmeen johtavaan säikeeseen: johtajuuteen, sosiaaliseen vastuuseen ja maailmanlaajuiseen tietoisuuteen. Huolella ja kunnioittamalla jokaista opiskelijaa voimme antaa naisille mahdollisuuden rikastuttaa elämää, ymmärtää heidän täyden potentiaalinsa ja tehdä arvokkaita panoksia yhteiskunnalle. Cottey College on kasvava, elinvoimainen, erottuva ja valikoiva korkeakoulu naisille, joka tunnetaan ja arvostetaan ohjelmista, jotka toimitetaan monissa ja helposti saatavilla olevissa tiedostomuodoissa, ajan tasalla olevissa tiloissa ja akateemisessa huippuosaamisessa.

Perusarvot

Cottey College perusarvot perustuvat perustajan Virginia Alice Cotteyn perinneeseen ja historiaan ja ovat tukeneet PEO: n sisaruksen omistuksessa. Nämä seitsemän arvot selkeyttävät identiteettiämme, menneisyyttä, läsnäoloa ja tulevaisuutta.


Opettaa naisia ​​oppimaan ja ajattelemaan maailmanlaajuisen yhteiskunnan jäseniä./>

Edistää henkistä kasvua tieteen, kulttuurin ja yhteiskunnan tutkimuksessa sekä vahvan käytännön taitojen kehittämisessä, mukaan lukien viestintä, analyysi ja ongelmanratkaisu.

Vastuullisuus edistää naisten myönteistä panosta heidän henkilökohtaisen ja ammatillisen elämänsä kautta.

Respect Difference luomalla avoimuuden ilmapiiri ja arvostamaan ideoiden, näkökulmien, kulttuurien, kokemusten ja panosten monimuotoisuutta, jotka muodostavat monikulttuurisen yhteiskunnan.

Laajenna maailmanlaajuisia perspektiivejä upottamalla opiskelijoita uusiin kulttuureihin ja kokemuksiin sekä lisäämään heidän ymmärrystä globaalin talouden ja kulttuurikäytäntöjen yhteenliittämisestä.

Pitäkää harkittua toimintaa viljelemällä tutkintatunnetta, koskemattomuutta, rehellisyyttä ja keskinäistä kunnioitusta.

Kehittää naisten johtajuutta tarjoamalla mahdollisuuksia kasvaa älyllisesti, sosiaalisesti, esteettisesti, henkisesti ja fyysisesti yksittäisten potentiaalisten mahdollisuuksien saavuttamiseksi.

Opiskelijoiden oppimistulokset Cottey College

Menestyvä Cottey-opiskelija

 1. Tunnustaa naisten roolit
  Cottey-opiskelija osoittaa ymmärrystä naisten menneistä, ajankohtaisista ja kehittävistä tekijöistä.
 2. Rikastuttaa hänen tietonsa
  Cotteyn opiskelija osoittaa ymmärrystä erilaisista akateemisista aiheista.
 3. Uskoo kriittisesti
  Cottey opiskelija tutkii asioita ennen kuin hän hyväksyy argumentteja tai tekee omia johtopäätöksiä.
 4. Kommunikoi tehokkaasti
  Cotteyn opiskelija käyttää tarkoituksenmukaisia ​​keinoja kommunikoida selkeästi.
 5. Ratkaisee ongelmat
  Cottey-opiskelija luo ratkaisuja, integroi ja soveltaen osaamista ja taitoja opintojen ja kokemusten alueilla.
 6. Kunnioittaa moninaisuutta
  Cotteyn opiskelija kiinnittää huomiota kulttuuriseen kontekstiin, vertaa ja ristiriidassa kuvioita ja kunnioittaa eroja.
 7. Yhteistyö onnistui
  Cottey-opiskelija kunnioittaa toisia puolestaan ​​tukevasta ympäristöstä ja edistää ideoita ja pyrkimyksiä edistää ryhmän työtä.
 8. Vastuullisesti
  Cotteyn opiskelija on heijastava ja toimii eettisesti henkilökohtaisesti ja sosiaalisesti vastuullisena jäsenenä maailmanlaajuisissa, kansallisissa ja paikallisissa yhteisöissä.


Kunnia koodi

Cottey College kunniakoodi määrittelee ja ilmaisee eettisen hengen, jossa me, Cottey-yhteisön jäsenet, jatkamme naisten koulutusta. Tunnistamalla, että oppimisyhteisö ei pysty toimimaan kunnolla kunnioittaen perustavanlaatuista moraalijärjestystä, ymmärrämme myös, että huippuosaamisen edistäminen vaatii yhä suurempia sitoumuksia. Siksi perusperiaatteiden lisäksi vahvistamme myös Virginia Alice Cotteyn painotuksen erinomaisen persoonallisuuden luonteesta ja korkeammasta koulutuksesta vastaavien ammattiyhdistysten tarkemmista eettisistä normeista. Me, Cottey College -yhteisön jäsenet, sitoudumme toimimaan:

 1. Henkilökohtainen vastuu.
 2. Akateeminen rehellisyys ja sanan koskemattomuus.
 3. Moral kunnioittaminen henkilöille ja heidän omaisuudelleen.
 4. Eettinen huolenaihe kouluyhteisön ja ihmiskunnan laajemman yhteiskunnan hyväksi.

Näiden ihanteiden omaksumiseksi pyrimme jatkuvasti täyttämään tämän korkeakoulun tehtävän korkeamman, inhimillisen oppimisen keskuksena.


Nopeita faktoja


Tyyppi: Riippumaton, vapaiden taiteiden ja tieteiden korkeakoulu naisille./>

Opiskelijaelimiä: Cotteyn 350 asukkaan opiskelijajoukot edustavat tyypillisesti 40 valtiota, Kanadaa ja 26 maata.

Paikka: Nevada, Missouri (pop 9 000), noin 100 kilometriä etelään Kansas Citystä. Kampus sijaitsee 14 rakennuksessa 11 kaupunginosassa ja 33 hehtaarin metsäisellä virkistysalueella.

Heritage: Virginia Alice Cottey perusti College vuonna 1884 uskoen, että naiset ansaitsevat samanlaisen koulutuksen kuin miehet. Hän laski Collegein PEO: n sisarukseksi vuonna 1927, jolloin se oli ainoa ei-henkisen oppilaitos, jonka omistaa ja jota naiset tukevat. PEO Sisterhood, yli 225 000 jäsenen hyväntekeväisyysjärjestö, on omistautunut tarjoamaan koulutusmahdollisuuksia naisille.

Cottey Education: Korostaa korkeita akateemisia standardeja, joilla on ainutlaatuiset mahdollisuudet henkilökohtaiseen kasvuun asuin-, kulttuuri- ja henkisen kokemuksen kautta. Yli 8 900 alumnia elää ympäri maailmaa. Cottey College ei syrji syrjäytymistä, pääsyä tai hoitoa sen ohjelmaan ja toimintaan rodun, uskonnon, kansallisen alkuperän, iän, seksuaalisen suuntautumisen tai fyysisen vamman perusteella.

Residence Halls: Kolme asuinpaikkaa kukin talon 100-150 opiskelija asuu asunnossa tyyliin sviittejä. Jokaisessa sviitissä on 10 - 12 opiskelijaa, ja niissä on yhden ja kahden hengen makuuhuonetta, olohuone, iso kylpyhuone ja minikeittiö.

Organisaatiot: Opiskelijat voivat olla johtajia yli 40 organisaatiossa kampuksella, joka edustaa akateemisia alueita, kulttuuri- ja vapaa-ajan etuja tai sosiaalisia, uskonnollisia ja vapaaehtoistoimintaa.

Palvelut: Ylioppilaskunta tarjoaa johtajuuden kehittämistä, neuvontaa ja rajoitettua terveysklinikkaa.

Yhdysvaltain uutiset


Cottey on tyytyväinen, että hänet tunnetaan jälleen maan vanhimmista korkeakouluista ja yliopistoista. Tarjoamme tätä osoituksena sitoutumistamme tarjota opiskelijoille haastava opetussuunnitelma kohtuuhintaan. Yhdysvaltain uutiset/>

# 7 parhaita oppilaitoksia

# 2 Best Value Colleges

# 2 Vähiten opiskelijamaksu valmistumisesta

# 3 Suurin osa kansainvälisistä opiskelijoista

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

Cottey College

International Business -ohjelma valmistaa opiskelijoita menestyksekkäästi toimimaan nykypäivän globaalitaloudessa. Se antaa perustiedot kirjanpidosta, markkinoinnista, jo ... [+]

Ohjelman kuvaus

Kansainvälisen liiketoiminnan ohjelma valmistaa opiskelijoita menestyksekkäästi toimimaan nykypäivän globaalitaloudessa. Se antaa perustiedot kirjanpidosta, markkinoinnista, johtamisesta ja rahoituksesta sekä laajentaa tätä osaamista globaalissa liiketoiminnassa, monikansallisessa rahoituksessa, kansainvälisessä johtamisessa ja liiketoiminnan eri kursseilla maailman tietyillä maantieteellisillä alueilla. Se korostaa "tekemällä oppimista". Joitakin kohokohtia ovat:

Yksi lukukausi liiketoiminnan opinto ulkomailla otettu maantieteellinen sijainti opiskelijan valinnan.Kesäharjoittelu monikansallisessa yrityksessä.Kokemukselliset oppimisosat, joiden avulla opiskelijat voivat soveltaa luokkakoulutustaan. Esimerkiksi aloituskategorian opiskelijat voivat työskennellä paikallisen yrityksen kanssa kirjanpidon tai liiketoimintasuunnitelmissaan. Useimmilla kursseilla on tapaustutkimuksia, joissa opiskelijoiden on käytettävä tietämystään erilaisten yritysten liiketoimintaongelmien ratkaisemiseksi.Ulkomaalaus kaikille toisen vuoden Cottey-opiskelijoille kevään kevään ensimmäisellä viikolla College maksaa.Esimerkkisuunnitelma... [-]
Yhdysvallat Nevada
September 2019
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Cottey College

Kiitos mielenkiinnostasi Cotteyn kansainvälisten suhteiden ylioppilastutkintotodistuksesta! Tarjoamme suurten ja alaikäisten kansainvälisissä suhteissa sekä lukuisia tutk ... [+]

Ohjelman kuvaus

Kiitos mielenkiinnostasi Cotteyn kansainvälisten suhteiden ylioppilastutkintotodistuksesta! Tarjoamme suurten ja alaikäisten kansainvälisissä suhteissa sekä lukuisia tutkimuskohteita poliittisen tieteen aloilta, kuten amerikkalaisesta politiikasta, kansainvälisistä suhteista, vertailevasta politiikasta, julkisesta politiikasta ja julkishallinnosta. Ohjelmamme on suunniteltu valmistautumaan menestykselliseen uraan julkisessa palvelussa ja yksityisen sektorin tehtävissä ajatuslaitoksissa, ei-voitoissa ja tiedotusvälineissä. Lisäksi opimme tiiviisti opiskelijamme valmistelemaan jatko- / lakikoulua. Äskettäin alumnimme ovat parhaillaan suorittaneet julkisen hallinnon ja lakisääteisiä tutkintoja. Ohjelman kohokohtia ovat:... [-]

Yhdysvallat Nevada
September 2019
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Cottey College

Mitä tarkoittaa nainen tänään? Mitä se tarkoittaa aiemmin? Mikä on feminismi? Miten kulttuuri-suosittu kulttuuri ja korkea kulttuuri-heijastavat ja muokkaavat kokemuksiam ... [+]

Ohjelman kuvaus

Mitä tarkoittaa nykyään nainen? Mitä se tarkoittaa aiemmin? Mikä on feminismi, miten kulttuuri-suosittu kulttuuri ja korkea kulttuuri-heijastavat ja muokkaavat kokemuksiamme naisia, mitkä vaikutukset naisilla ovat maailmassa, miten voimme parantaa naisten asemaa Yhdysvalloissa ja kaikkialla maailmassa?

Nämä ovat vain joitain naisten, sukupuolen ja seksuaalisuustutkimuksen kysymyksistä , erittäin monitieteisestä tutkimuskentästä, joka vaikuttaa kaikkiin Cottey College . Cottey College naiset, sukupuoli ja seksuaalisuus -opinnot ovat niin laajoja, se tarjoaa vahva täydentää mihinkään pääomaan.

Yksi Cotteyn naisten, sukupuolen ja seksuaalisuuden opinnoista yksi ainutlaatuisimmista piirteistä on se, että se asuu naisopiskelussa. Virginia Alice Cotteyn halu kouluttaa naisia ​​"osaavaksi, ajattelevaksi, kypsiksi aikuisiksi" kollegion tämänhetkiseen tehtävään " kouluttaa ... naisia ​​osallistumaan maailmanlaajuiseen yhteiskuntaan haastavalla opetussuunnitelmalla ja dynaamisella kampuskokemuksella ", Cotteyn tärkein huolenaihe on naiset. Tämä sitoutuminen naisten koulutukseen on naisten, sukupuolen ja seksuaalisuuden tutkimuksen keskeinen osa.... [-]

Yhdysvallat Nevada
September 2019
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Cottey College

Ympäristötutkimus tarjoaa monipuolisen valikoiman ajattelevia ja käytännön kursseja. Ohjelma on räätälöity valmistamaan opiskelijoita onnistuneisiin jatko-opintoihin tai ... [+]

Ympäristötutkimus tarjoaa monipuolisen valikoiman ajattelevia ja käytännön kursseja. Ohjelma on räätälöity valmistamaan opiskelijoita onnistuneisiin jatko-opintoihin tai täyttämään uraa. Tavoitteenamme on valmistaa tulevia johtajia kansalais- tai liittovaltion palveluissa, ympäristökonsultoinnissa, ympäristölaissa, kalassa ja luontoeläimissä, ympäristöarvioinnissa ja -hallinnassa sekä kehittyvillä "vihreillä" toimialoilla ja palveluilla.

Ympäristötutkimukset saattavat olla sinulle, jos ...Pidät ulkona ja huipputekniikan analyysilläOlet kiinnostunut monista eri aloista (ja haluat kokeilla erilaisia ​​asioita)Yrität saada 21. vuosisadan työtehtäviä tyydyttävään ja hyvin palkattuun uraanSinä välität vaikutuksia planeetalleSinä etsit älyllisesti stimuloivia ja ajatuksia herättäviä ideoitaArvot arvokas taitoja tarvitaan grad-kouluun, muihin tieteenaloihin ja ammateisiinHaluat silti torjua tieteenaloja, kuten matkailu, liike, hydrologia, toksikologia, historia, englanti, biologia, kemia, maantiede, GIS / GPS, kaukokartoitus)Luokat yhdellä silmäyksellä... [-]
Yhdysvallat Nevada
September 2019
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Cottey College

Jokainen organisaatio, joka aloittaa yrittäjyyden aloittamisen globaaleille ja monimutkaisille yrityksille, perustuu Cotteyn liiketoimintaohjelmiin pohjautuvaan liiketoim ... [+]

Jokainen organisaatio, joka aloittaa yrittäjyyden aloittamisen globaaleille ja monimutkaisille yrityksille, perustuu Cotteyn liiketoimintaohjelmiin pohjautuvaan liiketoiminnan periaatteisiin. Cotteyn oppimista koskevat tiedot, taidot ja lähestymistavat voidaan soveltaa käytännössä mihin tahansa urapolkuun.

Mitä Cottey on erilainen? Kokemuksellista oppimista korostetaan Cotteyn liiketoimintakursseilla, jolloin voit soveltaa teoriaa ja oppia todellisiin tilanteisiin. Esimerkiksi aloituskategorian opiskelijat voivat työskennellä paikallisen yrityksen kanssa kirjanpidon tai liiketoimintasuunnitelmissaan. Useimmilla kursseilla on tapaustutkimuksia, joissa opiskelijat soveltavat tietonsa liiketoimintaongelmien ratkaisemiseksi todellisissa organisaatioissa./>... [-]

Yhdysvallat Nevada
September 2019
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

BSc

Cottey College

Biologia on elävien organismien ja elintärkeiden prosessien tutkimus. Biologit tutkivat kaikkien elinten, mikro-organismien, sienten, kasvien ja eläinten rakennetta, toim ... [+]

Ohjelman kuvaus

Biologia on elävien organismien ja elintärkeiden prosessien tutkimus. Biologit tutkivat kaikkien elinten, mikro-organismien, sienten, kasvien ja eläinten rakennetta, toimintaa, perinnöllisyyttä ja evoluutiota. Näitä elämänmuotoja tutkitaan kaikilla tasoilla: molekyyli, solu, organismi ja väestö. Laboratoriotyön ja kenttätyön avulla biologia-alan ammattilaiset hankkivat perustiedot ym- päristöistä, niiden elinympäristöistä ja prosessista, jotka ohjaavat heidän elämästään.

Biologian opiskelija esittelee bioluminesenssibakteeriansa tutkimusta

Cottey'ssa haluamme varmistaa, että biologiaopetus sisältää monenlaisia ​​aiheita eikä vain niitä, jotka liittyvät suoraan biologiaan. On tärkeää olla vahva tausta tieteellisessä viestinnässä, johtamisessa ja kokemuksellisessa oppimisessa, taitoja, jotka auttavat sinua menestymään paitsi Cottey-projektissa myös urasi aikana. Nämä taidot on rakennettu biologian opetussuunnitelmaan ja osarahoitteisiin tarjouksiin. Cottey,... [-]

Yhdysvallat Nevada
September 2019
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

We Are Cottey