Lue virallinen kuvaus

Ei tyypillinen neljän vuoden yliopisto.

DSU perustettiin vuonna 1881 opettajankoulutuskouluksi Dakotan alueella. Tänään olemme yksi teknologisesti kehittyneimmistä kampuksista Midwestissä. Julkinen korkeakoulu, meitä hallinnoi Regentsin Etelä-Dakota-emolevy ja korkeamman oppimiskomission hyväksymä.

Olemme erikoistuneet tietojenkäsittelyyn, tietojenkäsittelyjärjestelmiin ja muihin niihin liittyviin perus - ja jatko - ohjelmiin. Pysymme uskollisena juurillemme kiinnittämällä erityistä huomiota opettajien, joilla on asiantuntemusta tietotekniikan käytöstä opetuksessa ja oppimisprosessissa, valmisteluun. Meillä on valittavana yli 45 suurta yhtiötä sekä vankka jatko-ohjelma.

Sijainti

Olemme sijaitsee Madisonissa, Etelä-Dakotassa. Se on vilkas yhteisö, jossa on ystävällinen ja pikkukaupunki. Voit käydä retkellä kampuksella verkossa tai järjestää kampuksen vierailun.

Koko

Kokonaishakemuksemme syksyllä 2017 oli 3 307, 381 ensimmäistä opiskelijaa.

Luokat

Kampuksella ja verkossa pyrimme pitämään luokkakoot pieninä. Opiskelija-tiedekunta on vain 17,4: 1. Opiskelijoille, jotka eivät voi tehdä sitä pääkampukselle, tarjoamme kursseja verkossa tai yliopistokeskuksen - Sioux Fallsin kautta.

Yleisurheilu

DSU on Pohjois-Star-urheiluliiton (NSAA) jäsen, joka on kansallisen yhdistysjärjestön (NAIA) yhdistys. Maskotimme ovat DSU: n troijalaisia ja Lady T: tä, ja meitä edustaa kaksitoista urheiluryhmää.

Tehtävä

DSU tarjoaa oppimista, joka yhdistää teknologian ja innovaation kehittämään valmiita valmiuksia osallistumaan paikalliseen, kansalliseen ja maailmanlaajuiseen hyvinvointiin.

Näkemys

DSU: n erottamiskykyyn perustuva tehtävä tulee:

 • Opiskelijakeskeistä oppilaitosta, joka tarjoaa innovatiivisia ohjelmia, jotka perustuvat opetukseen, tutkimukseen, teknologiaan, apurahaan ja palveluun, valitaan yliopisto.
 • Akateeminen yhteisö, joka toimii taloudellisena moottorina paikallisilla, kansallisilla ja maailmanlaajuisilla markkinoilla.
 • Kampus tunnustettiin saavutuksistaan jatkuvassa laadun parantamisessa.

arvot

 • Opiskelijan menestys.
 • Yliopiston laajuinen huippuosaaminen.
 • Erottaminen opetuksessa, apurahassa ja palvelussa.
 • Akateeminen vapaus ja rehellisyys.
 • Moninaisuus, kunnioitus ja osallisuus.
 • Jatkuva parantaminen.
 • Yhteisö, yhteistyö ja viestintä.
 • Teknologia ja innovaatio luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella.

112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Miksi DSU?

Työskentele uusimman teknologian kanssa.

Kuka haluaa oppia vanhentuneessa luokkahuoneessa? DSU: ssa keskitymme tarjoamaan teknologiaa, jota käytät urasi aikana. Keskitymme käytännön koulutukseen.

Tämän vuoksi opiskelijat näkevät enemmän menestystä. Maineemme ammattitaitoisten työntekijöiden tuottamisesta tekee työnantajista etsimään DSU: n tutkijoita. Se pitää myös yleisen sijoitusprosenttimme 99% : ssa viimeisimmälle valmistuneelle luokalle - monet suuret yhtiöt näkevät 100%: n sijoitusasteen.

Tämä ei ole isovanhempiesi luokkahuone.

Opiskelijamme työskentelevät ammatillisen teknologian kanssa. Äskettäin uusittu tiedekeskus tarjoaa uusimman kemian, biologian ja fysiikan laboratorioissa, jotka valmistelevat opiskelijoita Hematechin, NASAn, Los Alamoksen ja muiden johtavien tieteellisten järjestöjen työpaikoille.

Mutta se ei ole vain tiedettä. Kaikki suuret yhtiöt ja ohjelmat infusoidaan uusimpien tekniikoiden kanssa luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella.

 • Kaikissa luokkahuoneen istuimissa on pistorasiat.
 • Huippuluokan tietokoneluokit, mukaan lukien pelisuunnittelu ja hakkeri-laboratoriot.
 • SMART-levyt.
 • iPadit, Kindles ja Chromebookit.
 • 3D-tulostimet.
 • Meritähti Varhaisvaroitusjärjestelmä.
 • Teollis-standardi ohjelmisto ohjelmille, kuten Digital Arts
 • 24/7 pääsy useisiin rakennuksiin käsiskannereilla.
 • Kaikki opiskelijat saavat kannettavan tietokoneen osana kannettavaa ohjelmaa.

DSU on lisäksi akateemisesti tiukka neljän vuoden laitos, joka kilpailee alueella sijaitsevien yksityisten koulujen kanssa ja maksaa vähemmän.

112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BSc

Dakota State University

Digitaalisen taiteen ja suunnittelun tietokonegrafiikka -ohjelma (tarjotaan kampuksella) muodostaa vankan pohjan graafiselle suunnittelulle ja 3D-suunnittelulle, jossa on ... [+]

Digitaalisen taiteen ja suunnittelun tietokonegrafiikka -ohjelma (tarjotaan kampuksella) muodostaa vankan pohjan graafiselle suunnittelulle ja 3D-suunnittelulle, jossa on teknologinen painopiste. Opit luomaan upeita grafiikoita käyttämällä uusinta ohjelmistoa, tekniikkaa ja laitteita.

Tietokoneen grafiikan opiskelun hyödyt DSU: ssa

Tietokonegrafiikkaohjelma on itse asiassa digitaalisen taiteen ja suunnittelun tutkinnon erikoistuminen. Opiskelija oppii suunnittelemaan useita tietokonealustoja, joiden avulla opiskelijat voivat olla monipuolisia liike-elämässä. Ja sellaisten luokkien ydinryhmän kanssa, jotka esittelevät ja rakentavat muita medioita, kuten äänen ja digitaalisen tarinankerronnan, sinua kehitetään erinomaisilla graafisilla taidoilla.... [-]

Yhdysvallat Madison
August 2019
Full-time
8 lukukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Dakota State University

Digitaalisen taiteen ja suunnittelun tuotannon animaatio -ohjelma (tarjotaan kampuksella) antaa sinulle vankan pohjan 3D-digitaaliseen suunnitteluun ja animaatioon. Opit ... [+]

Digitaalisen taiteen ja suunnittelun tuotannon animaatio -ohjelma (tarjotaan kampuksella) antaa sinulle vankan pohjan 3D-digitaaliseen suunnitteluun ja animaatioon. Opit luomaan realistisia digitaalisia ympäristöjä ja hahmoja nykyaikaisen viihteen uraan.

Tuotannon animaation opiskelun edut DSU: ssa

Tuotannon animaatio-ohjelma on itse asiassa digitaalisen taiteen ja suunnittelun tutkinnon erikoistuminen. Otatte ydinvaatimukset, jotka valmistelevat sinua työskentelemään multimedia-suunnitteluryhmissä ja perinteisissä taiteissa, kuten piirustuksessa ja maalauksessa.

Digitaalisen taiteen luokat pidetään pieninä käytännön hankkeille. Tiedekunnalla on todellista kokemusta teollisuudesta. Opiskelijana luokkahuoneissa saat reaaliaikaisia neuvoja, joita sovelletaan välittömästi.... [-]

Yhdysvallat Madison
August 2019
Full-time
8 lukukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Dakota State University

Jos olet pelaaja tai suunnittelija, joka on kiinnostunut 3D-suunnittelusta ja simulaatiosta, DSU opettaa sinulle, miten se tehdään. Opit videopelien suunnittelun, kehittä ... [+]

Jos olet pelaaja tai suunnittelija, joka on kiinnostunut 3D-suunnittelusta ja simulaatiosta, DSU opettaa sinulle, miten se tehdään. Opit videopelien suunnittelun, kehittämisen ja tuotannon perustaidot. Tule rakentamaan parempi peli DSU: ssa. DSU: n tietokonepelien suunnitteluprojektia tarjotaan kampuksella nykyaikaisissa oppimistiloissa.

Tietokonepelien suunnittelun hyödyt DSU: ssa

DSU: n tietokonepelien suunnitteluohjelma on yksi kansakunnan vahvimmista. Se on ainoa luonnontieteellisen pelin suunnittelun ohjelma valtiossa ja yksi harvoista Ylä-Midwestin alueella. Opintojakso on tiukka, mukaan lukien laskenta ja fysiikka sekä tietokoneohjelmointi ja visuaalinen suunnittelu.

... [-]
Yhdysvallat Madison
August 2019
Full-time
8 lukukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Dakota State University

Koska tietojen rikkominen, haittaohjelmien infektiot ja ohjelmistojen haavoittuvuudet ovat niin yleisiä nykypäivän teknologiamaailmassa, on tärkeää ymmärtää täysin, miten ... [+]

Koska tietojen rikkominen, haittaohjelmien infektiot ja ohjelmistojen haavoittuvuudet ovat niin yleisiä nykypäivän teknologiamaailmassa, on tärkeää ymmärtää täysin, miten nämä hyökkäykset tapahtuvat. Koska verkko-operaatio on suuri (tarjotaan kampuksella ja verkossa), voit kaivaa syvälle ymmärtääksesi hakkerien mentaliteettia, motivaatioita ja tekniikoita, jotka suorittavat tällaisia hyökkäyksiä.

Aloitat vahvasta ohjelmointi-, matematiikka- ja verkostoitumisperustasta ja sitten levität tietämystä tietoverkkoturvallisuuden kaikkein teknisimmille alueille. Tutkinnon ytimessä opit, miten käänteistekniikka toimii, analysoi haittaohjelmia ja hyödyntää ohjelmistoja. Ymmärrät paremmin hakkereiden ajattelutavan ja pystyt löytämään haavoittuvuuksia laajalla tietokonejärjestelmällä.... [-]

Yhdysvallat Sioux Falls
August 2019
Full-time
8 lukukautta
Opetus kampuksella
Online
Lue lisää suomeksi
Dakota State University

Tietokonejärjestelmien kenttään kuuluvat henkilöt, jotka suunnittelevat ja rakentavat järjestelmiä, ihmisiä, jotka käyttävät näitä järjestelmiä, sekä ihmisiä, jotka vasta ... [+]

Tietojenkäsittelyjärjestelmät ovat tärkeitä liike-elämän kaikille osa-alueille. Tietokonejärjestelmien kenttään kuuluvat henkilöt, jotka suunnittelevat ja rakentavat järjestelmiä, ihmisiä, jotka käyttävät näitä järjestelmiä, sekä ihmisiä, jotka vastaavat näiden järjestelmien hallinnoinnista. Perinteisen henkilöstön, kuten ohjelmoijien, liike-elämän analyytikoiden, järjestelmätutkijoiden ja suunnittelijoiden, kysyntä on merkittävä. DSU: n tietotekniikkajärjestelmien päätoimittajaa tarjotaan kampuksella ja verkossa.

DSU: n tietoteknisten järjestelmien opiskelun edut

CIS-tutkintomme perustuu 48 opintopisteen, joka sisältää harjoittelun ja / tai perustutkinnon. Sitten valitset erikoistumisen johonkin kolmesta alueesta: liiketoiminnan analysointi, projektinhallinta ja sovelluskehitys.... [-]

Yhdysvallat Sioux Falls
August 2019
Full-time
8 lukukautta
Opetus kampuksella
Online
Lue lisää suomeksi
Dakota State University

Et vain opi ohjelmoimaan, kun opiskelet tietojenkäsittelytieteen; voit hallita tietokoneita niiden perustuksista uusimpiin työkaluihin ja sovelluksiin. Tietojenkäsittelyt ... [+]

Et vain opi ohjelmoimaan, kun opiskelet tietojenkäsittelytieteen; voit hallita tietokoneita niiden perustuksista uusimpiin työkaluihin ja sovelluksiin. Voit suunnitella ja suunnitella ratkaisuja nykypäivän ongelmien ratkaisemiseksi, ja myös yhä monimutkaisemmat ja jännittävämmät mahdollisuudet, joita tietokoneiden kautta syntyy, kulkevat yhteiskunnassamme. Kuten tietotekniikan tutkijat ohjelmoivat Internetin, tietotekniikan tutkijat suunnittelevat esineiden internetiä! Tietojenkäsittelytieteen pääaineemme (tarjotaan kampuksella ja verkossa) antaa sinulle työkalut, tiedot ja visio rakentaa järjestelmiä ja sovelluksia, jotka rikastuttavat sinua kiinnostavia alueita.

Mikä parasta, DSU on alueellinen johtaja kaikessa "teknologiassa". Tämä antaa sinulle mahdollisuuden ottaa tietojenkäsittelytieteen kursseja tai asiantuntijaopettajia niihin liittyvillä aloilla, kuten tietoturva ja verkostoituminen. Voit jopa nopeuttaa taitojasi 4 1 -ohjelman avulla, jonka avulla pääset alkuun MSACS: n tai jonkin muun tutkinnon suorittaneen.... [-]

Yhdysvallat Sioux Falls
August 2019
Full-time
8 lukukautta
Opetus kampuksella
Online
Lue lisää suomeksi
Osoite
Washington Avenue North,820
57042 Madison, South Dakota, Yhdysvallat