DePaul University Department of International Studies

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kansainväliset opinnot

Kansainvälisten tutkimusten laitos käyttää monitieteistä kehystä tutkia monimutkaisten globaalien kysymysten historiallisia ja nykyaikaisia ulottuvuuksia.

Tämän alueen opiskelijat kehittävät tutkimukseen ja analyysiin liittyviä taitoja ja kehittävät kriittistä tietoisuutta vallan ja eriarvoisuuden suhteista, jotka muodostavat konflikteja ja kehitystä paikallisella ja maailmanlaajuisella tasolla.111260_pexels-photo-1153213.jpeg

Noin

Tervetuloa kansainvälisten opintojen laitokseen, jossa on perustutkinto-ohjelma, jatko-ohjelma ja viiden vuoden BA / MA-ohjelma. Kansainväliset tutkimukset ovat jatkuvasti kehittyvä ala, jolla pyritään ymmärtämään ja käsittelemään kansainvälisiä kysymyksiä tavalla, joka yhdistää poliittiset, sosiaaliset, taloudelliset ja kulttuuriset analyysimenetelmät.

Opiskelijamme kehittävät erinomaisia tutkimus-, kirjoitus- ja kriittisen ajattelun taitoja, jotka valmistelevat heitä monenlaisille urakehityksille julkisella, yksityisellä ja voittoa tavoittelemattomalla sektorilla, mukaan lukien ulkomaanpalvelut, humanitaarinen apu ja kansainvälinen kehitys, yleinen järjestys, kansainvälinen liiketoiminta, sosiaalinen palvelut, journalismi ja laki.

Sijainnit

Chicago

Osoite
DePaul University Welcome Center
2400 N. Sheffield Ave.
Chicago, IL 60614

Chicago, Illinois, Yhdysvallat