University of Denver

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Noin University of Denver

Perustettu vuonna 1864, vain muutaman vuoden kuluttua Denverin kaupungin itse perusti-yliopiston Denver on yksi maan johtava yksityisiä yliopistoja.

Yliopiston 125 eekkerin kampuksella, muutaman kilometrin etelään downtown Denver, asuu yli 11500 opiskelijaa ovat kotoisin kaikilla alueilla Yhdysvalloissa ja 83 muissa maissa.

Yliopisto tarjoaa:

yli 100 perustutkintoa ohjelmia opinto. yli 120 jatko-ja ammatilliset ohjelmat.

Riippumatta siitä, mitä he opiskelevat, Denverin yliopiston opiskelijoiden aloittaa henkilökohtaisen opetusmatkaa joka auttaa heitä löytämään ja seuraamaan niiden yksittäisten tarkoitukseen.

COLLABORATIVE, kokemuksellinen oppiminen

Meidän opiskelijat työskentelevät tiiviisti tiedekunnan ikäisensä ja yhteisön jäsenet hankkeiden, tutkimuksen ja kenttätyötä. He ylittävät tieteenalojen löytää uusia näkökulmia ja lähestymistapoja ongelmanratkaisuun.

Sisään ja ulos luokkahuoneessa, meidän opiskelijat oppivat tekemällä, ovatko he tietojen keräämisen alalla tai käyttöön teoriasta käytäntöön kliinisessä ympäristössä.

MAKING IMPACT, paikallisesti ja globaalisti

Emme ainoastaan ​​työtä parantaaksemme lähiyhteisön, mutta lähetämme opiskelijoille ja tiedekunnan ulkomailla opiskelua ja tutkimusta, jossa laaja-alaista vaikutusta. Aivan yhtä tärkeää, olemme tyytyväisiä opiskelijoiden ja opettajakunnan eri puolilta maailmaa tuoda uusia ideoita ja oivalluksia meidän kampuksella.

Paikallisten ja kansainvälisten palvelujen oppimisen ohjelmia, meidän opiskelijat ovat työskennelleet yhdessä yhteisöjä kaikkialla Denverin Afrikkaan, Eurooppaan, Aasiaan ja sen jälkeen. Tutkimus johti meidän tiedekunnan ja opiskelijoiden on tehnyt konkreettisia ero valtava valikoima aloja, tuottaa uusia lääketieteellisiä teknologioita, ympäristönäkökohtiin, arkeologisia löytöjä ja paljon muuta.

Mutta suurin vaikutus Yliopistolla on kautta sen alumnien. Kun he lähtevät tänne, University of Denver opiskelijat mennä tekemään mielekkäitä ja kestäviä maksuja niiden ammatteihin ja heidän yhteisöjään.

Sijainnit

Denver

University of Denver

Osoite
University of Denver
2199 S. University Blvd.

CO 80208 Denver, Colorado, Yhdysvallat
Puhelin
+1 303-871-2000

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin