Lue virallinen kuvaus

Tietoja EMU

EMU koulutus auttaa opiskelijoita löytävät tarkoituksen elämään ja valmistautua tehdä ero yhteisen hyvän sekä kotimaassa ja ympäri maailmaa. EMU: n tiukka tutkijoita korostaa one-on-one suhteita professoreita, rajat kulttuuritietoutta, hoito luomiseen, ja toisten palvelemiseen.

EMU tarjoaa perustutkintoa, jatko-ja seminaari ohjelmia Mennonite Anabaptist näkökulman upea asetus kauniissa Shenandoah Valley.

Opiskelijat ottaa kursseja meidän pääkampuksesta Harrisonburg, Virginia; meidän Lancaster, Pennsylvania päällä; verkossa; ja ympäri maailmaa kautta tunnettujen rajat kulttuuriohjelmaa.

Juuri oikean kokoinen

EMU on niin pieni, että voit helposti saada tietää luokkatovereiden ja tiedekunnan eri ohjelmissa. Professorit ovat ohjaajat, jotka tuntevat sinut henkilökohtaisesti ja neuvoo 1: 1. Voit päästä mukaan erilaisiin tehtäviin, kuten teatterin, Student hallitus Association, Campus Ministry, sisäiset tai intercollegiate urheilua, musiikkia ja kuoro. Kaikki nämä tarjoavat mahdollisuuksia oppia lisää itsestäsi ja kehittää arvokkaita kokemuksia tulevaa jatkaa.

Taiteet

Koska perustutkintoa opiskelija, mikä tahansa merkittävä, sinun hyötyvät arvosta vapaat taidot. Työnantajat ja tutkijakoulut arvostaa hakijoille vapaat taidot perusta, koska ne ovat hyvin pyöristetty kriittiset ajattelijat ja ongelmanratkaisijoita joilla on ollut laaja altistuminen asioita ja ideoita toiselle sekä yhteiskunnassa.

Life After Valmistuminen

EMU valmistuneet ansaita enemmän kuin tutkinto - he löytävät tarkoituksen elämään ja johtamaan organisaatioita ne palvelevat yhteisen hyvän. EMU alumnit ovat menestyksekkäitä liikemiehiä, heijastava harjoittajat, ja ammattilaiset. Tuhansia on ollut merkittävä vaikutus kansainvälisten palvelun virastot kuten Mennonite Keski-komitea ja Mennonite Disaster Service lisäksi muita denominationally-pohjainen ja maallisen palveluohjelmat.

EMU alumna Leymah Gbowee on yksi kolmesta naisesta myönnettiin vuoden 2011 Nobelin rauhanpalkinto. Leymah aloitti matkansa EMU kanssa maailmankuulu Summer Rauhanrakentamiseen Institute ja jatkoi ansaita Masters konfliktien.

Lähes 90% EMU grads vastanneiden alumni selvitykset löytäneet työtä opintoalalla vuoden kuluessa valmistumisesta. Työnantajat palkata EMU valmistuneiden kaikilla tasoilla, koska niillä on vahva moraali ja arvot, toisten kunnioittaminen, halu tehdä eroa, viestintä ja kriittisen ajattelun taitoja, ja itseluottamusta. Lue lisää ylempää menestystä valmistumisen jälkeen.

Mikä on Mennonite?

Ei tunne Mennoniitat? Mennoniitat kuuluvat historiallisen rauhaan kirkot. Monet EMU opiskelijat tulevat Mennonite uskon perinne, mutta suurin osa EMU opiskelijat ovat kotoisin muista uskon perinteistä. Kymmeniä uskonnolliset ryhmät ovat edustettuina kampuksella ympäri maailmaa. Tämä monimuotoisuus mahdollistaa kulttuurien kohtaamisen kampuksella ja luokkahuoneissa.

Virginia ja Pennsylvania

EMU on pääkampuksella ja sivuston Lancaster, Pennsylvania, tarjoaa luokat off-tiloja sekä Pennsylvaniassa ja Virginiassa, ja tarjoaa monta luokkaa (ja kaksi astetta) verkossa. Olitpa meidän kaunis kampuksella Shenandoah Valley (Harrisonburg, VA) - lähes kaksi kansallista metsiä ja Shenandoah National Park - meidän menestyvän luokissa Lancaster, PA, tai Philadelphian seurakunnan, huomaat vieraanvaraisuus ja yhteisö, joka on niin tärkeä EMU.

EMU uskoo ...

EMU yhteiset arvot ovat ytimessä Christian University kuin mikään muu. Meidän perustutkintoa, jatko, seminaari- ja muut ohjelmat valmistaa opiskelijoita palvelemaan ja johtamaan maailmanlaajuisesti.

Maailmanlaajuinen yhteisö ja Cross-kulttuuritietoutta

Elämme yhä kytketty maailmaan. Täällä kysymme, miten valinnat vaikuttavat muiden eri puolilla maailmaa.

Tunnetut rajat kulttuuriohjelma - yli kolme vuosikymmentä vanha - on yksi vahvimmista monikulttuurisen opinto-ohjelmia maassa. Se on osa siitä, mitä tekee EMU Christian University kuin mikään muu.

Kulttuurienvälinen tutkimus - aina veteraani opettajat ja henkilökunta - on edellytys EMU opiskelijoille. Jotkut osallistua kolmen viikon ohjelmia paikallista yhteisöä tai suurempi Pohjois-Amerikassa. Jotkut viettävät lukukauden kaupunkien Washington, DC, osallistuvat jännittävä harjoittelupaikkoja. Toiset viettävät lukukauden toisessa osassa maailmaa, usein Lähi-idässä, Keski-ja Itä-Aasiassa, Latinalaisessa Amerikassa tai Afrikassa.

Kun olet matkustanut Keski-Amerikassa, vieraili kahvipapujen kentät, ja jäi kamppailevat viljelijät, alatte ymmärtää kokonaisuutta. Tai kun rajat kulttuurintutkimus vie Etelä-Afrikkalainen kauppala Soweto oppia historiasta ja viipyvä vaikutuksia apartheid ensikäden, tunnetta empatiaa syvennetään, yhdessä ymmärrystä meidän välisten yhteyksien maailmassa.

Kestävyys ja Stewardship

EMU harjoitteli kestävyyden kauan ennen "vihreitä" tuli trendikäs. Meidän energiatehokkaisiin rakennuksiin ovat joitakin parhaiten toimiviin college tilat maassa.

Meidän aurinko array Hartzler kirjaston katto oli suurin aurinko asennus osavaltiossa Virginia kun se asennettiin vuonna 2010. Meidän kampus Garden tarjoaa tuottaa ruokasalissa; kompostoituvat jätteet ruokasalissa ruokkii puutarhassa. Kestävyys on kudottu opetussuunnitelman monilla tasoilla.

Usko ja Fellowship

Usko on tärkeää EMU. Olemme kaikki matkalla yhdessä - vaikka me voidaan antaa eri reittejä - kohti syvenevä uskomme, oppiminen, miten voisimme elää, että usko päivittäin, ja saavuttaa akateemisen ja ammatillisia tavoitteita.

Noin kolmannes perustutkintoa ylioppilaskunnassa on Mennonite. Kymmeniä nimellisarvoista ja uskon perinteitä, ja yli 30 kansallisuutta, ovat kaikki osa EMU perheen.

Osa tavoista opiskelijaa yhteyden Christ kampuksella ovat: kappelia koko viikon, sunnuntai-iltana juhlia, palvonta musiikin, raamattutunneilla asuinpaikka hallit, ja rukous kumppanit valmiita kantavat koko vuoden. Muut opiskelijat nauttivat olla osa verkostoa aikuisopiskelijoille, jotka jakavat samat arvot ja tavoitteet.

Palvelu muille

Tavoittaminen muille on tärkeää. Klo EMU, sinun osallistuvat yhdyskuntapalveluun ja ehkä jopa löytää se muuttaa koko elämän. Monet alumnit tehdä vapaaehtoiset vuoden tai enemmän valmistumisen jälkeen, tai jopa eliniän kautta Seurakuntapalvelu ja muissa palveluammateissa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Eastern Mennonite University

Jos olet kiinnostunut biologiasta, olet kiinnostunut elämässä. Ihmisille, eläimille, metsät, purot ja maaperä ... nämä ovat huolenaiheet ja ihmetellään. ... [+]

Studies in biologian EMU

Jos olet kiinnostunut biologiasta, olet kiinnostunut elämässä. Ihmisille, eläimille, metsät, purot ja maaperä ... nämä ovat huolenaiheet ja ihmetellään.

Klo EMU voit työskennellä rinnakkain muiden kanssa, jotka jakavat kiinnostuksesi kun kokeita, analysoida tietoja, tutkimus kaavioita, keskustelua asioista ja ottaa opintomatkoihin. Biologia opiskelijat on etuoikeus työskennellä tiedekunnan tutkimushankkeita biologian.

Viimeaikaiset esimerkit opiskelijan tutkimus kuuluu hankkeiden genetiikka ikääntymisen vaikutus runsaasti suolaa ruokavalio verenpainetauti, luonnonmukaisen tuotannon mustikoita, ja menetelmiä seuranta kookos sarvikuonon kovakuoriaiset niiden lisääntymispaikkoja.... [-]

Yhdysvallat Harrisonburg
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Eastern Mennonite University

EMU on kristillinen taiteet college omistettu Mennonite arvoja rauhanrakentamisessa ja palvelun. Tutkimme historian globaalista näkökulmasta, joka korostaa meidän tarvett ... [+]

History ... tarina ihmiskunnan

EMU on kristillinen taiteet college omistettu Mennonite arvoja rauhanrakentamisessa ja palvelun. Tutkimme historian globaalista näkökulmasta, joka korostaa meidän tarvetta toisiaan. Opiskele historia meille, ja me analysoida inhimillisen kokemuksen kautta rauhan ja oikeuden linssi.

History takapihalla

Meidän kampus on vain kaksi tuntia sekä Washington, DC, maan pääkaupungista, ja Richmond, Konfederaation pääomaa. Olemme myös lähellä monia muita historiallisia kohteita historian-rikas Virginia, mukaan lukien ainutlaatuinen Museum of American Frontier Culture lähellä Staunton, monet sisällissota taistelukentillä, ja National Park Service historiallisen Sklyine Drive.... [-]

Yhdysvallat Harrisonburg Lancaster
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Eastern Mennonite University

EMU Raamattu ja uskonto opiskelijat kaivaa syvälle Raamattu, tehdä oman hengellisen muodostamisen työn, ja löytää tarkoituksen elämään kuin Jeesuksen seuraajia; ne tuleva ... [+]

Raamattu ja uskonto klo EMU

EMU Raamattu ja uskonto opiskelijat kaivaa syvälle Raamattu, tehdä oman hengellisen muodostamisen työn, ja löytää tarkoituksen elämään kuin Jeesuksen seuraajia; ne tulevat varustettu palvelemaan yhteistä hyvää lähellä kotia ja ympäri maailmaa.

Kuten valmistunut, sinun on valmis osallistumaan seminaariin tai opintoja, tai alkaa välittömästi palvelemaan kirkoissa, palvelu, koulut, sairaalat, ja paikallisjärjestöt. Voit kehittää itsetietoisuutta ja taitoja tehdä ero sitoutumalla Anabaptist Mennonite arvoja kulttuurienvälistä ymmärrystä, hoitaa luomiseen, väkivallaton rauhanrakentamisen ja palvelua muille kuin Jeesus mallinnettu.... [-]

Yhdysvallat Harrisonburg Lancaster
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Eastern Mennonite University

Klo EMU, saat huipputason tieteellisen koulutuksen ansiosta professoreille, jotka ovat oman alansa asiantuntijoita ja meidän monipuolinen, monitieteinen oppimisen lähesty ... [+]

Ympäristön kestävyys Major

Klo EMU, saat huipputason tieteellisen koulutuksen ansiosta professoreille, jotka ovat oman alansa asiantuntijoita ja meidän monipuolinen, monitieteinen oppimisen lähestymistapa. Se on osa mitä tekee EMU Christian University kuin mikään muu.

Ympäristön kestävyys suuret yhtiöt oppivat todella ymmärtää luonteen ympäristötutkimuksen ja kysymyksiä ottamalla kursseja eri alojen. Biologia, sosiologia ja rauhanrakentamiseen professorit työskentelevät tiiviisti yhdessä ympäristön kestävyyden kursseja, kutoa kaukonäköistä kestävyyteen käytäntöjen asiat Kansainväliset ja yhteisön kehitystä ja säilyttämistä.

Samaan aikaan, opiskelijat saavat syvällisempää koulutusta yhden kentän valitsemalla tieteen tai sosiaalisen kestävyyden radalla sisällä ympäristön kestävyys suuria.... [-]

Yhdysvallat Harrisonburg Lancaster
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Eastern Mennonite University

EMU: n kemian ja biokemian ohjelmat tarjoavat vankan pohjan neljää tärkeintä kemia: orgaaninen, analyyttinen, fysikaalinen ja biologinen kemia. ... [+]

Chemistry Program EMU

EMU: n kemian ja biokemian ohjelmat tarjoavat vankan pohjan neljää tärkeintä kemia: orgaaninen, analyyttinen, fysikaalinen ja biologinen kemia.

Esimerkkejä tutkimushankkeista kemian opiskelijoiden ja tiedekunnan EMU ovat vaihtelevia, mutta on kaksi yhteistä asiaa: luomisen hoito ja kemia yhteisen hyvän. Opiskelijat, jotka työskentelevät projektissa yli yhden kesän tyypillisesti nähdä sen läpi loppuun ja jakaa havaintonsa tieteellisissä julkaisuissa.

Viimeisten 10 vuoden aikana yli 90% EMU opiskelijat, jotka suorittivat EMUn ennalta lääketieteen ohjelma hyväksyttiin osaksi lääketieteellisen koulun, verrattuna maan keskiarvoon 49%.

Maailmanlaajuisesti tietoinen tutkijat ... [-]
Yhdysvallat Harrisonburg Lancaster
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Eastern Mennonite University

Tällä EMU valmistaudumme sinun menestyvän, edistää yhteistä hyvää ja olla aktiivinen johtava nykypäivän markkinoilla. Meidän professorit auttaa lisäämään yrityksesi tieto ... [+]

Liiketalous ja taloustiede Business Administration Major

Tällä EMU valmistaudumme sinun menestyvän, edistää yhteistä hyvää ja olla aktiivinen johtava nykypäivän markkinoilla. Meidän professorit auttaa lisäämään yrityksesi tieto, oppia tärkeitä käytännön taitoja, ja kehittää arvoihin perustuvaa lähestymistapaa liiketoimintaa ja johtamista.

Valmistuneista ymmärtää arvon ihmiset liiketoimintaa, ja tietää, miten tärkeä kokous taloudellinen tarve on maailman tilasta ja rauhanrakentamisen prosessia. Olemme sitoutuneet huippuosaamista, etiikkaa ja sosiaalista oikeudenmukaisuutta, ja kannustamme tutkimus tieteet, keskittyä kestävyyteen, ja kehitetään globaali näkökulma. Klo EMU te ll:... [-]

Yhdysvallat Harrisonburg Lancaster
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Eastern Mennonite University

Liity kampus, jossa rauha ja oikeudenmukaisuus ovat iso osa keskustelua ympäri tieteenalojen. Valitse suuria rauhanrakentamiseen ja kehitykseen ja voit kaivaa syvälle mon ... [+]

Rauhanrakentamiseen ja kehittäminen Major

Liity kampus, jossa rauha ja oikeudenmukaisuus ovat iso osa keskustelua ympäri tieteenalojen. Valitse suuria rauhanrakentamiseen ja kehitykseen ja voit kaivaa syvälle monimutkaisia ​​työskennellä yhteiskunnallisen muutoksen. Ohjelma professorit ovat eläneet kansainvälisesti ja ovat sitoutuneet työskentelemään oikeus- kotona ja ympäri maailmaa.

EMU: n perustutkintoa merkittävä yksiselitteisesti rikastettu läsnäolo Center for Justice ja rauhanrakentaminen kampuksella joka vetää rauhassa harjoittajat ympäri maailmaa.

Merkittävä rauhanrakentamiseen ja kehitykseen koostuu 52-54 SH.

Rauhanrakentamisen ja kehityksen suuria valmentaa ammatillisen käytännön aloilla rauhanrakentamisen ja kansainvälisten ja yhteisön kehitystä. Se keskittyy ymmärtämiseen ja edistää rakentavaa sosiaalista muutosta kohti rauhaa, oikeutta ja hyvinvointia ihmisille tilanteissa konfliktialueilla, köyhyys ja eriarvoisuus.... [-]

Yhdysvallat Harrisonburg Lancaster
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Eastern Mennonite University

Meidän asiantuntija tiedekunnan ottaa käytännön tutkimuksen suunnittelu ja tarjoavat ensiluokkaisten tekninen koulutus sisällä Christian taiteet yhteydessä. ... [+]

Engineering Studies: Tietokone ja mekaanisen

Meidän asiantuntija tiedekunnan ottaa käytännön tutkimuksen suunnittelu ja tarjoavat ensiluokkaisten tekninen koulutus sisällä Christian taiteet yhteydessä.

Tässä ohjelmassa, tiukka tutkijoita ja kehittynyt ongelmanratkaisu lähentyvät arvoja kuten kestävyys ja rajat kulttuuritietoutta. EMU STEM valmistuneet usein tuntuu enemmän valmis tutkijakoulu tai työpaikkoja kuin heidän kollegansa suurempien laitosten.

Engineering Tilat

EMU viimeistelee 4 $ million peruskorjaus Suter Science Center, joka talon prototyyppien lab 3-D tulostimia, tietokone design lab; tekninen tuki lab, ja tilat tiedekunnan / opiskelija yhteistyötä tukemaan tekniikan ja muiden STEM ohjelmia.... [-]

Yhdysvallat Harrisonburg Lancaster
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Eastern Mennonite University

EMUn tietojenkäsittelytieteen ohjelma aikoo valmistaa taitava computing ammattilaiset kunnioittaen kulttuurisia ja sosiaalisia vaikutuksia tietotekniikkajärjestelmissä ny ... [+]

Tietojenkäsittelyoppi

EMUn tietojenkäsittelytieteen ohjelma aikoo valmistaa taitava computing ammattilaiset kunnioittaen kulttuurisia ja sosiaalisia vaikutuksia tietotekniikkajärjestelmissä nyky maailmanlaajuinen yhteisö.

Koko opetussuunnitelma on suunniteltu täyttämään ACM 2013 opetussuunnitelman. Osasto työskentelee Institute for Certification of Computing ammattilaiset tarjota toiseen kahdesta mahdollisesta sertifikaatit päätyttyä joko asteen ja onnistuneesti loppuun CS2013 tentti. Opiskelijat, jotka pisteet 50% tai korkeampi molemmilla puolilla tentti saada ICCP Certified Computer Science Associate credential. Opiskelijat, jotka pisteet 70% tai korkeampi saada ICCP Certified Computer Scientist - mestaruus tasolle.... [-]

Yhdysvallat Harrisonburg Lancaster
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Eastern Mennonite University

Digitaalisen median merkittävä keskittyy risteyksessä internetissä, digitaalinen video-, audio- ja valokuvauksen sisällä kasvava joukko jakelujärjestelmiä. ... [+]

Visuaalinen ja Communication Arts osasto (VACA) tarjoaa suurten yhtiöiden taide studio, taidekasvatus, viestintä, digitaalisen median ja valokuvauksen. Nämä suuret yhtiöt valmistaa opiskelijoita harjoittaa ammatillista työpaikkoja eri uran ja jatkaa jatko työtä riviksi ohjelmia.

Meidän suuret yhtiöt valmistaa opiskelijoita siirtymään mukavasti studiosta, galleriaan, että alalla ja näytön luovaa toimintaa. Uteliaita ammatillisen mahdollisuuksista EMU alums? Käy VACA uraa sivu ..

Majors ja alaikäisten Art suuria ja taidekasvatuksen merkintä

Valmentaa joka harjoittaa ammattimaista taidetta aloilta, itsenäinen taideteos ja jatko työtä taiteessa. Art merkittävä tarjoaa erilaisia ​​studio taiteen vaihtoehtojen jälkeen opiskelijat loppuun opetussuunnitelman.... [-]

Yhdysvallat Harrisonburg Lancaster
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
50 tuntia
Kampus
Lue lisää suomeksi

Start your Journey!

Welcome to Eastern Mennonite!

Campus Tour

Student Life