Lue virallinen kuvaus

Edinboro University

Edinboro University on sitoutunut huippuosaamiseen tutkijoiden ja kampuksen elämän kaikilla osa-alueilla. Intohimo opiskelijoiden menestykseen, kattava tarjousluettelo ja tukeva, mutta haastava akateeminen ympäristö määrittelevät EU: n kokemuksen.

Edinboro University on yksi Pennsylvanian merkittävimmistä oppimis- ja tutkimuskeskuksista. Tunnustetut taiteilijat, lääketieteen ammattilaiset, Disney- ja Pixar-animaattorit ja johtajat liike-elämässä, koulutuksessa, rikosoikeudessa ja monilla muilla aloilla ovat rakentaneet perustan menestykselleen EU: ssa. Luokkakokot ovat pieniä ja niitä opettaa kansainvälisesti tunnustettu tiedekunta, joista 90 prosentilla on terminaalitutkinto omalla alallaan, ja se tarjoaa opiskelijoille menestymiseen tarvittavan henkilökohtaisen ja korkealaatuisen koulutuksen.

Yliopisto erottuu tosiasiallisesta omistautumisestaan opiskelijoiden menestykseen. Se lupaa huomion, huolellisen neuvonnan ja huipputekniset palvelut, jotka ovat tarpeen opiskelijoiden tavoitteiden saavuttamiseksi ja omien odotusten ylittämiseksi.

Vuonna 1857 perustetusta yksityisestä opettajien koulutuskoulusta EU on kasvanut Pennsylvanian alueen luoteisalueen suurimmaksi ja kattavimmaksi korkeakouluksi. Vilkkaalla kampusyhteisöllä, yli 100 alueella akateemista opiskelua, alueen pääopiskelija-asuntoalueella, lukuisilla klubeilla ja organisaatioilla, kansallisesti tunnetuilla palveluilla fyysisesti vammaisille opiskelijoille, NCAA: n yleisurheilussa, esittävissä taiteissa, kukoistavassa kreikkalaisessa elämästä ja 65 000 - Henkilö alumniverkosto, Edinboro University on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuista, edullisinta perus- ja jatko-opiskelua sekä yhteisopetusta.

Edinboro University ei syrji sukupuolen, sukupuolen tai seksuaalisen suuntautumisen perusteella koulutusohjelmissaan tai toiminnassaan. Vuoden 1972 koulutusmuutosten IX osasto ja tietyt muut liittovaltion ja osavaltioiden lait kieltävät sukupuoleen, sukupuoleen tai sukupuoliseen suuntautumiseen perustuvan syrjinnän työssä, samoin kuin kaikki yliopiston harjoittamat koulutusohjelmat ja toimet (sekä päälle että pois) kampuksella) ja suojaa kaikkia ihmisiä sukupuolesta tai sukupuoli-identiteetistään riippumatta sukupuoleen perustuvalta syrjinnältä, johon sisältyy seksuaalinen häirintä ja seksuaalinen väkivalta.

Tiedekunta

 • 312 kokopäiväistä ja osa-aikaista opetusta
 • 15: 1 opiskelija-tiedekunnan suhde

rekisteröinti

 • Ilmoittautuminen 4834 kappaletta
 • 3572 opiskelijaa
 • 1212 ensimmäisen vuoden opiskelijaa
 • 1 262 jatko-opiskelijaa

Kampus

Sijaitsee Edinborossa, Pennsylvaniassa

43 rakennusta 585 hehtaarilla

Viiden hehtaarin järvi, avoimet kentät ja metsät

Huipputekniset luokkahuoneet ja laboratoriot

Tutkinnot

Taiteiden liitto, insinööritekniikan tohtori, tiedeakatemia, taiteiden kandidaatti, taiteiden kandidaatti, tieteen kandidaatti, kasvatustieteen kandidaatti, hoitotieteen kandidaatti, taiteiden kandidaatti taiteiden koulutuksessa, taiteiden maisteri, maisteri Kuvataide, koulutuksen maisteri, luonnontieteiden maisteri, hoitotieteen maisteri, sosiaalityön päällikkö, hoitotyön tohtori.

Ohjelmat tarjotaan

 • 112 ylioppilastutkinto-ohjelmaa
 • 18 jatkotutkinto-ohjelmaa
 • 12 tohtoriohjelmaa
 • 15 sertifikaattia

119648_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpg

Yleisurheilu

17 yliopistolajien urheilua sekä pyörätuolin koripallo ja eSportit: miesten koripallo, hiihto, jalkapallo, uinti, tennis, raita, paini ja pyörätuolin koripallo; naisten koripallo, maastohiihto, lakrossi, jalkapallo, softball, uinti, tennis, rata, sisärata ja lentopallo.

Taistelevat skotot kilpailevat Pennsylvanian osavaltion yleisurheilukonferenssissa (PSAC) ja National Collegiate Athletic Association -järjestössä (NCAA), alueilla I (paini) ja II.

perustamiskirja

Edinboro University on julkinen, alueellinen, kattava yliopisto.

Tehtävä

Edinboro University tehtävänä on kehittää opiskelijoita henkilökohtaisesti, älyllisesti ja ammattimaisesti tullakseen kansalaisiksi Kansainyhteisöön ja sen ulkopuolelle.

Näkemys

Edinboro University tarjoaa ensimmäisen vaihtoehdon opiskelijoiden, työnantajien ja yhteisön keskuudessa tarjoamalla erinomaisia ohjelmia ja palveluita jatkuvasti muuttuvalle yhteiskunnalle.

arvot

Edinboro University ylläpitää vieraanvaraista hyväksymis- ja kuulumiskulttuuria ja on sitoutunut:

 • Arvostuksen edistäminen oppimisesta elinikäisenä prosessina
 • Tuetaan yhteisöä, joka arvostaa eheyttä, vastuuta, kunnioitusta ja osallisuutta
 • Kannustetaan innovaatioita, luovuutta, tutkimusta ja pohdintaa

Laadun parantaminen yhtenäisen yliopistokokemuksen kaikilla osa-alueilla

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BSc

Edinboro University

Uusi strategisen viestinnän kandidaatti antaa sinulle tarvittavat työkalut minkä tahansa organisaation tehtävän ohjaamiseksi. Se syntetisoi suhdetoiminnan ammatillisen kä ... [+]

Kasvata ammattilaisena strategisen viestinnän kandidaatin kautta.

Uusi strategisen viestinnän kandidaatti antaa sinulle tarvittavat työkalut minkä tahansa organisaation tehtävän ohjaamiseksi. Se syntetisoi suhdetoiminnan ammatillisen käytännön painottaen yritys-, kriisi- ja konfliktiviestintää.

Kokenut tiedekunta opettaa sinulle kuinka rakentaa molemminpuolisesti hyödyllisiä suhteita organisaatioiden ja niiden yleisön välille pitämällä viestit johdonmukaisina, täsmällisinä ja kohdennettuna kaikissa viestinnän muodoissa.

Kampusjärjestöjen, kuten Edinboron soveltuvien kommunikaattoreiden (ACE) ja Amerikan suhdetoiminnan opiskelijaseuran (PRSSA) kautta, sinulla on mahdollisuuksia kehittää strategista suunnittelua ja PR-taitoja. Saadaksesi lisää kokemusta, voit hakea harjoittelupaikkoja paikallisissa voittoa tavoittelemattomissa organisaatioissa ja voittoa tavoittelevissa yrityksissä tai harjoittaa yhteisöpalvelua Lambda Pi Eta, viestinnän kunnia-veljeys, kautta.... [-]

Yhdysvallat Edinboro
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Edinboro University

Ehkä sinut kiinnitetään mainonnan nopeatempoiseen maailmaan. Ehkä olet kiehtonut siitä, kuinka kuluttajien käyttäytyminen ohjaa uuden tuotekehityksen. Tai sinut inspiroi ... [+]

Vastaa kuluttajien tarpeisiin nykypäivän globaaleilla ja digitaalisilla markkinoilla.

Ehkä sinut kiinnitetään mainonnan nopeatempoiseen maailmaan. Ehkä olet kiehtonut siitä, kuinka kuluttajien käyttäytyminen ohjaa uuden tuotekehityksen. Tai sinut inspiroi miten markkinatutkimus vaikuttaa kannattavuuteen. Edinboro University liiketalouden tutkinnolla - markkinoinnilla - voit olla kaikkeen.

Markkinointi on välttämätöntä yrityksille ympäri maailmaa. Yritystutkinnolla markkinoinnissa voit auttaa yrityksiä luomaan, kommunikoimaan ja toimittamaan viestejä tavaroista ja palveluista tehokkaasti. Voit myös auttaa heitä maksimoimaan voitot terveen, mutta eettisen päätöksenteon avulla.... [-]

Yhdysvallat Edinboro
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Edinboro University

Kemistit tekevät nykyajan elämästä - muovit, komposiitit, lääkkeet, mikroelektroniikka, nanomateriaalit ja paljon muuta. Uramahdollisuudet ovat rajattomat. Voit päästä up ... [+]

Analysoi kemian tulevaisuuden mahdollisuuksia.

Kemistit tekevät nykyajan elämästä - muovit, komposiitit, lääkkeet, mikroelektroniikka, nanomateriaalit ja paljon muuta. Uramahdollisuudet ovat rajattomat. Voit päästä upeaan alkuun kemian kandidaatin tutkinnolla.

Edinborossa seuraat tiukkaa opetussuunnitelmaa, joka perustuu näyttöön perustuvaan tieteeseen. Voit menestyä pienikokoisissa luennoissa ja laboratorioissa, joita opettaa tiedekunta, ei jatko-avustajat. Kun työskentelet heidän rinnallaan ja osallistut heidän tutkimukseensa, heistä tulee mentorisi. He kouluttavat sinut myös nykyaikaisten instrumenttien käyttöön biomolekyylien analysointiin ja tuotantoon ja valmistavat sinut arvokkaisiin harjoittelupaikkoihin, jotka parantavat taitojasi ja rakentavat jatkamista.... [-]

Yhdysvallat Edinboro
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Edinboro University

Kuvittele itsesi kiipeävän yritysportaalle monikansallisessa yrityksessä. Tai käytä asiantuntemustasi neuvotellaksesi ulkomaisten yritysten kanssa, jotka harjoittavat lii ... [+]

Avaa itsesi mahdollisuuksien maailmaan.

Kuvittele itsesi kiipeävän yritysportaalle monikansallisessa yrityksessä. Tai käytä asiantuntemustasi neuvotellaksesi ulkomaisten yritysten kanssa, jotka harjoittavat liiketoimintaa Yhdysvalloissa. Se alkaa täältä, kansainvälisen liiketoiminnan radaltamme. Saat maailmanperspektiivin ja vankan perustan keskeisillä liiketoiminnan aloilla.

Edinboro University kauppakorkeakoulussa kansainväliset kokemukset omaavat tiedekunnat antavat sinulle tarvittavat taidot, joita tarvitset mukauttaaksesi johtamismenetelmiä ulkomaisten yksiköiden tarpeisiin. Valmistautuaksesi kilpailuun kansainvälisillä työmarkkinoilla saat mahdollisuuden harjoitella paikallisten yritysten kanssa - ja kokea maailman suurimmat taloudet.... [-]

Yhdysvallat Edinboro
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Edinboro University

Taloustieteen opiskelijana opit soveltamaan taloudellista tietämystä kriittiseen päätöksentekoon ja liiketoiminnan ongelmien ratkaisuun monissa ympäristöissä. Se on miele ... [+]

Löydä runsaasti mahdollisuuksia talousohjelmasta.

Taloustieteen opiskelijana opit soveltamaan taloudellista tietämystä kriittiseen päätöksentekoon ja liiketoiminnan ongelmien ratkaisuun monissa ympäristöissä. Se on mielenkiintoinen urapolku, jos olet analyyttistä mieltä oleva joukkuepelaaja, joka on valmis työskentelemään ahkerasti täyttääkseen työnantajan odotukset ja henkilökohtaiset tavoitteet. Edinboro on paikka hioa näitä taitoja.

Opit pienissä luokissa, joita opettaa tiedekunta ammattikokemuksella. Ne auttavat sinua ymmärtämään taloudellisen teorian, käsitteet ja käytännöt perusteellisesti. Opi kaikki liiketoiminnan monipuolisista toiminnoista kirjanpidosta ja johtamisesta talouteen, markkinointiin ja tilastoihin. Yhdistä tämä tieto ydinkursseihin, jotka rakentavat eettistä arviointia ja kriittisen ajattelun taitoja, ja olet valmis kilpailemaan nykypäivän yritysmaailmassa.... [-]

Yhdysvallat Edinboro
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Edinboro University

Jos olet kiinnostunut ihmismielen ja sen suhteen käyttäytymiseen tutkimisesta, tämä on oikea paikka sinulle. Edinborossa olemme intohimoisesti perustutkintoa ja olemme lu ... [+]

Miksi opiskella psykologiaa Edinborossa?

Jos olet kiinnostunut ihmismielen ja sen suhteen käyttäytymiseen tutkimisesta, tämä on oikea paikka sinulle. Edinborossa olemme intohimoisesti perustutkintoa ja olemme luoneet opiskelijakeskeisen psykologiaohjelman, joka on erilainen kuin mikään muu alueen.

Kolmetoista kokopäiväistä tiedekunta tarjoaa asiantuntemusta kaikilla tärkeimmillä psykologian aloilla. He tekevät tiivistä kanssasi ymmärtääksesi kiinnostuksesi, vahvuutesi ja taitosi ja auttavat sinua kartoittamaan menestyskurssin. Kandidaatti psykologiaohjelmassa Edinborossa tarjoaa ainutlaatuisen intensiivisen, lukukauden mittaisen, harjoittelujakson, joka antaa sinulle mahdollisuuden syventää tietyn alan tietoa. Sinulla on myös mahdollisuus jatko-opiskelijana tehdä tutkimusta tiedekunnan mentorin kanssa ja esiintyä alueellisissa ja kansallisissa tieteellisissä konferensseissa.... [-]

Yhdysvallat Edinboro
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Edinboro University

Olet fiksu, keskittynyt ja kiinnostunut yrityksen monimutkaisesta toiminnasta. Haasta itsesi kauppatieteiden kandidaatiksi. ... [+]

Laita analyyttiset taidot toimimaan liiketoiminnan maailmassa.

Olet fiksu, keskittynyt ja kiinnostunut yrityksen monimutkaisesta toiminnasta. Haasta itsesi kauppatieteiden kandidaatiksi.

Opit keräämään, järjestämään ja kriittisesti analysoimaan tietoja matemaattisten kaavojen ja tilastojen avulla. Kehität malleja, joilla ennustetaan investointien, poliittisen päätöksenteon, toimialan kehityksen, väestökehityksen ja muiden muuttujien vaikutuksia. Lopulta päätät kuinka yhteiskunnat, hallitukset, yritykset, kotitaloudet ja yksilöt jakavat voimavaransa kilpailevien etujen kesken.

Taloustiede antaa sinulle jännittävän uran ja suuren ansaintapotentiaalin.

Kiinnostaako taloustieteen ja liiketalouden kaksoisoppi? Voit saada sen tapahtumaan vain neljässä vuodessa.... [-]

Yhdysvallat Edinboro
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Edinboro University

Big data on iso yritys. Lähes jokainen maailman teollisuus luottaa nykyään tekniikan taitaviin henkilöihin tietojen keräämiseen ja analysointiin. Tietotekijöistä on kuite ... [+]

Muuta iso data merkitykselliseksi uraksi Data Analyticsin avulla.

Big data on iso yritys. Lähes jokainen maailman teollisuus luottaa nykyään tekniikan taitaviin henkilöihin tietojen keräämiseen ja analysointiin. Tietotekijöistä on kuitenkin pulaa. Asiantuntijoiden arvioiden mukaan lähivuosina tarvitaan 140 000–190 000 pätevää työntekijää vastaamaan liiketoiminnan kasvaviin tarpeisiin.

Tietojen analysoinnin kandidaatin tutkinto Edinborossa antaa sinulle kuljettajan istuimen menestyäksesi tässä korkeasti maksavassa ja arvokkaassa ammatissa.

Monitieteinen opetussuunnitelmamme perustuu matematiikkaan, tietotekniikkaan ja tilastoihin. Kokopäiväiset tiedekunnan jäsenet, jotka välittävät edistyksestäsi, opettavat sinua pienissä luokissa. He opettavat sinulle uusimman tekniikan, kuten Excel, Python ja R, ja auttavat sinua rakentamaan analyyttisiä ja viestintätaitoja, jotka ovat niin tärkeitä työpaikalla.... [-]

Yhdysvallat Edinboro
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kandidaatti

Edinboro University

Edinboro University animaatio-ohjelma on johdonmukaisesti luokiteltu maan parhaimpiin animaatiouran katsauksen perusteella. Opiskelijana sinulla on pääsy kaikkeen animaat ... [+]

Herättäkää ura-unelmasi elämään Edinboron tunnetun animaatio-ohjelman avulla

Edinboro University animaatio-ohjelma on johdonmukaisesti luokiteltu maan parhaimpiin animaatiouran katsauksen perusteella. Opiskelijana sinulla on pääsy kaikkeen animaation alalla työskentelyyn, mukaan lukien ammattimaiset studio- / kenttäelokuva- ja videokamerat, valot ja äänityslaitteet, epälineaariset videonmuokkausjärjestelmät, animaatiopostrumitelineet, iso vihreä näyttö alue, Screendigital-skannerit, animaatiolinjojen testaajat ja sekä 2D- että 3D-tietokoneanimaatioiden työasemat.

Asiantunteva tiedekunta, jolla on ammattimainen tuotantokokemus, esittelee sinulle huipputeknologian ja opastaa sinua saamaan käytännön kokemusta luokkahuoneesta ja ulos. Valmistutko ammattikorkeakoulututkintoa animaatioista ja olet valmis liittymään muihin menestyviin alumneihin, jotka työskentelevät tällä jännittävällä, erittäin kilpailukykyisellä alalla.... [-]

Yhdysvallat Edinboro
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
Edinboro university 219 Meadville Street Edinboro, Pennsylvania 16444
Edinboro, Pennsylvania, Yhdysvallat