Lue virallinen kuvaus

Tietoa henkilöstä Elizabethtown College

Sitoumuksemme on kouluttaa palveluun . Uskomme, että oppiminen on arvokkainta, kun sitä käytetään toisten hyväksi riippumatta valitusta urasta. Valmistelemme oppilaitamme johtamaan runsaasti tarkoituksen ja merkityksen elämää edistämällä itsenäistä ajattelua, henkilökohtaista koskemattomuutta ja sosiaalista vastuuta. Nämä ovat perusta oppimisen elämälle. Edistämme rauhan, väkivallattomuuden, ihmisarvon ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden arvoja.

107102_rsz_adobestock_83038067.jpg

Elizabethtown College on:

Elizabethtown College tarjoaa transformatiivisen opetuskokemuksen, joka kasvattaa henkilökohtaisia vahvuuksiaan ja kehittää intohimoa elinikäiseen oppimiseen ja tarkoituksenmukaiseen työhön.

Transformatiivinen opetuskokemus

Elizabethtown College -koulutuksen vaikutus on pitkäaikainen ja kauaskantoinen, koska se on syvällistä. Opiskelijat hankkivat uusia mielen ja sydämen tapoja - jotkut perustutkinnon aikana, toiset opiskelijat kasvavat yli yliopiston.

Koulutuksemme ominaisuudet

Oppimiskokemuksemme yhdistää korkeatasoisen stipendin ja neljän allekirjoitusominaisuuden, joihin sisältyy sitoumuksia opettaa opiskelijoillemme suhdekeskeistä oppimisyhteisöä, edistää opiskelijoiden kansainvälisiä ja kulttuurien välisiä näkökulmia, täydentää luokkaopetusta kokemuksellisilla oppimismahdollisuuksilla, ja valmistella oppilaitamme tarkoituksenmukaiseen elämään ja mielekkääseen työhön.

107786_IMG_0500.JPG

Suhdekeskeinen oppiminen

Koulutusohjelmamme ottavat oppilaat mukaan tapauksiin, jotka kiinnittävät heidän syvimmän huomionsa, kohtaavat heidät oppimiskokemusten kanssa, jotka ovat pakottavia, ja kutsuvat pois vastauksista, jotka ulottuvat yli mahdollisen. Tässä oppimisyhteisössä tiedekunnan jäsenet ja muut työntekijät osoittavat intohimonsa aiheisiinsa ja jatkuvaan oppimiseen, jotta opiskelijat näkevät, kuinka pakottava syvä sitoutuminen on. Opiskelijat saavat henkilökohtaista huomiota, sillä kaikki työntekijät sitoutuvat ilmaisemaan vilpittömän ja aidon kiinnostuksen opiskelijoidensa menestykseen. Korkeakoulumme luokkia pidetään tarkoituksellisesti pieninä opiskelijoiden yksilöllisten tarpeiden tukemiseksi ja haasteiden kasvattamiseksi.

107103_rsz_adobestock_128130222.jpg

Kansainväliset ja kulttuurien väliset näkökulmat

Elizabethtown tarjoaa maailmanlaajuisen opetussuunnitelman ja opetussuunnitelman. Opinto- ja kehittämisohjelmat auttavat opiskelijoita ymmärtämään ja vaikuttamaan tehokkaasti muiden kulttuurien ja elämän ja työn globalisaation kanssa. Henkilökuntamme sisältää tiedekunnan jäseniä ja muita työntekijöitä, jotka ovat eri maiden kansalaisia ympäri maailmaa, jotka puhuvat lukuisia kieliä ja joilla on ollut lukemattomia tutkimuksia ja asuinkokemuksia muilla mantereilla. Opiskelijat opiskelevat muiden kulttuurien kanssa. Lisäksi he kohtaavat kansainvälisen maailman, kun he käyvät, opiskelevat tai elävät sellaisissa kaupungeissa kuin Harrisburg, Philadelphia, Lontoo, Peking ja Quito.

Kokeellinen oppiminen

Elizabethtown pyrkii laajentamaan opiskelijoiden oppimisen kontekstia tukemalla oppimiskokemuksia, joiden kautta opiskelijat oppivat tekemällä. Tämän kokemuksellisen oppimisen avulla opiskelijat kehittävät kykyä yhdistää teoriaa ja kokemusta, ja he ovat paremmin valmiita jatkamaan oppimista koko elämänsä ajan. Näitä mahdollisuuksia on tarjolla harjoittelupaikoilla ja ulkomailla, harjoittelupaikoilla, riippumattomilla ja yhteistyössä toteutetuilla tutkimushankkeilla, palveluopiskelulla ja kansalaisyhteiskunnalla, johtamisen kehittämisellä ja kampuksen nautinnolla.

Tarkoituksenmukainen elämäntyö

Sekä opetussuunnitelmassa että opetussuunnitelmassa korkeakoulun koulutusohjelma edistää ymmärrystä koulutuksesta sellaiseen tarkoitukseen perustuvaan elämään, joka perustuu kokonaisvaltaiseen opiskelijakehityksen malliin, joka yhdistää urakehityksen; heijastus ammatista, merkityksestä ja elämästä; ja sitoutuminen kansalaisyhteiskuntaan. Tämän seurauksena Elizabethtownin valmistuneet ovat valmiita tekemään maailmasta paremman paikan. He tekevät niin osittain elämällä tavalla, joka heijastaa heidän yksilöllisiä sitoumuksiaan, vastaa toisten tarpeisiin ja arvostaa henkilökohtaista ja eettistä koskemattomuutta.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Elizabethtown College

Kansainvälisen liiketoiminnan (IB) päämies Elizabethtown College tarjoaa käytännöllisen, innovatiivisen ja integroidun opetussuunnitelman, joka yhdistää liiketoiminnan ta ... [+]

Maailmanlaajuinen kokemus on nykyään yhä tärkeämpää liike-elämässä, ja yritykset etsivät työntekijöitä, joilla on maailmanlaajuinen näkökulma, ymmärtävät yhteenliittymämme muihin maihin ja voivat neuvotella muiden kulttuurien kanssa.

Kansainvälisen liiketoiminnan (IB) päämies Elizabethtown College tarjoaa käytännöllisen, innovatiivisen ja integroidun opetussuunnitelman, joka yhdistää liiketoiminnan taidot muiden kulttuurien ymmärtämiseen, vieraan kielen taitoon ja tehokkaaseen viestintään globaalista näkökulmasta. Ohjelmamme valikoivan luonteen takia tuomme vuosittain poikkeuksellisen luokan, jotta IB-neuvoa-antavan lautakunnan ja tiedekunnan jäsenet voivat oppia globaalia liiketoimintaa. Kansainvälisen liiketoiminnan tutkinto E-kaupungissa, olet valmistautunut tehtäviin globaaleissa yrityksissä, kuten tuonti / vienti-vaatimustenmukaisuuden asiantuntija, maailmanlaajuisten yritysten konsultti, kansainvälinen taloustieteilijä, maailmanlaajuinen talouspäällikkö tai kansainvälinen kirjanpitäjä.... [-]

Yhdysvallat Elizabethtown
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi